DL-6CYMJ-32 ელექტრო შავი ოქროს ქვის Matcha საფქვავი: დაფქვავს ≤15μm-მდე, სიმძლავრე ~50გ/სთ, 0.55KW. იდეალურია პრემიუმ, მცირე პარტიების შესანიშნავი მატჩისთვის.
DL-6CSTL-CM50 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 50 სმ, სიგრძე 260 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 50 კგ საათში.
DL-6CSTP-D110 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 110 სმ, სიგრძე 100 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 100 კგ საათში.
DL-6CSTL-CM80 მწვანე / ოლონგის ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ქვანახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, ბარაბნის დიამეტრი 80 სმ, სიგრძე 400 სმ, სიჩქარისა და ტემპერატურის რეგულირება. ტევადობა დაახლოებით 200 კგ საათში.
DL-6CFX-435 შეიძლება გამოყენებულ იქნას ყველა სახის ჩაისთვის, ჰაერის მოცულობის გამო, სხვადასხვა წონის ჩაის აფეთქება ხდება სხვადასხვა პოზიციებზე და სკრინინგდება შესაბამისი გასასვლელით, შეიძლება შეირჩეს 5 სხვადასხვა ზომის ჩაი.
DL-6CFX-F30-3QB არის ახალი ტიპის ჩაის სკრინინგის მოწყობილობა, რომელიც შემუშავებულია ჩვენი კომპანიის მიერ, მას შეუძლია გამოყოს ახალი ფოთლები და მზა ჩაი ერთ მანქანაში. მას შეუძლია დაზოგოს ფული და მუშები. მას შეუძლია შეცვალოს სკრინინგის სიჩქარე და ქარის სიჩქარე. ჩაის ქარხნისთვის აუცილებელი კარგი დამხმარეა!
DL-6CYQT-6105 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 32 კგ თითო პარტიაში.
ეს მანქანა შესაფერისია მაღალი ხარისხის ხვეული ჩაის ჩამოყალიბებისა და გამოწვისთვის. ამ აპარატით მოხალულ ჩაის აქვს მჭიდრო და მოწესრიგებული ზოლები, ერთგვაროვანი დახვევა, ნათელი მწვანე ფერი, ხილული თეთრი ბზუილი და მდიდარი არომატი, რაც სრულად აჩვენებს მაღალი ხარისხის ჩაის მახასიათებლებს. აპარატის გათბობის სისტემა გთავაზობთ ორ ვარიანტს: ელექტრო გათბობას და თხევადი აირის გათბობას, რაც მომხმარებლებს საშუალებას აძლევს აირჩიონ მოქნილად მათი რეალური საჭიროებიდან გამომდინარე.
ჩაის წარმოების პროცესში ჩაის მოძრავი მანქანები სასიცოცხლო როლს ასრულებენ და მათი გავლენა ჩაის გემოზე არ შეიძლება იგნორირებული იყოს.
![]()
ჩაის გადახვევის მთავარი მიზანია ჩაის უჯრედების ზომიერად გაფუჭება მოძრავი გზით, რითაც ხელს უწყობს ჩაის შიდა ნივთიერებების გამოყოფას და ტრანსფორმაციას. მოძრავი მანქანის მუშაობის რეჟიმი, ინტენსივობა და დრო პირდაპირ განსაზღვრავს მოხვევის ეფექტს და ღრმად მოქმედებს ჩაის საბოლოო გემოზე.
თუ ინტენსივობა და დრო rolling machine შედარებით დიდი და გრძელია, ჩაის უფრო მეტი უჯრედი სკდება და ჩაის წვენი სრულად ჟონავს. წარმოებული ჩაის გემო ხშირად უფრო ინტენსიური და რბილია. ასეთ ჩაის, მოდუღების შემდეგ, აქვს მუქი ჩაის სუპის ფერი, სრული არომატი და უფრო მძაფრი და მდგრადი არომატი. მაგალითად, ზოგიერთ მძიმედ ნაგლინი შავი ჩაის აქვს მდიდარი გემო აშკარა ტკბილი და ხილის არომატით.
პირიქით, თუ მოძრავი მანქანის ინტენსივობა და დრო შედარებით მცირე და მოკლეა, ჩაის ნაკლები უჯრედები იშლება და ჩაის გემო შედარებით მსუბუქი და სუფთა იქნება. ასეთი ჩაისგან მოხარშულ ჩაის წვნიანს აქვს უფრო ღია ფერი, რბილი და გლუვი გემო და უფრო დახვეწილი არომატი. ზოგიერთი მსუბუქად ნაგლინი მწვანე ჩაის მსგავსად, მათ შეუძლიათ გამაგრილებელი და სასიამოვნო დალევის გამოცდილება.
გარდა ამისა, სხვადასხვა სახის tea rolling machines ასევე გავლენას ახდენს ჩაის გემოზე. მიუხედავად იმისა, რომ ტრადიციული ხელით მოძრავი მეთოდი ნაკლებად ეფექტურია, მას შეუძლია უფრო ზუსტად აკონტროლოს გადახვევის ინტენსივობა და ხარისხი, რაც ჩაის გემოს უფრო ფენიანი და უნიკალური გახდის. მიუხედავად იმისა, რომ თანამედროვე მექანიკური მოძრავი მანქანები, წარმოების ეფექტურობის გაუმჯობესებისას, ასევე შეუძლიათ ხელით მოძრავი ეფექტის სიმულაცია გარკვეულწილად დიზაინისა და პარამეტრების პარამეტრების მუდმივი ოპტიმიზაციის გზით, რაც მომხმარებელს აწვდის სხვადასხვა გემოვნების ჩაის პროდუქტებს.
დასასრულს, ჩაის მოძრავი მანქანები ჩაის გემოს ფორმირების ერთ-ერთი მთავარი ფაქტორია. მათსა და ჩაის გემოს ურთიერთობის გააზრებას და დაუფლებას დიდი მნიშვნელობა აქვს ჩაის ფერმერებისთვის, ჩაის ვაჭრებისთვის და ჩაის მოყვარულთათვის.