ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CQFJ-70, რომელიც გამოიყენება ჩაის მოსავლის მიერ მოკრეფილი ახალი ფოთლის დასალაგებლად, შეუძლია გამოყოს სხვადასხვა ზომის ჩაი მზა ჩაის სხვადასხვა კლასის წარმოებისთვის.
DL-CRQ-20Z CTC შავი ჩაი HRS Gyrovane rotorvane მანქანა ძირითადად გამოიყენება CTC შავი ჩაის დასამუშავებლად.
DL-6CYQT-90250 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 40 კგ-დან 600 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
გაშრობის სხვადასხვა მეთოდს აშკარა გავლენა აქვს მზა თეთრი ჩაის არომატზე. "პიროტექნიკური საკმეველი" ზოგადად არის არომატი, რომელიც წარმოიქმნება ჩაის ფოთლებში შაქრის სრული კარამელიზაციის შედეგად მაღალი ტემპერატურის პირობებში, რაც უფრო ხშირია ვუის კლდის ჩაიში. საშუალო და დაბალი ტემპერატურის ნახშირბადის შემწვარი ჯგუფის გაშრობის ტემპერატურაა 55~65 ℃, რაც დაბალია ელექტროგამოწვის ჯგუფის გაშრობის ტემპერატურაზე, მაგრამ ჩაის მზა ფოთლებს აქვთ აშკარა პიროტექნიკური არომატი ამ უკანასკნელთან შედარებით. ნახშირბადის გამოწვის პროცესთან ერთად, შეიძლება ვივარაუდოთ, რომ გათბობა მიდრეკილია არათანაბარი ადგილებისკენ, რის შედეგადაც ზოგიერთი ჩაის ფოთლის ტემპერატურა იზრდება სითბოს წყაროსთან ახლოს, რაც იწვევს მაილარდის არათანაბარ რეაქციას, რითაც წარმოიქმნება პიროტექნიკური საკმეველი. ეს ასევე შეესაბამება ნახშირზე შემწვარი მშრალი ჩაის სენსორული შეფასების შედეგებს, რომელსაც აქვს უფრო რთული გარეგნობა. ანალოგიურად, არათანაბარი გათბობა ასევე შეიძლება გამოიწვიოს დიდი განსხვავება არომატის შემადგენლობაში ნახშირის შემწვარი ჯგუფებს შორის და არ არსებობს აშკარა კორელაცია. აქედან ჩანს, რომ ნახშირის გამოწვის პროცესს ნამდვილად შეუძლია გააუმჯობესოს მზა ჩაის ყვავილოვანი და ხილის არომატი, მაგრამ ის ამოწმებს ჩაის გადამამუშავებელი პერსონალის შესაბამის გამოცდილებას და აკონტროლებს ტემპერატურის ცვლილებას თეთრი ჩაის გაშრობის პროცესში; white tea electric drying machine იყენებს მანქანას ტემპერატურის დასაყენებლად და იყენებს ჰაერის ცირკულაციას. მოწყობილობა უზრუნველყოფს ტემპერატურის სტაბილურობას თეთრი ჩაის საშრობი მანქანაში, ათავისუფლებს სამუშაო ძალას გარკვეულწილად და აუმჯობესებს მზა ჩაის მოსავლიანობას. შესაბამის საწარმოებს შეუძლიათ მოქნილად აირჩიონ თეთრი ჩაის გაშრობის სხვადასხვა მეთოდი ან კომბინაციები, რათა შექმნან პროდუქტები რეალური განაცხადის სცენარის და მომხმარებლის სხვადასხვა საჭიროებების მიხედვით.