ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CQFJ-70, რომელიც გამოიყენება ჩაის მოსავლის მიერ მოკრეფილი ახალი ფოთლის დასალაგებლად, შეუძლია გამოყოს სხვადასხვა ზომის ჩაი მზა ჩაის სხვადასხვა კლასის წარმოებისთვის.
DL-CRQ-20Z CTC შავი ჩაი HRS Gyrovane rotorvane მანქანა ძირითადად გამოიყენება CTC შავი ჩაის დასამუშავებლად.
DL-6CYQT-90250 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 40 კგ-დან 600 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
ფიქსაციის ხარისხის ერთ-ერთი მთავარი მაჩვენებელია ფიქსაციის წყლის შემცველობა. ეს არის რბილი, როდესაც თქვენს ხელში, და მჭიდროდ შევიდა ბურთი. მას შემდეგ, რაც შესუსტება, ეს იქნება bounce ოდნავ და შესვენება მუდმივად. თუ წყლის შინაარსი ძალიან მაღალია ან ძალიან დაბალია, არ არის ხელსაყრელი ფოთლების შებოჭვა. ძველი ფოთლები რთულია და წყლის შემცველობა ოდნავ უფრო მაღალია ფიქსაცია, და ისინი ადვილად შექმნან, როდესაც kneading და frying. სატენდერო ფოთლები რბილია და წყლის შემცველობა შეიძლება იყოს გამწვანების შემდეგ, ისე, რომ არ დაფიქსირება მათ.
გარეგნობის გასაუმჯობესებლად, ფიქსაციის აპარატის ტენიანობის შემცველობის გარკვეული მოთხოვნების გარდა, თითოეული პროცესის პროდუქცია გაშრობა ასევე მოითხოვს გარკვეული ტენიანობის შინაარსს. ზოგადად, ფოთლების ტენიანობის შემცველობა 20% -50% -ს შეადგენს და პლასტიურობა შედარებით დიდია. ეს "მყიფეა, თუ საცეცები ხარ.
აქედან გამომდინარე, ეს არ არის მხოლოდ ერთი ფაქტორი, რომელიც გავლენას ახდენს ჩაის გამოჩენაზე. ჩაის ფოთლების მდგომარეობა განსაზღვრავს ტემპერატურასა და დროს, როდესაც მანქანა მუშაობს. ამავდროულად, სწორი მანქანების არჩევანი ასევე იმოქმედებს ჩაის საბოლოო დამუშავების შედეგებზე. ჩაის გაყიდვები და მომხმარებელთა მომხმარებელთა გამოცდილება მჭიდროდ არის დაკავშირებული ზემოაღნიშნულ ფაქტორებთან.