Matcha Ball Mill განკუთვნილია სასოფლო-სამეურნეო პროდუქტების მშობიარობის შემდგომი დასაფენად (მაგ., მიწისქვეშა ჩაი, ჩინური სამკურნალო მასალები) დაბალი ტემპერატურის სახეხი (5-15 ℃) უპირატესობებით, რათა შეინარჩუნოს ნედლეული ფერი და არომატი, მშვენიერი სისრულე (500-1000 meshes), PLC– ით კონტროლირებადი მარტივი ოპერაცია და გამძლე სტრუქტურა.
მატჩას ქვის წისქვილი დამზადებულია გრანიტისგან, რომელიც ერთ ნაწილად არის გაჭრილი. დაფქვის საწყისი პროცესის შემდეგ ქვის ფხვნილი ან წიდა არ იკარგება გამოყენებისას, რაც უზრუნველყოფს მატჩას ჩაის უსაფრთხოებასა და სისუფთავეს.
DL-2306YB ერთ ნახევრად ავტომატური ჩაის დაჭერის მანქანა, რომელიც ინტეგრირებულია მცირე მარცვლოვანი შევსების აპარატთან, საშუალებას აძლევს ჩაის ეფექტურ დამუშავებას. მოქმედებს 220V- ზე 4.0 კგ ენერგიის გამომუშავებით, იგი ამაყობს წარმოების სიმძლავრით 500 ცალი საათში, რომელსაც შეუძლია დააჭიროს მრგვალი ჩაის ნამცხვრები (20.0-35.0 მმ) და დრაკონის ბურთის ფორმის ჩაი (20.0-27.0 მმ). ზუსტი რაოდენობრივი შევსების შერწყმა ინტელექტუალური დაჭერით, ეს არის ოპტიმალური არჩევანი ჩაის გადამამუშავებელი საწარმოებისთვის, რომელიც მიზნად ისახავს ეფექტურობის გაძლიერებას და ხარჯების შემცირებას.
4C-60L არის ჩაის ბაღებისთვის განკუთვნილი ავტომატური ჩაის ჩამოსხმის მანქანა. აღჭურვილია 2-ღარიანი ბენზინის ძრავით და 600 მმ საპასუხო საჭრელი თავით, ის ეფექტურად მოსავალს ჩაის ფოთლებს სიზუსტით. მხოლოდ 10-14.3 კგ წონით და ზურგჩანთის დიზაინით გამოირჩევა, ეს უზრუნველყოფს მოქნილ და მსუბუქ ოპერაციას გახანგრძლივებული გამოყენებისთვის. 0.7L საწვავის ავზი მხარს უჭერს უწყვეტი მუშაობის საათებს, ხოლო ცენტრიდანული ხახუნის clutch გადამცემი სისტემა უზრუნველყოფს სტაბილურ ენერგიას და მარტივ შენარჩუნებას. მისი სავარცხლის ტიპის ჭრის ტექნოლოგია განასხვავებს კვირტებსა და ფოთლებს, მინიმუმამდე მიყენებს ზიანს, ხოლო უარყოფითი წნევის შეწოვის მილაკი პირდაპირ აგროვებს ახალ ფოთლებს წელის დამონტაჟებულ ჩანთაში, ინტეგრირდება "კრეფა შეგროვებას" ერთ პროცესში
4C-60L არის ჩაის ბაღებისთვის განკუთვნილი ავტომატური ჩაის ჩამოსხმის მანქანა. აღჭურვილია 2-ღარიანი ბენზინის ძრავით და 600 მმ საპასუხო საჭრელი თავით, ის ეფექტურად მოსავალს ჩაის ფოთლებს სიზუსტით. მხოლოდ 10-14.3 კგ წონით და ზურგჩანთის დიზაინით გამოირჩევა, ეს უზრუნველყოფს მოქნილ და მსუბუქ ოპერაციას გახანგრძლივებული გამოყენებისთვის. 0.7L საწვავის ავზი მხარს უჭერს უწყვეტი მუშაობის საათებს, ხოლო ცენტრიდანული ხახუნის clutch გადამცემი სისტემა უზრუნველყოფს სტაბილურ ენერგიას და მარტივ შენარჩუნებას. მისი სავარცხლის ტიპის ჭრის ტექნოლოგია განასხვავებს კვირტებსა და ფოთლებს, მინიმუმამდე მიყენებს ზიანს, ხოლო უარყოფითი წნევის შეწოვის მილაკი პირდაპირ აგროვებს ახალ ფოთლებს წელის დამონტაჟებულ ჩანთაში, ინტეგრირდება "კრეფა შეგროვებას" ერთ პროცესში
ავტომატური თბოშეკუმშვის შესაფუთი მანქანა პლასტიკური ფირის შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შესაფუთი მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. იგი იყენებს პლასტმასის ფილას პროდუქტების მჭიდროდ შესაფუთად და შემდეგ მიმართავს სითბოს ფილმის შესამცირებლად, რაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიურად სასიამოვნო შეფუთვას.
ავტომატური ავტომატური შეფუთვის მანქანა პლასტიკური ფილმების შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შეფუთვის მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის სხვადასხვა შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. ის იყენებს პლასტმასის ფილმს პროდუქციის მჭიდროდ შეფუთვისთვის, შემდეგ კი სითბოს იყენებს ფილმის შემცირებისთვის, რითაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიკური შეფუთვის გარანტიას.
24V უსადენო ელექტრო მინი პორტატული ჩაის მოსავლის მანქანა, მოდელი 4C - 35, არის ძალიან ეფექტური და მოსახერხებელი საშუალება, რომელიც შექმნილია ჩაის კრეფისთვის. 520180190 მმ -ის ზომებით, ის გთავაზობთ კომპაქტურ და პორტატულ დიზაინს, რაც ადვილია ჩაის ბაღებში ტარება და მოქმედება. ძაბვის დიაპაზონი 16V - 31V და აღჭურვილია ორი 18V5AH ბატარეით, ეს მანქანა უზრუნველყოფს სტაბილურ და უწყვეტ შესრულებას. მას აქვს მაღალი რევოლუციის სიჩქარე 10500R/წთ და რევოლუციის თანაფარდობა 4.3: 1, რაც საშუალებას იძლევა ეფექტური ჭრა. 350 მმ დანა სიგრძე იდეალურია ჩაის ფოთლების ეფექტური მოსავლის მისაღებად. წონა მხოლოდ 1.1 კგ, უხეში წონით.55.5 კგ, ეს არის მსუბუქი წონა, ამცირებს ოპერატორის დაღლილობას და აძლიერებს პროდუქტიულობას ჩაის კრეფის ამოცანების დროს.
რამდენი დრო სჭირდება შავი ჩაის დუღილს? შავი ჩაის ჩვეულებრივ დუღილს 5-დან 6 საათამდე სჭირდება.
დუღილი შავი ჩაის ყველაზე მნიშვნელოვანი ნაწილია. ტრადიციული დუღილი გულისხმობს ნაგლინი ჩაის ემბრიონების კალათაში ჩადებას, მათ ოდნავ დაჭერას და შემდეგ თბილ წყალში დასველებული ფერმენტირებული ქსოვილით დაფარვას, რათა გაზარდოს ფერმენტირებული ფოთლების ტემპერატურა და ტენიანობა, ხელი შეუწყოს ფერმენტების აქტივობას და შეამციროს დუღილის დრო. 5-დან 6 საათის შემდეგ ფოთლების ძარღვები მოწითალო-ყავისფერი ხდება და მათი გამოცხობა და გაშრობა შესაძლებელია. დუღილის მიზანია ჩაის ფოთლებში პოლიფენოლების დაჟანგვა ფერმენტების ხელშეწყობის შედეგად, ისე რომ მწვანე ჩაის ქერქები წითლდება.
ჩაის დუღილი არის ძირითადი პროცესი შავი ჩაის ფერის, არომატისა და გემოს ხარისხის მახასიათებლების ფორმირებისთვის. ზოგადად, მოზელილი ფოთლები მოთავსებულია დუღილის ჩარჩოში ან დუღილის მანქანაში და შეჰყავთ ფერმენტაციის ოთახში დუღილისთვის. დუღილი უნდა დაეუფლოს შესაბამის ტემპერატურას, ტენიანობას და ჟანგბადის რაოდენობას, რომელიც საჭიროა ჩაის პოლიფენოლ ოქსიდაზას ოქსიდაციური პოლიმერიზაციის რეაქციის დასაკმაყოფილებლად.
შავი ჩაი ჩვეულებრივ ფერმენტირებულია 4-დან 6 საათამდე. თუმცა, დუღილის სპეციფიკური დრო დამოკიდებულია ჩაის ფოთლების ასაკსა და სინაზეზე, ცივ და ცხელ ამინდზე, გაფუჭების და გაშრობის ხარისხზე და დაბრკოლების ხარისხზე. საერთოდ, ახალგაზრდა ფოთლები, სრულად შემოგრილებული ნედლეული და დუღილის მაღალი ტემპერატურის მქონე ფოთლები უფრო სწრაფად დუღს და დრო შედარებით მოკლეა. წინააღმდეგ შემთხვევაში, ამას მეტი დრო დასჭირდება.
არის ხანგრძლივი და მოკლე ვადები. სანამ შავი ჩაის დუღილის დროს არ არის მაწონი ან ჭუჭყიანი, კარგია. ჩაის მწარმოებელმა უნდა აკონტროლოს დუღილის პროგრესი ნებისმიერ დროს. დუღილის დრო მხოლოდ საცნობარო მაჩვენებელია. უნდა შეწყდეს დუღილი, თუ უნდა დაფუძნდეს დუღილის ხარისხზე.
შავი ჩაის დუღილის დანერგვა
ზომიერი დუღილისთვის, ფოთლის ფერი ძირითადად წითელ და ყვითლდება, მწვანე გაზი ქრება და ყვავილებისა და ხილის არომატი ჩნდება სტანდარტად. მასობრივი წარმოების შემთხვევაში, საბოლოო შეფასების მეთოდი გამოიყენება სუპის ფერის შესამოწმებლად, გემოს გასასინჯად, ფოთლების ქვედა ნაწილის დათვალიერებისა და დუღილის ხარისხის შესამოწმებლად.
მუდმივი ტემპერატურის დუღილის ტემპერატურა კონტროლდება დაახლოებით 22-28 ℃, და ზუსტი მნიშვნელობა საჭიროებს შემდგომ შემოწმებას ახალი ფოთლის ნედლეულის, გაფუჭების ხარისხისა და გადახვევის ხარისხის მიხედვით. შავი ჩაის დუღილი არის გასაღები შავი ჩაის დასამზადებლად. დუღილის დრო და ტემპერატურა მკაცრად უნდა იყოს კონტროლირებადი და სათანადოდ მორგებული, რათა შავი ჩაი წარმატებით დამზადდეს. ამჟამად ჩაის ბევრი ფერმერი იყენებს black tea fermentation machines ბუნებრივი დუღილის იმიტაცია, რაც მნიშვნელოვნად ამცირებს დუღილის დროს და შეუძლია მიაღწიოს მთლიანი პარტიის ერთგვაროვან დუღილს.