ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CQFJ-70, რომელიც გამოიყენება ჩაის მოსავლის მიერ მოკრეფილი ახალი ფოთლის დასალაგებლად, შეუძლია გამოყოს სხვადასხვა ზომის ჩაი მზა ჩაის სხვადასხვა კლასის წარმოებისთვის.
DL-CRQ-20Z CTC შავი ჩაი HRS Gyrovane rotorvane მანქანა ძირითადად გამოიყენება CTC შავი ჩაის დასამუშავებლად.
DL-6CYQT-90250 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 40 კგ-დან 600 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
საშრობი არის ბოლო პროცესი შავი ჩაის წარმოებაში და მჭიდროდ არის დაკავშირებული ჩაის ხარისხთან. საშრობი პროცესი არა მარტო ხსნის ტენიანობას, აღწევს საკმარის სიმშრალეს და მოსახერხებელია გრძელვადიანი სასმელების შენახვისთვის, არამედ ხელს უწყობს შავი ჩაის უნიკალურ ფერის, არომატის, გემოვნებისა და ფორმის ფორმირებას წინა პროცესის საფუძველზე.
საშრობი ძირითადი თვისება არის ფოთლების ტენიანობის ორთქლი. ამჟამად გამოყენებული საშრობი ყველა განკუთვნილია ცხელი ჰაერით, როგორც საშუალო სითბოს გაცვლისთვის. ანუ ჰაერი ცეცხლი გაცხელებულია, შემდეგ კი ცხელი ჰაერი გადადის sieve tray სადაც სველი ჩაის ვრცელდება სითბოს სველი ჩაი, ისე, რომ ტენიანობის არის vaporized და დაკარგა. , სანამ ის აღწევს ფეხით მშრალი.
შემდეგ ოთხი ფაქტორი გავლენას ახდენს ჩაის საშრობი.
პირველი არის გაშრობის ტემპერატურა. როდესაც Maocha გამხმარი, ტემპერატურა ცხელი ჰაერში საშრობი უნდა მიაღწიოს 110 ~ 115 ℃, და შიდა ფოთლის ტემპერატურა ღუმელი უნდა მიაღწიოს დაახლოებით 75 ℃, რათა განადგურება ფერმენტის საქმიანობა და შეწყვიტოს დუღილის პროცესი ფარგლებში გარკვეული დროის განმავლობაში. მაგრამ საშრობი ტემპერატურა არ უნდა იყოს ძალიან მაღალი, წინააღმდეგ შემთხვევაში, მაღალი ტემპერატურა გამოიწვევს დიდი რაოდენობით არომატული ნივთიერებების, რის შედეგადაც მაღალი ცეცხლი ჩაი ან თუნდაც დამწვარი ჩაი. აქედან გამომდინარე, ინლექსის ჰაერის ტემპერატურა უნდა იყოს 85 ~ 90 ℃.
მეორე არის საჰაერო მოცულობა. საჰაერო მოცულობა დიდია, გათბობის ინტენსივობა დიდია და წყლის ორთქლის ამოღების უნარი ძლიერია. მას სწრაფად შეუძლია გაზარდოს ფოთლის ტემპერატურა და სწრაფად ინარჩუნებს ფერმენტის აქტივობას მოკლე დროში. მაგრამ ქარის სიჩქარე არ უნდა იყოს ძალიან სწრაფად.
მაშინ არსებობს საშრობი დრო. მშრალი დროის ხანგრძლივობა უკავშირდება ტემპერატურის, საჰაერო მოცულობის, ფერმენტირებული ფოთლების ტემპერატურის, ტენიანობის შემცველობას და ფოთლების სისქეს, და უნდა იყოს მორგებული ფაქტობრივი პირობების შესაბამისად.
ბოლო არის გავრცელების ფოთლის სისქე. ზოგადად, უმჯობესია განზავდეს.
საშრობი ძირითადი ზემოქმედების ფაქტორების შემუშავება შესაძლებელია შავი ჩაის საშრობი სრულად და შავი ჩაის უნიკალურ თვისებებზე.