email

განსხვავება Pu Erh ჩაის ტორტის პრესის მეთოდს შორის

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებიგანსხვავება Pu Erh ჩაის ტორტის პრესის მეთოდს შორის

ცხელი პროდუქცია

შესავალი ავტომატური მცირე მრგვალი ფორმის ფილტრის ჩაის ყავის ფხვნილის შეფუთვის მანქანაში

შესავალი ავტომატური მცირე მრგვალი ფორმის ფილტრის ჩაის ყავის ფხვნილის შეფუთვის მანქანაში

2024-04-18 11:10:42

ავტომატური პატარა მრგვალი ფორმის ფილტრის ჩაის ყავის პუდრის ფხვნილის შესაფუთი მანქანა არის უახლესი შესაფუთი ხსნარი, რომელიც შექმნილია მცირე მრგვალი ფორმის ფილტრის ჩაის, ყავის ნაჭრებისა და ფხვნილის შეფუთვის პროცესის გასამარტივებლად. ამ სტატიაში მოცემულია ამ ინოვაციური აპარატის მიმოხილვა, მისი მახასიათებლების, უპირატესობებისა და აპლიკაციების ჩათვლით.

სარეცხი ფხვნილის ყავის ჩანთის დალუქვის ავტომატური ყინულის საკონდიტრო ჩანთის შემავსებელი შეფუთვის მანქანის ევოლუცია და გამოყენება

სარეცხი ფხვნილის ყავის ჩანთის დალუქვის ავტომატური ყინულის საკონდიტრო ჩანთის შემავსებელი შეფუთვის მანქანის ევოლუცია და გამოყენება

2024-04-18 10:36:42

სარეცხი ფხვნილის ყავის ჩანთა დალუქვის ავტომატური ყინულის კანფეტის ტომრის შემავსებელი შეფუთვის მანქანამ განიცადა მნიშვნელოვანი განვითარება წლების განმავლობაში, რათა დააკმაყოფილოს მზარდი მოთხოვნა ეფექტური და ავტომატიზირებული შეფუთვის გადაწყვეტილებებზე.

პატარა ჩაის ყუთის შესაფუთი მანქანის ევოლუცია და სარგებელი

პატარა ჩაის ყუთის შესაფუთი მანქანის ევოლუცია და სარგებელი

2024-04-15 17:26:49

გაეცანით ისტორიას, გამოყენების მეთოდებს, გამოყენების სცენარებს და ავტორის შეფასებას ჩაის დალუქვის მცირე დანადგარების უპირატესობების შესახებ

მოკლე შესავალი შავი ჩაის სხვადასხვა ტიპებზე

მოკლე შესავალი შავი ჩაის სხვადასხვა ტიპებზე

2023-11-29 09:00:13

შავი ჩაი, რომელიც ასევე ცნობილია როგორც წითელი ჩაი ჩინეთში, არის პოპულარული სასმელი, რომელსაც მიირთმევენ მთელ მსოფლიოში. ეს სტატია მიზნად ისახავს მოკლე მიმოხილვას შავი ჩაის სხვადასხვა სახეობისა და მათი მახასიათებლების შესახებ.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

განსხვავება Pu Erh ჩაის ტორტის პრესის მეთოდს შორის

2022-07-04 15:25:59

ადრე იყო ფართოდ გავრცელებული კონცეფცია: ხელნაკეთი უკეთესი უნდა იყოს. ხელით დაწნეხილი ჩაის ნამცხვრები უფრო „ჰუმანურია“, ნაკლები სიძლიერით, ჩაის ზოლების უკეთ შენარჩუნებით და შიდა ხარისხის ნაკლებად დაკარგვით. მართლა ასეა?
მარტივად რომ ვთქვათ: რა თქმა უნდა, ხელნაკეთობა კარგია და ასევე უნიკალური ადგილია მანქანებში. კარგსა და ცუდს შორის განსხვავება არ არის. ზოგადად რომ ვთქვათ, მანქანით დაწნეხილი Pu-erh ჩაის ნამცხვრები უფრო მჭიდროდ არის დაწნეხილი გრავიტაციით, ვიდრე ხელით ქვის წისქვილები, მაგრამ სინამდვილეში, tea cake forming machines ასევე შეიძლება თავისუფლად დაწნეხდეს და ქვის წისქვილები ასევე შეიძლება მჭიდროდ დაჭერით (სანამ ქვის წისქვილები საკმარისად მძიმეა). ზოგადად, 14,15 კგ წნეხ 357 გრამ ნამცხვარს, ხოლო დაახლოებით 10 კგ 200 გრამ ნამცხვარს.
იგივე Pu-erh ჩაისთვის დაწნეხვა ან გაფხვიერება გარკვეულ გავლენას ახდენს ჩაის ნამცხვრების ტრანსფორმაციაზე: თუმცა ტრანსფორმაცია უფრო ნელია, ყელის რიტმი უფრო უხვი იქნება; თითოეულს აქვს თავისი დამსახურება. საშუალო და პატარა ფოთლის სახეობები შესაფერისია დატკეპნისთვის, ხოლო მსხვილი ფოთლის სახეობები - გაფხვიერებისთვის. ველური ტიპი ვარგისია გასაფხვიერებლად, კულტივირებული კი გამოსაწურავად. დაწნეხვა უფრო შესაფერისია მაღალი ტენიანობის და მაღალი ტემპერატურის მქონე ადგილებში. თუ მაფინები სათანადოდ არ არის შენახული, ადვილია ნაოჭი. ფხვიერი წნეხი შედარებით უფრო შესაფერისია დაბალი ტენიანობის და სიმშრალის მქონე ადგილებში, ხოლო ჩაის ნამცხვრების ტრანსფორმაცია შედარებით ნელია. თუ გსურთ უფრო სწრაფად გარდაქმნათ, შეგიძლიათ შეინახოთ ფხვიერი დაწნეხილი ჩაის ნამცხვრები.