email

რა არის ჩაის დუღილი?

ცხელი პროდუქცია

როგორ მოქმედებს ზაფხულის მაღალი ტემპერატურა ჩაის ფოთლის ზრდაზე

როგორ მოქმედებს ზაფხულის მაღალი ტემპერატურა ჩაის ფოთლის ზრდაზე

2022-07-23 15:48:13

ზაფხულის მაღალ ტემპერატურულ პერიოდში ყურადღება უნდა მიექცეს დაჩრდილვას, მზისგან დაცვას და მორწყვას, რათა უზრუნველყოფილი იყოს ჩაის ხეების ნორმალური ზრდა და განვითარება და უზრუნველყოფილი იყოს ჩაის ფოთლების ხარისხი.

სხვადასხვა ჩაის ხის ტოლერანტობა დაბალი ტემპერატურის მიმართ

სხვადასხვა ჩაის ხის ტოლერანტობა დაბალი ტემპერატურის მიმართ

2022-07-23 15:41:42

ნორმალურ პირობებში, ბუჩქის ტიპის ჩაის ჯიშების ტოლერანტობა უფრო ძლიერია, ვიდრე ხის ტიპის ჩაის ხეები, ხოლო საშუალო და პატარა ფოთლოვანი ჩაის ხეების დაბალი ტემპერატურის ტოლერანტობა უფრო ძლიერია, ვიდრე მსხვილფოთლიანი ჩაის ხეები.

ოპტიმალური ტემპერატურა ჩაის ხეების ზრდისთვის

ოპტიმალური ტემპერატურა ჩაის ხეების ზრდისთვის

2022-07-23 15:33:47

სწორი ტემპერატურა ხელს უწყობს ჩაის ხეების ჯანსაღ ზრდას, ვნახოთ მეტი!

ჩაის დუღილი, ბიოლოგიური დაჟანგვა

ჩაის დუღილი, ბიოლოგიური დაჟანგვა

2022-07-15 14:57:47

ჩაის დუღილი რეალურად არის ერთგვარი ბიოლოგიური დაჟანგვა და ჩაის ფოთლები სხვადასხვა ხარისხის დუღილით მიიღება შემავალი ნივთიერებების სხვადასხვა გარდაქმნით.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

რა არის ჩაის დუღილი?

2022-07-15 14:47:31

როგორია ჩაის ფოთლების დუღილი?

ჩაიზე საუბრისას ადამიანები ხშირად ამბობენ, რომ სრული დუღილი, ნახევრად დუღილი და მსუბუქი დუღილი არის იგივე დუღილი, როგორც ჩვენი ჩვეულებრივი ფერმენტირებული საკვები, როგორიცაა იოგურტი, ღვინო, ძმარი და ა.შ. რა განსხვავებაა მათ შორის? მოდით გავეცნოთ ჩაის დუღილს.

რა არის დუღილი?

ეგრეთ წოდებული დუღილი ჩვეულებრივ ეხება ორგანიზმების მიერ ორგანული ნივთიერებების გარკვეულ დაშლის პროცესს. დუღილის ფენომენი დიდი ხანია ცნობილია, მაგრამ მისი ბუნების გასაგებად თითქმის 200 წელი გავიდა. დუღილი, მკაცრად განსაზღვრული მიკრობული ფიზიოლოგიით: პროცესს, რომლის დროსაც ორგანული ნივთიერებები ორგანიზმების მიერ ჟანგვითი გზით იშლება ჟანგვის პროდუქტებად და გამოყოფს ენერგიას, ერთობლივად მოიხსენიება, როგორც ბიოჟანგვა.

დუღილი, როგორც განსაზღვრულია სამრეწველო წარმოებაში, სამრეწველო ფერმენტაცია.

სამრეწველო წარმოება ზოგადად გულისხმობს ყველა სამრეწველო წარმოებას, რომელიც ეყრდნობა მიკროორგანიზმების სასიცოცხლო საქმიანობას, როგორიცაა დუღილი, როგორიცაა ლუდის ხარშვა, მონონატრიუმის გლუტამატის წარმოება და ა. , უნიკალური არომატით, როგორიცაა იოგურტი, ყველი, ღვინო, მწნილი, სოიოს სოუსი, ძმარი, ტემპე, ბრინჯის ღვინო, ლუდი, ღვინო და ა.შ.

ჩაის დუღილი, ბიოლოგიური დაჟანგვა

ხშირად ამბობენ, რომ ჩინური ჩაი ხარისხის მიხედვით იყოფა ექვს ძირითად კატეგორიად tea fermentation და წარმოების ყოვლისმომცველი მეთოდი. თუმცა, ტერმინი დუღილი აქ, ჩინური ჩაის ჩვეულ კონტექსტში, სრულიად განსხვავდება ზემოაღნიშნული მიკრობული დუღილისგან.