ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CQFJ-70, რომელიც გამოიყენება ჩაის მოსავლის მიერ მოკრეფილი ახალი ფოთლის დასალაგებლად, შეუძლია გამოყოს სხვადასხვა ზომის ჩაი მზა ჩაის სხვადასხვა კლასის წარმოებისთვის.
DL-CRQ-20Z CTC შავი ჩაი HRS Gyrovane rotorvane მანქანა ძირითადად გამოიყენება CTC შავი ჩაის დასამუშავებლად.
DL-6CYQT-90250 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 40 კგ-დან 600 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
ტექნიკური მიზნები
ეს ტექნოლოგია ძირითადად ეხება ახალი ფოთლების არათანაბარი გაცვეთა პრობლემებს შავი ჩაის დამუშავების პროცესში, გაცვეთა პროცესი იზღუდება ბუნებრივი გარემოთი, გახანგრძლივება ძალიან გრძელია და მთელი პროცესი ძვირია. ამ ტექნოლოგიის გამოყენებას შეუძლია კარგად მოაწესრიგოს ჩაქრობის გარემო, ეფექტურად გააკონტროლოს ჩაქრობის დრო, გააუმჯობესოს ახალი ფოთლების გახმობის ეფექტი და ეფექტურობა და დაზოგოს შრომა.
შესაფერისი ტერიტორია
ჩინეთში შავი ჩაის წარმოების ძირითადი ადგილებია, განსაკუთრებით წვიმიან ადგილებში, ჩაის სეზონზე.
ტექნიკური პუნქტები
ტემპერატურისა და ტენიანობის კონტროლირებადი და მსუბუქი დანამატი: გამქრალ ოთახში ტემპერატურა კონტროლდება 25 ~ 38 the ფარგლებში, ფარდობითი ტენიანობა კონტროლდება 55% 85% ფარგლებში; სინათლის ინტენსივობაა 2000 ~ 4000 ლ.
რეგულირებადი დრო და დრო ფოთლის მოქცევისთვის: ახალი ფოთლების მთელი გამხმარი ციკლი რეგულირდება 6 – დან 12 საათამდე; დროის ავტომატური ფოთლის მოქცევის დრო 3 – დან 6 – ჯერ, თითოეული ფოთლის მოქცევის საერთო დროა 30 – დან 40 წუთამდე.
როდესაც გამშრალი ფოთლების წყლის შემცველობა 55% 60% იქნება, გახმება საშუალო იქნება. დააჭირეთ გამონადენის ღილაკს და ახალი ფოთლები ავტომატურად დაასრულებენ განმუხტვის პროცესს და გადაადგილდებიან მოძრავი პროცესისკენ.
Სიფრთხილის ზომები
როდესაც ახალი ფოთლები მივა ქარხანაში, ხოლო ახალი ფოთლები თანაბრად გადაიტანება აპარატში ვერტიკალური გადმოცემით, ფოთლის ჰომოგენიზატორის სიმაღლე მოწესრიგებულია ფოთლის ამჟამინდელი მოცულობის შესაბამისად და ფოთლის ერთგვაროვნების ეფექტი საუკეთესოა; ხელახლა მოაწესრიგეთ ფოთლის ჰომოგენიზატორი.
Theმშრალი გარემოს ტემპერატურა არ უნდა აღემატებოდეს 35, წინააღმდეგ შემთხვევაში ეს გამოიწვევს ახალი ფოთლების სერიოზულ წითელ შეცვლას. თქვენ არ უნდა გაზარდოთ ტემპერატურა ბრმად, რომ გაცვეთილი დრო შემცირდეს.
Leaf ფოთლის ბრუნვის ავტომატური პროგრამის დაყენებისას ყურადღება მიაქციეთ ვერტიკალური ტრანსმისიის და სარტყლის სიჩქარის დაყენებას, რომ არ იყოს ძალიან სწრაფი, წინააღმდეგ შემთხვევაში ადვილია ფოთლის არათანაბარი გავრცელების გამოწვევა.