email

რა ტექნიკური ნიშნები აქვს მწვანე ჩაის „ფიქსაციას“ დამუშავებას?

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებირა ტექნიკური ნიშნები აქვს მწვანე ჩაის „ფიქსაციას“ დამუშავებას?

ცხელი პროდუქცია

პატარა ჩაის ყუთის შესაფუთი მანქანის ევოლუცია და სარგებელი

პატარა ჩაის ყუთის შესაფუთი მანქანის ევოლუცია და სარგებელი

2024-04-15 17:26:49

გაეცანით ისტორიას, გამოყენების მეთოდებს, გამოყენების სცენარებს და ავტორის შეფასებას ჩაის დალუქვის მცირე დანადგარების უპირატესობების შესახებ

მოკლე შესავალი შავი ჩაის სხვადასხვა ტიპებზე

მოკლე შესავალი შავი ჩაის სხვადასხვა ტიპებზე

2023-11-29 09:00:13

შავი ჩაი, რომელიც ასევე ცნობილია როგორც წითელი ჩაი ჩინეთში, არის პოპულარული სასმელი, რომელსაც მიირთმევენ მთელ მსოფლიოში. ეს სტატია მიზნად ისახავს მოკლე მიმოხილვას შავი ჩაის სხვადასხვა სახეობისა და მათი მახასიათებლების შესახებ.

მცირე ავტომატური შევსების და დალუქვის მანქანების სერია - ეფექტური და მრავალმხრივი შეფუთვის გადაწყვეტილებები

მცირე ავტომატური შევსების და დალუქვის მანქანების სერია - ეფექტური და მრავალმხრივი შეფუთვის გადაწყვეტილებები

2023-11-28 15:44:05

აღმოაჩინეთ მცირე ავტომატური შევსების და დალუქვის მანქანების სერია, უახლესი შეფუთვის გადაწყვეტილებების სპექტრი, რომელიც შექმნილია თქვენი წარმოების პროცესის გასამარტივებლად. ეს მანქანები გვთავაზობენ შეუდარებელ ეფექტურობას, მრავალფეროვნებას და საიმედოობას, რაც მათ იდეალურ არჩევანს აქცევს სხვადასხვა ინდუსტრიის ბიზნესისთვის. მათი მოწინავე ფუნქციებითა და მოსახერხებელი ინტერფეისით, ისინი უზრუნველყოფენ ზუსტ და თანმიმდევრულ შეფუთვას, დაზოგავთ თქვენს დროსა და რესურსებს. წაიკითხეთ, რომ შეისწავლოთ მცირე ავტომატური შევსების და დალუქვის მანქანების სერიის ძირითადი მახასიათებლები და უპირატესობები.

ჩაის მოძრავი მანქანა: რევოლუციური ჩაის წარმოება

ჩაის მოძრავი მანქანა: რევოლუციური ჩაის წარმოება

2023-11-25 10:12:11

ჩაი მსოფლიოში ერთ-ერთი ყველაზე პოპულარული სასმელია, რომელიც სარგებლობს მისი გამაგრილებელი გემოთი და ჯანმრთელობის მრავალი სარგებლით. ყოველი ფინჯანი ჩაის უკან იმალება კულტივირების, მოსავლის აღების და დამუშავების რთული პროცესი. ბოლო წლებში ჩაის ინდუსტრია მნიშვნელოვანი წინსვლის მოწმე გახდა ჩაის მოძრავი მანქანების დანერგვით. ეს სტატია მიზნად ისახავს ყოვლისმომცველი მიმოხილვას ჩაის მოძრავი მანქანების, მათი სარგებელისა და ჩაის წარმოების პროცესზე მათი გავლენის შესახებ.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

რა ტექნიკური ნიშნები აქვს მწვანე ჩაის „ფიქსაციას“ დამუშავებას?

2021-04-22 17:34:24

მწვანე ჩაის ფიქსაციის დამუშავება არის მწვანე ჩაის დამუშავების გასაღები. ფიქსაციის მიზანია მაღალი ტემპერატურის გამოყენება ფერმენტების აქტივობის სწრაფად გასანადგურებლად, პოლიფენოლების დაჟანგვის თავიდან ასაცილებლად და მწვანე ფერის შესანარჩუნებლად; მეორე ხელი შეუწყოს დაბალი დუღილის არომატული ნივთიერებების არასტაბილურობას, ბალახოვანი არომატის გამოყოფას და არომატის განვითარებას; მესამე არის წყლის ნაწილის აორთქლება, რათა ფოთლები გახდეს რბილი ტექსტურა, გაძლიერებული სიმტკიცე, ადვილად მოსაზიდად და ფორმირებისთვის.

orthodox green tea fixing fixation machine

ტექნიკური წერტილები მწვანე ჩაის ფიქსაციის დამუშავებაში:

(1) "მაღალი ტემპერატურის დამაგრება, ჯერ გამოიყენეთ მაღალი ტემპერატურა და შემდეგ გამოიყენეთ დაბალი ტემპერატურა". ფიქსაციის საწყის ეტაპზე, ფერმენტების აქტივობის სწრაფად და დროულად ინაქტივაციის მიზნით, საჭიროა ფოთლის ტემპერატურის სწრაფი ზრდა 85 ° C– ზე ზემოთ 1–2 წუთის განმავლობაში, ხოლო მაქსიმალური დრო არ უნდა აღემატებოდეს 3–4 წუთს, წინააღმდეგ შემთხვევაში წითელი შეიძლება აღმოჩნდეს ღეროები და წითელი ფოთლები. ფერმენტის აქტივობის სრულად განადგურების შემდეგ, ფოთლის ტემპერატურა შემცირდება, განსაკუთრებით მაშინ, როდესაც გამაძლიერებელი ფოთლის წყლის შემცველობა დაახლოებით 60% -მდე შემცირდება, ფოთლის ტემპერატურა ძალიან მაღალია, რაც იწვევს დამწვრობის კიდეებს.

DL-6CST-D70-Green-Tea-Panning-Machine/Electric-Heating-Green-Tea-Panning-Machine-Tea-Fixation-Machine

(2) "ახალგაზრდა ფოთლები იყენებენ მაღალ ტემპერატურას, ძველი ფოთლები იყენებენ დაბალ ტემპერატურას." ზოგადად რომ ვთქვათ, ახალგაზრდა ფოთლებს აქვთ მაღალი ტენიანობა და მაღალი ფერმენტული მოქმედება. დროს ტემპერატურა უფრო მაღალია მწვანე ჩაის გამოწვის პროცესი და დრო შედარებით უფრო გრძელია. ძველ ფოთლებს აქვთ დაბალი წყლის შემცველობა და ფერმენტების დაბალი აქტივობა. ტემპერატურა ჩაის გამოწვის ეტაპი შეიძლება შედარებით დაბალი იყოს და დროც საკმაოდ გრძელია.

DL-6CSTP-D110-Tea-Leaf-Drum-Dryer/Tea-Leaf--Rosting-Drying-Machine-Tea-Stir-Dry-Drum-Dryer

(3) სწორად გაითვალისწინეთ ხარისხის ჩაის ფიქსაციის პროცესი. ნაყარი მწვანე ჩაის გადამუშავებისას, ჩვეულებრივ, საჭიროა ფიქსირებული ფოთლების წონის დაკარგვის სიჩქარე 30% -40% და ტენიანობის შემცველობა 60-62%, რაც ზომიერად აფიქსირებს. ცნობილი და მაღალი ხარისხის ჩაის დასამუშავებლად ჩაის ფოთლის ფიქსირებული შემცველობა 55% ~ 58%, საჭიროების შემთხვევაში. სენსორული თვალსაზრისით, ზომიერად შემწვარი ფოთლები მუქი მწვანე ფერისაა. ფოთლები შეხებისას რბილი და ოდნავ წებოვანია. ფუძეები შეიძლება იყოს მოხრილი და უწყვეტი, ხოლო შეფუთული ფოთლები ქმნიან მტევნებს. ისინი ოდნავ ელასტიურია და სიმწვანე ქრება.

DL-6CSTG-100-Tea-Roasting-Pot/Green-Tea-Producters-Roasting-Pan-Puer-Tea-Roasting-Pot