დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.
DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.
DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.
მთავარი ფუნქციაა აზოტის გაზის შეყვანა შიდა ვაკუუმის შემდეგ, რაც საშუალებას აძლევს ჩაის დუღილის ანაერობულ გარემოში, წარმოქმნას მეტი ამინომჟავა (GABA არის გამა ამინობუტერინის მჟავა). GABA არის ბუნებრივი ქიმიური ნივთიერება, რომელიც აღჭურვილია სრულად ავტომატური ვაკუუმური ამოტუმბვით, აზოტის ინექციით და ჩაის დუღილის ფუნქციებით. ამავდროულად, მას შეუძლია რეალურ დროში აჩვენოს გაზის წნევა, აზოტის სისუფთავე და ა.შ.
ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CQFJ-70, რომელიც გამოიყენება ჩაის მოსავლის მიერ მოკრეფილი ახალი ფოთლის დასალაგებლად, შეუძლია გამოყოს სხვადასხვა ზომის ჩაი მზა ჩაის სხვადასხვა კლასის წარმოებისთვის.
როგორ მზადდება დრაკონის ბურთის ჩაი? Pu"er ჩაის დრაკონის ბურთის წარმოების მეთოდი იგივეა, რაც Pu"er ნედლეული ჩაის, გარდა იმისა, რომ დრაკონის ბურთი არსებობს მძივის სახით. დრაკონის ბურთის ფორმა არის Pu'er ბურთის ჩაის ფორმის აღორძინება. წარსულში ჯგუფურ ჩაის მოხარშვამდე სჭირდებოდათ მოხარშვა, მაგრამ ახლა დრაკონის ბურთულების სპეციფიკაციები 5-8 გრამია, რაც. არის მხოლოდ ერთი მოხარშვა და არ არის საჭირო ჩაის მოხარშვა.მრგვალი ბურთულიანი ჩაის საშუალებით, ჩაის მოხერხებულობა და მოხმარების მახასიათებლები კარგად არის აღიარებული ბაზრის მომხმარებლების მიერ, ხოლო ჩაის გემო უცვლელი რჩება.
მზა უმი ჩაის წარმოების პროცესი
1. ჩაის ფოთლების კრეფა
ჩაის ნედლეულის მომზადება არის ყველაზე მნიშვნელოვანი ნაბიჯი მზა მწვანე ჩაის წარმოებაში. ამ ტიპის ჩაი შესაფერისია მსხვილფოთლიანი ჩაის ახალი კვირტებისა და ფოთლების შესაგროვებლად, ხოლო ჩაის ხის კვირტებისა და ფოთლების შეგროვებისას ეს უნდა გაკეთდეს მხოლოდ ხელით. მისი სწორი კრეფის მეთოდის დაუფლება არის ჩაის მაღალი ხარისხის ნედლეულის შეგროვების ერთადერთი გზა.
2. გახმობა და ფიქსაცია
ჩაის ფოთლების დაკრეფის შემდეგ, ისინი უნდა გაიშალოს რაც შეიძლება მალე და მოათავსოთ გრილ და ვენტილირებად ადგილას, რათა დააჩქაროს მათში არსებული ტენიანობის აორთქლება. მას შემდეგ, რაც ჩაის ახალი ფოთლები ნელ-ნელა დარბილდება, შესაძლებელია შემდეგი ნაბიჯის შესრულება. მას შემდეგ, რაც ჩაი დაასრულებს გახმობას, მას შეუძლია შევიდეს დაბალტემპერატურული ფიქსაციის პროცესში. ჩაის ფოთლები შეიძლება დაფიქსირდეს მასში tea fixation pot ჩაის ფიქსაციის აპარატში შეწვისთვის ან ფიქსაციისთვის.