email

მარგალიტი ტიპის მწვანე ჩაი: Biluochun

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებიმარგალიტი ტიპის მწვანე ჩაი: Biluochun

ცხელი პროდუქცია

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

2022-09-22 18:15:48

თანამედროვე დაწნეხილი ნამცხვარი მხარს უჭერს მეცნიერებას, რაც ადასტურებს, რომ დაწნეხილ ნამცხვარს უფრო მეტი უპირატესობა აქვს, ვიდრე ფხვიერ ჩაის ტრანსფორმაციის პროცესში.

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

2022-09-22 18:08:30

ისტორიის შერჩევამ წარმოადგინა Pu'er ჩაის ნამცხვრები, მაგრამ Pu'er ჩაის უნიკალური ფორმა დღემდე შენარჩუნებულია მისი უნიკალური ჩაის არომატის გამო.

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი?

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი?

2022-09-09 15:31:27

სათანადო გაშრობამ შეიძლება სრულად ასახოს Wuyi როკის ჩაის არომატი საბოლოო ეტაპზე, აქ არის მეტი ინფორმაცია გაშრობის შესახებ.

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი? 1

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი? 1

2022-09-09 15:24:25

გახმობა და მწვანე რყევა არის Wuyi როკ ჩაის წარმოების ძირითადი საფეხურები. მიესალმეთ თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

მარგალიტი ტიპის მწვანე ჩაი: Biluochun

2021-07-12 14:53:03

Biluochun ჩაის აქვს ისტორია 1,000 წლის ჩინეთში. თავდაპირველად წარმოებული Dongting Dongshan და Xishan of Taihu Lake, Wuzhong County, Suzhong, Jiangsu Province. ადგილს აქვს ტენიანი და რბილი კლიმატი, მრავალწლიანი ღრუბლები და ნისლი და შესაფერისი ნიადაგი, რომელიც უზრუნველყოფს კარგი ეკოლოგიური გარემოს წარმოების და წარმოების Biluochun Tea.

Biluochun- ის კრეფა მოითხოვს ადრეულ, სატენდერო და სუფთა კრეფს. კრეფა პერიოდი არის ადრე vernal equinox to წვიმა.

კრეფა სტანდარტი: ერთი კვირტი და ერთი ფოთოლი პირველი ერთი კვირტისა და ორი ფოთლისთვის.

Წარმოების პროცესი:

1. withering. მოათავსეთ იგი ადგილზე ან rearering საკიდების ჩაი withering. ჩამონტაჟებული სისქე ზოგადად 3-5 სმ, და გაყვანის დრო 3-8 სთ.

2. ფიქსაცია. მეხსიერების გამოყენებით ფიქსაციის მანქანების 6cst სერია გამოიყენება ფიქსაციისთვის. ფოთლების ფერი მუქი მწვანეა, როდესაც თქვენი ხელით ფოთლები რბილია, მწვანე სუნი ჩაის ქრება, და კარგი ჩაის სუნამო exuded.

3. Kneading და უვლიან. Rolling დამუშავებულია 6crt სერიის kneading მანქანა. ფოთლები წინასწარ არის ჩამოყალიბებული ზოლები, და მცირე რაოდენობის წვენი ტოვებს overflow, და ეს ოდნავ წებოვანი როდესაც ეხება თქვენს ხელში.

4. პირველად საშრობი. გამოიყენეთ ჩაის ბლოკირება და საშრობი მანქანა ჩაის საწყის საშრობი, და გაცივებთ მას დატენვის.

5. ჩამოყალიბება. ეს არის ძირითადი პროცესი Biluochun ჩაის ფორმირებისათვის. იგი დამუშავებულია ორმაგი Pans ჩამოყალიბებაში მანქანა. Frying დრო დაახლოებით 30 წუთი, და frying ჩაის ჩხირები curled და წყლის შინაარსი აღწევს 10%.

6. საშრობი. კონტროლი მანქანა ტემპერატურა დაახლოებით 60-70 ° C. მშრალი 6chz სერია საშრობი სანამ ტენიანობის შემცველობა ჩაი 5% -7%.

ზემოთ მანქანა, curled biluochun შეიძლება წარმოებული. ფერი არის ზურმუხტი მწვანე, ფორმა არის curved და ლამაზი.