email

ოლონგის ჩაის ხელოვნება: ტრადიციული ხელნაკეთობიდან თანამედროვე ინოვაციამდე შერყეული დრამით

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებიოლონგის ჩაის ხელოვნება: ტრადიციული ხელნაკეთობიდან თანამედროვე ინოვაციამდე შერყეული დრამით

ცხელი პროდუქცია

  • ჩინეთი Fresh Leaf And Finished Tea Leaf Cleaning Sorting Machine DL-6CFX-F30-3 - COPY - 7nvosw მწარმოებელი

    Fresh Leaf And Finished Tea Leaf Cleaning Sorting Machine DL-6CFX-F30-3 - COPY - 7nvosw

    DL-6CFX-F30-3 არის ახალი ტიპის ჩაის სკრინინგის მოწყობილობა, რომელიც შემუშავებულია ჩვენი კომპანიის მიერ, მას შეუძლია გამოყოს ახალი ფოთლები და მზა ჩაი ერთ მანქანაში. მას შეუძლია დაზოგოს ფული და მუშები. მას შეუძლია შეცვალოს სკრინინგის სიჩქარე და ქარის სიჩქარე. ეს არის აუცილებელი კარგი დამხმარე ჩაის ქარხნისთვის!

  • ჩინეთი Bamboo Type Oolong Drum Shaking Machine DL-6CYQT-90250 - COPY - 6askl4 მწარმოებელი

    Bamboo Type Oolong Drum Shaking Machine DL-6CYQT-90250 - COPY - 6askl4

    DL-6CYQT-90250 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.

  • ჩინეთი 15μm Matcha Tea Ball Mill Grinder Machine DL-6CYMJ-32 - COPY - monkue მწარმოებელი

    15μm Matcha Tea Ball Mill Grinder Machine DL-6CYMJ-32 - COPY - monkue

    მატჩას ქვის წისქვილი დამზადებულია გრანიტისგან, რომელიც ერთ ნაწილად არის გაჭრილი. დაფქვის საწყისი პროცესის შემდეგ ქვის ფხვნილი ან წიდა არ იკარგება გამოყენებისას, რაც უზრუნველყოფს მატჩას ჩაის უსაფრთხოებასა და სისუფთავეს.

  • ჩინეთი 15μM Matcha ფხვნილის გადამამუშავებელი მანქანა მცირე ტყვიის ბურთის წისქვილი მანქანა Matcha Grinder DL-6CQM-40 მწარმოებელი

    15μM Matcha ფხვნილის გადამამუშავებელი მანქანა მცირე ტყვიის ბურთის წისქვილი მანქანა Matcha Grinder DL-6CQM-40

    Matcha Ball Mill განკუთვნილია სასოფლო-სამეურნეო პროდუქტების მშობიარობის შემდგომი დასაფენად (მაგ., მიწისქვეშა ჩაი, ჩინური სამკურნალო მასალები) დაბალი ტემპერატურის სახეხი (5-15 ℃) უპირატესობებით, რათა შეინარჩუნოს ნედლეული ფერი და არომატი, მშვენიერი სისრულე (500-1000 meshes), PLC– ით კონტროლირებადი მარტივი ოპერაცია და გამძლე სტრუქტურა.

  • ჩინეთი Matcha Tea Stone Mill Grinder Machine DL-6CYM-70 - COPY - 54q9lm მწარმოებელი

    Matcha Tea Stone Mill Grinder Machine DL-6CYM-70 - COPY - 54q9lm

    მატჩას ქვის წისქვილი დამზადებულია გრანიტისგან, რომელიც ერთ ნაწილად არის გაჭრილი. დაფქვის საწყისი პროცესის შემდეგ ქვის ფხვნილი ან წიდა არ იკარგება გამოყენებისას, რაც უზრუნველყოფს მატჩას ჩაის უსაფრთხოებასა და სისუფთავეს.

  • ჩინეთი ნახევრად ავტომატური ერთსაფეხური მწარმოებელი

    ნახევრად ავტომატური ერთსაფეხური

    DL-2306YB ერთ ნახევრად ავტომატური ჩაის დაჭერის მანქანა, რომელიც ინტეგრირებულია მცირე მარცვლოვანი შევსების აპარატთან, საშუალებას აძლევს ჩაის ეფექტურ დამუშავებას. მოქმედებს 220V- ზე 4.0 კგ ენერგიის გამომუშავებით, იგი ამაყობს წარმოების სიმძლავრით 500 ცალი საათში, რომელსაც შეუძლია დააჭიროს მრგვალი ჩაის ნამცხვრები (20.0-35.0 მმ) და დრაკონის ბურთის ფორმის ჩაი (20.0-27.0 მმ). ზუსტი რაოდენობრივი შევსების შერწყმა ინტელექტუალური დაჭერით, ეს არის ოპტიმალური არჩევანი ჩაის გადამამუშავებელი საწარმოებისთვის, რომელიც მიზნად ისახავს ეფექტურობის გაძლიერებას და ხარჯების შემცირებას.

  • ჩინეთი 600mm Handheld Tea Plucking Leaves Harvester Two-stroke Automatic Agricultural Leaf Picker 4C-60L - COPY - 4idin1 მწარმოებელი

    600mm Handheld Tea Plucking Leaves Harvester Two-stroke Automatic Agricultural Leaf Picker 4C-60L - COPY - 4idin1

    4C-60L არის ჩაის ბაღებისთვის განკუთვნილი ავტომატური ჩაის ჩამოსხმის მანქანა. აღჭურვილია 2-ღარიანი ბენზინის ძრავით და 600 მმ საპასუხო საჭრელი თავით, ის ეფექტურად მოსავალს ჩაის ფოთლებს სიზუსტით. მხოლოდ 10-14.3 კგ წონით და ზურგჩანთის დიზაინით გამოირჩევა, ეს უზრუნველყოფს მოქნილ და მსუბუქ ოპერაციას გახანგრძლივებული გამოყენებისთვის. 0.7L საწვავის ავზი მხარს უჭერს უწყვეტი მუშაობის საათებს, ხოლო ცენტრიდანული ხახუნის clutch გადამცემი სისტემა უზრუნველყოფს სტაბილურ ენერგიას და მარტივ შენარჩუნებას. მისი სავარცხლის ტიპის ჭრის ტექნოლოგია განასხვავებს კვირტებსა და ფოთლებს, მინიმუმამდე მიყენებს ზიანს, ხოლო უარყოფითი წნევის შეწოვის მილაკი პირდაპირ აგროვებს ახალ ფოთლებს წელის დამონტაჟებულ ჩანთაში, ინტეგრირდება "კრეფა შეგროვებას" ერთ პროცესში

  • ჩინეთი 600 მმ ხელის ჩაის ჩამოსხმის ფოთლები ჰარვესტერი ორსართულიანი ავტომატური სასოფლო-სამეურნეო ფოთლის ამომრჩეველი 4C-60L მწარმოებელი

    600 მმ ხელის ჩაის ჩამოსხმის ფოთლები ჰარვესტერი ორსართულიანი ავტომატური სასოფლო-სამეურნეო ფოთლის ამომრჩეველი 4C-60L

    4C-60L არის ჩაის ბაღებისთვის განკუთვნილი ავტომატური ჩაის ჩამოსხმის მანქანა. აღჭურვილია 2-ღარიანი ბენზინის ძრავით და 600 მმ საპასუხო საჭრელი თავით, ის ეფექტურად მოსავალს ჩაის ფოთლებს სიზუსტით. მხოლოდ 10-14.3 კგ წონით და ზურგჩანთის დიზაინით გამოირჩევა, ეს უზრუნველყოფს მოქნილ და მსუბუქ ოპერაციას გახანგრძლივებული გამოყენებისთვის. 0.7L საწვავის ავზი მხარს უჭერს უწყვეტი მუშაობის საათებს, ხოლო ცენტრიდანული ხახუნის clutch გადამცემი სისტემა უზრუნველყოფს სტაბილურ ენერგიას და მარტივ შენარჩუნებას. მისი სავარცხლის ტიპის ჭრის ტექნოლოგია განასხვავებს კვირტებსა და ფოთლებს, მინიმუმამდე მიყენებს ზიანს, ხოლო უარყოფითი წნევის შეწოვის მილაკი პირდაპირ აგროვებს ახალ ფოთლებს წელის დამონტაჟებულ ჩანთაში, ინტეგრირდება "კრეფა შეგროვებას" ერთ პროცესში

ახალი ამბები

Matcha: უძველესი ფესვებიდან თანამედროვე ინდულგენციამდე-რატომ ანათებს შავი ოქროს ქვის საფქვავი მაღალი დონის ჯიშებისთვის

Matcha: უძველესი ფესვებიდან თანამედროვე ინდულგენციამდე-რატომ ანათებს შავი ოქროს ქვის საფქვავი მაღალი დონის ჯიშებისთვის

2025-09-12 16:28:12

გაამჟღავნეთ მატჩას 1000 წლიანი მოგზაურობა ტანგის დინასტიიდან ჩინეთიდან გლობალურ პოპულარობამდე: როგორ ხდება უძველესი კულტურები, რომლებიც შეიმუშავეს და დახვეწეს იგი, ახალი თანამედროვე გზები, რომ ისარგებლონ და რატომ არის შავი ოქროს ქვის მატჩის საფქვავი, აუცილებელია Premium Matcha- ს მოყვარულთათვის.

2025-08-20 15:30:17

Matcha წარმოება ბოლო სახელმძღვანელო: 3 ძირითადი მანქანა პროცესებში და შედარებაში

Matcha წარმოება ბოლო სახელმძღვანელო: 3 ძირითადი მანქანა პროცესებში და შედარებაში

2025-08-15 17:21:30

ამ ბლოგში არ არის ნათქვამი ორი ძირითადი Matcha წარმოების პროცესი (ქვის შემწვარი და ბურთის ქარხნები) და სამი ძირითადი მანქანა (გრანიტის ქვის ქარხნები, შავი ოქროს ქვის ქარხნები, შავი ოქროს ქვის ქარხნები, შავი ოქროს ქვის ქარხნები, შავი ოქროს ქვის წისქვილი და ბურთის წისქვილი) მრავალგანზომილებიანი შედარებაა. Matcha- ს მწარმოებლები და ენთუზიასტები ხელს უწყობენ ყველაზე შესაფერისი აღჭურვილობის არჩევას, მაგრამ ასევე მცირე ნაყარი პრემიუმის წარმოება და პროფესიონალური პარამეტრები და პრაქტიკული კონცეფციები ფართომასშტაბიანი სამრეწველო საჭიროებისთვის.

თქვენი ბაღის მორთული საჭიროებების შესაფერისი ინსტრუმენტის არჩევა

თქვენი ბაღის მორთული საჭიროებების შესაფერისი ინსტრუმენტის არჩევა

2025-07-03 17:05:12

აღმოაჩინეთ იდეალური ბაღის pruning ინსტრუმენტი! შეადარეთ სახელმძღვანელო მაკრატები, ხელის ხერხი, მცირე ელექტრო ჯაჭვები 24 დიუმიანი 58cc ბენზინის ჯაჭვით GN5800. გამოიკვლიეთ მისი ძალა, გამძლეობა და მრავალფეროვნება ეფექტური მოსაწყობად.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

ოლონგის ჩაის ხელოვნება: ტრადიციული ხელნაკეთობიდან თანამედროვე ინოვაციამდე შერყეული დრამით

2025-04-23 16:59:08

ჩაის სამყაროში, ოოლონგის ჩაი დგას, როგორც შედევრი - დელიკატური ბალანსი მწვანე ჩაის სიახლესა და შავი ჩაის სიმტკიცეს შორის, რომელიც მიღწეულია დამაბრკოლებელი პროცესის საშუალებით. ამ პროცესის შუაგულში მდებარეობს ტექნიკა, რომელიც საუკუნეების განმავლობაში მოიხიბლა ჩაის ხელოსნებს: ჩაის ფოთლების შერყევა ან გადაყრა, ნაბიჯი იმდენად გადამწყვეტია, რომ იგი ხასიათს ანიჭებს ყველა წვერს. დღეს, ჩვენ ჩავდივართ ოლონგის ჩაის დამზადების ხელოვნებაში, ვიკვლევთ, თუ როგორ სრულყოფილად სრულყოფილია ეს კულტურა ამ ხელნაკეთობად და ვხვდებით, თუ როგორ ახდენს ინოვაციური ოლონგის ჩაის შერყევის დრამი რევოლუციას, როგორც ტრადიციას, ასევე ეფექტურობას.

ოლონგის არსი: შერყევის რიტუალი

ოლონგის ჩაის წარმოება არის ნაბიჯების სიმფონია - დაბინძურება, გაფუჭება, შერყევა, დაჟანგვა, ცეცხლი და ფორმირება - მაგრამ შერყევის ეტაპი (Yao Cha in Chinese) არის ის, სადაც ჯადოქრობა ხდება. ეს ნაბიჯი გულისხმობს ბამბუკის კალათაში ან ბამბუკის უჯრაზე ჩაის ფოთლების ნაზად დაღვრას, რათა მოხდეს მათი კიდეების სისხლჩაქცევები, რაც გამოიწვევს კონტროლირებად დაჟანგვას. მიზანი? არომატული ნაერთების გასათავისუფლებლად, რთული არომატების განვითარებისა და ჩაის სიმწრის დააბალანსებლად სიტკბოებით.

ტრადიციული მეთოდები მთელს მსოფლიოში

1. ფუჟანი, ჩინეთი: ოოლონგის დაბადების ადგილი

ფუჟიანის მთიან რეგიონებში, ხატოვანი oolongs, როგორიცაა Tieguanyin (Iron Goddess of Goddess) და Wuyi Rock Tea, შერყევა არის ხელოვნება, რომელიც თაობებს გადასცემს. ხელოსნები იყენებენ დიდ ბამბუკის უჯრას (შუის პან) ფოთლებს რიტმული, წრიული მოძრაობით. Tieguanyin- ისთვის, მსუბუქი შერყევა (3-5 ჯერ) მოკლე ინტერვალებით, საშუალებას იძლევა ნაზი დაჟანგვა (20-30%), რის შედეგადაც ყვავილოვანი, თაფლისფერი მწიფდება. ამასთან, Wuyi Teas მოითხოვს უფრო ძლიერ, უფრო ენერგიულ შეირყეს მათი თამამი, მინერალებით მდიდარი პროფილების გასაუმჯობესებლად.

2. ტაივანი: სურნელოვანი ოოლონგების კუნძული

ტაივანის oolongs, როგორიცაა Dong Ding და Alishan High Mountain Tea, ხაზს უსვამს სიზუსტეს შერყევის დროს. აქ, "Bao Zhong" (ნახევრად გახვეული) ტექნიკა იყენებს ბამბუკის კალათას (ჩენგ ლუო) ფოთლებს უფრო გრძელი ხანგრძლივობის შესანარჩუნებლად (10-ჯერ), ხოლო გულშემატკივრების ქვეშ დაისვენებს ფოთლების გაცივებას. ეს კონტროლირებადი პროცესი საშუალებას იძლევა 15-25% დაჟანგვა, შექმნას ჩაი ძლიერი ყვავილოვანი ნოტებით და ნაღების, გლუვი დასრულებით. ტაივანის ხელოსნები ხშირად ასწორებენ შერყევის ინტენსივობას, რომელიც ემყარება ჩაის სიმაღლეზე და ფოთლის სიმწიფეს, მათი ოსტატობის აღთქმა.

3. იაპონია: Ryukyu Oolong რევოლუცია

ოკინავაში, იაპონიის სამხრეთ პრეფექტურაში, Ryukyu Oolong ჩაი მიჰყვება უნიკალურ გზას. გავლენას ახდენს ჩინური ტექნიკით, მაგრამ ადაპტირებულია ადგილობრივ კლიმატებზე, იაპონური ხელოსნები იყენებენ უფრო მცირე, ხელნაკეთი კალათებს ნაზი შაიკებისთვის, აქცენტს აკეთებენ ჩაის ახალი, ბალახოვანი ტონით, მინიმალური დაჟანგვით (10-15%). აქ შერყევა უფრო ნელი და მიზანმიმართულია, ავსებს რეგიონის ტროპიკულ გარემოს და წარმოქმნის მკვეთრი, გამაგრილებელი ჯიშის შექმნას.

4. ინდოეთი და შრი ლანკა: თანამედროვე იღებს კლასიკას

დარჯელინგსა და შრი -ლანკაში, სადაც შავი ჩაი სუფევს, ოოლონგის წარმოება არის ნიშა, მაგრამ მზარდი ხელნაკეთობა. აქ ხელოსნები ტრადიციულ შერყევას აერთიანებენ დასავლური სტილის აპარატებთან, ექსპერიმენტის შერყევის ხანგრძლივობას, რათა მიაღწიონ ნახევრად დაჟანგულ ჩაიებს, რომლებიც ხიბლავს უფსკრული თამამი შავი ჩაის და დელიკატურ ოლონგებს შორის. მათი მეთოდები ხშირად უპირატესობას ანიჭებს ეფექტურობას ნიუანსირებული არომატების კომპრომისის გარეშე, რაც ოლონგს უნიკალურს ხდის.

ტრადიციის გამოწვევა: რატომ არის ზუსტი მნიშვნელობა

მიუხედავად იმისა, რომ ტრადიციული შერყევის მეთოდები განსაკუთრებული შედეგია, ისინი მოითხოვენ უნარს, დროსა და თანმიმდევრულობას. უმნიშვნელო შეცდომა-ძალიან დიდი ძალისხმევა, ძალიან ცოტა დასვენება, ან არათანმიმდევრული დრო-შეიძლება შეცვალოს ჩაის ხარისხი. მცირე მასშტაბის მწარმოებლებისთვის, ჩაის ენთუზიასტებისთვის, ან თუნდაც კომერციული ქარხნებისთვის, სრულყოფილი შაკის ხელით განმეორება საშიშია. სწორედ აქ არის oolong ჩაის შერყეული დრამის ნაბიჯები, როგორც თამაშის შეცვლა.

ოლონგის ჩაის შერყევის დრამი: სადაც ტრადიცია ხვდება ინოვაციას

შერყევის დრამი არის თანამედროვე საოცრება, რომელიც შექმნილია მრავალსაუკუნოვანი ტექნიკის პატივსაცემად, პრაქტიკული გამოწვევების გადაჭრის დროს. აქ არის "როგორ მუშაობს და რატომ გარდაქმნის ჩაის ხელნაკეთობა:

1. ზუსტი კონტროლი თანმიმდევრული შედეგებისთვის

აღჭურვილია რეგულირებადი სიჩქარით, ბრუნვის კუთხეებით და დროული პარამეტრებით, დრამი ასახავს სამაგისტრო ხელოსნის რიტმულ გადაყლაპვას. გსურთ თუ არა Fujian Tieguanyin- ის ნაზი შაკები, ან Wuyi Rock Tea- ის ენერგიული ტოსები, დრამი საშუალებას გაძლევთ პარამეტრების მორგება, რომ ზუსტად გაიმეოროთ რეგიონალური სტილები. აღარ არის გამოცნობა-უბრალოდ მონაცემთა ორიენტირებული სიზუსტე.

2. დრო და შრომის ეფექტურობა

ტრადიციული შერყევა მოითხოვს მუდმივ ყურადღებას: ხელოსნებმა ხელით უნდა დააგდონ ფოთლები, დაისვენონ ისინი და გაიმეორონ საათობით. შერყევის დრამი ავტომატიზირებს ამ პროცესს, რაც მომხმარებლებს საშუალებას აძლევს შექმნან ციკლი და გაიარონ თავი. Homebrewers- ისთვის ეს ნიშნავს რესტორნის ხარისხის oolong- ს დამუშავებას გაუთავებელი საათების გარეშე. მცირე ბიზნესისთვის ეს ნიშნავს წარმოების მასშტაბს ხარისხის კომპრომისის გარეშე.

3. ნაზი ფოთლებზე, თამამი არომატით

საჭმლის კლასის მასალებისგან, გლუვი, არა აბრაზიული ინტერიერით, დრამი უზრუნველყოფს ფოთლებს თანაბრად დაჟეჟილობის გარეშე. ეს ინარჩუნებს ჩაის "S ფიჭურ სტრუქტურას, რაც საშუალებას იძლევა ამინომჟავების ოპტიმალური განთავისუფლება (სიტკბო) და პოლიფენოლები (სირთულე). შედეგი? ჩაი დაბალანსებული არომატებით, ძლიერი არომატებით და გრძელი დასრულებით.

4. ადაპტირებულია გლობალური ტექნიკის მიმართ

მიუხედავად იმისა, თუ თქვენ ექსპერიმენტებს ატარებთ ტაივანის მაღალ მთის ჩაიზე, ან შექმნით საკუთარ ხელმოწერის ნაზავს, დრამის მრავალმხრივი პარამეტრები განთავსებულია ჟანგვის დონეს 10% -დან 80% -მდე. გსურთ სცადოთ იაპონური სტილის მსუბუქი კანკალი? ან Fujian- ის შთაგონებული ენერგიული ტოსი? დრამი ადაპტირდება, რაც მას უნივერსალურ ინსტრუმენტად აქცევს ჩაის ხელოსნებისთვის.

5. მოსახერხებელი დიზაინი

თანამედროვე შერყევის დასარტყამები მოყვება ინტუიციური ინტერფეისებით, მეხსიერების წინასწარ განსაზღვრული საყვარელი რეცეპტებისთვის და ადვილად დასუფთავებული ზედაპირებით. ზოგი კი მოიცავს ჩაშენებულ ტენიანობასა და ტემპერატურულ სენსორებს, რათა შექმნან იდეალური მიკროკლიმატი დაჟანგვისთვის, პროცესის გამოსაცდელად.

თქვენი სრულყოფილი oolong- ის დამზადება: ნაბიჯ-ნაბიჯ სახელმძღვანელო შერყევის დრამით

  1. Wroting: გაავრცელეთ ახალი ჩაის ფოთლები 2-4 საათის განმავლობაში, ტენიანობის შემცირება და ფოთლების დარბილება.
  1. დრამი ჩატვირთეთ: მოათავსეთ ფოთლები გაშლილი ფოთლებით, რაც უზრუნველყოფს არ გადავსოთ (დატოვეთ 30% სივრცე გადაადგილებისთვის).
  1. დააყენეთ თქვენი პარამეტრები:
  • სიჩქარე: დაბალი (10-15 rpm) ნაზი Fujian- ის სტილის შერყევისთვის; საშუალო (20-25 rpm) ტაივანის ინტენსივობისთვის.
  • ხანგრძლივობა: 2-5 წუთი shake ციკლში, 30 წუთის განმავლობაში ეყრდნობა ციკლებს შორის (შეცვალეთ სასურველი დაჟანგვის საფუძველზე).
  1. ჟანგვის საათი: მონიტორის ფოთლის ფერი-ედები უნდა იქცეს ოქროსფერ-ყავისფერზე, ხოლო ცენტრი მწვანე რჩება.
  1. დაასრულეთ ცეცხლი: შერყევის შემდეგ, პან-ფრაის ან საცხობი ტოვებს, რომ შეაჩეროს ჟანგვა და ჩაკეტვა არომატებით.

რატომ ატარებენ ხელოსნები მთელს მსოფლიოში

  • სახლის მოყვარულთათვის: გადააქციეთ თქვენი სამზარეულო ჩაის ატელიებად. ექსპერიმენტი მცირე ზომის ჯგუფებით, შექმენით პერსონალიზირებული ნაზავი და შთაბეჭდილება მოახდინეთ სტუმრებზე ხელნაკეთი ოლონგით, რომელიც კონკურენციას უწევს პრემიუმ ბრენდებს.
  • მცირე მწარმოებლებისთვის: მასშტაბის წარმოება ხელოსნულ შეხებაზე კომპრომისის გარეშე. შეინარჩუნეთ თანმიმდევრულობა ჯგუფების მასშტაბით და დააკმაყოფილეთ მოთხოვნა ეფექტურად.
  • ჩაის პედაგოგებისთვის: აშკარად აჩვენეთ ჟანგვისა და რეგიონალური ტექნიკის მეცნიერება, დრამი, როგორც სწავლების საშუალება ტრადიციისა და ტექნოლოგიის გადასაადგილებლად.

დასკვნა: შეანჯღრიეთ ჩაის მოგზაურობა

განსაზღვრული არ oolong ჩაის კანკალი დრამი უფრო მეტია, ვიდრე ინსტრუმენტი; ეს არის ხიდი წარსულსა და ჩაის ხელნაკეთობების მომავალს შორის. იგი პატივს სცემს ხელოსნების თაობათა უზარმაზარი საქმიანობას, ხოლო შემქმნელთა ახალი ეპოქის უფლებამოსილებას, თუ ისინი ისინი ფუჟიანის ჩაის ბაღში, ტაივანის მთის მეურნეობაში, ან სამზარეულოში არიან მთელს მსოფლიოში. Shake- ს დაუფლების გზით, ჩვენ არ ვამზადებთ ჩაის;

მზად ხართ თქვენი ოლონგის თამაშის ამაღლებისთვის? აღმოაჩინეთ, თუ როგორ შეუძლია შერყევის დრამი შეცვალოს თქვენი ჩაის დამზადების პროცესი, ერთდროულად ერთი ნაზი დარტყმა. მიუხედავად იმისა, თუ თქვენ "აწყობთ ალიშანის ყვავილოვან ელეგანტურობას ან ვაჟის გამბედაობას, სრულყოფილი შაიკი ახლა თქვენს ხელთაა.

გააზიარეთ თქვენი oolong თავგადასავალი ჩვენთან - Tag #oolongRevolution და მოდით, სამყარო დააგემოვნოთ თქვენი ხელნაკეთობა!