email

პუერ ჩაის ფიქსაცია

ცხელი პროდუქცია

მოკლე შესავალი შავი ჩაის სხვადასხვა ტიპებზე

მოკლე შესავალი შავი ჩაის სხვადასხვა ტიპებზე

2023-11-29 09:00:13

შავი ჩაი, რომელიც ასევე ცნობილია როგორც წითელი ჩაი ჩინეთში, არის პოპულარული სასმელი, რომელსაც მიირთმევენ მთელ მსოფლიოში. ეს სტატია მიზნად ისახავს მოკლე მიმოხილვას შავი ჩაის სხვადასხვა სახეობისა და მათი მახასიათებლების შესახებ.

მცირე ავტომატური შევსების და დალუქვის მანქანების სერია - ეფექტური და მრავალმხრივი შეფუთვის გადაწყვეტილებები

მცირე ავტომატური შევსების და დალუქვის მანქანების სერია - ეფექტური და მრავალმხრივი შეფუთვის გადაწყვეტილებები

2023-11-28 15:44:05

აღმოაჩინეთ მცირე ავტომატური შევსების და დალუქვის მანქანების სერია, უახლესი შეფუთვის გადაწყვეტილებების სპექტრი, რომელიც შექმნილია თქვენი წარმოების პროცესის გასამარტივებლად. ეს მანქანები გვთავაზობენ შეუდარებელ ეფექტურობას, მრავალფეროვნებას და საიმედოობას, რაც მათ იდეალურ არჩევანს აქცევს სხვადასხვა ინდუსტრიის ბიზნესისთვის. მათი მოწინავე ფუნქციებითა და მოსახერხებელი ინტერფეისით, ისინი უზრუნველყოფენ ზუსტ და თანმიმდევრულ შეფუთვას, დაზოგავთ თქვენს დროსა და რესურსებს. წაიკითხეთ, რომ შეისწავლოთ მცირე ავტომატური შევსების და დალუქვის მანქანების სერიის ძირითადი მახასიათებლები და უპირატესობები.

ჩაის მოძრავი მანქანა: რევოლუციური ჩაის წარმოება

ჩაის მოძრავი მანქანა: რევოლუციური ჩაის წარმოება

2023-11-25 10:12:11

ჩაი მსოფლიოში ერთ-ერთი ყველაზე პოპულარული სასმელია, რომელიც სარგებლობს მისი გამაგრილებელი გემოთი და ჯანმრთელობის მრავალი სარგებლით. ყოველი ფინჯანი ჩაის უკან იმალება კულტივირების, მოსავლის აღების და დამუშავების რთული პროცესი. ბოლო წლებში ჩაის ინდუსტრია მნიშვნელოვანი წინსვლის მოწმე გახდა ჩაის მოძრავი მანქანების დანერგვით. ეს სტატია მიზნად ისახავს ყოვლისმომცველი მიმოხილვას ჩაის მოძრავი მანქანების, მათი სარგებელისა და ჩაის წარმოების პროცესზე მათი გავლენის შესახებ.

2023-11-25 09:43:38

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

პუერ ჩაის ფიქსაცია

2022-01-11 15:17:23

(1) ჩაის ფიქსაცია ძირითადად ანადგურებს და პასივირებს ოქსიდაზას აქტივობას ახალ ფოთლებში მაღალი ტემპერატურის გამო, აფერხებს ჩაის პოლიფენოლების ფერმენტულ დაჟანგვას ახალ ფოთლებში, აორთქლდება ახალი ფოთლების ტენიანობის ნაწილი, აქცევს ჩაის რბილი, ადვილად დასახვევად და ფორმას. და ამავე დროს ასხივებს სინათლეს. მწვანე სუნი, ხელს უწყობს კარგი არომატის ფორმირებას.

(2) გამოყენების ტემპერატურა ჩაის ფიქსატონი ქოთანი არის 220-240°C. შეწვისას ქვაბად აიღეთ 5-8 კგ, შეწვით 50-60 წუთის განმავლობაში.

(3) განაცხადის მიზანი ჩაის ფიქსაციის ქვაბი რომ ფიქსაცია ძირითადად აქვს შემდეგი 4 ასპექტი:

ა. გამოიყენეთ მაღალი ტემპერატურა ახალ ფოთლებში ფერმენტების (ძირითადად პოლიფენოლოქსიდაზა PPO და პეროქსიდაზა POD) სწრაფად დენატურაციისა და ინაქტივაციისთვის, პოლიფენოლების დაჟანგვის თავიდან ასაცილებლად და ფოთლების გაწითლების თავიდან ასაცილებლად;

ბ. აორთქლდეს ფოთლების ტენიანობა, რათა ფოთლები რბილი იყოს და შეიქმნას პირობები გორგლვისთვის;

გ. მაღალი ტემპერატურით აორთქლდება ზოგიერთი არომატი და ცუდი სუნი დაბალი დუღილის წერტილით და წარმოიქმნება ახალი სპეციალური არომატები ჩაის ფოთლების არომატის გასაუმჯობესებლად;

დ. შეცვალოს ინგრედიენტების თვისებები და ხელი შეუწყოს მზეზე გამხმარი მწვანე ჩაის ხარისხის ფორმირებას.

რატომ არის უძველესი ხის ჩაი და Pu"er ჩაი საჭიროა ჩაის ხანგრძლივი ფიქსაცია?

თუ ჩაის ფიქსატონი არის ძალიან მსუბუქი, ანუ დროს ფიქსაცია პროცესი, ფიქსაცია დრო ძალიან მოკლეა და ტემპერატურა ძალიან დაბალი, რაც არ აკმაყოფილებს აქტიური ფერმენტების პასივაციისა და ჩაის ფოთლებში არომატული ნივთიერებების კარგი გამოყოფის მოთხოვნებს.

თუ ტემპერატურა კარგად არ არის კონტროლირებადი დროს ჩაის ფიქსაციის ქვაბი მუშაობს , ტემპერატურა ძალიან დაბალია ჩაის მოთხოვნილებების დასაკმაყოფილებლად ფიქსაცია , და ფიქსაცია დრო ძალიან მოკლეა, რაც გამოიწვევს ახალ ფოთლებში აქტიური ფერმენტების დათრგუნვას, მწვანე არომატს არ მოიშორებს სუფთად და ჩაის სურნელს არ გადმოიღვრება. ეს არ არის ხელსაყრელი შემდგომი გარდაქმნისთვის.

როგორი სუნი იგრძენით მასზე მუშაობისას?

დროს ფიქსაცია ჩაის ფოთლების პროცესი, დიდი რაოდენობით წყლის ორთქლის აორთქლებასთან ერთად გამოიყოფა დიდი რაოდენობით დაბალ დუღილის ნივთიერებები (ძირითადად მწვანე ფოთლის სპირტი და მწვანე ფოთლის ალდეჰიდი). როდესაც მწვანე ფოთლის ალკოჰოლის კონცენტრაცია მაღალია, მას აქვს ძლიერი ბალახის სუნი.

დასრულების შემდეგ ფიქსაცია მწვანე ფოთლის ალკოჰოლის კონცენტრაცია მცირდება და მისი ნაწილი წარმოქმნის ტრანსმწვანე ფოთლის ალკოჰოლს, ხოლო ტრანსმწვანე ფოთლის ალკოჰოლს აქვს მკაფიო სურნელი.

სხვა მაღალი დუღილის არომატული ნივთიერებები ასევე იწყებენ გამოვლენას, რაც იწვევს უნიკალურ არომატებს, როგორიცაა ყვავილოვანი და თაფლი.

ჩვენი კომპანია აწარმოებს კვლევას უძველესი ხის ჩაის და Pu"er ჩაის ჩაის მახასიათებლების შესახებ და ავითარებს ა ჩაის ფიქსაცია po ტ და ჩაის ფიქსაცია ჩაის დამუშავების მანქანა. აპარატის გამოყენებისას დაეუფლეთ გონივრულ დროს და ტემპერატურას, დააკვირდით ჩაის ფოთლების დამუშავების მდგომარეობას და შემდეგ დაამუშავეთ მანქანა კარგი ხარისხით.