ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CQFJ-70, რომელიც გამოიყენება ჩაის მოსავლის მიერ მოკრეფილი ახალი ფოთლის დასალაგებლად, შეუძლია გამოყოს სხვადასხვა ზომის ჩაი მზა ჩაის სხვადასხვა კლასის წარმოებისთვის.
DL-CRQ-20Z CTC შავი ჩაი HRS Gyrovane rotorvane მანქანა ძირითადად გამოიყენება CTC შავი ჩაის დასამუშავებლად.
DL-6CYQT-90250 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 40 კგ-დან 600 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
როგორ მზადდება დრაკონის ბურთის ჩაი? Pu"er ჩაის დრაკონის ბურთის წარმოების მეთოდი იგივეა, რაც Pu"er ნედლეული ჩაის, გარდა იმისა, რომ დრაკონის ბურთი არსებობს მძივის სახით. დრაკონის ბურთის ფორმა არის Pu'er ბურთის ჩაის ფორმის აღორძინება. წარსულში ჯგუფურ ჩაის მოხარშვამდე სჭირდებოდათ მოხარშვა, მაგრამ ახლა დრაკონის ბურთულების სპეციფიკაციები 5-8 გრამია, რაც. არის მხოლოდ ერთი მოხარშვა და არ არის საჭირო ჩაის მოხარშვა.მრგვალი ბურთულიანი ჩაის საშუალებით, ჩაის მოხერხებულობა და მოხმარების მახასიათებლები კარგად არის აღიარებული ბაზრის მომხმარებლების მიერ, ხოლო ჩაის გემო უცვლელი რჩება.
მზა უმი ჩაის წარმოების პროცესი
1. ჩაის ფოთლების კრეფა
ჩაის ნედლეულის მომზადება არის ყველაზე მნიშვნელოვანი ნაბიჯი მზა მწვანე ჩაის წარმოებაში. ამ ტიპის ჩაი შესაფერისია მსხვილფოთლიანი ჩაის ახალი კვირტებისა და ფოთლების შესაგროვებლად, ხოლო ჩაის ხის კვირტებისა და ფოთლების შეგროვებისას ეს უნდა გაკეთდეს მხოლოდ ხელით. მისი სწორი კრეფის მეთოდის დაუფლება არის ჩაის მაღალი ხარისხის ნედლეულის შეგროვების ერთადერთი გზა.
2. გახმობა და ფიქსაცია
ჩაის ფოთლების დაკრეფის შემდეგ, ისინი უნდა გაიშალოს რაც შეიძლება მალე და მოათავსოთ გრილ და ვენტილირებად ადგილას, რათა დააჩქაროს მათში არსებული ტენიანობის აორთქლება. მას შემდეგ, რაც ჩაის ახალი ფოთლები ნელ-ნელა დარბილდება, შესაძლებელია შემდეგი ნაბიჯის შესრულება. მას შემდეგ, რაც ჩაი დაასრულებს გახმობას, მას შეუძლია შევიდეს დაბალტემპერატურული ფიქსაციის პროცესში. ჩაის ფოთლები შეიძლება დაფიქსირდეს მასში tea fixation pot ჩაის ფიქსაციის აპარატში შეწვისთვის ან ფიქსაციისთვის.