ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CQFJ-70, რომელიც გამოიყენება ჩაის მოსავლის მიერ მოკრეფილი ახალი ფოთლის დასალაგებლად, შეუძლია გამოყოს სხვადასხვა ზომის ჩაი მზა ჩაის სხვადასხვა კლასის წარმოებისთვის.
DL-CRQ-20Z CTC შავი ჩაი HRS Gyrovane rotorvane მანქანა ძირითადად გამოიყენება CTC შავი ჩაის დასამუშავებლად.
DL-6CYQT-90250 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 40 კგ-დან 600 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
არსებობს ჩაის გაშრობის პროცესის სამი ტიპი: გაშრობა, შემწვარი და მზეზე გაშრობა. ჩაის გაშრობის საერთო პროცესები შემდეგია:
Green tea drying process არის ზოგადად ჯერ გაშრობა და შემდეგ შემწვარი გაშრობა. იმის გამო, რომ ჩაის ფოთლებს მოზელვის შემდეგ მაინც აქვს მაღალი წყლის შემცველობა, პირდაპირ შემწვრობის შემთხვევაში სწრაფად წარმოიქმნება აგლომერატები საშრობის ქვაბში და ჩაის წვენი ადვილად ეწებება ქოთნის კედელს. ამიტომ, ჩაის ფოთლებს ჯერ აშრობენ, რათა შემცირდეს წყლის შემცველობა ტაფაზე შემწვარი მოთხოვნების დასაკმაყოფილებლად.
შავი ჩაის გაშრობის პროცესი არის ფერმენტირებული ჩაის ბლანკების მაღალ ტემპერატურაზე გამოწვის პროცესი, რათა წყალი სწრაფად აორთქლდეს და სიმშრალე მიაღწიოს კარგი ხარისხით.
არსებობს სამი მიზანი: მაღალი ტემპერატურის გამოყენება ფერმენტების აქტივობის სწრაფად ინაქტივაციისა და დუღილის შესაჩერებლად; აორთქლდეს წყალი, შეამციროს მოცულობა, დააფიქსიროს ფორმა, შეინარჩუნოს სიმშრალე, რათა თავიდან აიცილოს ნაოჭები; გამოყოფს ბალახის დაბალი დუღილის სუნის უმეტეს ნაწილს, აძლიერებს და ინარჩუნებს მაღალი დუღილის არომატულ ნივთიერებებს, მიიღება შავი ჩაის უნიკალური ტკბილი არომატი.
თეთრი ჩაი ჩინეთის სპეციალობაა, რომელიც ძირითადად ფუჯიანის პროვინციაში იწარმოება. თეთრი ჩაი მზადდება გაშრობით და გაშრობით შეწვისა და მოზელის გარეშე.
არსებობს მუქი ჩაის გამომშრალი შემწვარი და მზეზე გაშრობის მეთოდები ხარისხის დაფიქსირებისა და გაუარესების თავიდან ასაცილებლად.
ჩაის საშრობი მანქანა: ჩაის საშრობი მანქანები ეყრდნობა გადინებულ ცხელ ჰაერს ჩაის ფოთლების გასაშრობად. ჩვენი კომპანია გთავაზობთ მცირე ზომის ჩაის საშრობი დანადგარებიდან ჯაჭვის ფირფიტის ტიპის უწყვეტი საშრობი მანქანებამდე. მას შეუძლია უზრუნველყოს ხსნარების სრული ნაკრები სხვადასხვა ტიპის ჩაის გასაშრობად.