email

რა არის გამოჩენა მაღალი დონის მწვანე ჩაი?

ცხელი პროდუქცია

როგორ ჩადება 25kg finshied შავი ჩაი მიერ მანქანები?

როგორ ჩადება 25kg finshied შავი ჩაი მიერ მანქანები?

2021-09-07 14:51:40

როგორ დამუშავება 25kg ზოლიანი შავი ჩაი 100kg ახალი ჩაის ფოთოლი? Striped შავი ჩაის გვჭირდება ჩაის withering პროცესი, მოძრავი პროცესი, ჩაის ფერმენტაცია და საშრობი, აქ მანქანები თქვენი მითითება და შემოწმება.

როგორ ჩადება 25kg დასრულდა მწვანე ჩაი მანქანა?

როგორ ჩადება 25kg დასრულდა მწვანე ჩაი მანქანა?

2021-09-01 16:14:22

მანქანები მწვანე ჩაის მიღებისას, საჭიროა ოთხი ნაბიჯი, ჩაი სარეალიცირებელი, ჩაის ფიქსაცია, ჩაის მოძრავი და ჩაის საშრობი. სწორი დამუშავების მეთოდის დამკვიდრება ხელს შეუწყობს მაღალი ხარისხის ჩაის მიღებას.

რა არის ყვითელი ჩაი?

რა არის ყვითელი ჩაი?

2021-08-12 15:56:22

უნიკალური ყვითელი ჩაის მიღების პროცესი ძირითადად იგივეა, რაც მწვანე ჩაი. მაგრამ კრიტიკული პროცესი დაემატა. ქმნის უზარმაზარ ცვლილებას და ჩაის ხარისხსა და გემოვნებას.

როგორ მშრალი შავი ჩაი?

როგორ მშრალი შავი ჩაი?

2021-08-04 16:08:21

საშრობი ძირითადი ზემოქმედების ფაქტორების შემუშავება შესაძლებელია შავი ჩაის საშრობი სრულად და შავი ჩაის უნიკალურ თვისებებზე. გამოყენებით Deli ჩაის საშრობი მანქანა დაგეხმარებათ მიიღოს კარგი შავი ჩაი.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
If you want know more about our products, please send email to us : info@delijx.com. You also can send message to our WeChat or WhatsApp : 0086-18120033767

რა არის გამოჩენა მაღალი დონის მწვანე ჩაი?

2021-07-05 15:58:34

მაღალი ხარისხის მწვანე ჩაი აქვს იგივე გამოჩენა მოთხოვნები. ყველა მოითხოვს ზოლების გამოჩენა მჭიდრო, სწორი, მაშინაც კი, მკვეთრი ნერგების, არ გატეხილი, მწვანე ფერის, შეესაბამება ჰარმონიაში, და კარგი სიწმინდე; შიდა ხარისხი მოითხოვს გრძელვადიან სუნამოს, სასურველია მწიფე წაბლის სუნის, ნათელი წვნიანი, ნათელი ყვითელი და მწვანე; გასინჯოთ მდიდარი და გამაგრილებელი, თავიდან აცილების მწარე და astringent გემო; ქვედა ფოთოლი არის ნათელი და მწვანე, თავიდან აცილების წითელი ფუძეთა, წითელი ფოთლები, დამწვარი ლაქები, მწვანე და stuffy ყვითელი ფოთლები.

მომხმარებელთა ყოველთვის ჰქონდა მკაცრი მოთხოვნები მწვანე ჩაის გამოჩენაზე, ვიდრე სხვა ჩაი, არა მხოლოდ ესთეტიკის, არამედ სისრულისთვის. აქედან გამომდინარე, ფორმა მწვანე ჩაის ეკონომიკური ღირებულების ერთ-ერთი მნიშვნელოვანი ფაქტორია. მას შემდეგ, რაც მანქანა გამოიყენება წარმოების, თუ ეს არ არის დაცული სწორად, მოკლე დარღვევის მაჩვენებელი გაიზრდება, რაც გავლენას მოახდენს გადამამუშავებელი კურსით. აქედან გამომდინარე, ლამაზი გარეგნობა და გატეხილი განაკვეთის შემცირება ასევე არის მწვანე ჩაის ხარისხის გაუმჯობესების ერთ-ერთი ასპექტი.

ნივთიერებების შინაარსი, რომელიც გავლენას ახდენს ჩაის, როგორიცაა ცელულოზა, ჰემიელულოზა, ლიგინი და ა.შ., ძირითადად, არ შეიცვლება თავდაპირველი წარმოების დროს და მათი შინაარსი განისაზღვრება ახალი ფოთლების ნედლეულის ასაკისა და სინაზის მიხედვით. Pectin არის წებოვანი, ეს ხდება უფრო ბლანტი, როდესაც მწვავე, და ხდება ნაკლებად ბლანტი, როდესაც ცივი. მწვანე ჩაის თავდაპირველი გათბობის პროცესში პექტინმა გარკვეული როლი ჩაის გარე ფორმის აფიქსირებაში ითამაშა. გარდა ამისა, წყლის შემცველობის ოდენობა უფრო დიდ გავლენას ახდენს ჩაის ფორმაზე. თუ წყლის შინაარსი ძალიან მაღალია, ეს არ არის ადვილი, რათა დააფიქსიროს ფორმა; თუ წყლის შინაარსი ძალიან დაბალია, ფოთლის ხარისხი არის crisp და ადვილად შესვენება.