email

ჩაის გაშრობის სხვადასხვა მეთოდი

ცხელი პროდუქცია

2021-11-04 13:42:31

მუქი ჩაის დამუშავების პრინციპი

მუქი ჩაის დამუშავების პრინციპი

2021-11-04 13:31:43

სპეციალური არომატის ჩამოყალიბება და ბნელი ჩაის გემო მრავალრიცხოვან პირობებში წარმოშობს. მხოლოდ ამ მნიშვნელოვან ფაქტორებთან ერთად შეიძლება დაგვიკავშირდეთ ძირითადი იდეა და განაჩენი მუქი ჩაის წარმოების შესახებ.

რა არის მუქი ჩაი?

რა არის მუქი ჩაი?

2021-10-08 14:00:04

Dark Tea არის ერთი ექვსი ძირითადი ჩაის ჩინეთში, ხანგრძლივი ისტორიის განვითარების. ამავდროულად, სამეცნიერო კვლევამ ასევე აღმოაჩინა, რომ ამ ტიპის ჩაი მდიდარია სხვადასხვა კვალი ელემენტებით, რომელიც სასარგებლოა ადამიანის ორგანიზმში, რომელსაც შეუძლია სხეულის შიდა ბალანსის რეგულირება.

დამუშავება 25kg დასრულდა Oolong ჩაი მიერ მანქანები

დამუშავება 25kg დასრულდა Oolong ჩაი მიერ მანქანები

2021-09-28 14:47:40

როგორ დამუშავების Oolong ჩაი მანქანები? Oolong ჩაი არის ერთგვარი ჩაი რთული პროცესი ნაბიჯები. ჩვენი კომპანია მდებარეობს ცნობილი Oolong თეა მშობლიურ, მიწოდების მანქანები საწყისი withing to საშრობი. გამარჯობა შენი კონტაქტი!

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
If you want know more about our products, please send email to us : info@delijx.com. You also can send message to our WeChat or WhatsApp : 0086-18120033767

იმის გამო, რომ ახლად მოკრეფილ ჩაის ფოთლებს მეტი ტენიანობა აქვს და ბალახის სუნი უფრო მძიმეა, ისინი უნდა მოათავსოთ გრილ და ვენტილირებად ოთახში გახმობისთვის. გახმობის შემდეგ ჩაის ფოთლებში წყლის შემცველობა მცირდება, ფოთლები რბილი ხდება და ბალახის სუნი ქრება. და ვლინდება ჩაის ფოთლების არომატი, რაც ხელს უწყობს შემდგომ დამუშავებას, როგორიცაა ფიქსაცია, გრეხილი, დუღილი და ა.შ. მწვანე ჩაის ფერი, გემო და ხარისხი მზადდება უკეთესია, ვიდრე ჩაი გახმობის გარეშე.


 

There are usually three kinds of withering methods, natural withering, withering on the withering rack, withering machine withering

 

1. Natural withering

Spread out the tea leaves on the ground (need to lay a layer of plastic cloth, etc. to prevent tea leaves from directly contacting the ground). This method is the most primitive and the simplest method. Advantages: save money, less trouble, hardly need any input, about 2.5 kg/㎡ of tea leaves can be placed Disadvantage: It is only suitable for the production of small batches of tea. If large quantities of tea leaves are produced, the required space is very large; if it encounters rainy weather, it can only be placed in the room to wither.

3 type different withering methods of tea withering
 

2. Withering on the withering rack

 

Place the fresh leaves on the withering racks, each withering rack has 20 layers, and each layer has a whole bamboo sieve tray. There are mesh holes on the sieve tray to facilitate air flow. At the same time, bamboo strips can absorb water, increase the rate of water evaporation, and accelerate the speed of tea leaves withering. Advantage: Small footprint; each withering tray can hold 2.5 kg of fresh leaves, and each shelf (about 1.2 square meters) can hold 50 kg of fresh leaves, which greatly saves space; at the same time, the withering tray is made of bamboo, which is clean, hygienic and environmentally friendly . There is a pulley at the bottom of the machine, which makes it easier to move.

3 type different withering methods of tea withering
 

3. Withering machine withering

Put the fresh leaves on the withering machine. The withering machine can place 40 kg of tea leaves per square meter. The machine can blow air from the bottom of the tea leaves, which can adjust the temperature of the wind, greatly increasing the withering speed of the tea leaves. Advantages: Small area, hot air can be blown in, greatly improved the withering speed (efficiency increased by about 70%) Disadvantages: The machine needs to be heated, the power is about 15kw, and it needs to be connected to a 380V power supply.

3 type different withering methods of tea withering