ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CQFJ-70, რომელიც გამოიყენება ჩაის მოსავლის მიერ მოკრეფილი ახალი ფოთლის დასალაგებლად, შეუძლია გამოყოს სხვადასხვა ზომის ჩაი მზა ჩაის სხვადასხვა კლასის წარმოებისთვის.
DL-CRQ-20Z CTC შავი ჩაი HRS Gyrovane rotorvane მანქანა ძირითადად გამოიყენება CTC შავი ჩაის დასამუშავებლად.
DL-6CYQT-90250 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 40 კგ-დან 600 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
1. მაღალი ხარისხის ნედლი ჩაის ნამცხვრებს აქვს სწორი ფორმა და არ ცვივა კიდეებიდან. ფერი პრიალა და ცხიმიანია, სინაზე მაღალია, კვირტები მსუქანი და გაფუჭების სხვა ნიშნები არ არის. ქვედა ჩაის ნამცხვრებს აქვთ ჩამოცვენილი კიდეები, არასრული ფორმები და მცირე ზომის ლაქები.
2. მაღალი ხარისხის ნედლი ჩაის ნამცხვარი აქვს მაღალი არომატი და არ აქვს სხვადასხვა სუნი. მოხარშვის შემდეგ, არომატი სუფთა და ძლიერია. ნედლი რბილობის გაჟღენთვის შემდეგ მას უნდა ჰქონდეს ბუნებრივი სურნელი და არა მჟავე სუნი. კერძოდ, უძველესი ხის ჩაის ორმოცდაათი ან სამოცი სახის არომატული ნივთიერებაა აღმოჩენილი. ეს სუნამოები არ აძლევს ადამიანებს მკვეთრ სუნს და მათ აქვთ კომფორტული და ბუნებრივი სუნი. ზოგადად, ნედლეულ Pu-ს აქვს ორქიდეის, თაფლისა და ტკბილის არომატი.
3. მაღალი ხარისხის ნედლი ჩაის წვნიანის ფერი ძირითადად ყვითელია, როგორიცაა: ყვითელ-მწვანე, ნარინჯისფერ-ყვითელი, ღია ყვითელი და ა.შ.. თანაც გამჭვირვალე და გამჭვირვალეა და მისი ფერი დიდხანს რჩება უცვლელი. უმი ჩაის ხარისხი ოდნავ დაბალია, ჩაის წვნიანი წითელია, მაგრამ არა ძლიერი, ან წითელი არის შავი და არა კაშკაშა.
4. მაღალი ხარისხის უმი ჩაის აქვს მდიდარი და ტკბილი გემო, გლუვი და რბილი. არ აქვს სხვადასხვა ან ჭუჭყიანი სუნი. მიუხედავად იმისა, რომ ცოტა ჟრუანტელია, მალე ტკბილი გახდება, შესასვლელი კი ძალიან გლუვია, მთელი ენა ცოტა წებოვანია, გემო კი ცოტა ბრინჯის წვნიანის დალევას ჰგავს.
5. მაღალი ხარისხის ნედლი ჩაის ფსკერი ერთგვაროვანია, რასაც მოჰყვება უხარისხო.