email

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი? 1

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებიროგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი? 1

ცხელი პროდუქცია

ჩაის სხვადასხვა ფოთლების გაშრობის პროცესი

ჩაის სხვადასხვა ფოთლების გაშრობის პროცესი

2022-10-15 16:15:48

სხვადასხვა ტიპის ჩაისთვის, ჩაის ფოთლების გასაშრობად სხვადასხვა მეთოდის გამოყენება მაქსიმალურად გაზრდის და შეინარჩუნებს ჩაის ფოთლების არომატს, მიესალმება თქვენს კონტაქტს ჩაის ფოთლების გაშრობის შესახებ დამატებითი ინფორმაციისთვის.

ჩაის ხის ყოველდღიური მოვლა

ჩაის ხის ყოველდღიური მოვლა

2022-10-15 15:22:15

ჩაის ხის გასხვლა და ყოველდღიური მოვლა შეუძლია ჩაის ხეს მიიღოს მეტი ზრდის ნუტრიენტები.

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

2022-09-22 18:15:48

თანამედროვე დაწნეხილი ნამცხვარი მხარს უჭერს მეცნიერებას, რაც ადასტურებს, რომ დაწნეხილ ნამცხვარს უფრო მეტი უპირატესობა აქვს, ვიდრე ფხვიერ ჩაის ტრანსფორმაციის პროცესში.

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

2022-09-22 18:08:30

ისტორიის შერჩევამ წარმოადგინა Pu'er ჩაის ნამცხვრები, მაგრამ Pu'er ჩაის უნიკალური ფორმა დღემდე შენარჩუნებულია მისი უნიკალური ჩაის არომატის გამო.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი? 1

2022-09-09 15:24:25

Wuyi როკ ჩაის განვითარების დიდი ისტორია აქვს. Wuyi Rock ჩაი არის oolong ჩაის წინაპარი და ახლა Wuyi Rock ჩაის და oolong ჩაის წარმოების ტექნიკა ერთი თაობიდან მეორეზე გადადის. Wuyi როკ ჩაი არის ერთგვარი ნახევრად ფერმენტირებული ჩაი. Wuyi როკ ჩაის გარდა, არსებობს სხვა ოლონგის ჩაი, როგორიცაა ტაივანის ოლონგის ჩაი, ანქსი ოლონგის ჩაი და ა.შ. ტაივანური ვერსია მოითხოვს მსუბუქ გემოს, ამიტომ დუღილის ხარისხი ნაკლებია და შეწვა მსუბუქია. Anxi განლაგება მოითხოვს ღრმა დუღილს და დაბალ გამოწვას.

Wuyi როკ ჩაის წარმოებაში სამი ძირითადი რგოლია. ერთი, გამხმარი. ჩაის დამზადებამდე ის შეიცავს უამრავ მწარე წყალს, რაც გავლენას მოახდენს ჩაის სუპის გემოზე. ამ ლინკსაც ეძახიან ჩაის რხევა , რომელიც უფრო რთულია და მოიცავს ბევრ მცირე პროცესს, როგორიცაა გამდინარე წყალი, ჩაი რხევა პროცესი მწვანე გათანაბრება, დუღილი და ა.შ. ეს პროცესები რთული და ურთიერთდაკავშირებულია და შეცდომები არ უნდა იყოს. უფრო პრობლემური ის არის, რომ ზოგიერთი პროცესი რამდენჯერმე უნდა განმეორდეს, მაგალითად, შერყევა პროცესი . ჩაასხით ჩაის ფოთლები ჩაი shaking მანქანა, დააყენეთ შერყევის დრო, ჩაის შერყევის მანქანა თავისთავად იმუშავებს , ისე, რომ ფოთლების დროს ფოთლების კიდეებზე შეიზილოს ჩაი შერყევის პროცესი, რათა გაანადგუროს ჩაის უჯრედები და შეამციროს მათი ტენიანობა. ჩაის შერყევის პროცესი შეუძლია ხელი შეუწყოს ჩაის ფოთლების დუღილს და შემდეგ ეფექტურად გარდაქმნას ჩაის ფოთლებში არსებული ფენოლური ნივთიერებები. ფენოლურ ნივთიერებებს აქვს მაღალი კვებითი ღირებულება. გამწვანების პროცესში პროცესის გამეორებების რაოდენობა პირდაპირ კავშირშია ახალი ფოთლების ტრანსფორმაციასთან. მწვანეს შერყევამდე ასევე დამოკიდებულია იმაზე, შეესაბამება თუ არა ადგილის გარემო პირობები შერყევას პროცესი.