DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 60 კგ-დან 400 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHZ-5 გამოიყენება ელექტრო გათბობით, გარე საცხობი საღებავი შიგნით არის უჟანგავი ფოლადის უჯრები, საშრობი ფართობი 5კვმ, მოცულობა 15-25 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CRT-65T-ს შეუძლია თითქმის ყველა სახის ჩაის დამუშავება, სპილენძის ტიპის, ჩაის შეხების ნაწილი დამზადებულია უჟანგავი ფოლადისგან, დოლის დიამეტრი 65 სმ, სიმაღლე 48 სმ, მოცულობა დაახლოებით 60 კგ თითო პარტიაში.
ცირკულარული ვიბრაციული ეკრანის გამყოფი ძირითადად ჩაის სხვადასხვა ზომის მტვრის/ფხვნილის/ფრაგმენტის დასალაგებლად, გამოიყენება CTC ჩაის ან სხვა დაქუცმაცებული ჩაის ფოთოლისთვის, სურვილისამებრ სხვადასხვა ეკრანები სხვადასხვა ზომის ჩაის მისაღებად.
100 კგ ახალი ფოთლების დამუშავება 25 კგ მზა ულონგის ჩაის 12 საათში, ეს გვერდი გირჩევთ მწვანე ჩაის წარმოების აღჭურვილობის სრულ კომპლექტს და გამოყენების მეთოდებს.
მატჩას ქვის წისქვილი დამზადებულია გრანიტისგან, რომელიც ერთ ნაწილადაა გაჭრილი. დაფქვის საწყისი პროცესის შემდეგ ქვის ფხვნილი ან წიდა არ იკარგება გამოყენებისას, რაც უზრუნველყოფს მატჩას ჩაის უსაფრთხოებასა და სისუფთავეს.
ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
მრგვალი ტიპის ჩაის ბურთის დამზადებამდე, ნედლი ჩაის დამუშავება ჯერ კიდევ საჭიროა ჩაის გამხმარი მანქანით, ჩაის ფიქსაციის აპარატით, ჩაის როლიკებით და ჩაის საშრობით. შემდეგ ჩამოყალიბება დრაკონის ტე ბურთის ფორმირების აპარატით.
Წაიკითხე მეტიდარგონის ჩაის ჩამოყალიბებამდე, უმი ჩაის ჯერ კიდევ საჭიროა ჩაის გახმობა, ჩაის ფიქსაცია, ჩაის გადახვევა და ჩაის გაშრობა.
Წაიკითხე მეტიჩაის ბაღის მენეჯმენტში კარგი სამუშაოს შესრულებამ შეიძლება გაზაფხულის ჩაის ღირებულება უფრო გააძლიეროს.
Წაიკითხე მეტიშავი ჩაის ფერმენტაციას აქვს ტრადიციული დუღილი და მანქანური დუღილი, ხოლო მანქანური დუღილი გახდება შავი ჩაის დუღილის ტენდენცია.
Წაიკითხე მეტიგაზაფხულზე წვიმს და ჩაის ფოთლები სველია. დანაკარგების შესამცირებლად, ძალიან მნიშვნელოვანია სწრაფად და ეფექტურად გახმობა.
Წაიკითხე მეტიგაზაფხულზე ჩაი სწრაფად იზრდება, წვიმიან დღეებში კი როგორ უნდა დამუშავდეს ჩაი სწრაფად, რომ არ გაფუჭდეს?
Წაიკითხე მეტიPu'er ჩაის დამზადების შემდეგ, როგორ განვსაზღვროთ Pu'er ჩაის ხარისხი სხვადასხვა განზომილებების მიხედვით.
Წაიკითხე მეტიეს სტატია გაგაცნობთ Pu'er უმი ჩაის დამუშავების ეტაპებს. მივესალმები თქვენს მითითებას და კონსულტაციას! ჩვენ ასევე შეგვიძლია მოგაწოდოთ გადამამუშავებელი მანქანების სრული კომპლექტი თქვენთვის.
Წაიკითხე მეტიეს სტატია მოკლედ ამცირებს უძველესი ხის შავი ჩაის დამუშავების ტექნოლოგიას, ჩაის კრეფიდან ჩაის გაშრობამდე და უხეში პროცესის დანერგვამდე.
Წაიკითხე მეტიოლონგის ჩაის არომატის ფორმირება მჭიდრო კავშირშია თითოეული გადამუშავების პროცესის მკურნალობასთან. ულუნგის ჩაის გახმობა, შერყევა, გაშრობა და სხვა პროცესები გავლენას მოახდენს ულუნგის ჩაის საბოლოო ხარისხზე.
Წაიკითხე მეტიშავი და Wuyi როკ ჩაის განსხვავებული კლასიფიკაცია და გემო აქვთ სხვადასხვა წარმოშობის, ნედლეულის გამოყენებისა და დამუშავების განსხვავებული ტექნიკის გამო.
Წაიკითხე მეტიმიუხედავად იმისა, რომ შავი ჩაი და Wuyi როკ ჩაი გარეგნულად ერთნაირია, ისინი მიეკუთვნებიან ჩაის სხვადასხვა სახეობას, რომელიც შეიძლება გამოირჩეოდეს წარმოების პროცესიდან და ა.შ.
Წაიკითხე მეტი