ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CQFJ-70, რომელიც გამოიყენება ჩაის მოსავლის მიერ მოკრეფილი ახალი ფოთლის დასალაგებლად, შეუძლია გამოყოს სხვადასხვა ზომის ჩაი მზა ჩაის სხვადასხვა კლასის წარმოებისთვის.
DL-CRQ-20Z CTC შავი ჩაი HRS Gyrovane rotorvane მანქანა ძირითადად გამოიყენება CTC შავი ჩაის დასამუშავებლად.
DL-6CYQT-90250 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 40 კგ-დან 600 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
Oolong ჩაი არის უნიკალური არსებობა ყველა ჩაის შორის. იგი მიეკუთვნება ერთგვარ ნახევრად ფერმენტირებულ ჩაის. ამგვარი ჩაის დამუშავება ხდება მრავალი პროცესის საშუალებით, როგორიცაა გაშრობა, გამოშრობა და შერყევისკენ, აგრეთვე დასრულების და დაგორების და მზა პროდუქტის დამუშავება. ჩაის აქვს მწვანე ჩაის არომატი და ყვავილოვანი არომატი და შავი ჩაის გემო.
ულუნგ ჩაის წარმოების პროცესი ხმება → შერყევა ფიქსაცია → მოძრავი → გამოშრობა.
1. გაცვეთა: იგი იყოფა ორ ტიპად: მზის შრობა და დახშობა. მზის ჩაქრობა ასევე ცნობილია, როგორც მზისგან გამხმარი მწვანე, რომელიც საშუალებას აძლევს მტკნარ ფოთლებს გამოყოს წყალი და ზომიერად გარდაქმნის ფოთლების შემცველობას დუღილის შესაბამის ხარისხამდე; შიდა გაცვეთა, ასევე ცნობილი როგორც ცივი მწვანე, საშუალებას აძლევს სუფთა ფოთლებს ბუნებრივად გაცვევდეს შენობაში და ასევე არის ულამაზესი ჩაის გამოშრობის ჩვეულებრივი მეთოდი.
Oolong ჩაი ჩაშრობის Rack2. შერყევა: არის ოოლონგის ჩაის (მწვანე ჩაი) მწვანე მიღების გასაღები. გამხმარი ჩაის ფოთლების 4-დან 5-ჯერ შერყევის შემდეგ, ახალი ფოთლები განიცდის რიგი ბიოქიმიური ცვლილებების წარმოქმნას ულუნ ჩაის ფუძის უნიკალური "მწვანე ფოთოლი და წითელი საზღვარი" და ულამაზესი ჩაის უნიკალური არომატი.
Oolong ჩაის დასაქნევი დრამის აპარატი3. ფიქსაცია: გამოიყენეთ მწვავე შემწვარი მანქანა ჩაის ფერმენტების გასანადგურებლად, რომ ჩაის ფოთლები არ გაწითლდეს, ისე რომ ჩაის მწვანე გემო გაუფერულდეს და ჩაის სურნელი გაჩნდეს.
Oolong ჩაის ფიქსაციის აპარატი4. მოძრავი: ეს არის ძერწვის საფეხური, ანუ ჩაის ფოთლებს ამზადებენ ბურთულას ან ზოლის ფორმას, რომ წარმოქმნან ულანგ ჩაის ფორმა და სტრუქტურა.
Oolong ჩაის ფოთლის მოძრავი აპარატი5. ცხობა: გაშრობა, ჭარბი წყლისა და სიმწარის მოცილება და მოხალვა მანამ, სანამ ჩაის ფუძე არ გატყდება და არ გახუნდება და სუნი არ არის სუფთა, რაც ჩაის უფრო რბილს ხდის.
Oolong ჩაის საშრობი და საცხობი მანქანა