email

ჩაის სხვადასხვა ფოთლების გაშრობის პროცესი

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებიჩაის სხვადასხვა ფოთლების გაშრობის პროცესი

ცხელი პროდუქცია

ჩაის სხვადასხვა ფოთლების გაშრობის პროცესი

ჩაის სხვადასხვა ფოთლების გაშრობის პროცესი

2022-10-15 16:15:48

სხვადასხვა ტიპის ჩაისთვის, ჩაის ფოთლების გასაშრობად სხვადასხვა მეთოდის გამოყენება მაქსიმალურად გაზრდის და შეინარჩუნებს ჩაის ფოთლების არომატს, მიესალმება თქვენს კონტაქტს ჩაის ფოთლების გაშრობის შესახებ დამატებითი ინფორმაციისთვის.

ჩაის ხის ყოველდღიური მოვლა

ჩაის ხის ყოველდღიური მოვლა

2022-10-15 15:22:15

ჩაის ხის გასხვლა და ყოველდღიური მოვლა შეუძლია ჩაის ხეს მიიღოს მეტი ზრდის ნუტრიენტები.

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

2022-09-22 18:15:48

თანამედროვე დაწნეხილი ნამცხვარი მხარს უჭერს მეცნიერებას, რაც ადასტურებს, რომ დაწნეხილ ნამცხვარს უფრო მეტი უპირატესობა აქვს, ვიდრე ფხვიერ ჩაის ტრანსფორმაციის პროცესში.

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

2022-09-22 18:08:30

ისტორიის შერჩევამ წარმოადგინა Pu'er ჩაის ნამცხვრები, მაგრამ Pu'er ჩაის უნიკალური ფორმა დღემდე შენარჩუნებულია მისი უნიკალური ჩაის არომატის გამო.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

ჩაის სხვადასხვა ფოთლების გაშრობის პროცესი

2022-10-15 16:15:48

არსებობს ჩაის გაშრობის პროცესის სამი ტიპი: გაშრობა, შემწვარი და მზეზე გაშრობა. ჩაის გაშრობის საერთო პროცესები შემდეგია:

Green tea drying process არის ზოგადად ჯერ გაშრობა და შემდეგ შემწვარი გაშრობა. იმის გამო, რომ ჩაის ფოთლებს მოზელვის შემდეგ მაინც აქვს მაღალი წყლის შემცველობა, პირდაპირ შემწვრობის შემთხვევაში სწრაფად წარმოიქმნება აგლომერატები საშრობის ქვაბში და ჩაის წვენი ადვილად ეწებება ქოთნის კედელს. ამიტომ, ჩაის ფოთლებს ჯერ აშრობენ, რათა შემცირდეს წყლის შემცველობა ტაფაზე შემწვარი მოთხოვნების დასაკმაყოფილებლად.
შავი ჩაის გაშრობის პროცესი არის ფერმენტირებული ჩაის ბლანკების მაღალ ტემპერატურაზე გამოწვის პროცესი, რათა წყალი სწრაფად აორთქლდეს და სიმშრალე მიაღწიოს კარგი ხარისხით.

არსებობს სამი მიზანი: მაღალი ტემპერატურის გამოყენება ფერმენტების აქტივობის სწრაფად ინაქტივაციისა და დუღილის შესაჩერებლად; აორთქლდეს წყალი, შეამციროს მოცულობა, დააფიქსიროს ფორმა, შეინარჩუნოს სიმშრალე, რათა თავიდან აიცილოს ნაოჭები; გამოყოფს ბალახის დაბალი დუღილის სუნის უმეტეს ნაწილს, აძლიერებს და ინარჩუნებს მაღალი დუღილის არომატულ ნივთიერებებს, მიიღება შავი ჩაის უნიკალური ტკბილი არომატი.

თეთრი ჩაი ჩინეთის სპეციალობაა, რომელიც ძირითადად ფუჯიანის პროვინციაში იწარმოება. თეთრი ჩაი მზადდება გაშრობით და გაშრობით შეწვისა და მოზელის გარეშე.

არსებობს მუქი ჩაის გამომშრალი შემწვარი და მზეზე გაშრობის მეთოდები ხარისხის დაფიქსირებისა და გაუარესების თავიდან ასაცილებლად.
ჩაის საშრობი მანქანა: ჩაის საშრობი მანქანები ეყრდნობა გადინებულ ცხელ ჰაერს ჩაის ფოთლების გასაშრობად. ჩვენი კომპანია გთავაზობთ მცირე ზომის ჩაის საშრობი დანადგარებიდან ჯაჭვის ფირფიტის ტიპის უწყვეტი საშრობი მანქანებამდე. მას შეუძლია უზრუნველყოს ხსნარების სრული ნაკრები სხვადასხვა ტიპის ჩაის გასაშრობად.