email

განსხვავება ხელით ჩაის ნამცხვარსა და მექანიკურ ჩაის ტორტს შორის

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებიგანსხვავება ხელით ჩაის ნამცხვარსა და მექანიკურ ჩაის ტორტს შორის

ცხელი პროდუქცია

რა არის მსოფლიოში პირველი მონოგრაფია ჩაის მეცნიერების შესახებ?

რა არის მსოფლიოში პირველი მონოგრაფია ჩაის მეცნიერების შესახებ?

2023-03-25 15:38:48

პირველი მონოგრაფია ჩაის შესახებ ჩინეთში და პირველი მონოგრაფია ჩაის შესახებ მსოფლიოს ისტორიაში არის "ჩაის კლასიკა" დაწერილი ლუ იუ. დაწვრილებით ახსენით ჩაი

როგორ დავამუშავოთ შავი ჩაი?

როგორ დავამუშავოთ შავი ჩაი?

2023-03-11 15:34:05

შავი ჩაის ერთ-ერთი მნიშვნელოვანი პროცესია დუღილი, შესაფერისი დუღილის აპარატის გამოყენებამ შეიძლება გააკონტროლოს შავი ჩაის კარგი ხარისხი.

რა განსხვავებაა მწვანე ჩაის გაშრობის დამუშავების სხვადასხვა მეთოდებს შორის?

რა განსხვავებაა მწვანე ჩაის გაშრობის დამუშავების სხვადასხვა მეთოდებს შორის?

2023-03-04 15:34:43

მწვანე ჩაის გაშრობის სხვადასხვა მეთოდი, სხვადასხვა აპარატები, მწვანე ჩაის ძაფები და მწვანე ჩაის არომატი განსხვავებულია, მივესალმებით თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის.

როდის დაიწყო მწვანე ჩაის გაყიდვა?

როდის დაიწყო მწვანე ჩაის გაყიდვა?

2023-02-25 14:55:48

როგორ დავამუშავოთ სპეციალური ნემსის ტიპის მწვანე ჩაი, მივესალმებით თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის!

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

განსხვავება ხელით ჩაის ნამცხვარსა და მექანიკურ ჩაის ტორტს შორის

2022-07-04 15:03:08

ლიტერატურული ჩანაწერების მიხედვით, ჩინეთში ტანგის დინასტიის დროს, ყველა სახის ჩაი ძირითადად იწარმოებოდა ნამცხვრის ჩაისა და ჯგუფური ჩაის სახით, ისევე როგორც ახლა Pu'er, მაგრამ იმ დროს სამხრეთ იუნანში ჩაი საპირისპირო იყო. ფხვიერი ჩაი.სხვადასხვა სახის.

სანამ მინგის დინასტია "Dian Lue" არ დაიწყო ჩაწერა: "მსოფლიოში გამოყენებულია მთელი Pu"er ჩაი, რომელიც ორთქლდება ჯგუფად." ეს აჩვენებს, რომ ავტოკლავირებული "Pu"er მჭიდრო ჩაი" გამოჩნდა მინგის დინასტიის დროს. ქინგის დინასტიაში, სამეფო ოჯახის აღფრთოვანებისა და სიყვარულის გამო, Pu'er ჩაი შევიდა პირველ აყვავებულ პერიოდში, როგორც "ხარკი", და წარმოების პროცესები და გამოცდილება, როგორიცაა გამწვანება, გადახვევა, გაშრობა და ავტოკლავირება, თანდათან დაფიქსირდა.

მექანიკური დახმარების ნაკლებობის ეპოქაში და ძირითადად ხელით წარმოების, Pu'er ჩაის ფორმირების პროცესი ძირითადად ეყრდნობა ადამიანის დიდ რაოდენობას. ჯერ კიდევ იპოვნეთ ხელით დაფქვისა და დაჭერის ტრადიციული უნარები პუ"ერის ჩამოსაყალიბებლად.

მანქანების განვითარებასთან ერთად, ჩაის ნამცხვრების დაწნეხვის მეთოდები, როგორიცაა hydraulic tea pressing machines თანდათან პოპულარული გახდა. ასე რომ, საკითხავია, რომელია უკეთესი, ვიდრე ტრადიციული ხელით ქვის წნეხი და თანამედროვე ჰიდრავლიკური მანქანები ჩაის ფოთლების დასაწნეხად?

ქვით დაფქული ნამცხვრის ხელით დაწნეხვის პროცესი: ჯერ ჩაის ორთქლზე მოხარშეთ, ჩაის ორთქლზე მოხარშეთ, რომ დარბილდეს და გახსენით ჩაის გელი, შემდეგ ჩაასხით ჩაი სუფთა ქსოვილის ტომარაში, მოზილეთ ჩაი მრგვალ ნამცხვრში და შემდეგ გამოიყენეთ ქვა წისქვილი, რომ დააჭიროთ ნამცხვარს, რომ ჩაი ნამცხვრის ფორმაში იყოს.