ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CQFJ-70, რომელიც გამოიყენება ჩაის მოსავლის მიერ მოკრეფილი ახალი ფოთლის დასალაგებლად, შეუძლია გამოყოს სხვადასხვა ზომის ჩაი მზა ჩაის სხვადასხვა კლასის წარმოებისთვის.
DL-CRQ-20Z CTC შავი ჩაი HRS Gyrovane rotorvane მანქანა ძირითადად გამოიყენება CTC შავი ჩაის დასამუშავებლად.
DL-6CYQT-90250 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 40 კგ-დან 600 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
მეორე, გაშრობა. The ვუი როკ ჩაი გაშრობის პროცესი განსაზღვრავს გამხმარი ჩაის ხარისხს. ჩაი Drying არის ჩაის ფოთლების შიდა ტენიანობის შემცირება და გაშრობის კონტროლის მოთხოვნები შედარებით მკაცრია. ში tea გაშრობის პროცესში, ძირითადად გამოიყენება ნახშირის გათბობა და ნახშირის სურნელი ჩაის ჩაისში, რაც მშრალ ჩაის ძალიან სურნელოვან სურნელს ხდის. ნახშირის გაცხელებისას ტემპერატურასაც უნდა მიაქციოთ ყურადღება. ტემპერატურა განსაზღვრავს გაშრობის ხარისხს. ჩაის მწარმოებელმა უნდა აკონტროლოს ტემპერატურა Wuyi Rock ჩაის საშრობი მოთხოვნების შესაბამისად. გახურების შემდეგ, ის ასევე ცხელდება და ზელდება, რომ ჩაის ფოთლებში დარჩენილი ჩაის წვენი გამოწუროს, სანამ ჩაის ფოთლებში წყლის შემცველობა არ მიაღწევს სტანდარტს.
მესამე, გამოწვა. ამ პროცესს შეუძლია წინა პროცესების შედეგად წარმოქმნილი ჩაის ფოთლების ხარისხი უფრო სტაბილური გახადოს. თუ წინა პროცესებში მცირე ხარვეზებია, ჩაის მწარმოებელს ასევე შეუძლია გააუმჯობესოს ჩაის ფოთლების ხარისხი შეწვით. შეწვის შემდეგ ახალი ჩაი დალევამდე გარკვეული პერიოდის განმავლობაში უნდა ინახებოდეს. მოერიდეთ მიღებასაც მძიმე.
Wuyi როკ ჩაის წარმოების პროცესი მარტივი სათქმელია, მაგრამ რეალურ ექსპლუატაციაში სიფრთხილის მრავალი ზომა უნდა არსებობდეს. როდესაც საქმე გვაქვს კლდის ჩაის წარმოების პროცესთან, ჩაის მწარმოებლები ფრთხილად უნდა იყვნენ, რათა Wuyi კლდის ჩაის ხარისხი გამორჩეული იყოს.