დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.
DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.
DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.
მთავარი ფუნქციაა აზოტის გაზის შეყვანა შიდა ვაკუუმის შემდეგ, რაც საშუალებას აძლევს ჩაის დუღილის ანაერობულ გარემოში, წარმოქმნას მეტი ამინომჟავა (GABA არის გამა ამინობუტერინის მჟავა). GABA არის ბუნებრივი ქიმიური ნივთიერება, რომელიც აღჭურვილია სრულად ავტომატური ვაკუუმური ამოტუმბვით, აზოტის ინექციით და ჩაის დუღილის ფუნქციებით. ამავდროულად, მას შეუძლია რეალურ დროში აჩვენოს გაზის წნევა, აზოტის სისუფთავე და ა.შ.
ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CQFJ-70, რომელიც გამოიყენება ჩაის მოსავლის მიერ მოკრეფილი ახალი ფოთლის დასალაგებლად, შეუძლია გამოყოს სხვადასხვა ზომის ჩაი მზა ჩაის სხვადასხვა კლასის წარმოებისთვის.
ლიტერატურული ჩანაწერების მიხედვით, ჩინეთში ტანგის დინასტიის დროს, ყველა სახის ჩაი ძირითადად იწარმოებოდა ნამცხვრის ჩაისა და ჯგუფური ჩაის სახით, ისევე როგორც ახლა Pu'er, მაგრამ იმ დროს სამხრეთ იუნანში ჩაი საპირისპირო იყო. ფხვიერი ჩაი.სხვადასხვა სახის.
სანამ მინგის დინასტია "Dian Lue" არ დაიწყო ჩაწერა: "მსოფლიოში გამოყენებულია მთელი Pu"er ჩაი, რომელიც ორთქლდება ჯგუფად." ეს აჩვენებს, რომ ავტოკლავირებული "Pu"er მჭიდრო ჩაი" გამოჩნდა მინგის დინასტიის დროს. ქინგის დინასტიაში, სამეფო ოჯახის აღფრთოვანებისა და სიყვარულის გამო, Pu'er ჩაი შევიდა პირველ აყვავებულ პერიოდში, როგორც "ხარკი", და წარმოების პროცესები და გამოცდილება, როგორიცაა გამწვანება, გადახვევა, გაშრობა და ავტოკლავირება, თანდათან დაფიქსირდა.
მექანიკური დახმარების ნაკლებობის ეპოქაში და ძირითადად ხელით წარმოების, Pu'er ჩაის ფორმირების პროცესი ძირითადად ეყრდნობა ადამიანის დიდ რაოდენობას. ჯერ კიდევ იპოვნეთ ხელით დაფქვისა და დაჭერის ტრადიციული უნარები პუ"ერის ჩამოსაყალიბებლად.
მანქანების განვითარებასთან ერთად, ჩაის ნამცხვრების დაწნეხვის მეთოდები, როგორიცაა hydraulic tea pressing machines თანდათან პოპულარული გახდა. ასე რომ, საკითხავია, რომელია უკეთესი, ვიდრე ტრადიციული ხელით ქვის წნეხი და თანამედროვე ჰიდრავლიკური მანქანები ჩაის ფოთლების დასაწნეხად?
ქვით დაფქული ნამცხვრის ხელით დაწნეხვის პროცესი: ჯერ ჩაის ორთქლზე მოხარშეთ, ჩაის ორთქლზე მოხარშეთ, რომ დარბილდეს და გახსენით ჩაის გელი, შემდეგ ჩაასხით ჩაი სუფთა ქსოვილის ტომარაში, მოზილეთ ჩაი მრგვალ ნამცხვრში და შემდეგ გამოიყენეთ ქვა წისქვილი, რომ დააჭიროთ ნამცხვარს, რომ ჩაი ნამცხვრის ფორმაში იყოს.