ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CQFJ-70, რომელიც გამოიყენება ჩაის მოსავლის მიერ მოკრეფილი ახალი ფოთლის დასალაგებლად, შეუძლია გამოყოს სხვადასხვა ზომის ჩაი მზა ჩაის სხვადასხვა კლასის წარმოებისთვის.
DL-CRQ-20Z CTC შავი ჩაი HRS Gyrovane rotorvane მანქანა ძირითადად გამოიყენება CTC შავი ჩაის დასამუშავებლად.
DL-6CYQT-90250 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 40 კგ-დან 600 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
ჩაის შერყევა არის პროცესი ოლონგის ჩაის პროცესში, ანუ შერყევის პროცესში. რხევის მექანიკური მოძრაობის ძალისა და მექანიკური ხახუნის ძალის სხვადასხვა კომბინირებული ტესტების მეშვეობით ინგ , რხევის სხვადასხვა მექანიკური ძალის გავლენა ინგ ფიზიკურ და ქიმიურ ცვლილებებზე ახალი ჩაი შეისწავლეს ფოთლები და ჩაის ხარისხი. შედეგებმა აჩვენა, რომ მექანიკური სავარჯიშო ძალა აძლიერებდა ფოთლის წვერის ქსოვილის გამტარ ფუნქციას, კოორდინაციას უწევდა ჩაის სუპის არომატულ ნივთიერებებს და ჰქონდა შინაგანი ეფექტი; მექანიკური ხახუნი იწვევდა ფოთლის უჯრედების დაზიანებას, ჩაის პოლიფენოლების ფერმენტულ დაჟანგვას, იწვევდა არომატს და ჰქონდა გარეგანი ეფექტი; ვარჯიში ძალა და ხახუნი უნდა იყოს კოორდინირებული, რათა ჩამოყალიბდეს ჩაის უნიკალური არომატი, მაღალი გემო და სასიამოვნო ხარისხი.
ოლონგის ჩაის მწვანე ფერის როლი:
1. ფოთლის კიდეების უჯრედების გახეხვა ფერმენტული დაჟანგვის დასაჩქარებლად;
2. ხელი შეუწყოს მწვანე ჩაის "გაუწყლოებას";
3. წყლის განაწილების წესის შეცვლა, ისე, რომ წყლის ნაწილი გადანაწილდეს დაზიანებული უჯრედებიდან;
4. უზრუნველყავით გარე ძალა ფოთლის სხვადასხვა ცვლილებებისთვის.
როგორ შეირყა ინგ ულუნის ჩაი?
ჩაის გამხმარ ფოთლებს ათავსებენ ბამბუკის საცერში და გაცრიან წინ და უკან, ისე რომ ფოთლის კიდეები იხეხება, ფოთლის კიდეები დაზიანდება და გაშრობის შემდეგ წყალი იკარგება და ფოთლებში პოლიფენოლები თანდათან იშლება. იჟანგება ობის მოქმედებით, აყალიბებს ჩაის უნიკალურ ხარისხს..შა მეფე ჩაის ფოთლები ჯერ მსუბუქი და შემდეგ უფრო მძიმე, რათა არ გატყდეს ყუნწები და არ გამოიწვიოს ჩაის ფოთლები მკვდარი.
შაკინი გ უნდა დაეუფლოს „ნაბიჯ ნაბიჯების“ პრინციპს. ბრუნვის სიჩქარე ჩაის საშრობი მანქანა იზრდება მცირედან მაღალზე, ძალა თანდათან იზრდება მსუბუქი ძალიდან, გავრცელება ტოვებს თხელიდან სქელამდე, დრო მოკლედან გრძელამდე და დუღილი მსუბუქია უფრო მძიმემდე. ახალი ფოთლები ნაზი და ბევრი წყალია, ამიტომ ისინი შესაფერისია მზის ზემოქმედებისა და ნაკლებად რხევისთვის.
ოლონგის ჩაის შერყევა უნდა დაეუფლოს „ნაბიჯ ნაბიჯების“ პრინციპს. The ოლონგის ჩაის საშრობი მანქანა ბრუნვის სიჩქარე გაიზარდა პატარადან დიდამდე, ძალა მსუბუქია და თანდათან იზრდება, გავრცელება ფოთლები თხელიდან სქელამდე, დრო მოკლედან გრძელამდე და დუღილი მსუბუქი უფრო მძიმემდე.