email

სუფთა უძველესი ხის შავი ჩაის დამუშავების ტექნოლოგია

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებისუფთა უძველესი ხის შავი ჩაის დამუშავების ტექნოლოგია

ცხელი პროდუქცია

მოკლე შესავალი შავი ჩაის სხვადასხვა ტიპებზე

მოკლე შესავალი შავი ჩაის სხვადასხვა ტიპებზე

2023-11-29 09:00:13

შავი ჩაი, რომელიც ასევე ცნობილია როგორც წითელი ჩაი ჩინეთში, არის პოპულარული სასმელი, რომელსაც მიირთმევენ მთელ მსოფლიოში. ეს სტატია მიზნად ისახავს მოკლე მიმოხილვას შავი ჩაის სხვადასხვა სახეობისა და მათი მახასიათებლების შესახებ.

მცირე ავტომატური შევსების და დალუქვის მანქანების სერია - ეფექტური და მრავალმხრივი შეფუთვის გადაწყვეტილებები

მცირე ავტომატური შევსების და დალუქვის მანქანების სერია - ეფექტური და მრავალმხრივი შეფუთვის გადაწყვეტილებები

2023-11-28 15:44:05

აღმოაჩინეთ მცირე ავტომატური შევსების და დალუქვის მანქანების სერია, უახლესი შეფუთვის გადაწყვეტილებების სპექტრი, რომელიც შექმნილია თქვენი წარმოების პროცესის გასამარტივებლად. ეს მანქანები გვთავაზობენ შეუდარებელ ეფექტურობას, მრავალფეროვნებას და საიმედოობას, რაც მათ იდეალურ არჩევანს აქცევს სხვადასხვა ინდუსტრიის ბიზნესისთვის. მათი მოწინავე ფუნქციებითა და მოსახერხებელი ინტერფეისით, ისინი უზრუნველყოფენ ზუსტ და თანმიმდევრულ შეფუთვას, დაზოგავთ თქვენს დროსა და რესურსებს. წაიკითხეთ, რომ შეისწავლოთ მცირე ავტომატური შევსების და დალუქვის მანქანების სერიის ძირითადი მახასიათებლები და უპირატესობები.

ჩაის მოძრავი მანქანა: რევოლუციური ჩაის წარმოება

ჩაის მოძრავი მანქანა: რევოლუციური ჩაის წარმოება

2023-11-25 10:12:11

ჩაი მსოფლიოში ერთ-ერთი ყველაზე პოპულარული სასმელია, რომელიც სარგებლობს მისი გამაგრილებელი გემოთი და ჯანმრთელობის მრავალი სარგებლით. ყოველი ფინჯანი ჩაის უკან იმალება კულტივირების, მოსავლის აღების და დამუშავების რთული პროცესი. ბოლო წლებში ჩაის ინდუსტრია მნიშვნელოვანი წინსვლის მოწმე გახდა ჩაის მოძრავი მანქანების დანერგვით. ეს სტატია მიზნად ისახავს ყოვლისმომცველი მიმოხილვას ჩაის მოძრავი მანქანების, მათი სარგებელისა და ჩაის წარმოების პროცესზე მათი გავლენის შესახებ.

2023-11-25 09:43:38

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

სუფთა უძველესი ხის შავი ჩაის დამუშავების ტექნოლოგია

2022-04-08 16:04:56

(1) კრეფა

კრეფა არის ახალგაზრდა ყუნწის შუა ფოთლებს შორის საჩვენებელი თითით და ცერით დაჭერით და ორი თითის ელასტიურობით ჩაის ფოთლების მოსაჭრელად.

(2) გახმობა

მოკრეფილი უძველესი ხეების ახალ ფოთლებს ათავსებენ მზეზე, ან ცხელ ჰაერს იყენებენ ახალი ფოთლების ტენის ზომიერად აორთქლებისთვის, რათა შემცირდეს უჯრედების ტენიანობა, შეამციროს მათი აქტივობა და ამოიღოს ნახევრად გამტარიანობა. უჯრედის მემბრანა, რათა ფოთლები იყოს რბილი, პლასტიკური და ადვილად ფორმირებადი. თუ კარგი ამინდია, გახმობა შეიძლება გაკეთდეს როგორც შიდა, ასევე გარეთ, გამხმარი თაროებით; თუ მოსავლიანობა დიდია და ვენტილაცია არ არის კარგი, ჩაის გამხმარი მანქანა შეიძლება გამოყენებულ იქნას სწრაფი ხმობისთვის.

(3) ზელვა

ჩაასხით მასში გამხმარი ჩაის ფოთლები tea rolling machine, გააბრტყელეთ ისინი და ჩამოაყალიბეთ კულულები. დაწნეხვის გამო წვენის ნაწილი იწურება და ეწებება ზედაპირს, ისე რომ ადვილად იხსნება ხარშვისას. ჩაის წვნიანში, სხვადასხვა ჩაის აქვს სხვადასხვა ხარისხის მოხვევა.

(4) დუღილი

ჩაის ფერის, არომატისა და გემოს ხარისხის განსაზღვრის გასაღები. დუღილი იწყება გორვადან. გორგოლაჭის ზეწოლის გამო ზიანდება ფოთლის უჯრედები, პროოქსიდაციისას ზიანდება პოლიფენოლური ყალიბები, აჩქარებულია პოლიმერიზაცია და იწყება დუღილი. The black tea fermentation machine გამოიყენება დუღილისთვის, ხოლო სამანქანო დუღილის ტემპერატურა, ტენიანობა და დრო შეიძლება დარეგულირდეს ჩაის ფოთლების მდგომარეობის მიხედვით, საკმარისი დუღილის მისაღწევად.

(5) გაშრობა

გაშრობა არის საშრობი საშრობის გამოყენება, რათა გაშრეს და დაატრიალოთ იგი ცხელი ჰაერით, რათა წყლის შემცველობა 4%-ზე ნაკლები იყოს, რაც ხელს უწყობს შენახვის, ტრანსპორტირებისა და გაყიდვისთვის, როგორც წესი, შიდა და გარე საშრობი თანმიმდევრული იყოს;

პირველი ეტაპი: წყლის აორთქლება, ნაოჭების გამაძლიერებელი ეფექტის თავიდან აცილება, წყლის სწრაფად დაკარგვა და წყლის შემცველობის შემცირება დაახლოებით 60%-დან დაახლოებით 47%-მდე, რაც ხელს უწყობს უცხო სუნის მოცილებას, ტემპერატურის გაზრდას და ვენტილაციის გაზრდას.

მეორე ეტაპი: ფორმირება (მორევა), წყლის შემცველობა მცირდება დაახლოებით 18%-მდე.

მესამე ეტაპი: ფეხი მშრალია, წყლის შემცველობა დაახლოებით 5%.