როგორც საშუალო ზომის მასალის შესაფუთი მანქანა, ის შეიძლება გამოყენებულ იქნას მარცვლოვანი და ფხვნილის პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი, თხილი, ყავა, კანფეტი, სამრეწველო ხრახნები და ა.შ. და იყენებს უკანა დალუქვის ჩანთის დამზადების პროცესს. მას შეუძლია წუთში 20 ტომრის წარმოება.
ნეილონის სამკუთხედის პირამიდების ჩაის პაკეტების შესაფუთი მანქანა გარე პარკით არის გამორჩეული ჩაის შეფუთვის სფეროში. შესაფერისია სხვადასხვა ჩაისთვის, როგორიცაა შავი, მწვანე, ოლონგი, მცენარეული და ყვავილოვანი ჩაი. იგი ქმნის უნიკალურ სამკუთხა პირამიდის ნეილონის ჩაის პაკეტებს კვადრატული რეზინის გარე პარკით დაცვისა და მიმზიდველობისთვის. შეფუთვის სიჩქარეა 2000 - 4500 ჩანთა/წთ. ინოვაცია მდგომარეობს ზუსტ კონტროლსა და სტაბილურობაში. მოწინავე ტექნოლოგია აერთიანებს შიდა და გარე ჩანთებს შეუფერხებლად. მაღალი ხარისხის მასალები და დახვეწილი სტრუქტურა უზრუნველყოფს გამძლეობას. შესანიშნავი არჩევანი ჩაის მწარმოებლებისთვის, რომლებიც ეძებენ ხარისხს და ინოვაციებს.
ავტომატური თბოშეკუმშვის შესაფუთი მანქანა პლასტიკური ფირის შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შესაფუთი მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. იგი იყენებს პლასტმასის ფილას პროდუქტების მჭიდროდ შესაფუთად და შემდეგ მიმართავს სითბოს ფილმის შესამცირებლად, რაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიურად სასიამოვნო შეფუთვას.
ვაკუუმური შიდა ფირის შესაფუთი მანქანა განკუთვნილია ისეთი პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი. შლის ჰაერს მტვერსასრუტით, რათა თავიდან აიცილოს დაჟანგვა და ტენიანობა, ახანგრძლივოს შენახვის ვადა. აქვს მაღალი სიზუსტის აწონვის სისტემა. შიდა ფილმი იცავს პროდუქტებს. მარტივი ექსპლუატაცია და ეფექტური, იდეალურია ახალი შეფუთვის შესანახად.
ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.
DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.
DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.
გაზაფხულის დასაწყისის შემდეგ, ჩაის ფერმერებმა უნდა მიიღონ ექვსი ძირითადი ღონისძიება, მათ შორის ჩაის ბაღის გასხვლა, ზედა გასახდელი, კულტივირება, ტენიანობის დაცვა, ცივი დაცვა და ადრეული მოსავლის აღება, ჩაის ბაღის მენეჯმენტის განსახორციელებლად და ჩაის წარმოებისა და ეფექტურობის გასაუმჯობესებლად.
1. გასხვლა: Pruning შეუძლია ჩაის კვირტების გაღივების სტიმულირება, მაგრამ ყურადღება უნდა მივაქციოთ კონკრეტულ ოპერაციებს და ვეცადოთ შევინარჩუნოთ ენერგიულად მზარდი ტოტები გაზაფხულის ჩაის მოსავლიანობის გაზრდის მიზნით.
2. ტოპ დრესინგი: პირველ რიგში, ზედა დრესინგი ფესვებზე. საერთოდ, გაზაფხულის დასაწყისის შემდეგ (თებერვლის შუა რიცხვებიდან მარტის დასაწყისში) იხსნება ზედაპირული თხრილები ტილოების გარედან ჩაის ხეებს შორის და შეჰყავთ 30-40 კგ ორგანული და არაორგანული ნაერთი სასუქი ერთ მუზე. და შემდეგ დაფარული ნიადაგით, რათა თავიდან იქნას აცილებული საკვები ნივთიერებების დაკარგვა. მეორე არის სასუქის ფოთლოვანი შესხურება. ზოგადად, გაზაფხულზე ჩაის კრეფამდე 5-7 დღით ადრე, ან ჩაის კრეფის შემდეგ, აირჩიეთ მოღრუბლული ან მზიანი დილა, გამოიყენეთ ფოთლოვანი სასუქი ფოთლის ბოჭკოს გასაძლიერებლად, ცვილის ფენის შესქელებასა და მოსავლის წინააღმდეგობის გასაზრდელად. მავნებლებისა და დაავადებების ფუნქცია; შეავსეთ მცენარეული აუცილებელი ამინომჟავები და აუმჯობესებს ჩაის ხარისხს.
3. ტენიანობის დაცვა: ჯერ გაფხვიერეთ ნიადაგი. მშრალი წელი ხელსაყრელია წყლის შესანახად და დამატენიანებლად, ხოლო წვიმიანი სეზონი ხელს უწყობს შესუსტებას და დათბობას, რაც ხელს უწყობს ჩაის ხეების ზრდას. მეორე არის სარეველა ბალახის მოცილება გაზაფხულზე ბალახის ნაკლებობის თავიდან ასაცილებლად. ჩაის ბაღებისთვის, რომლებიც მიდრეკილია დატბორვისკენ, თხრილები უნდა გაიწმინდოს გაშენების პარალელურად, რათა თავიდან იქნას აცილებული ჩაის ბაღების წყალდიდობა წლების განმავლობაში გაზაფხულის მეტი წვიმით, რაც გავლენას მოახდენს საგაზაფხულო ჩაის ზრდაზე.
4. ტენიანობის დაცვა: ზამთარსა და გაზაფხულზე უწყვეტი გვალვის წლებში ჩაის ბაღში ნიადაგის ტენიანობა არასაკმარისია, რაც უკიდურესად არახელსაყრელია საგაზაფხულო ჩაის ადრეული აყვავებისა და ცნობილი ჩაის წარმოების გაზრდისთვის. ამ შემთხვევაში, ერთის მხრივ, აუცილებელია წყლის აქტიური ტესტირება წყლის გადასატანად გვალვის წინააღმდეგ საბრძოლველად, ხოლო მეორე მხრივ, ზომების მიღება, როგორიცაა კულტივაცია, მულჩირება, ჩალა, სარეველა და ა.შ. თავიდან აიცილოს ნიადაგის წყლის დაკარგვა და ამავდროულად გაზარდოს ნიადაგის ტემპერატურა.
5. გაციების პროფილაქტიკა: ადრე გაზაფხულზე სიცივე უაღრესად საზიანოა ამოსული ჩაის კვირტებისთვის და ახალი კვირტებისთვის, რაც გამოიწვევს საგაზაფხულო ჩაის მოსავლიანობის შემცირებას და საგაზაფხულო ჩაის უხარისხობას.
6. ადრეული კრეფა: რაც უფრო ადრე გამოვა საგაზაფხულო ჩაი ბაზარზე, მით უფრო მაღალია ფასი. ამავდროულად, საგაზაფხულო ჩაის ადრეული მოსავალი ასევე ეფექტური ღონისძიებაა ადრე გაზაფხულზე გაყინვის დაზიანების თავიდან ასაცილებლად.