DL-6CYMJ-32 ელექტრო შავი ოქროს ქვის Matcha საფქვავი: დაფქვავს ≤15μm-მდე, სიმძლავრე ~50გ/სთ, 0.55KW. იდეალურია პრემიუმ, მცირე პარტიების შესანიშნავი მატჩისთვის.
DL-6CSTL-CM50 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 50 სმ, სიგრძე 260 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 50 კგ საათში.
DL-6CSTP-D110 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 110 სმ, სიგრძე 100 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 100 კგ საათში.
DL-6CSTL-CM80 მწვანე / ოლონგის ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ქვანახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, ბარაბნის დიამეტრი 80 სმ, სიგრძე 400 სმ, სიჩქარისა და ტემპერატურის რეგულირება. ტევადობა დაახლოებით 200 კგ საათში.
DL-6CFX-435 შეიძლება გამოყენებულ იქნას ყველა სახის ჩაისთვის, ჰაერის მოცულობის გამო, სხვადასხვა წონის ჩაის აფეთქება ხდება სხვადასხვა პოზიციებზე და სკრინინგდება შესაბამისი გასასვლელით, შეიძლება შეირჩეს 5 სხვადასხვა ზომის ჩაი.
DL-6CFX-F30-3QB არის ახალი ტიპის ჩაის სკრინინგის მოწყობილობა, რომელიც შემუშავებულია ჩვენი კომპანიის მიერ, მას შეუძლია გამოყოს ახალი ფოთლები და მზა ჩაი ერთ მანქანაში. მას შეუძლია დაზოგოს ფული და მუშები. მას შეუძლია შეცვალოს სკრინინგის სიჩქარე და ქარის სიჩქარე. ჩაის ქარხნისთვის აუცილებელი კარგი დამხმარეა!
DL-6CYQT-6105 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 32 კგ თითო პარტიაში.
ეს მანქანა შესაფერისია მაღალი ხარისხის ხვეული ჩაის ჩამოყალიბებისა და გამოწვისთვის. ამ აპარატით მოხალულ ჩაის აქვს მჭიდრო და მოწესრიგებული ზოლები, ერთგვაროვანი დახვევა, ნათელი მწვანე ფერი, ხილული თეთრი ბზუილი და მდიდარი არომატი, რაც სრულად აჩვენებს მაღალი ხარისხის ჩაის მახასიათებლებს. აპარატის გათბობის სისტემა გთავაზობთ ორ ვარიანტს: ელექტრო გათბობას და თხევადი აირის გათბობას, რაც მომხმარებლებს საშუალებას აძლევს აირჩიონ მოქნილად მათი რეალური საჭიროებიდან გამომდინარე.
პრემია ჩაის წარმოების სფეროში, Precision Machinery- მა რევოლუცია მოახდინა ტრადიციულ ტექნიკაში, ხოლო ხელოსნური ხარისხის შენარჩუნებისას. აქ არის ძირითადი აპარატების და მათი როლები მაღალი დონის მართლმადიდებლური ჩაის დამზადებაში:
მაღალი დონის ჩაი იწყება ფოთლების შერჩევით. თანამედროვე pluckers იყენებს რეგულირებადი პირები, რათა მიზნად ისახავდეს სპეციფიკური ფოთლისა და ბუდის კოეფიციენტებს (მაგ., ერთი კვირტი და ორი ფოთოლი), გადამწყვეტი მნიშვნელობა აქვს არომატის ბალანსისთვის. მახასიათებლები, როგორიცაა ვიბრაციის სენსორები და ნაზი მოხვედრის მექანიზმები, ამცირებს ფოთლების დაზიანებას, რაც უზრუნველყოფს უჯრედების ხელუხლებელ სტრუქტურებს ოპტიმალური დაჟანგვისთვის.
ეს კლიმატის კონტროლირებადი პალატები ბუნებრივად იშლება ტემპერატურის, ტენიანობისა და ჰაერის ნაკადის რეგულირებით. უჟანგავი ფოლადის უჯრები ან კონვეიერის ქამრები ფოთლებს თანაბრად შეამცირებენ ტენიანობის შემცველობას 75% -დან 55% -მდე. საკვანძო თვისებები: ტენიანობის სენსორები, პროგრამირებადი ციკლები და დაბალი ტემპერატურის ჰაერი, ნაადრევი დაჟანგვის თავიდან ასაცილებლად.
ცილინდრული როლიკები ან როტორვანის აპარატები ნაზად იხევს ფოთლებს უჯრედის კედლების გასანადგურებლად, ფერმენტებისა და ეთერზეთების გასათავისუფლებლად. მართლმადიდებლური ჩაის როლიკები იყენებენ ნელი, წნევის ბრუნვას (15–30 წუთი / წუთი) ფოთლის მთლიანობის შესანარჩუნებლად, განსხვავებით გამანადგურებელი-ხრტილის (CTC) აპარატებისგან. მახასიათებლები მოიცავს ცვლადი წნევის კონტროლს და არა-ჯოჯის ზედაპირებს, რათა თავიდან იქნას აცილებული სისხლჩაქცევები.
ეს დალუქული ერთეულები ოპტიმიზირებენ დაჟანგვას - შავი ჩაის არომატის ბირთვს. ტემპერატურა (22–28 ° C) და ტენიანობა (85%) ზუსტად იმართება ციფრული კონტროლის საშუალებით. ზოგიერთი პალატა იყენებს ავტომატური შემობრუნების სისტემებს, რათა უზრუნველყოს ჟანგბადის ერთიანი ზემოქმედება, რაც იძლევა თანმიმდევრული ფერის და არომატის პროფილებს.
ცხელი ჰაერის საშრობები ან სითხის საწოლები სწრაფად ამცირებს ტენიანობას 3-5%-მდე, შეაჩერებს ჟანგვას. მაღალი დონის მოდელებს აქვთ მრავალსაფეხურიანი გათბობა (მაგ., 90 ° C საწყისი აფეთქება, რასაც მოჰყვება 60 ° C განკურნება) არასტაბილური ნაერთების შესანარჩუნებლად. ძირითადი მახასიათებლები: ინფრაწითელი ტენიანობის სენსორები და სწრაფი განთავისუფლების უჯრები, ზედმეტი გაშრობის თავიდან ასაცილებლად.
ფერადი დალაგებები, რომელთაც ოპტიკური სენსორები აქვთ, ამოიღებენ გაუფერულ ფოთლებს, ხოლო ვიბრაციული sieves კლასიფიცირდება ჩაის ნაწილაკების ზომით (მაგ., OP, FOP). თანამედროვე სისტემები იყენებენ AI- ს ძრავას კამერებს ნაკლოვანებების გამოსავლენად, მხოლოდ ერთიანი, ვიზუალურად მიმზიდველი ფოთლების დასადგენად.
ტრადიციული ექსპერტიზის ტექნოლოგიური სიზუსტით გაერთიანებით, ეს მანქანები ამზადებენ მართლმადიდებლურ ჩაის ხელოსნულ სიმაღლეებს. ამ ინოვაციებს შეუძლიათ პატივი მიაგონ მემკვიდრეობას, ხოლო შეუდარებელი ხარისხის მიწოდებისას.