DL-6CYMJ-32 ელექტრო შავი ოქროს ქვის Matcha საფქვავი: დაფქვავს ≤15μm-მდე, სიმძლავრე ~50გ/სთ, 0.55KW. იდეალურია პრემიუმ, მცირე პარტიების შესანიშნავი მატჩისთვის.
DL-6CSTL-CM50 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 50 სმ, სიგრძე 260 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 50 კგ საათში.
DL-6CSTP-D110 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 110 სმ, სიგრძე 100 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 100 კგ საათში.
DL-6CSTL-CM80 მწვანე / ოლონგის ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ქვანახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, ბარაბნის დიამეტრი 80 სმ, სიგრძე 400 სმ, სიჩქარისა და ტემპერატურის რეგულირება. ტევადობა დაახლოებით 200 კგ საათში.
DL-6CFX-435 შეიძლება გამოყენებულ იქნას ყველა სახის ჩაისთვის, ჰაერის მოცულობის გამო, სხვადასხვა წონის ჩაის აფეთქება ხდება სხვადასხვა პოზიციებზე და სკრინინგდება შესაბამისი გასასვლელით, შეიძლება შეირჩეს 5 სხვადასხვა ზომის ჩაი.
DL-6CFX-F30-3QB არის ახალი ტიპის ჩაის სკრინინგის მოწყობილობა, რომელიც შემუშავებულია ჩვენი კომპანიის მიერ, მას შეუძლია გამოყოს ახალი ფოთლები და მზა ჩაი ერთ მანქანაში. მას შეუძლია დაზოგოს ფული და მუშები. მას შეუძლია შეცვალოს სკრინინგის სიჩქარე და ქარის სიჩქარე. ჩაის ქარხნისთვის აუცილებელი კარგი დამხმარეა!
DL-6CYQT-6105 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 32 კგ თითო პარტიაში.
ეს მანქანა შესაფერისია მაღალი ხარისხის ხვეული ჩაის ჩამოყალიბებისა და გამოწვისთვის. ამ აპარატით მოხალულ ჩაის აქვს მჭიდრო და მოწესრიგებული ზოლები, ერთგვაროვანი დახვევა, ნათელი მწვანე ფერი, ხილული თეთრი ბზუილი და მდიდარი არომატი, რაც სრულად აჩვენებს მაღალი ხარისხის ჩაის მახასიათებლებს. აპარატის გათბობის სისტემა გთავაზობთ ორ ვარიანტს: ელექტრო გათბობას და თხევადი აირის გათბობას, რაც მომხმარებლებს საშუალებას აძლევს აირჩიონ მოქნილად მათი რეალური საჭიროებიდან გამომდინარე.
ნამდვილი მატჩი იწყება ტენჩას ფოთლებით, რომლებიც დაჩრდილულია მოსავლის მიღებამდე 20-30 დღით ადრე. ეს პროცესი აძლიერებს ქლოროფილს (ენერგიული ფერისთვის) და L-heanine- ს (umami არომატისთვის), ქმნის მკვებავი მკვებავი ფოთლებს. ფერმერები UJI, Kyoto და Nishio კი იყენებენ ბამბუკის საგნებს მზის სხივების გასაკონტროლებლად.
![]()
ყალბი მატჩა იყენებს ჩვეულებრივი მწვანე ჩაის ფოთლებს (სენჩას ან ბანჩას მსგავსად) სრულ მზეზე. ამ ფოთლებს არ აქვთ L-Theanine და აქვთ უფრო მაღალი კატეჩინის დონე-მწარედ სცენაზე.
ავთენტური მატჩი გადის მკაცრ დამუშავებას:
![]()
ყალბი Matcha გამოტოვებს ამ ნაბიჯებს:
ნამდვილი მატჩი აწვდის სუფთა, ტკბილ ვეგეტარალურ გემოს გამოჩენილ umami- ს. L-Theanine აბალანსებს კოფეინს, რომელიც გთავაზობთ მშვიდი ენერგიის გარეშე.
ყალბი მატია გემრიელი და მწარეა. მას არ გააჩნია სიღრმე, რადგან მზის მოზრდილი ფოთლები კარგავს უმამის ნაერთებს და დაგროვებს მწარე კატექინებს.
![]()
მატჩას ღირებულება მდგომარეობს მის ტრადიციასა და სიზუსტეში. კულტივირების მეთოდების, დამუშავების ტექნიკის შემოწმებით და ჩვენი 3-ნაბიჯ ტესტის გამოყენებით, თქვენ აღარასდროს მოხვდებით ყალბი მატჩისთვის. დაიწყეთ ჩვენი რეკომენდებული ბრენდებით - თქვენი გემოვნების კვირტები (და სხეული) მადლობას გიხდით!
წყაროები: