email

განსხვავება Pu Erh ჩაის ტორტის პრესის მეთოდს შორის

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებიგანსხვავება Pu Erh ჩაის ტორტის პრესის მეთოდს შორის

ცხელი პროდუქცია

მოკლე შესავალი შავი ჩაის სხვადასხვა ტიპებზე

მოკლე შესავალი შავი ჩაის სხვადასხვა ტიპებზე

2023-11-29 09:00:13

შავი ჩაი, რომელიც ასევე ცნობილია როგორც წითელი ჩაი ჩინეთში, არის პოპულარული სასმელი, რომელსაც მიირთმევენ მთელ მსოფლიოში. ეს სტატია მიზნად ისახავს მოკლე მიმოხილვას შავი ჩაის სხვადასხვა სახეობისა და მათი მახასიათებლების შესახებ.

მცირე ავტომატური შევსების და დალუქვის მანქანების სერია - ეფექტური და მრავალმხრივი შეფუთვის გადაწყვეტილებები

მცირე ავტომატური შევსების და დალუქვის მანქანების სერია - ეფექტური და მრავალმხრივი შეფუთვის გადაწყვეტილებები

2023-11-28 15:44:05

აღმოაჩინეთ მცირე ავტომატური შევსების და დალუქვის მანქანების სერია, უახლესი შეფუთვის გადაწყვეტილებების სპექტრი, რომელიც შექმნილია თქვენი წარმოების პროცესის გასამარტივებლად. ეს მანქანები გვთავაზობენ შეუდარებელ ეფექტურობას, მრავალფეროვნებას და საიმედოობას, რაც მათ იდეალურ არჩევანს აქცევს სხვადასხვა ინდუსტრიის ბიზნესისთვის. მათი მოწინავე ფუნქციებითა და მოსახერხებელი ინტერფეისით, ისინი უზრუნველყოფენ ზუსტ და თანმიმდევრულ შეფუთვას, დაზოგავთ თქვენს დროსა და რესურსებს. წაიკითხეთ, რომ შეისწავლოთ მცირე ავტომატური შევსების და დალუქვის მანქანების სერიის ძირითადი მახასიათებლები და უპირატესობები.

ჩაის მოძრავი მანქანა: რევოლუციური ჩაის წარმოება

ჩაის მოძრავი მანქანა: რევოლუციური ჩაის წარმოება

2023-11-25 10:12:11

ჩაი მსოფლიოში ერთ-ერთი ყველაზე პოპულარული სასმელია, რომელიც სარგებლობს მისი გამაგრილებელი გემოთი და ჯანმრთელობის მრავალი სარგებლით. ყოველი ფინჯანი ჩაის უკან იმალება კულტივირების, მოსავლის აღების და დამუშავების რთული პროცესი. ბოლო წლებში ჩაის ინდუსტრია მნიშვნელოვანი წინსვლის მოწმე გახდა ჩაის მოძრავი მანქანების დანერგვით. ეს სტატია მიზნად ისახავს ყოვლისმომცველი მიმოხილვას ჩაის მოძრავი მანქანების, მათი სარგებელისა და ჩაის წარმოების პროცესზე მათი გავლენის შესახებ.

2023-11-25 09:43:38

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

განსხვავება Pu Erh ჩაის ტორტის პრესის მეთოდს შორის

2022-07-04 15:25:59

ადრე იყო ფართოდ გავრცელებული კონცეფცია: ხელნაკეთი უკეთესი უნდა იყოს. ხელით დაწნეხილი ჩაის ნამცხვრები უფრო „ჰუმანურია“, ნაკლები სიძლიერით, ჩაის ზოლების უკეთ შენარჩუნებით და შიდა ხარისხის ნაკლებად დაკარგვით. მართლა ასეა?
მარტივად რომ ვთქვათ: რა თქმა უნდა, ხელნაკეთობა კარგია და ასევე უნიკალური ადგილია მანქანებში. კარგსა და ცუდს შორის განსხვავება არ არის. ზოგადად რომ ვთქვათ, მანქანით დაწნეხილი Pu-erh ჩაის ნამცხვრები უფრო მჭიდროდ არის დაწნეხილი გრავიტაციით, ვიდრე ხელით ქვის წისქვილები, მაგრამ სინამდვილეში, tea cake forming machines ასევე შეიძლება თავისუფლად დაწნეხდეს და ქვის წისქვილები ასევე შეიძლება მჭიდროდ დაჭერით (სანამ ქვის წისქვილები საკმარისად მძიმეა). ზოგადად, 14,15 კგ წნეხ 357 გრამ ნამცხვარს, ხოლო დაახლოებით 10 კგ 200 გრამ ნამცხვარს.
იგივე Pu-erh ჩაისთვის დაწნეხვა ან გაფხვიერება გარკვეულ გავლენას ახდენს ჩაის ნამცხვრების ტრანსფორმაციაზე: თუმცა ტრანსფორმაცია უფრო ნელია, ყელის რიტმი უფრო უხვი იქნება; თითოეულს აქვს თავისი დამსახურება. საშუალო და პატარა ფოთლის სახეობები შესაფერისია დატკეპნისთვის, ხოლო მსხვილი ფოთლის სახეობები - გაფხვიერებისთვის. ველური ტიპი ვარგისია გასაფხვიერებლად, კულტივირებული კი გამოსაწურავად. დაწნეხვა უფრო შესაფერისია მაღალი ტენიანობის და მაღალი ტემპერატურის მქონე ადგილებში. თუ მაფინები სათანადოდ არ არის შენახული, ადვილია ნაოჭი. ფხვიერი წნეხი შედარებით უფრო შესაფერისია დაბალი ტენიანობის და სიმშრალის მქონე ადგილებში, ხოლო ჩაის ნამცხვრების ტრანსფორმაცია შედარებით ნელია. თუ გსურთ უფრო სწრაფად გარდაქმნათ, შეგიძლიათ შეინახოთ ფხვიერი დაწნეხილი ჩაის ნამცხვრები.