DL-6CYMJ-32 ელექტრო შავი ოქროს ქვის Matcha საფქვავი: დაფქვავს ≤15μm-მდე, სიმძლავრე ~50გ/სთ, 0.55KW. იდეალურია პრემიუმ, მცირე პარტიების შესანიშნავი მატჩისთვის.
DL-6CSTL-CM50 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 50 სმ, სიგრძე 260 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 50 კგ საათში.
DL-6CSTP-D110 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 110 სმ, სიგრძე 100 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 100 კგ საათში.
DL-6CSTL-CM80 მწვანე / ოლონგის ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ქვანახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, ბარაბნის დიამეტრი 80 სმ, სიგრძე 400 სმ, სიჩქარისა და ტემპერატურის რეგულირება. ტევადობა დაახლოებით 200 კგ საათში.
DL-6CFX-435 შეიძლება გამოყენებულ იქნას ყველა სახის ჩაისთვის, ჰაერის მოცულობის გამო, სხვადასხვა წონის ჩაის აფეთქება ხდება სხვადასხვა პოზიციებზე და სკრინინგდება შესაბამისი გასასვლელით, შეიძლება შეირჩეს 5 სხვადასხვა ზომის ჩაი.
DL-6CFX-F30-3QB არის ახალი ტიპის ჩაის სკრინინგის მოწყობილობა, რომელიც შემუშავებულია ჩვენი კომპანიის მიერ, მას შეუძლია გამოყოს ახალი ფოთლები და მზა ჩაი ერთ მანქანაში. მას შეუძლია დაზოგოს ფული და მუშები. მას შეუძლია შეცვალოს სკრინინგის სიჩქარე და ქარის სიჩქარე. ჩაის ქარხნისთვის აუცილებელი კარგი დამხმარეა!
DL-6CYQT-6105 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 32 კგ თითო პარტიაში.
ეს მანქანა შესაფერისია მაღალი ხარისხის ხვეული ჩაის ჩამოყალიბებისა და გამოწვისთვის. ამ აპარატით მოხალულ ჩაის აქვს მჭიდრო და მოწესრიგებული ზოლები, ერთგვაროვანი დახვევა, ნათელი მწვანე ფერი, ხილული თეთრი ბზუილი და მდიდარი არომატი, რაც სრულად აჩვენებს მაღალი ხარისხის ჩაის მახასიათებლებს. აპარატის გათბობის სისტემა გთავაზობთ ორ ვარიანტს: ელექტრო გათბობას და თხევადი აირის გათბობას, რაც მომხმარებლებს საშუალებას აძლევს აირჩიონ მოქნილად მათი რეალური საჭიროებიდან გამომდინარე.
როგორია ჩაის ფოთლების დუღილი?
ჩაიზე საუბრისას ადამიანები ხშირად ამბობენ, რომ სრული დუღილი, ნახევრად დუღილი და მსუბუქი დუღილი არის იგივე დუღილი, როგორც ჩვენი ჩვეულებრივი ფერმენტირებული საკვები, როგორიცაა იოგურტი, ღვინო, ძმარი და ა.შ. რა განსხვავებაა მათ შორის? მოდით გავეცნოთ ჩაის დუღილს.
რა არის დუღილი?
ეგრეთ წოდებული დუღილი ჩვეულებრივ ეხება ორგანიზმების მიერ ორგანული ნივთიერებების გარკვეულ დაშლის პროცესს. დუღილის ფენომენი დიდი ხანია ცნობილია, მაგრამ მისი ბუნების გასაგებად თითქმის 200 წელი გავიდა. დუღილი, მკაცრად განსაზღვრული მიკრობული ფიზიოლოგიით: პროცესს, რომლის დროსაც ორგანული ნივთიერებები ორგანიზმების მიერ ჟანგვითი გზით იშლება ჟანგვის პროდუქტებად და გამოყოფს ენერგიას, ერთობლივად მოიხსენიება, როგორც ბიოჟანგვა.
დუღილი, როგორც განსაზღვრულია სამრეწველო წარმოებაში, სამრეწველო ფერმენტაცია.
სამრეწველო წარმოება ზოგადად გულისხმობს ყველა სამრეწველო წარმოებას, რომელიც ეყრდნობა მიკროორგანიზმების სასიცოცხლო საქმიანობას, როგორიცაა დუღილი, როგორიცაა ლუდის ხარშვა, მონონატრიუმის გლუტამატის წარმოება და ა. , უნიკალური არომატით, როგორიცაა იოგურტი, ყველი, ღვინო, მწნილი, სოიოს სოუსი, ძმარი, ტემპე, ბრინჯის ღვინო, ლუდი, ღვინო და ა.შ.
ჩაის დუღილი, ბიოლოგიური დაჟანგვა
ხშირად ამბობენ, რომ ჩინური ჩაი ხარისხის მიხედვით იყოფა ექვს ძირითად კატეგორიად tea fermentation და წარმოების ყოვლისმომცველი მეთოდი. თუმცა, ტერმინი დუღილი აქ, ჩინური ჩაის ჩვეულ კონტექსტში, სრულიად განსხვავდება ზემოაღნიშნული მიკრობული დუღილისგან.