DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 60 კგ-დან 400 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHZ-5 გამოიყენება ელექტრო გათბობით, გარე საცხობი საღებავი შიგნით არის უჟანგავი ფოლადის უჯრები, საშრობი ფართობი 5კვმ, მოცულობა 15-25 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CRT-65T-ს შეუძლია თითქმის ყველა სახის ჩაის დამუშავება, სპილენძის ტიპის, ჩაის შეხების ნაწილი დამზადებულია უჟანგავი ფოლადისგან, დოლის დიამეტრი 65 სმ, სიმაღლე 48 სმ, მოცულობა დაახლოებით 60 კგ თითო პარტიაში.
ცირკულარული ვიბრაციული ეკრანის გამყოფი ძირითადად ჩაის სხვადასხვა ზომის მტვრის/ფხვნილის/ფრაგმენტის დასალაგებლად, გამოიყენება CTC ჩაის ან სხვა დაქუცმაცებული ჩაის ფოთოლისთვის, სურვილისამებრ სხვადასხვა ეკრანები სხვადასხვა ზომის ჩაის მისაღებად.
100 კგ ახალი ფოთლების დამუშავება 25 კგ მზა ულონგის ჩაის 12 საათში, ეს გვერდი გირჩევთ მწვანე ჩაის წარმოების აღჭურვილობის სრულ კომპლექტს და გამოყენების მეთოდებს.
მატჩას ქვის წისქვილი დამზადებულია გრანიტისგან, რომელიც ერთ ნაწილადაა გაჭრილი. დაფქვის საწყისი პროცესის შემდეგ ქვის ფხვნილი ან წიდა არ იკარგება გამოყენებისას, რაც უზრუნველყოფს მატჩას ჩაის უსაფრთხოებასა და სისუფთავეს.
ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
როგორ მზადდება დრაკონის ბურთის ჩაი? Pu"er ჩაის დრაკონის ბურთის წარმოების მეთოდი იგივეა, რაც Pu"er ნედლეული ჩაის, გარდა იმისა, რომ დრაკონის ბურთი არსებობს მძივის სახით. დრაკონის ბურთის ფორმა არის Pu'er ბურთის ჩაის ფორმის აღორძინება. წარსულში ჯგუფურ ჩაის მოხარშვამდე სჭირდებოდათ მოხარშვა, მაგრამ ახლა დრაკონის ბურთულების სპეციფიკაციები 5-8 გრამია, რაც. არის მხოლოდ ერთი მოხარშვა და არ არის საჭირო ჩაის მოხარშვა.მრგვალი ბურთულიანი ჩაის საშუალებით, ჩაის მოხერხებულობა და მოხმარების მახასიათებლები კარგად არის აღიარებული ბაზრის მომხმარებლების მიერ, ხოლო ჩაის გემო უცვლელი რჩება.
მზა უმი ჩაის წარმოების პროცესი
1. ჩაის ფოთლების კრეფა
ჩაის ნედლეულის მომზადება არის ყველაზე მნიშვნელოვანი ნაბიჯი მზა მწვანე ჩაის წარმოებაში. ამ ტიპის ჩაი შესაფერისია მსხვილფოთლიანი ჩაის ახალი კვირტებისა და ფოთლების შესაგროვებლად, ხოლო ჩაის ხის კვირტებისა და ფოთლების შეგროვებისას ეს უნდა გაკეთდეს მხოლოდ ხელით. მისი სწორი კრეფის მეთოდის დაუფლება არის ჩაის მაღალი ხარისხის ნედლეულის შეგროვების ერთადერთი გზა.
2. გახმობა და ფიქსაცია
ჩაის ფოთლების დაკრეფის შემდეგ, ისინი უნდა გაიშალოს რაც შეიძლება მალე და მოათავსოთ გრილ და ვენტილირებად ადგილას, რათა დააჩქაროს მათში არსებული ტენიანობის აორთქლება. მას შემდეგ, რაც ჩაის ახალი ფოთლები ნელ-ნელა დარბილდება, შესაძლებელია შემდეგი ნაბიჯის შესრულება. მას შემდეგ, რაც ჩაი დაასრულებს გახმობას, მას შეუძლია შევიდეს დაბალტემპერატურული ფიქსაციის პროცესში. ჩაის ფოთლები შეიძლება დაფიქსირდეს მასში tea fixation pot ჩაის ფიქსაციის აპარატში შეწვისთვის ან ფიქსაციისთვის.