DL-6CFX-F30-3 არის ახალი ტიპის ჩაის სკრინინგის მოწყობილობა, რომელიც შემუშავებულია ჩვენი კომპანიის მიერ, მას შეუძლია გამოყოს ახალი ფოთლები და მზა ჩაი ერთ მანქანაში. მას შეუძლია დაზოგოს ფული და მუშები. მას შეუძლია შეცვალოს სკრინინგის სიჩქარე და ქარის სიჩქარე. ეს არის აუცილებელი კარგი დამხმარე ჩაის ქარხნისთვის!
DL-6CYQT-90250 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
მატჩას ქვის წისქვილი დამზადებულია გრანიტისგან, რომელიც ერთ ნაწილად არის გაჭრილი. დაფქვის საწყისი პროცესის შემდეგ ქვის ფხვნილი ან წიდა არ იკარგება გამოყენებისას, რაც უზრუნველყოფს მატჩას ჩაის უსაფრთხოებასა და სისუფთავეს.
Matcha Ball Mill განკუთვნილია სასოფლო-სამეურნეო პროდუქტების მშობიარობის შემდგომი დასაფენად (მაგ., მიწისქვეშა ჩაი, ჩინური სამკურნალო მასალები) დაბალი ტემპერატურის სახეხი (5-15 ℃) უპირატესობებით, რათა შეინარჩუნოს ნედლეული ფერი და არომატი, მშვენიერი სისრულე (500-1000 meshes), PLC– ით კონტროლირებადი მარტივი ოპერაცია და გამძლე სტრუქტურა.
მატჩას ქვის წისქვილი დამზადებულია გრანიტისგან, რომელიც ერთ ნაწილად არის გაჭრილი. დაფქვის საწყისი პროცესის შემდეგ ქვის ფხვნილი ან წიდა არ იკარგება გამოყენებისას, რაც უზრუნველყოფს მატჩას ჩაის უსაფრთხოებასა და სისუფთავეს.
DL-2306YB ერთ ნახევრად ავტომატური ჩაის დაჭერის მანქანა, რომელიც ინტეგრირებულია მცირე მარცვლოვანი შევსების აპარატთან, საშუალებას აძლევს ჩაის ეფექტურ დამუშავებას. მოქმედებს 220V- ზე 4.0 კგ ენერგიის გამომუშავებით, იგი ამაყობს წარმოების სიმძლავრით 500 ცალი საათში, რომელსაც შეუძლია დააჭიროს მრგვალი ჩაის ნამცხვრები (20.0-35.0 მმ) და დრაკონის ბურთის ფორმის ჩაი (20.0-27.0 მმ). ზუსტი რაოდენობრივი შევსების შერწყმა ინტელექტუალური დაჭერით, ეს არის ოპტიმალური არჩევანი ჩაის გადამამუშავებელი საწარმოებისთვის, რომელიც მიზნად ისახავს ეფექტურობის გაძლიერებას და ხარჯების შემცირებას.
4C-60L არის ჩაის ბაღებისთვის განკუთვნილი ავტომატური ჩაის ჩამოსხმის მანქანა. აღჭურვილია 2-ღარიანი ბენზინის ძრავით და 600 მმ საპასუხო საჭრელი თავით, ის ეფექტურად მოსავალს ჩაის ფოთლებს სიზუსტით. მხოლოდ 10-14.3 კგ წონით და ზურგჩანთის დიზაინით გამოირჩევა, ეს უზრუნველყოფს მოქნილ და მსუბუქ ოპერაციას გახანგრძლივებული გამოყენებისთვის. 0.7L საწვავის ავზი მხარს უჭერს უწყვეტი მუშაობის საათებს, ხოლო ცენტრიდანული ხახუნის clutch გადამცემი სისტემა უზრუნველყოფს სტაბილურ ენერგიას და მარტივ შენარჩუნებას. მისი სავარცხლის ტიპის ჭრის ტექნოლოგია განასხვავებს კვირტებსა და ფოთლებს, მინიმუმამდე მიყენებს ზიანს, ხოლო უარყოფითი წნევის შეწოვის მილაკი პირდაპირ აგროვებს ახალ ფოთლებს წელის დამონტაჟებულ ჩანთაში, ინტეგრირდება "კრეფა შეგროვებას" ერთ პროცესში
4C-60L არის ჩაის ბაღებისთვის განკუთვნილი ავტომატური ჩაის ჩამოსხმის მანქანა. აღჭურვილია 2-ღარიანი ბენზინის ძრავით და 600 მმ საპასუხო საჭრელი თავით, ის ეფექტურად მოსავალს ჩაის ფოთლებს სიზუსტით. მხოლოდ 10-14.3 კგ წონით და ზურგჩანთის დიზაინით გამოირჩევა, ეს უზრუნველყოფს მოქნილ და მსუბუქ ოპერაციას გახანგრძლივებული გამოყენებისთვის. 0.7L საწვავის ავზი მხარს უჭერს უწყვეტი მუშაობის საათებს, ხოლო ცენტრიდანული ხახუნის clutch გადამცემი სისტემა უზრუნველყოფს სტაბილურ ენერგიას და მარტივ შენარჩუნებას. მისი სავარცხლის ტიპის ჭრის ტექნოლოგია განასხვავებს კვირტებსა და ფოთლებს, მინიმუმამდე მიყენებს ზიანს, ხოლო უარყოფითი წნევის შეწოვის მილაკი პირდაპირ აგროვებს ახალ ფოთლებს წელის დამონტაჟებულ ჩანთაში, ინტეგრირდება "კრეფა შეგროვებას" ერთ პროცესში
ჩაი, მსოფლიოში ერთ-ერთი ყველაზე პოპულარული სასმელი, აქვს მდიდარი ისტორია, რომელიც საუკუნეებს ითვლის. მთელი ამ ისტორიის მანძილზე, ჩაის ფოთლების გაშრობის პროცესმა მნიშვნელოვანი გარდაქმნები განიცადა. თავდაპირველად ჩაის ფოთლებს აშრობდნენ ტრადიციული მეთოდებით, როგორიცაა მზეზე გაშრობა და ტაფაზე შეწვა. თუმცა, ეს მეთოდები შრომატევადი იყო და ხშირად იწვევდა არათანმიმდევრულ ხარისხს. პირველი მნიშვნელოვანი წინსვლა ჩაის ფოთლის საშრობი მანქანებში მოხდა მე-19 საუკუნის ბოლოს, მექანიკური ჩაის საშრობის გამოგონებით. ეს მანქანა იყენებდა ცხელი ჰაერის ცირკულაციას ჩაის ფოთლების გასაშრობად, რაც მნიშვნელოვნად ამცირებს გაშრობის დროს და აუმჯობესებს ჩაის საერთო ხარისხს. ეს გამოგონება შემობრუნების მომენტი იყო ჩაის ინდუსტრიაში, რადგან მას საშუალებას აძლევდა მასობრივი წარმოება და თანმიმდევრული ხარისხი. მე-20 საუკუნის დასაწყისში ელექტრო ჩაის საშრობების დანერგვამ კიდევ უფრო მოახდინა რევოლუცია ჩაის ფოთლის გაშრობის პროცესში. ეს მანქანები იყენებდნენ ელექტრო გამათბობელ ელემენტებს ცხელი ჰაერის შესაქმნელად, რაც უზრუნველყოფს უფრო ზუსტ კონტროლს გაშრობის ტემპერატურაზე. ამ წინსვლამ არა მხოლოდ გააუმჯობესა გაშრობის პროცესის ეფექტურობა, არამედ გააძლიერა ჩაის გემო და არომატი. თანამედროვე ტექნოლოგიების მოსვლასთან ერთად, ჩაის ფოთლის საშრობი მანქანები განაგრძობდა განვითარებას. ბოლო ათწლეულების განმავლობაში, ჩაის ინდუსტრია მოწმე გახდა გაშრობის მოწინავე ტექნოლოგიების გაჩენა, როგორიცაა ინფრაწითელი საშრობი და მიკროტალღური გაშრობა. ეს ტექნოლოგიები გვთავაზობს გაშრობის სწრაფ დროს, ჩაის ხარისხის უკეთეს შენარჩუნებას და ენერგიის მოხმარების შემცირებას