DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 60 კგ-დან 400 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHZ-5 გამოიყენება ელექტრო გათბობით, გარე საცხობი საღებავი შიგნით არის უჟანგავი ფოლადის უჯრები, საშრობი ფართობი 5კვმ, მოცულობა 15-25 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CRT-65T-ს შეუძლია თითქმის ყველა სახის ჩაის დამუშავება, სპილენძის ტიპის, ჩაის შეხების ნაწილი დამზადებულია უჟანგავი ფოლადისგან, დოლის დიამეტრი 65 სმ, სიმაღლე 48 სმ, მოცულობა დაახლოებით 60 კგ თითო პარტიაში.
ცირკულარული ვიბრაციული ეკრანის გამყოფი ძირითადად ჩაის სხვადასხვა ზომის მტვრის/ფხვნილის/ფრაგმენტის დასალაგებლად, გამოიყენება CTC ჩაის ან სხვა დაქუცმაცებული ჩაის ფოთოლისთვის, სურვილისამებრ სხვადასხვა ეკრანები სხვადასხვა ზომის ჩაის მისაღებად.
100 კგ ახალი ფოთლების დამუშავება 25 კგ მზა ულონგის ჩაის 12 საათში, ეს გვერდი გირჩევთ მწვანე ჩაის წარმოების აღჭურვილობის სრულ კომპლექტს და გამოყენების მეთოდებს.
მატჩას ქვის წისქვილი დამზადებულია გრანიტისგან, რომელიც ერთ ნაწილადაა გაჭრილი. დაფქვის საწყისი პროცესის შემდეგ ქვის ფხვნილი ან წიდა არ იკარგება გამოყენებისას, რაც უზრუნველყოფს მატჩას ჩაის უსაფრთხოებასა და სისუფთავეს.
ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
ჩაის კრეფა არის ჩაის ინდუსტრიის წარმოების დასაწყისი და ხიდი, რომელიც აკავშირებს სოფლის მეურნეობასა და ჩაის ინდუსტრიას.
ჩაის მოსავლის აღება არ ჰგავს სოფლის მეურნეობაში წარმოებულ ბრინჯის, ხორბლის, სიმინდის ან ხეხილის მოსავალს. არის მკაფიო მოსავლის ობიექტები და როდესაც ისინი მომწიფდებიან, შესაძლებელია მათი ერთჯერადი მოსავალი; ჩაის კრეფა არის მრავალ სეზონური, მრავალ პარტიული უწყვეტი პროცესი. წარმოების სასოფლო-სამეურნეო სამუშაოებს შედარებით დიდი შემთხვევითობა აქვს.
სასოფლო-სამეურნეო ანდაზა ამბობს: "სამი დღით ადრე კრეფა განძია და სამი დღით დაგვიანებით კრეფა ბალახი ხდება". ჩაის მოსავლის ობიექტი შეიძლება იყოს დიდი ან პატარა, ადრეული ან გვიანი, სქელი ან თხელი, გრძელი ან მოკლე... ეს შემთხვევითობა და გაურკვევლობა პირდაპირ გავლენას ახდენს ჩაის ხარისხზე.
ამიტომ, ჩინეთში ჩაის ბევრ რაიონში არის ფენომენი „მაღალი მოსავალი, მაგრამ არა კარგი მოსავალი“ ან „მაღალი მოსავალი, მაგრამ არა ხარისხიანი“. ჩვენთვის აუცილებელია სისტემატურად გავიგოთ ჩაის მოსავლის სამუშაოები მეცნიერული თვალსაზრისით.
რისკები და პრობლემები tea picking
უნდა ვაღიაროთ, რომ ყოველი ჩაის კრეფა ან ჩაის ხის მორთვა არის ჩაის ხის დაზიანება. ეს დაზიანება კონცენტრირებულია ორ ასპექტში:
პირველ რიგში, ის მკვეთრად ამცირებს ფოთლის ფართობს, კარგავს ჩაის ხეს ფოტოსინთეზური ორგანოების დიდ რაოდენობას, ასუსტებს ფოტოსინთეზურ შესაძლებლობებს, ხოლო ჩაის ხის ფიზიოლოგიური ფუნქცია გვიჩვენებს ხანმოკლე დაქვეითებას ან თუნდაც ამოწურვას.
მეორეც, ყოველ ჯერზე, როცა კრეფთ ან ჭრით, ჩაის ხის სხეულზე ბევრი ჭრილობა რჩება და ჩაის ხე აუცილებლად მოიხმარს დიდ ენერგიას ჭრილობის შეხორცებისა და მისი ფუნქციის აღსადგენად. არასწორი კრეფა არა მხოლოდ ვერ მიაღწევს „უფრო და მეტი კრეფის“ მიზანს, არამედ დააჩქარებს ჩაის ხის ფიზიოლოგიური ფუნქციის დაქვეითებას და გავლენას მოახდენს მთელი სასიცოცხლო ციკლის ხანგრძლივობაზეც კი.