email

როგორ მზადდება Dragon Ball ჩაი?

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებიროგორ მზადდება Dragon Ball ჩაი?

ცხელი პროდუქცია

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

2022-09-22 18:15:48

თანამედროვე დაწნეხილი ნამცხვარი მხარს უჭერს მეცნიერებას, რაც ადასტურებს, რომ დაწნეხილ ნამცხვარს უფრო მეტი უპირატესობა აქვს, ვიდრე ფხვიერ ჩაის ტრანსფორმაციის პროცესში.

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

2022-09-22 18:08:30

ისტორიის შერჩევამ წარმოადგინა Pu'er ჩაის ნამცხვრები, მაგრამ Pu'er ჩაის უნიკალური ფორმა დღემდე შენარჩუნებულია მისი უნიკალური ჩაის არომატის გამო.

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი?

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი?

2022-09-09 15:31:27

სათანადო გაშრობამ შეიძლება სრულად ასახოს Wuyi როკის ჩაის არომატი საბოლოო ეტაპზე, აქ არის მეტი ინფორმაცია გაშრობის შესახებ.

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი? 1

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი? 1

2022-09-09 15:24:25

გახმობა და მწვანე რყევა არის Wuyi როკ ჩაის წარმოების ძირითადი საფეხურები. მიესალმეთ თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

როგორ მზადდება Dragon Ball ჩაი?

2022-05-14 17:47:32

როგორ მზადდება დრაკონის ბურთის ჩაი? Pu"er ჩაის დრაკონის ბურთის წარმოების მეთოდი იგივეა, რაც Pu"er ნედლეული ჩაის, გარდა იმისა, რომ დრაკონის ბურთი არსებობს მძივის სახით. დრაკონის ბურთის ფორმა არის Pu'er ბურთის ჩაის ფორმის აღორძინება. წარსულში ჯგუფურ ჩაის მოხარშვამდე სჭირდებოდათ მოხარშვა, მაგრამ ახლა დრაკონის ბურთულების სპეციფიკაციები 5-8 გრამია, რაც. არის მხოლოდ ერთი მოხარშვა და არ არის საჭირო ჩაის მოხარშვა.მრგვალი ბურთულიანი ჩაის საშუალებით, ჩაის მოხერხებულობა და მოხმარების მახასიათებლები კარგად არის აღიარებული ბაზრის მომხმარებლების მიერ, ხოლო ჩაის გემო უცვლელი რჩება.

მზა უმი ჩაის წარმოების პროცესი

1. ჩაის ფოთლების კრეფა

ჩაის ნედლეულის მომზადება არის ყველაზე მნიშვნელოვანი ნაბიჯი მზა მწვანე ჩაის წარმოებაში. ამ ტიპის ჩაი შესაფერისია მსხვილფოთლიანი ჩაის ახალი კვირტებისა და ფოთლების შესაგროვებლად, ხოლო ჩაის ხის კვირტებისა და ფოთლების შეგროვებისას ეს უნდა გაკეთდეს მხოლოდ ხელით. მისი სწორი კრეფის მეთოდის დაუფლება არის ჩაის მაღალი ხარისხის ნედლეულის შეგროვების ერთადერთი გზა.

2. გახმობა და ფიქსაცია

ჩაის ფოთლების დაკრეფის შემდეგ, ისინი უნდა გაიშალოს რაც შეიძლება მალე და მოათავსოთ გრილ და ვენტილირებად ადგილას, რათა დააჩქაროს მათში არსებული ტენიანობის აორთქლება. მას შემდეგ, რაც ჩაის ახალი ფოთლები ნელ-ნელა დარბილდება, შესაძლებელია შემდეგი ნაბიჯის შესრულება. მას შემდეგ, რაც ჩაი დაასრულებს გახმობას, მას შეუძლია შევიდეს დაბალტემპერატურული ფიქსაციის პროცესში. ჩაის ფოთლები შეიძლება დაფიქსირდეს მასში tea fixation pot ჩაის ფიქსაციის აპარატში შეწვისთვის ან ფიქსაციისთვის.