email

რატომ არის შავი ჩაი მჭიდრო ზოლები?

ცხელი პროდუქცია

2021-11-04 13:42:31

მუქი ჩაის დამუშავების პრინციპი

მუქი ჩაის დამუშავების პრინციპი

2021-11-04 13:31:43

სპეციალური არომატის ჩამოყალიბება და ბნელი ჩაის გემო მრავალრიცხოვან პირობებში წარმოშობს. მხოლოდ ამ მნიშვნელოვან ფაქტორებთან ერთად შეიძლება დაგვიკავშირდეთ ძირითადი იდეა და განაჩენი მუქი ჩაის წარმოების შესახებ.

რა არის მუქი ჩაი?

რა არის მუქი ჩაი?

2021-10-08 14:00:04

Dark Tea არის ერთი ექვსი ძირითადი ჩაის ჩინეთში, ხანგრძლივი ისტორიის განვითარების. ამავდროულად, სამეცნიერო კვლევამ ასევე აღმოაჩინა, რომ ამ ტიპის ჩაი მდიდარია სხვადასხვა კვალი ელემენტებით, რომელიც სასარგებლოა ადამიანის ორგანიზმში, რომელსაც შეუძლია სხეულის შიდა ბალანსის რეგულირება.

დამუშავება 25kg დასრულდა Oolong ჩაი მიერ მანქანები

დამუშავება 25kg დასრულდა Oolong ჩაი მიერ მანქანები

2021-09-28 14:47:40

როგორ დამუშავების Oolong ჩაი მანქანები? Oolong ჩაი არის ერთგვარი ჩაი რთული პროცესი ნაბიჯები. ჩვენი კომპანია მდებარეობს ცნობილი Oolong თეა მშობლიურ, მიწოდების მანქანები საწყისი withing to საშრობი. გამარჯობა შენი კონტაქტი!

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
If you want know more about our products, please send email to us : info@delijx.com. You also can send message to our WeChat or WhatsApp : 0086-18120033767

რატომ არის შავი ჩაი მჭიდრო ზოლები?

2021-07-28 16:02:02

შავი ჩაის წარმოების ძალიან მნიშვნელოვანი პროცესი მოძრავია. ჩაი ჩაის დამუშავებულია თეა Kneading მანქანა. Kneading ფოთოლი ბურთი ხდის ერთიანი თვითმფრინავი წრიული მოძრაობის kneading bucket. ფოთლის კასეტური შიგნით ფოთლები მთელს გარშემოა, ისე, რომ ისინი კლებულობენ შესაბამისი ფოთლების ძირითად ვენებს მჭიდრო და მრგვალ ზოლებზე. ამავდროულად, ფოთლის უჯრედის ქსოვილი kneaded და გატეხილი გაზრდის softness და პლასტიურობა ფოთლები. ამავდროულად, ჩაის წვენი არის squeezed out და შერეული გაზრდის stickiness ფოთლები. ეს ყველაფერი მათ შექმნეს უფრო ხელსაყრელი პირობები ფოთლებისთვის ჯოხებით. თითოეული ფოთლის უფრო ნაოჭები, უფრო სავარაუდოა, რომ ეს არის მჭიდრო ზოლები.

სრულყოფილი შავი ჩაის ზოლის ფორმის საჭიროა მოძრავი ტექნიკისთვის. პირველი არის პრესტიჟული ტექნოლოგიის გამოყენება. ზეწოლის სიმძიმე, დროის ხანგრძლივობა და რამდენჯერმე, ისევე როგორც ზეწოლის სიჩქარე, უნდა იყოს განსხვავებული ფოთლის ხარისხით და მოძრავი დროის მიხედვით. მეორე, შერჩევა და გამოყენება თეა Rolling მანქანები. სიჩქარის twisting მანქანა უნდა დაეუფლონ ნელა სწრაფი ნელი პრინციპი. Blades- ის სისუფთავე და oldness ასევე აქვს მოთხოვნები kneading მანქანა.

ამავდროულად, ტემპერატურისა და ტენიანობის სამი მნიშვნელოვანი როლინგის ელემენტები, ფოთლების ოდენობა და მოძრავი დრო. თოკი უნდა იყოს მრგვალი და სწორი, და ბინის ზოლები და ფრაგმენტები არ არის მოთხოვნები.