DL-6CYMJ-32 ელექტრო შავი ოქროს ქვის Matcha საფქვავი: დაფქვავს ≤15μm-მდე, სიმძლავრე ~50გ/სთ, 0.55KW. იდეალურია პრემიუმ, მცირე პარტიების შესანიშნავი მატჩისთვის.
DL-6CSTL-CM50 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 50 სმ, სიგრძე 260 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 50 კგ საათში.
DL-6CSTP-D110 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 110 სმ, სიგრძე 100 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 100 კგ საათში.
DL-6CSTL-CM80 მწვანე / ოლონგის ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ქვანახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, ბარაბნის დიამეტრი 80 სმ, სიგრძე 400 სმ, სიჩქარისა და ტემპერატურის რეგულირება. ტევადობა დაახლოებით 200 კგ საათში.
DL-6CFX-435 შეიძლება გამოყენებულ იქნას ყველა სახის ჩაისთვის, ჰაერის მოცულობის გამო, სხვადასხვა წონის ჩაის აფეთქება ხდება სხვადასხვა პოზიციებზე და სკრინინგდება შესაბამისი გასასვლელით, შეიძლება შეირჩეს 5 სხვადასხვა ზომის ჩაი.
DL-6CFX-F30-3QB არის ახალი ტიპის ჩაის სკრინინგის მოწყობილობა, რომელიც შემუშავებულია ჩვენი კომპანიის მიერ, მას შეუძლია გამოყოს ახალი ფოთლები და მზა ჩაი ერთ მანქანაში. მას შეუძლია დაზოგოს ფული და მუშები. მას შეუძლია შეცვალოს სკრინინგის სიჩქარე და ქარის სიჩქარე. ჩაის ქარხნისთვის აუცილებელი კარგი დამხმარეა!
DL-6CYQT-6105 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 32 კგ თითო პარტიაში.
ეს მანქანა შესაფერისია მაღალი ხარისხის ხვეული ჩაის ჩამოყალიბებისა და გამოწვისთვის. ამ აპარატით მოხალულ ჩაის აქვს მჭიდრო და მოწესრიგებული ზოლები, ერთგვაროვანი დახვევა, ნათელი მწვანე ფერი, ხილული თეთრი ბზუილი და მდიდარი არომატი, რაც სრულად აჩვენებს მაღალი ხარისხის ჩაის მახასიათებლებს. აპარატის გათბობის სისტემა გთავაზობთ ორ ვარიანტს: ელექტრო გათბობას და თხევადი აირის გათბობას, რაც მომხმარებლებს საშუალებას აძლევს აირჩიონ მოქნილად მათი რეალური საჭიროებიდან გამომდინარე.
გაზაფხულის დასაწყისის შემდეგ, ჩაის ფერმერებმა უნდა მიიღონ ექვსი ძირითადი ღონისძიება, მათ შორის ჩაის ბაღის გასხვლა, ზედა გასახდელი, კულტივირება, ტენიანობის დაცვა, ცივი დაცვა და ადრეული მოსავლის აღება, ჩაის ბაღის მენეჯმენტის განსახორციელებლად და ჩაის წარმოებისა და ეფექტურობის გასაუმჯობესებლად.
1. გასხვლა: Pruning შეუძლია ჩაის კვირტების გაღივების სტიმულირება, მაგრამ ყურადღება უნდა მივაქციოთ კონკრეტულ ოპერაციებს და ვეცადოთ შევინარჩუნოთ ენერგიულად მზარდი ტოტები გაზაფხულის ჩაის მოსავლიანობის გაზრდის მიზნით.
2. ტოპ დრესინგი: პირველ რიგში, ზედა დრესინგი ფესვებზე. საერთოდ, გაზაფხულის დასაწყისის შემდეგ (თებერვლის შუა რიცხვებიდან მარტის დასაწყისში) იხსნება ზედაპირული თხრილები ტილოების გარედან ჩაის ხეებს შორის და შეჰყავთ 30-40 კგ ორგანული და არაორგანული ნაერთი სასუქი ერთ მუზე. და შემდეგ დაფარული ნიადაგით, რათა თავიდან იქნას აცილებული საკვები ნივთიერებების დაკარგვა. მეორე არის სასუქის ფოთლოვანი შესხურება. ზოგადად, გაზაფხულზე ჩაის კრეფამდე 5-7 დღით ადრე, ან ჩაის კრეფის შემდეგ, აირჩიეთ მოღრუბლული ან მზიანი დილა, გამოიყენეთ ფოთლოვანი სასუქი ფოთლის ბოჭკოს გასაძლიერებლად, ცვილის ფენის შესქელებასა და მოსავლის წინააღმდეგობის გასაზრდელად. მავნებლებისა და დაავადებების ფუნქცია; შეავსეთ მცენარეული აუცილებელი ამინომჟავები და აუმჯობესებს ჩაის ხარისხს.
3. ტენიანობის დაცვა: ჯერ გაფხვიერეთ ნიადაგი. მშრალი წელი ხელსაყრელია წყლის შესანახად და დამატენიანებლად, ხოლო წვიმიანი სეზონი ხელს უწყობს შესუსტებას და დათბობას, რაც ხელს უწყობს ჩაის ხეების ზრდას. მეორე არის სარეველა ბალახის მოცილება გაზაფხულზე ბალახის ნაკლებობის თავიდან ასაცილებლად. ჩაის ბაღებისთვის, რომლებიც მიდრეკილია დატბორვისკენ, თხრილები უნდა გაიწმინდოს გაშენების პარალელურად, რათა თავიდან იქნას აცილებული ჩაის ბაღების წყალდიდობა წლების განმავლობაში გაზაფხულის მეტი წვიმით, რაც გავლენას მოახდენს საგაზაფხულო ჩაის ზრდაზე.
4. ტენიანობის დაცვა: ზამთარსა და გაზაფხულზე უწყვეტი გვალვის წლებში ჩაის ბაღში ნიადაგის ტენიანობა არასაკმარისია, რაც უკიდურესად არახელსაყრელია საგაზაფხულო ჩაის ადრეული აყვავებისა და ცნობილი ჩაის წარმოების გაზრდისთვის. ამ შემთხვევაში, ერთის მხრივ, აუცილებელია წყლის აქტიური ტესტირება წყლის გადასატანად გვალვის წინააღმდეგ საბრძოლველად, ხოლო მეორე მხრივ, ზომების მიღება, როგორიცაა კულტივაცია, მულჩირება, ჩალა, სარეველა და ა.შ. თავიდან აიცილოს ნიადაგის წყლის დაკარგვა და ამავდროულად გაზარდოს ნიადაგის ტემპერატურა.
5. გაციების პროფილაქტიკა: ადრე გაზაფხულზე სიცივე უაღრესად საზიანოა ამოსული ჩაის კვირტებისთვის და ახალი კვირტებისთვის, რაც გამოიწვევს საგაზაფხულო ჩაის მოსავლიანობის შემცირებას და საგაზაფხულო ჩაის უხარისხობას.
6. ადრეული კრეფა: რაც უფრო ადრე გამოვა საგაზაფხულო ჩაი ბაზარზე, მით უფრო მაღალია ფასი. ამავდროულად, საგაზაფხულო ჩაის ადრეული მოსავალი ასევე ეფექტური ღონისძიებაა ადრე გაზაფხულზე გაყინვის დაზიანების თავიდან ასაცილებლად.