email

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი?

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებიროგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი?

ცხელი პროდუქცია

ჩაის სხვადასხვა ფოთლების გაშრობის პროცესი

ჩაის სხვადასხვა ფოთლების გაშრობის პროცესი

2022-10-15 16:15:48

სხვადასხვა ტიპის ჩაისთვის, ჩაის ფოთლების გასაშრობად სხვადასხვა მეთოდის გამოყენება მაქსიმალურად გაზრდის და შეინარჩუნებს ჩაის ფოთლების არომატს, მიესალმება თქვენს კონტაქტს ჩაის ფოთლების გაშრობის შესახებ დამატებითი ინფორმაციისთვის.

ჩაის ხის ყოველდღიური მოვლა

ჩაის ხის ყოველდღიური მოვლა

2022-10-15 15:22:15

ჩაის ხის გასხვლა და ყოველდღიური მოვლა შეუძლია ჩაის ხეს მიიღოს მეტი ზრდის ნუტრიენტები.

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

2022-09-22 18:15:48

თანამედროვე დაწნეხილი ნამცხვარი მხარს უჭერს მეცნიერებას, რაც ადასტურებს, რომ დაწნეხილ ნამცხვარს უფრო მეტი უპირატესობა აქვს, ვიდრე ფხვიერ ჩაის ტრანსფორმაციის პროცესში.

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

2022-09-22 18:08:30

ისტორიის შერჩევამ წარმოადგინა Pu'er ჩაის ნამცხვრები, მაგრამ Pu'er ჩაის უნიკალური ფორმა დღემდე შენარჩუნებულია მისი უნიკალური ჩაის არომატის გამო.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი?

2022-09-09 15:31:27

მეორე, გაშრობა. The ვუი როკ ჩაი გაშრობის პროცესი განსაზღვრავს გამხმარი ჩაის ხარისხს. ჩაი Drying არის ჩაის ფოთლების შიდა ტენიანობის შემცირება და გაშრობის კონტროლის მოთხოვნები შედარებით მკაცრია. ში tea გაშრობის პროცესში, ძირითადად გამოიყენება ნახშირის გათბობა და ნახშირის სურნელი ჩაის ჩაისში, რაც მშრალ ჩაის ძალიან სურნელოვან სურნელს ხდის. ნახშირის გაცხელებისას ტემპერატურასაც უნდა მიაქციოთ ყურადღება. ტემპერატურა განსაზღვრავს გაშრობის ხარისხს. ჩაის მწარმოებელმა უნდა აკონტროლოს ტემპერატურა Wuyi Rock ჩაის საშრობი მოთხოვნების შესაბამისად. გახურების შემდეგ, ის ასევე ცხელდება და ზელდება, რომ ჩაის ფოთლებში დარჩენილი ჩაის წვენი გამოწუროს, სანამ ჩაის ფოთლებში წყლის შემცველობა არ მიაღწევს სტანდარტს.

მესამე, გამოწვა. ამ პროცესს შეუძლია წინა პროცესების შედეგად წარმოქმნილი ჩაის ფოთლების ხარისხი უფრო სტაბილური გახადოს. თუ წინა პროცესებში მცირე ხარვეზებია, ჩაის მწარმოებელს ასევე შეუძლია გააუმჯობესოს ჩაის ფოთლების ხარისხი შეწვით. შეწვის შემდეგ ახალი ჩაი დალევამდე გარკვეული პერიოდის განმავლობაში უნდა ინახებოდეს. მოერიდეთ მიღებასაც მძიმე.

Wuyi როკ ჩაის წარმოების პროცესი მარტივი სათქმელია, მაგრამ რეალურ ექსპლუატაციაში სიფრთხილის მრავალი ზომა უნდა არსებობდეს. როდესაც საქმე გვაქვს კლდის ჩაის წარმოების პროცესთან, ჩაის მწარმოებლები ფრთხილად უნდა იყვნენ, რათა Wuyi კლდის ჩაის ხარისხი გამორჩეული იყოს.