როგორც საშუალო ზომის მასალის შესაფუთი მანქანა, ის შეიძლება გამოყენებულ იქნას მარცვლოვანი და ფხვნილის პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი, თხილი, ყავა, კანფეტი, სამრეწველო ხრახნები და ა.შ. და იყენებს უკანა დალუქვის ჩანთის დამზადების პროცესს. მას შეუძლია წუთში 20 ტომრის წარმოება.
ნეილონის სამკუთხედის პირამიდების ჩაის პაკეტების შესაფუთი მანქანა გარე პარკით არის გამორჩეული ჩაის შეფუთვის სფეროში. შესაფერისია სხვადასხვა ჩაისთვის, როგორიცაა შავი, მწვანე, ოლონგი, მცენარეული და ყვავილოვანი ჩაი. იგი ქმნის უნიკალურ სამკუთხა პირამიდის ნეილონის ჩაის პაკეტებს კვადრატული რეზინის გარე პარკით დაცვისა და მიმზიდველობისთვის. შეფუთვის სიჩქარეა 2000 - 4500 ჩანთა/წთ. ინოვაცია მდგომარეობს ზუსტ კონტროლსა და სტაბილურობაში. მოწინავე ტექნოლოგია აერთიანებს შიდა და გარე ჩანთებს შეუფერხებლად. მაღალი ხარისხის მასალები და დახვეწილი სტრუქტურა უზრუნველყოფს გამძლეობას. შესანიშნავი არჩევანი ჩაის მწარმოებლებისთვის, რომლებიც ეძებენ ხარისხს და ინოვაციებს.
ავტომატური თბოშეკუმშვის შესაფუთი მანქანა პლასტიკური ფირის შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შესაფუთი მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. იგი იყენებს პლასტმასის ფილას პროდუქტების მჭიდროდ შესაფუთად და შემდეგ მიმართავს სითბოს ფილმის შესამცირებლად, რაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიურად სასიამოვნო შეფუთვას.
ვაკუუმური შიდა ფირის შესაფუთი მანქანა განკუთვნილია ისეთი პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი. შლის ჰაერს მტვერსასრუტით, რათა თავიდან აიცილოს დაჟანგვა და ტენიანობა, ახანგრძლივოს შენახვის ვადა. აქვს მაღალი სიზუსტის აწონვის სისტემა. შიდა ფილმი იცავს პროდუქტებს. მარტივი ექსპლუატაცია და ეფექტური, იდეალურია ახალი შეფუთვის შესანახად.
ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.
DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.
DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.
რამდენი დრო სჭირდება შავი ჩაის დუღილს? შავი ჩაის ჩვეულებრივ დუღილს 5-დან 6 საათამდე სჭირდება.
დუღილი შავი ჩაის ყველაზე მნიშვნელოვანი ნაწილია. ტრადიციული დუღილი გულისხმობს ნაგლინი ჩაის ემბრიონების კალათაში ჩადებას, მათ ოდნავ დაჭერას და შემდეგ თბილ წყალში დასველებული ფერმენტირებული ქსოვილით დაფარვას, რათა გაზარდოს ფერმენტირებული ფოთლების ტემპერატურა და ტენიანობა, ხელი შეუწყოს ფერმენტების აქტივობას და შეამციროს დუღილის დრო. 5-დან 6 საათის შემდეგ ფოთლების ძარღვები მოწითალო-ყავისფერი ხდება და მათი გამოცხობა და გაშრობა შესაძლებელია. დუღილის მიზანია ჩაის ფოთლებში პოლიფენოლების დაჟანგვა ფერმენტების ხელშეწყობის შედეგად, ისე რომ მწვანე ჩაის ქერქები წითლდება.
ჩაის დუღილი არის ძირითადი პროცესი შავი ჩაის ფერის, არომატისა და გემოს ხარისხის მახასიათებლების ფორმირებისთვის. ზოგადად, მოზელილი ფოთლები მოთავსებულია დუღილის ჩარჩოში ან დუღილის მანქანაში და შეჰყავთ ფერმენტაციის ოთახში დუღილისთვის. დუღილი უნდა დაეუფლოს შესაბამის ტემპერატურას, ტენიანობას და ჟანგბადის რაოდენობას, რომელიც საჭიროა ჩაის პოლიფენოლ ოქსიდაზას ოქსიდაციური პოლიმერიზაციის რეაქციის დასაკმაყოფილებლად.
შავი ჩაი ჩვეულებრივ ფერმენტირებულია 4-დან 6 საათამდე. თუმცა, დუღილის სპეციფიკური დრო დამოკიდებულია ჩაის ფოთლების ასაკსა და სინაზეზე, ცივ და ცხელ ამინდზე, გაფუჭების და გაშრობის ხარისხზე და დაბრკოლების ხარისხზე. საერთოდ, ახალგაზრდა ფოთლები, სრულად შემოგრილებული ნედლეული და დუღილის მაღალი ტემპერატურის მქონე ფოთლები უფრო სწრაფად დუღს და დრო შედარებით მოკლეა. წინააღმდეგ შემთხვევაში, ამას მეტი დრო დასჭირდება.
არის ხანგრძლივი და მოკლე ვადები. სანამ შავი ჩაის დუღილის დროს არ არის მაწონი ან ჭუჭყიანი, კარგია. ჩაის მწარმოებელმა უნდა აკონტროლოს დუღილის პროგრესი ნებისმიერ დროს. დუღილის დრო მხოლოდ საცნობარო მაჩვენებელია. უნდა შეწყდეს დუღილი, თუ უნდა დაფუძნდეს დუღილის ხარისხზე.
შავი ჩაის დუღილის დანერგვა
ზომიერი დუღილისთვის, ფოთლის ფერი ძირითადად წითელ და ყვითლდება, მწვანე გაზი ქრება და ყვავილებისა და ხილის არომატი ჩნდება სტანდარტად. მასობრივი წარმოების შემთხვევაში, საბოლოო შეფასების მეთოდი გამოიყენება სუპის ფერის შესამოწმებლად, გემოს გასასინჯად, ფოთლების ქვედა ნაწილის დათვალიერებისა და დუღილის ხარისხის შესამოწმებლად.
მუდმივი ტემპერატურის დუღილის ტემპერატურა კონტროლდება დაახლოებით 22-28 ℃, და ზუსტი მნიშვნელობა საჭიროებს შემდგომ შემოწმებას ახალი ფოთლის ნედლეულის, გაფუჭების ხარისხისა და გადახვევის ხარისხის მიხედვით. შავი ჩაის დუღილი არის გასაღები შავი ჩაის დასამზადებლად. დუღილის დრო და ტემპერატურა მკაცრად უნდა იყოს კონტროლირებადი და სათანადოდ მორგებული, რათა შავი ჩაი წარმატებით დამზადდეს. ამჟამად ჩაის ბევრი ფერმერი იყენებს black tea fermentation machines ბუნებრივი დუღილის იმიტაცია, რაც მნიშვნელოვნად ამცირებს დუღილის დროს და შეუძლია მიაღწიოს მთლიანი პარტიის ერთგვაროვან დუღილს.