email

განსხვავება Pu Erh ჩაის ტორტის პრესის მეთოდს შორის

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებიგანსხვავება Pu Erh ჩაის ტორტის პრესის მეთოდს შორის

ცხელი პროდუქცია

  • ჩინეთი Bamboo Drum Manual Tea Baking Drying Machine DL-6CHBL-70 - COPY - v4v5nd მწარმოებელი

    Bamboo Drum Manual Tea Baking Drying Machine DL-6CHBL-70 - COPY - v4v5nd

    ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.

  • ჩინეთი 1 Stations 15 Ton Pressure Tea Cake Press Molding Machine DL-6CY1-15 - COPY - n8hj0s მწარმოებელი

    1 Stations 15 Ton Pressure Tea Cake Press Molding Machine DL-6CY1-15 - COPY - n8hj0s

    DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.

  • ჩინეთი ნახევრად ავტომატური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის დამალული ჭიქის მანქანა ჩაისთვის DL-DYCB-12 მწარმოებელი

    ნახევრად ავტომატური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის დამალული ჭიქის მანქანა ჩაისთვის DL-DYCB-12

    დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.

  • ჩინეთი 18V 5.2Ah ლითიუმის ბატარეით მომუშავე ჯაგრისების გარეშე მინი ჩაის მოსავლელი (უკაბელო ბატარეა) DL-4CD-35N მწარმოებელი

    18V 5.2Ah ლითიუმის ბატარეით მომუშავე ჯაგრისების გარეშე მინი ჩაის მოსავლელი (უკაბელო ბატარეა) DL-4CD-35N

    DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.

  • ჩინეთი 1 სადგური 15 ტონა წნევის ჩაის ნამცხვრის პრესის ჩამოსხმის მანქანა DL-6CY1-15 მწარმოებელი

    1 სადგური 15 ტონა წნევის ჩაის ნამცხვრის პრესის ჩამოსხმის მანქანა DL-6CY1-15

    DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.

  • ჩინეთი 200 კგ Intelligence Electric GABA ჩაის ჟანგბადის გარეშე ფერმენტაციის ავზი DL-6CFJT-15070 მწარმოებელი

    200 კგ Intelligence Electric GABA ჩაის ჟანგბადის გარეშე ფერმენტაციის ავზი DL-6CFJT-15070

    მთავარი ფუნქციაა აზოტის გაზის შეყვანა შიდა ვაკუუმის შემდეგ, რაც საშუალებას აძლევს ჩაის დუღილის ანაერობულ გარემოში, წარმოქმნას მეტი ამინომჟავა (GABA არის გამა ამინობუტერინის მჟავა). GABA არის ბუნებრივი ქიმიური ნივთიერება, რომელიც აღჭურვილია სრულად ავტომატური ვაკუუმური ამოტუმბვით, აზოტის ინექციით და ჩაის დუღილის ფუნქციებით. ამავდროულად, მას შეუძლია რეალურ დროში აჩვენოს გაზის წნევა, აზოტის სისუფთავე და ა.შ.

  • ჩინეთი ჩაის ტენიანობის საზომი, გამხმარი და სველი ჩაის ტენიანობის ანალიზატორი DL-SFY-120 მწარმოებელი

    ჩაის ტენიანობის საზომი, გამხმარი და სველი ჩაის ტენიანობის ანალიზატორი DL-SFY-120

    ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის

  • ჩინეთი ბრტყელი ფორმის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა DL-6CBC-891ZD მწარმოებელი

    ბრტყელი ფორმის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა DL-6CBC-891ZD

    ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი

ჩაის გახმობის სხვადასხვა მეთოდი.

ჩაის გახმობის სხვადასხვა მეთოდი.

2024-08-21 17:06:53

Wither არის მნიშვნელოვანი რგოლი ჩაის წარმოების პროცესში. მთავარი მიზანია ჩაის ფოთლებში ტენის ზომიერად გაფანტვა, ფოთლების დარბილება და შემდგომი დამუშავების გაადვილება. ქვემოთ მოცემულია შესავალი გამხმარი ჩაის შესახებ

შავ ჩაიდ გადაქცევის ახალი ფოთლების მოწმე - ხელნაკეთი შავი ჩაის ხიბლი

შავ ჩაიდ გადაქცევის ახალი ფოთლების მოწმე - ხელნაკეთი შავი ჩაის ხიბლი

2024-08-21 16:54:58

სტატიაში პირველ რიგში შეიძლება აღწერილი იყოს ახალი ფოთლების მდგომარეობა და მახასიათებლები. შემდეგ იგი დეტალურად განიხილავს ხელნაკეთი წარმოების პროცესს ახალი ფოთლების შავ ჩაიდ გარდაქმნის ეტაპებზე, როგორიცაა კრეფა, გახმობა, გადახვევა, დუღილი და გაშრობა. ამ პროცესის დროს ხაზგასმულია ხელნაკეთი წარმოების უნიკალური ასპექტები, როგორიცაა ხელოსნების დახვეწილი ოსტატობა და დეტალების კონტროლი.

ჩაის წარმოების ეტაპების გახსნა

ჩაის წარმოების ეტაპების გახსნა

2024-08-21 16:13:04

აღმოაჩინეთ ჩაის მომხიბლავი მოგზაურობა ფოთლიდან ჭიქამდე. გამოიკვლიეთ ჩაის წარმოების სხვადასხვა ეტაპები, მათ შორის კრეფა, გახმობა, ფიქსაცია, გადახვევა, დუღილი (ზოგიერთი ჩაისთვის) და გაშრობა. შეიტყვეთ ხელოვნებისა და მეცნიერების შესახებ თქვენი საყვარელი ჩაის დამზადების უკან.

2024-08-21 09:38:19

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

განსხვავება Pu Erh ჩაის ტორტის პრესის მეთოდს შორის

2022-07-04 15:25:59

ადრე იყო ფართოდ გავრცელებული კონცეფცია: ხელნაკეთი უკეთესი უნდა იყოს. ხელით დაწნეხილი ჩაის ნამცხვრები უფრო „ჰუმანურია“, ნაკლები სიძლიერით, ჩაის ზოლების უკეთ შენარჩუნებით და შიდა ხარისხის ნაკლებად დაკარგვით. მართლა ასეა?
მარტივად რომ ვთქვათ: რა თქმა უნდა, ხელნაკეთობა კარგია და ასევე უნიკალური ადგილია მანქანებში. კარგსა და ცუდს შორის განსხვავება არ არის. ზოგადად რომ ვთქვათ, მანქანით დაწნეხილი Pu-erh ჩაის ნამცხვრები უფრო მჭიდროდ არის დაწნეხილი გრავიტაციით, ვიდრე ხელით ქვის წისქვილები, მაგრამ სინამდვილეში, tea cake forming machines ასევე შეიძლება თავისუფლად დაწნეხდეს და ქვის წისქვილები ასევე შეიძლება მჭიდროდ დაჭერით (სანამ ქვის წისქვილები საკმარისად მძიმეა). ზოგადად, 14,15 კგ წნეხ 357 გრამ ნამცხვარს, ხოლო დაახლოებით 10 კგ 200 გრამ ნამცხვარს.
იგივე Pu-erh ჩაისთვის დაწნეხვა ან გაფხვიერება გარკვეულ გავლენას ახდენს ჩაის ნამცხვრების ტრანსფორმაციაზე: თუმცა ტრანსფორმაცია უფრო ნელია, ყელის რიტმი უფრო უხვი იქნება; თითოეულს აქვს თავისი დამსახურება. საშუალო და პატარა ფოთლის სახეობები შესაფერისია დატკეპნისთვის, ხოლო მსხვილი ფოთლის სახეობები - გაფხვიერებისთვის. ველური ტიპი ვარგისია გასაფხვიერებლად, კულტივირებული კი გამოსაწურავად. დაწნეხვა უფრო შესაფერისია მაღალი ტენიანობის და მაღალი ტემპერატურის მქონე ადგილებში. თუ მაფინები სათანადოდ არ არის შენახული, ადვილია ნაოჭი. ფხვიერი წნეხი შედარებით უფრო შესაფერისია დაბალი ტენიანობის და სიმშრალის მქონე ადგილებში, ხოლო ჩაის ნამცხვრების ტრანსფორმაცია შედარებით ნელია. თუ გსურთ უფრო სწრაფად გარდაქმნათ, შეგიძლიათ შეინახოთ ფხვიერი დაწნეხილი ჩაის ნამცხვრები.