email

ახალი ამბები

მთავარი > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეები >

რატომ უნდა შეანჯღრიოთ ჩაის ჩაის ფოთლები ულონგ ჩაის წარმოების დროს?

ცხელი პროდუქტები

Ბოლო ცნობები

ქართველი Light compensation all-weather withering technology ქართველი

მსუბუქი კომპენსაცია ყველა ამინდის გაქრობის ტექნოლოგიას

2020-12-20 23:33:58

ეს ტექნოლოგია ძირითადად ეხება ახალი ფოთლების არათანაბარი გაცვეთა პრობლემებს შავი ჩაის დამუშავების პროცესში, გაცვეთა პროცესი იზღუდება ბუნებრივი გარემოთი, გახანგრძლივება ძალიან გრძელია და მთელი პროცესი ძვირია.

ქართველი How to choose the location of tea factory? ქართველი

როგორ ავირჩიოთ ჩაის ქარხნის ადგილმდებარეობა?

2020-12-05 23:03:23

საფუძვლიანად უნდა იქნას გათვალისწინებული ჩაის პირველადი ქარხნის ადგილმდებარეობა ტრანსპორტირების, წყლის წყაროების, გარემოს, დასაქმების, ნედლეულისა და ტოპოგრაფიის თვალსაზრისით. ქარხნის აშენებამდე უნდა იყოს გარემო და გეოლოგია

ქართველი How to choose the most suitable tea fixing machine? ქართველი

როგორ ავირჩიოთ ყველაზე შესაფერისი ჩაის დასაფიქსირებელი მანქანა?

2020-12-05 00:57:53

ჩაის ფიქსაციის აპარატების ტიპებში შედის დრამის ფიქსაციის აპარატები, ორთქლის გამათბობელი ფიქსაციის მანქანები, ცხელი ჰაერის ფიქსაციის აპარატები, ორთქლის გამაძლიერებელი აპარატები და ა.შ. შესაძლებელია მათი შეძენა შემდეგი ფაქტორების შესაბამისად. (1) შესყიდვ

ქართველი Why should we shake tea tea leaves during the production of oolong tea? ქართველი

რატომ უნდა შეანჯღრიოთ ჩაის ჩაის ფოთლები ულონგ ჩაის წარმოების დროს?

2020-11-16 22:00:34

შერყევა და გახმება დუღილის ორივე ნაწილია. ულამაზესი ჩაის ხმობის პროცესში, რადგან ფოთლები მშვიდად არის მოთავსებული, ბევრი წყალი მხოლოდ ფოთლებიდან აორთქლდება, ხოლო ფოთლის ყუნწში წყალი არ იკარგება, რაც გამოიწვევს

ქართველი Is oolong tea a semi-fermented tea? How to process oolong tea? ქართველი

ოოლონგის ჩაი არის ნახევრად ფერმენტირებული ჩაი? როგორ დავამუშავოთ ულონგ ჩაი?

2020-11-15 22:26:33

Oolong ჩაი არის უნიკალური არსებობა ყველა ჩაის შორის. იგი მიეკუთვნება ერთგვარ ნახევრად ფერმენტირებულ ჩაის. ჩაის ამგვარი დამუშავება ხდება მრავალი პროცესის საშუალებით, როგორიცაა გაშრობა, გამოშრობა და შერყევა, დასრულება და მოძრავი დამუშავება და მზა პროდუქტის

ქართველი Characteristics and types of black tea ქართველი

შავი ჩაის მახასიათებლები და ტიპები

2020-11-13 23:22:45

შავი ჩაის ფოთლები შეიცავს სხვადასხვა წყალში ხსნად ქიმიურ ნივთიერებებს, მათ შორის ჩაის პოლიფენოლები, კოფეინი, შაქრები, ამინომჟავები, ცილები, ხილის მჟავები, არომატული ნივთიერებები და ა.შ.

ქართველი What are the common failures of tea kneading machines? What are the reasons? How to solve them? ქართველი

რა არის საერთო ჩავარდნები ჩაის საფქვავ აპარატებში? რა არის მიზეზი? როგორ გადავჭრათ ისინი?

2020-11-11 22:04:59

ჩაის დაგორების მიზანია საწყისი ფორმის დამზადება და ფოთლის უჯრედების გატეხვა მზა ჩაის არომატის კონცენტრაციის გასაზრდელად. მწვანე ჩაის გადამუშავებისას, გარდა რამდენიმე ცნობილი მწვანე ჩაისა, დახვევა, ძირითადად, შეუცვლელი პროცესია.

ქართველი What's the best temperature and time for black tea fermentation? ქართველი

რა არის საუკეთესო ტემპერატურა და დრო შავი ჩაის დუღილისთვის?

2020-11-05 21:28:32

შავი ჩაის დუღილის მიზანია შეიტანოს შინაარსის ღრმა ცვლილებები და მოამზადოს სუბსტრატი შავი ჩაის უნიკალური ფერის, არომატისა და გემოვნების თვისებების შესაქმნელად.

ქართველი China's tea exports in September 2020 amounted to 29,089 tons ქართველი

ჩინეთის ჩაის ექსპორტმა 2020 წლის სექტემბერში 29,089 ტონა შეადგინა

2020-11-04 21:48:00

ჩინეთის საბაჟო სტატისტიკის მიხედვით, 2020 წლის სექტემბერში ჩინეთის ჩაის ექსპორტის მოცულობამ 29 100 ტონა შეადგინა

ქართველი What are the technical points of green tea "fixing" processing? ქართველი

რა ტექნიკური ნიშნები აქვს მწვანე ჩაის „ფიქსაციას“ დამუშავებას?

2020-11-02 22:37:29

მწვანე ჩაის ფიქსაციის დამუშავება არის მწვანე ჩაის დამუშავების გასაღები. ფიქსაციის მიზანია მაღალი ტემპერატურის გამოყენება ფერმენტების აქტივობის სწრაფად გასანადგურებლად, პოლიფენოლების დაჟანგვის თავიდან ასაცილებლად და მწვანე ფერის შესანარჩუნებლად.

ქართველი How to carry out "rolling" step in green tea processing? ქართველი

როგორ განვახორციელოთ მწვანე ჩაის გადამუშავების "მოძრავი" ეტაპი?

2020-11-01 22:02:52

ჩაის დახვევის ეტაპის მიზანია თავიდან ფორმის შექმნა და ფოთლის უჯრედების გატეხვა მზა ჩაის გემოვნების კონცენტრაციის გასაუმჯობესებლად. მწვანე ჩაის გადამუშავების პროცესში, გარდა რამდენიმე ცნობილი მწვანე ჩაისა, დახვევა, ძირითადად, შეუცვლელი პროცესია.

ქართველი How to "wither" fresh leaves before processing green tea? ქართველი

როგორ "ხმება" ახალი ფოთლები მწვანე ჩაის დამუშავებამდე?

2020-11-01 00:49:48

ახალი ფოთლების გავრცელების შემდეგ, ფოთლების ხარისხი რბილი ხდება და გამოყოფს დელიკატურ სუნამოს. ზოგადად, ტენიანობა დაახლოებით 70% -ს აღწევს (წონის დაკლების მაჩვენებელი დაახლოებით 15% -დან 20% -მდე), რაც ზომიერია და შემდეგ პროცესში შევა.

ქართველი How does the black tea withering process work? ქართველი

როგორ მუშაობს შავი ჩაის გაცვეთა პროცესი?

2020-11-06 22:16:10

შავი ჩაის გაცვეთა გულისხმობს პროცესს, როდესაც მცენარეში შესული ახალი ფოთლები კარგავენ წყალს გარკვეული პერიოდის განმავლობაში, ისე, რომ გარკვეული მყარი და მყიფე ღეროები და ფოთლები გახმება და გახმება.

Დაგვიკავშირდით

თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ გამოგვიგზავნოთ ელ.ფოსტა: info@delijx.com. ასევე შეგიძლიათ გააგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat- სა ან WhatsApp- ზე: 0086-18120033767

რატომ უნდა შეანჯღრიოთ ჩაის ჩაის ფოთლები ულონგ ჩაის წარმოების დროს?

2020-11-16 22:00:34

შერყევა და გახმება დუღილის ორივე ნაწილია. ულამაზესი ჩაის ჩაქრობის პროცესში, რადგან ფოთლები მშვიდად არის მოთავსებული, ბევრი წყალი აორთქლდება მხოლოდ ფოთლებიდან და წყალი არ იკარგება ფოთლის ყუნწში, რაც ჩაის ფოთლების მწარეობას გამოიწვევს , რაც სერიოზულად მოქმედებს ოოლონგის ჩაის ხარისხზე. აუცილებელია შერყევა. შერყევის პროცესით, ფოთლების აქტივობა იზრდება. წყლის ფოთლების ყუნწში აგრძელებენ ფოთლებს, რის შედეგადაც ფოთლებს ხელახლა აორთქლდებათ წყალი, დაურიგეთ ჩაის ფოთლების ბალახოვანი სუნი, ისე რომ მზა ულანგ ჩაის გემო არ იყოს მწარე, რაც მნიშვნელოვნად აუმჯობესებს ხარისხს ულუნგ ჩაის.

Oolong-tea-shaking-drum-machine

ოოლონგის ჩაის შერყევის მეთოდები, არსებობს სამი საერთო: ბამბუკის შერყევისათვის დასარტყამი მანქანა, ჰაერის ჩაის ფოთლის შერყევის მანქანა

1. ბამბუკის ლულის ულუნის ჩაის შერყევის აპარატი

DL-6CYQT-6015-oolong-tea-leaf-tossing-machine/Oolong-Tea-Leaf-Shaking-And-Tossing-Machine-Oolong-Tea-Drum

DL-6CYQT-6015 ულონგის ჩაის ფოთლების მოსაშლელი მანქანა

შემაძრწუნებელი დრამი დამზადებულია სუფთა ბუნებრივი ზედა ფენის ბამბუკის ტყავისგან, რომელიც ეკოლოგიურად სუფთაა და არ დააზიანებს ჩაის ფოთლებს. უფრო მეტიც, შემაძრწუნებელ დრამს აქვს პატარა ხვრელები, რათა გაფილტროს ნარჩენები ფოთლებზე და ასუფთავებს როლს. მანქანა აღჭურვილია სიჩქარის რეგულირების მოწყობილობით, რომელსაც შეუძლია შეცვალოს შერყევის სიჩქარე და დაემატოს დროის კონტროლის სისტემა. როდესაც დრო ამოიწურება, ის ავტომატურად წყვეტს მუშაობას. ეს მოსახერხებელია მუშაობისთვის და ზოგავს დროს და ძალისხმევას. ეს არის ერთ-ერთი შეუცვლელი მოწყობილობა ულამაზესი ულონგის ჩაის წარმოებისთვის.

 

2. ჰორი ჰაერის ჩაის ფოთლების შერყევის მანქანა

DL-6CZQ-110-hot-air-tea-shaking-machine/Electric-Wood-Coal-Heating-Hot-Air-Tea-Leaf-Wither-Machine

ელექტრო ხის ქვანახშირის გათბობა ცხელი ჰაერის ჩაის ფოთოლი ხმება მანქანა

ცხელი ჰაერის ჩაის ფოთლების მოსაშლელი მანქანა ერთ-ერთი მნიშვნელოვანი აღჭურვილობაა მაღალი კლასის ულონგის ჩაის წარმოებისთვის. დრამი გახვრეტილია გალვანური ფირფიტით, რომელიც ლამაზი და გულუხვია. ასევე შეგიძლიათ აირჩიოთ უჟანგავი ფოლადის ყველა ფირფიტა უფრო მეტი სანიტარიისა და გარემოს დაცვის მიზნით. უაღრესად ინტეგრირებული ინტელექტუალური მართვის პანელის მეშვეობით შესაძლებელია სიჩქარის, ტემპერატურის, დამუშავების დროის და ა.შ. კორექტირება, ხოლო გათბობის არჩევა შესაძლებელია ელექტროგადამცემიდან ან ხის და ნახშირის გათბობიდან. აპარატის ბრუნვისა და გათბობის საშუალებით, ჩაის ფოთლებში ტენიანობა შეიძლება თანაბრად გადანაწილდეს, ნელა დუღილისას, ისე რომ მზა ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი იყოს. გამათბობელი ღუმელით გამოიყენება სხვადასხვა ხის ან ნახშირის ნახშირი, რამაც შეიძლება ჩაის სხვადასხვა ხის არომატი გახადოს, მზა ჩაის არომატი კი უნიკალურია! განსხვავებით ჩვეულებრივი ტრადიციული ჩაისგან, დაე თქვენი ჩაის გაყიდვები უფრო მაღალი და უკეთესი იყოს.