დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.
DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.
DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.
მთავარი ფუნქციაა აზოტის გაზის შეყვანა შიდა ვაკუუმის შემდეგ, რაც საშუალებას აძლევს ჩაის დუღილის ანაერობულ გარემოში, წარმოქმნას მეტი ამინომჟავა (GABA არის გამა ამინობუტერინის მჟავა). GABA არის ბუნებრივი ქიმიური ნივთიერება, რომელიც აღჭურვილია სრულად ავტომატური ვაკუუმური ამოტუმბვით, აზოტის ინექციით და ჩაის დუღილის ფუნქციებით. ამავდროულად, მას შეუძლია რეალურ დროში აჩვენოს გაზის წნევა, აზოტის სისუფთავე და ა.შ.
ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CQFJ-70, რომელიც გამოიყენება ჩაის მოსავლის მიერ მოკრეფილი ახალი ფოთლის დასალაგებლად, შეუძლია გამოყოს სხვადასხვა ზომის ჩაი მზა ჩაის სხვადასხვა კლასის წარმოებისთვის.
როგორია ჩაის ფოთლების დუღილი?
ჩაიზე საუბრისას ადამიანები ხშირად ამბობენ, რომ სრული დუღილი, ნახევრად დუღილი და მსუბუქი დუღილი არის იგივე დუღილი, როგორც ჩვენი ჩვეულებრივი ფერმენტირებული საკვები, როგორიცაა იოგურტი, ღვინო, ძმარი და ა.შ. რა განსხვავებაა მათ შორის? მოდით გავეცნოთ ჩაის დუღილს.
რა არის დუღილი?
ეგრეთ წოდებული დუღილი ჩვეულებრივ ეხება ორგანიზმების მიერ ორგანული ნივთიერებების გარკვეულ დაშლის პროცესს. დუღილის ფენომენი დიდი ხანია ცნობილია, მაგრამ მისი ბუნების გასაგებად თითქმის 200 წელი გავიდა. დუღილი, მკაცრად განსაზღვრული მიკრობული ფიზიოლოგიით: პროცესს, რომლის დროსაც ორგანული ნივთიერებები ორგანიზმების მიერ ჟანგვითი გზით იშლება ჟანგვის პროდუქტებად და გამოყოფს ენერგიას, ერთობლივად მოიხსენიება, როგორც ბიოჟანგვა.
დუღილი, როგორც განსაზღვრულია სამრეწველო წარმოებაში, სამრეწველო ფერმენტაცია.
სამრეწველო წარმოება ზოგადად გულისხმობს ყველა სამრეწველო წარმოებას, რომელიც ეყრდნობა მიკროორგანიზმების სასიცოცხლო საქმიანობას, როგორიცაა დუღილი, როგორიცაა ლუდის ხარშვა, მონონატრიუმის გლუტამატის წარმოება და ა. , უნიკალური არომატით, როგორიცაა იოგურტი, ყველი, ღვინო, მწნილი, სოიოს სოუსი, ძმარი, ტემპე, ბრინჯის ღვინო, ლუდი, ღვინო და ა.შ.
ჩაის დუღილი, ბიოლოგიური დაჟანგვა
ხშირად ამბობენ, რომ ჩინური ჩაი ხარისხის მიხედვით იყოფა ექვს ძირითად კატეგორიად tea fermentation და წარმოების ყოვლისმომცველი მეთოდი. თუმცა, ტერმინი დუღილი აქ, ჩინური ჩაის ჩვეულ კონტექსტში, სრულიად განსხვავდება ზემოაღნიშნული მიკრობული დუღილისგან.