ავტომატური თბოშეკუმშვის შესაფუთი მანქანა პლასტიკური ფირის შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შესაფუთი მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. იგი იყენებს პლასტმასის ფილას პროდუქტების მჭიდროდ შესაფუთად და შემდეგ მიმართავს სითბოს ფილმის შესამცირებლად, რაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიურად სასიამოვნო შეფუთვას.
ვაკუუმური შიდა ფირის შესაფუთი მანქანა განკუთვნილია ისეთი პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი. შლის ჰაერს მტვერსასრუტით, რათა თავიდან აიცილოს დაჟანგვა და ტენიანობა, ახანგრძლივოს შენახვის ვადა. აქვს მაღალი სიზუსტის აწონვის სისტემა. შიდა ფილმი იცავს პროდუქტებს. მარტივი ექსპლუატაცია და ეფექტური, იდეალურია ახალი შეფუთვის შესანახად.
ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.
DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.
DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.
მთავარი ფუნქციაა აზოტის გაზის შეყვანა შიდა ვაკუუმის შემდეგ, რაც საშუალებას აძლევს ჩაის დუღილის ანაერობულ გარემოში, წარმოქმნას მეტი ამინომჟავა (GABA არის გამა ამინობუტერინის მჟავა). GABA არის ბუნებრივი ქიმიური ნივთიერება, რომელიც აღჭურვილია სრულად ავტომატური ვაკუუმური ამოტუმბვით, აზოტის ინექციით და ჩაის დუღილის ფუნქციებით. ამავდროულად, მას შეუძლია რეალურ დროში აჩვენოს გაზის წნევა, აზოტის სისუფთავე და ა.შ.
ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ეს სტატია გვაწვდის ინსტრუქციას ბენზინის ძრავის ჩაის მოსავლის არჩევის შესახებ ისეთი ფაქტორების გათვალისწინებით, როგორიცაა საველე პირობები, შესრულების საჭიროებები, ხარისხი და გამძლეობა, ექსპლუატაციისა და მოვლის სიმარტივე და ღირებულება.
Წაიკითხე მეტიგაანალიზეთ და შეადარეთ ვაკუუმური ჩაის შესაფუთი აპარატების სხვადასხვა მოდელები, რათა დაგეხმაროთ ინფორმირებული გადაწყვეტილების მიღებაში.
Წაიკითხე მეტიაღმოაჩინეთ ბამბუკის კალათით ელექტრო საცხობი გალიის მუშაობის პრინციპი, გამოყენების მეთოდი და სიფრთხილის ზომები ჩაის არომატის გასაძლიერებლად.
Წაიკითხე მეტიეს ბლოგი იკვლევს საწვავზე მომუშავე ჩაის კომბაინების მახასიათებლებსა და აპლიკაციებს, ხაზს უსვამს მათ უპირატესობებს დიდ ჩაის ბაღებში და ასევე განიხილავს ზოგიერთ მოსაზრებას მათი გამოყენების შესახებ. ჩაის მოსავლის სამყაროში საწვავზე მომუშავე ჩაის კომბაინები მნიშვნელოვან როლს თამაშობენ, განსაკუთრებით ჩაის ფართომასშტაბიან პლანტაციებში.
Წაიკითხე მეტიეს ბლოგპოსტი განიხილავს ჩაის სხვადასხვა ტიპებს, რომლებიც კლასიფიცირდება ენერგიის წყაროს, მოსავლის მეთოდისა და მუშაობის რეჟიმის მიხედვით. ის უზრუნველყოფს თითოეული ტიპის მახასიათებლებისა და აპლიკაციების მიმოხილვას, რათა დაეხმაროს ჩაის მწარმოებლებსა და ენთუზიასტებს გაიგონ ჩაის მოსავლის ხელმისაწვდომი ვარიანტები.
Წაიკითხე მეტიWither არის მნიშვნელოვანი რგოლი ჩაის წარმოების პროცესში. მთავარი მიზანია ჩაის ფოთლებში ტენის ზომიერად გაფანტვა, ფოთლების დარბილება და შემდგომი დამუშავების გაადვილება. ქვემოთ მოცემულია შესავალი გამხმარი ჩაის შესახებ
Წაიკითხე მეტისტატიაში პირველ რიგში შეიძლება აღწერილი იყოს ახალი ფოთლების მდგომარეობა და მახასიათებლები. შემდეგ იგი დეტალურად განიხილავს ხელნაკეთი წარმოების პროცესს ახალი ფოთლების შავ ჩაიდ გარდაქმნის ეტაპებზე, როგორიცაა კრეფა, გახმობა, გადახვევა, დუღილი და გაშრობა. ამ პროცესის დროს ხაზგასმულია ხელნაკეთი წარმოების უნიკალური ასპექტები, როგორიცაა ხელოსნების დახვეწილი ოსტატობა და დეტალების კონტროლი.
Წაიკითხე მეტიაღმოაჩინეთ ჩაის მომხიბლავი მოგზაურობა ფოთლიდან ჭიქამდე. გამოიკვლიეთ ჩაის წარმოების სხვადასხვა ეტაპები, მათ შორის კრეფა, გახმობა, ფიქსაცია, გადახვევა, დუღილი (ზოგიერთი ჩაისთვის) და გაშრობა. შეიტყვეთ ხელოვნებისა და მეცნიერების შესახებ თქვენი საყვარელი ჩაის დამზადების უკან.
Წაიკითხე მეტიშავი ჩაი, ხარშვის მეთოდი, ჩაის ნაკრები, ჩაის ფოთლები, წყლის ტემპერატურა, ჩაის რაოდენობა, მომზადების დრო
Წაიკითხე მეტიეს ბლოგი იკვლევს ჩაის უკაბელო ბატარეის ამაღელვებელ სამყაროს. ის იკვლევს მათ პოტენციალს, მოახდინოს რევოლუცია ჩაის მოსავლის პროცესში, ხაზს უსვამს მათ სარგებელს და აგვარებს დაბრკოლებებს, რომლებსაც ისინი აწყდებიან ფართო მიღების გზაზე.
Წაიკითხე მეტიეს ბლოგი იკვლევს უკაბელო ბატარეის ჩაის მოსავლის საბაზრო პერსპექტივებს. ის იკვლევს ბაზრის ამჟამინდელ მდგომარეობას, მათ შორის ინდუსტრიის გაფართოებას და უსადენო დატენვის მზარდ მოთხოვნას. განხილულია განვითარების ტენდენციები, როგორიცაა უკეთესი შესრულება და ეფექტურობა. ხაზგასმულია ისეთი უპირატესობები, როგორიცაა მოხერხებულობა და უსაფრთხოება, გამოწვევებთან ერთად, როგორიცაა მაღალი ფასები და ბატარეის შეზღუდული ხანგრძლივობა. მიუხედავად ამისა, მათი პოტენციალი, რომ გახდნენ მეინსტრიმი, მნიშვნელოვანია.
Წაიკითხე მეტი