email

რა არის ჩაის დუღილი?

ცხელი პროდუქცია

რა არის მსოფლიოში პირველი მონოგრაფია ჩაის მეცნიერების შესახებ?

რა არის მსოფლიოში პირველი მონოგრაფია ჩაის მეცნიერების შესახებ?

2023-03-25 15:38:48

პირველი მონოგრაფია ჩაის შესახებ ჩინეთში და პირველი მონოგრაფია ჩაის შესახებ მსოფლიოს ისტორიაში არის "ჩაის კლასიკა" დაწერილი ლუ იუ. დაწვრილებით ახსენით ჩაი

როგორ დავამუშავოთ შავი ჩაი?

როგორ დავამუშავოთ შავი ჩაი?

2023-03-11 15:34:05

შავი ჩაის ერთ-ერთი მნიშვნელოვანი პროცესია დუღილი, შესაფერისი დუღილის აპარატის გამოყენებამ შეიძლება გააკონტროლოს შავი ჩაის კარგი ხარისხი.

რა განსხვავებაა მწვანე ჩაის გაშრობის დამუშავების სხვადასხვა მეთოდებს შორის?

რა განსხვავებაა მწვანე ჩაის გაშრობის დამუშავების სხვადასხვა მეთოდებს შორის?

2023-03-04 15:34:43

მწვანე ჩაის გაშრობის სხვადასხვა მეთოდი, სხვადასხვა აპარატები, მწვანე ჩაის ძაფები და მწვანე ჩაის არომატი განსხვავებულია, მივესალმებით თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის.

როდის დაიწყო მწვანე ჩაის გაყიდვა?

როდის დაიწყო მწვანე ჩაის გაყიდვა?

2023-02-25 14:55:48

როგორ დავამუშავოთ სპეციალური ნემსის ტიპის მწვანე ჩაი, მივესალმებით თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის!

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

რა არის ჩაის დუღილი?

2022-07-15 14:47:31

როგორია ჩაის ფოთლების დუღილი?

ჩაიზე საუბრისას ადამიანები ხშირად ამბობენ, რომ სრული დუღილი, ნახევრად დუღილი და მსუბუქი დუღილი არის იგივე დუღილი, როგორც ჩვენი ჩვეულებრივი ფერმენტირებული საკვები, როგორიცაა იოგურტი, ღვინო, ძმარი და ა.შ. რა განსხვავებაა მათ შორის? მოდით გავეცნოთ ჩაის დუღილს.

რა არის დუღილი?

ეგრეთ წოდებული დუღილი ჩვეულებრივ ეხება ორგანიზმების მიერ ორგანული ნივთიერებების გარკვეულ დაშლის პროცესს. დუღილის ფენომენი დიდი ხანია ცნობილია, მაგრამ მისი ბუნების გასაგებად თითქმის 200 წელი გავიდა. დუღილი, მკაცრად განსაზღვრული მიკრობული ფიზიოლოგიით: პროცესს, რომლის დროსაც ორგანული ნივთიერებები ორგანიზმების მიერ ჟანგვითი გზით იშლება ჟანგვის პროდუქტებად და გამოყოფს ენერგიას, ერთობლივად მოიხსენიება, როგორც ბიოჟანგვა.

დუღილი, როგორც განსაზღვრულია სამრეწველო წარმოებაში, სამრეწველო ფერმენტაცია.

სამრეწველო წარმოება ზოგადად გულისხმობს ყველა სამრეწველო წარმოებას, რომელიც ეყრდნობა მიკროორგანიზმების სასიცოცხლო საქმიანობას, როგორიცაა დუღილი, როგორიცაა ლუდის ხარშვა, მონონატრიუმის გლუტამატის წარმოება და ა. , უნიკალური არომატით, როგორიცაა იოგურტი, ყველი, ღვინო, მწნილი, სოიოს სოუსი, ძმარი, ტემპე, ბრინჯის ღვინო, ლუდი, ღვინო და ა.შ.

ჩაის დუღილი, ბიოლოგიური დაჟანგვა

ხშირად ამბობენ, რომ ჩინური ჩაი ხარისხის მიხედვით იყოფა ექვს ძირითად კატეგორიად tea fermentation და წარმოების ყოვლისმომცველი მეთოდი. თუმცა, ტერმინი დუღილი აქ, ჩინური ჩაის ჩვეულ კონტექსტში, სრულიად განსხვავდება ზემოაღნიშნული მიკრობული დუღილისგან.