DL-6CYMJ-32 ელექტრო შავი ოქროს ქვის Matcha საფქვავი: დაფქვავს ≤15μm-მდე, სიმძლავრე ~50გ/სთ, 0.55KW. იდეალურია პრემიუმ, მცირე პარტიების შესანიშნავი მატჩისთვის.
DL-6CSTL-CM50 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 50 სმ, სიგრძე 260 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 50 კგ საათში.
DL-6CSTP-D110 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 110 სმ, სიგრძე 100 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 100 კგ საათში.
DL-6CSTL-CM80 მწვანე / ოლონგის ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ქვანახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, ბარაბნის დიამეტრი 80 სმ, სიგრძე 400 სმ, სიჩქარისა და ტემპერატურის რეგულირება. ტევადობა დაახლოებით 200 კგ საათში.
DL-6CFX-435 შეიძლება გამოყენებულ იქნას ყველა სახის ჩაისთვის, ჰაერის აფეთქების მოცულობის საშუალებით, სხვადასხვა წონის ჩაი სხვადასხვა პოზიციებზე ააფეთქეს და გამოიკვლიეს შესაბამისი განყოფილების საშუალებით, შეიძლება შეირჩეს 5 სხვადასხვა ზომის ჩაი.
DL-6CFX-F30-3QB არის ახალი ტიპის ჩაის სკრინინგის მოწყობილობა, რომელიც შემუშავებულია ჩვენი კომპანიის მიერ, მას შეუძლია გამოყოს ახალი ფოთლები და მზა ჩაი ერთ მანქანაში. მას შეუძლია დაზოგოს ფული და მუშები. მას შეუძლია შეცვალოს სკრინინგის სიჩქარე და ქარის სიჩქარე. ჩაის ქარხნისთვის აუცილებელი კარგი დამხმარეა!
DL-6CYQT-6105 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 32 კგ თითო პარტიაში.
ეს მანქანა შესაფერისია მაღალი ხარისხის ხვეული ჩაის ჩამოყალიბებისა და გამოწვისთვის. ამ აპარატით მოხალულ ჩაის აქვს მჭიდრო და მოწესრიგებული ზოლები, ერთგვაროვანი დახვევა, ნათელი მწვანე ფერი, ხილული თეთრი ბზუილი და მდიდარი არომატი, რაც სრულად აჩვენებს მაღალი ხარისხის ჩაის მახასიათებლებს. აპარატის გათბობის სისტემა გთავაზობთ ორ ვარიანტს: ელექტრო გათბობას და თხევადი აირის გათბობას, რაც მომხმარებლებს საშუალებას აძლევს აირჩიონ მოქნილად მათი რეალური საჭიროებიდან გამომდინარე.
შეიტყვეთ შეკუმშული ჩაის განმარტება, ტიპები, წარმოების პროცესი და აღმოაჩინეთ მაღალი ხარისხის ჩაის პრესის მანქანა, რათა ეფექტურად შექმნათ ჩაის სრულყოფილი ნამცხვრები.
Წაიკითხე მეტიაღმოაჩინეთ, თუ როგორ მოქმედებს ფიქსაციის დრო მწვანე ჩაის გემოს, ფერსა და საკვებ ნივთიერებებზე. მიიღეთ დეტალური ფიქსაციის პარამეტრების ცხრილი, რათა დაეუფლოთ მწვანე ჩაის დამუშავებას - იდეალურია ჩაის მოყვარულთათვის და სახლის ლუდსახარშებისთვის!
Წაიკითხე მეტიბრმა ტესტი: Uji vs. Shizuoka vs. Songyang matcha! „მხოლოდ იაპონური მატჩა არის ავთენტური“ მითი. შეიტყვეთ გემოს განსხვავებები, 15μm სიზუსტის რჩევები და საუკეთესო გამოყენება თითოეული წარმოშობისთვის.
Წაიკითხე მეტიაღმოაჩინეთ 3 გემრიელი ქონდარი მატჩას რეცეპტი (მაჩა ფიჭვის მაკარონი, მატჩა ავოკადოს სალათი, მარილიანი სოდა კრეკერი) „მხოლოდ მაჩა-ტკბილი“ სტერეოტიპის გასარღვევად. ისწავლეთ უმამით სიმწარის დაბალანსების სანელებლების ლოგიკა და მიიღეთ საუკეთესო მატჩა საფქვავი რეკომენდაცია Quanzhou Deli-სგან.
Წაიკითხე მეტიეს სახელმძღვანელო დეტალურად აღწერს შეწვის სპეციფიკურ პარამეტრებს, ფუნქციურ მექანიზმებს და აღჭურვილობას 5 ჩაის ტიპისთვის, ხაზს უსვამს ნიშან ინგლისურ ბლოგებს და რეკომენდაციას უწევს ავტორიტეტულ ინგლისურ წიგნებს — იდეალურია სახლის მოყვარულთათვის და კომერციული შემწვარებისთვის.
Წაიკითხე მეტიმიუხედავად იმისა, რომ თქვენ იღებთ სწრაფ თასს მუშაობის დაწყებამდე, საგზაო მოგზაურობის საწვავისგან, ან უბრალოდ თავიდან აიცილებთ ფხვიერი ფხვიერი ფოთლების შეფერხებას, ჩაის მყისიერი ფხვნილი ჩაის მოყვარულთათვის გახდა. მაგრამ მისი მოხერხებულობის უკან დგას ფრთხილად წარმოების პროცესი, რომელიც ახალ ჩაის ფოთლებს ხსნადი ფხვნილში აქცევს ცხელ (ან ცივ) წყალში. მოდით განვიხილოთ ძირითადი ნაბიჯები - არ არის საჭირო ლაბორატორიული ჟარგონი.
Წაიკითხე მეტიეს იმედგაცრუებული clumpy არეულობა თქვენს Matcha Bowl არ არის მხოლოდ ცუდი ესთეტიკა - ის ანგრევს ნაღების ტექსტურას და დაბალანსებულ არომატს. ხავერდოვანი ქაფის გასაღები მდგომარეობს ოთხი კრიტიკული ცვლადის დაუფლებაში, რომელსაც მხარს უჭერს ჩაის ექსპერტები და სამეცნიერო ინსაითი. მოდით, ჩაყვინთვის.
Წაიკითხე მეტიმატჩას პრემიუმ კალის შეუძლია დაკარგოს ახალი, ბალახოვანი არომატი დღეებში, თუ არასწორად ინახება. Matcha- ს დელიკატური ნაერთები, როგორიცაა L-Theanine (Umami- სთვის) და ქლოროფილი (ფერისთვის)-ძალიან მგრძნობიარეა გარე ფაქტორების მიმართ. მისი ხარისხის შენარჩუნების გასაღები მდგომარეობს მისი "მტრების" გაგებაში და სწორი შენახვის მეთოდის არჩევისას. მოდით განბლოკოთ Matcha- ს შენახვისა და შენახვის ვადა.
Წაიკითხე მეტიMatcha გახდა გლობალური ველნესი, მაგრამ ბაზარი დატბორილია იმიტაციით "Matcha", რომელიც დამზადებულია ჩვეულებრივი მწვანე ჩაის ფხვნილისგან. სიმართლეა: ნამდვილი მატჩა არის ხელოსნობის ნამუშევარი, ხოლო ყალბი ვერსიები ყოველ ნაბიჯზე კუთხეებს იჭრება. მოდით განვსაზღვროთ მათი ფუნდამენტური განსხვავებები და სამაგისტრო საიდენტიფიკაციო რჩევები.
Წაიკითხე მეტიეს სტატია იკვლევს პუერის ჩაის უძველესი შენარჩუნებისა და ტრანსპორტირების მეთოდებს, წარმოგიდგენთ ჩაის ნამცხვრის თანამედროვე პრეტენზიის თანამედროვე პროცესს და ხაზს უსვამს ჩაის დაჭერით აპარატების მოხერხებულობას და უპირატესობებს, აჩვენებს ევოლუციას და ინოვაციას ჩაის ინდუსტრიაში.
Წაიკითხე მეტიMatcha newbies– ის განკურნებული სახელმძღვანელო, ბიუჯეტის მიხედვით დალაგების ინსტრუმენტები-სავალდებულო აუცილებლობა, ღირებულების შეფუთული განახლებები და ძირითადი ხარვეზების თავიდან ასაცილებლად.
Წაიკითხე მეტი