ავტომატური თბოშეკუმშვის შესაფუთი მანქანა პლასტიკური ფირის შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შესაფუთი მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. იგი იყენებს პლასტმასის ფილას პროდუქტების მჭიდროდ შესაფუთად და შემდეგ მიმართავს სითბოს ფილმის შესამცირებლად, რაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიურად სასიამოვნო შეფუთვას.
ვაკუუმური შიდა ფირის შესაფუთი მანქანა განკუთვნილია ისეთი პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი. შლის ჰაერს მტვერსასრუტით, რათა თავიდან აიცილოს დაჟანგვა და ტენიანობა, ახანგრძლივოს შენახვის ვადა. აქვს მაღალი სიზუსტის აწონვის სისტემა. შიდა ფილმი იცავს პროდუქტებს. მარტივი ექსპლუატაცია და ეფექტური, იდეალურია ახალი შეფუთვის შესანახად.
ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.
DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.
DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.
მთავარი ფუნქციაა აზოტის გაზის შეყვანა შიდა ვაკუუმის შემდეგ, რაც საშუალებას აძლევს ჩაის დუღილის ანაერობულ გარემოში, წარმოქმნას მეტი ამინომჟავა (GABA არის გამა ამინობუტერინის მჟავა). GABA არის ბუნებრივი ქიმიური ნივთიერება, რომელიც აღჭურვილია სრულად ავტომატური ვაკუუმური ამოტუმბვით, აზოტის ინექციით და ჩაის დუღილის ფუნქციებით. ამავდროულად, მას შეუძლია რეალურ დროში აჩვენოს გაზის წნევა, აზოტის სისუფთავე და ა.შ.
ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
შავი ჩაი, ან წითელი ჩაი, როგორც მას ჩინეთში უწოდებენ, არის ჩაის სახეობა, რომელიც უფრო მეტად იჟანგება, ვიდრე მწვანე, თეთრი და ოლონგის ჩაი. იგი ცნობილია თავისი ძლიერი გემოთი და მდიდარი არომატით. შავი ჩაის რამდენიმე სახეობა არსებობს, თითოეულს აქვს თავისი უნიკალური მახასიათებლები.
ასამი: წარმოშობით ინდოეთის ასამის რეგიონიდან, ასამის შავი ჩაი ცნობილია თავისი ძლიერი, ალაოს არომატით. მას აქვს მდიდარი, მუქი ფერი და ხშირად გამოიყენება საუზმის ჩაის დასაყრდენად.
დარჯელინგი: ინდოეთის დარჯელინგის რეგიონში გაშენებული დარჯელინგის შავი ჩაი ხშირად მოიხსენიება როგორც "ჩაის შამპანური". მას აქვს დელიკატური და ყვავილოვანი არომატი მუშკის არომატით. დარჯილინგის ჩაი ძალიან ძვირფასია და ხშირად მიირთმევენ რძისა და შაქრის გარეშე.
ერლ გრეი: Earl Grey არის პოპულარული არომატიზებული შავი ჩაი, რომელიც გაჟღენთილია ბერგამოტის ზეთით, ციტრუსის ხილის სახეობით. მას აქვს გამორჩეული ციტრუსის არომატი და ყვავილოვანი არომატი. ერლ გრეის ხშირად მიირთმევენ ლიმონის ნაჭერთან ან რძით.
ლაპსანგ სუჩონგი: წარმოშობით ჩინეთის ვუის მთებიდან, Lapsang Souchong არის უნიკალური შავი ჩაი, რომელსაც აშრობენ ფიჭვის ცეცხლზე და აძლევს მას შებოლილ გემოს და არომატს. მას ხშირად იყენებენ კულინარიაში და კარგად უხდება ქონდარი კერძებს.
ცეილონი: ცეილონის შავი ჩაი იზრდება შრი-ლანკაში და ცნობილია თავისი ნათელი და ცოცხალი არომატით. მას აქვს საშუალო სხეული და ოდნავ ციტრუსოვანი გემო. ცეილონის ჩაი მრავალმხრივია და შეგიძლიათ მიირთვათ როგორც ცხელი, ასევე ცივი.
დასასრულს, შავი ჩაი, ან წითელი ჩაი, მოდის სხვადასხვა ტიპის, თითოეულს აქვს თავისი განსხვავებული მახასიათებლები. მიუხედავად იმისა, გირჩევნიათ ძლიერი და ალაოსანი გემო, დელიკატური და ყვავილოვანი გემო, თუ შებოლილი არომატი, არის შავი ჩაი, რომელიც ყველა გემოს მოერგება. მაშ, რატომ არ შეისწავლოთ შავი ჩაის სამყარო და არ აღმოაჩინეთ თქვენი საყვარელი ჯიში?