როგორც საშუალო ზომის მასალის შესაფუთი მანქანა, ის შეიძლება გამოყენებულ იქნას მარცვლოვანი და ფხვნილის პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი, თხილი, ყავა, კანფეტი, სამრეწველო ხრახნები და ა.შ. და იყენებს უკანა დალუქვის ჩანთის დამზადების პროცესს. მას შეუძლია წუთში 20 ტომრის წარმოება.
ნეილონის სამკუთხედის პირამიდების ჩაის პაკეტების შესაფუთი მანქანა გარე პარკით არის გამორჩეული ჩაის შეფუთვის სფეროში. შესაფერისია სხვადასხვა ჩაისთვის, როგორიცაა შავი, მწვანე, ოლონგი, მცენარეული და ყვავილოვანი ჩაი. იგი ქმნის უნიკალურ სამკუთხა პირამიდის ნეილონის ჩაის პაკეტებს კვადრატული რეზინის გარე პარკით დაცვისა და მიმზიდველობისთვის. შეფუთვის სიჩქარეა 2000 - 4500 ჩანთა/წთ. ინოვაცია მდგომარეობს ზუსტ კონტროლსა და სტაბილურობაში. მოწინავე ტექნოლოგია აერთიანებს შიდა და გარე ჩანთებს შეუფერხებლად. მაღალი ხარისხის მასალები და დახვეწილი სტრუქტურა უზრუნველყოფს გამძლეობას. შესანიშნავი არჩევანი ჩაის მწარმოებლებისთვის, რომლებიც ეძებენ ხარისხს და ინოვაციებს.
ავტომატური თბოშეკუმშვის შესაფუთი მანქანა პლასტიკური ფირის შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შესაფუთი მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. იგი იყენებს პლასტმასის ფილას პროდუქტების მჭიდროდ შესაფუთად და შემდეგ მიმართავს სითბოს ფილმის შესამცირებლად, რაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიურად სასიამოვნო შეფუთვას.
ვაკუუმური შიდა ფირის შესაფუთი მანქანა განკუთვნილია ისეთი პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი. შლის ჰაერს მტვერსასრუტით, რათა თავიდან აიცილოს დაჟანგვა და ტენიანობა, ახანგრძლივოს შენახვის ვადა. აქვს მაღალი სიზუსტის აწონვის სისტემა. შიდა ფილმი იცავს პროდუქტებს. მარტივი ექსპლუატაცია და ეფექტური, იდეალურია ახალი შეფუთვის შესანახად.
ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.
DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.
DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.
ტრადიციულ ბუნებრივ გაფუჭებას შედარებით დიდი დრო სჭირდება, რაც გავლენას ახდენს წარმოების ეფექტურობაზე. აქედან გამომდინარე, შესაძლებელია ხელით ჩარევა, ხოლო ტემპერატურისა და ტენიანობის მკაცრად კონტროლი შესაძლებელია ცხელი ჰაერის დატენიანების მოწყობილობის მეშვეობით --- tea withering machine დააჩქაროს წყლის აორთქლება სუფთა სველი ჩაის ფოთლების ზედაპირზე.
გარდა ამისა, წვიმის წყლის ფოთლის ქარხანაში შესვლის შემდეგ, სპეციალური დანადგარები, როგორიცაა გამხმარი მექანიკური დამუშავების მოწყობილობა, შეიძლება გამოყენებულ იქნას ჩაის ფოთლების გასათბობად და აფეთქებისთვის, რათა აორთქლდეს წყალი წვიმის წყლის ჩაის ფოთლების ზედაპირზე და ფორებში. როგორც გააცნობიეროს ჩაის ფოთლების სწრაფი და ერთგვაროვანი დატენიანება. შიგთავსის რაოდენობა, ჰაერის მიწოდების რაოდენობა დინამიურად რეგულირდება და ცხელ ჰაერსა და წვიმის ფოთოლს შორის დინამიური კონტაქტის დრო, ცხელი ჰაერის რაოდენობა და ტემპერატურა მკაცრად რეგულირდება ისე, რომ ჩაის ზედაპირზე წყალი შეიწოვება. გააცხელეთ და სწრაფად აორთქლდება 2-3 წუთში ისე, რომ სწრაფად მოიცილოთ ჩაის ზედაპირი. წვიმის წყლის სველი ჩაის ფოთლების დეჰიდრატაციის მიზანი, სისუფთავის შენარჩუნება და მწვანე შენარჩუნება, ეს არის სწრაფი, ეფექტური, ენერგიის დაზოგვა და დაბალი მოხმარება.
მიუხედავად იმისა, რომ წვიმის წყლის სველი ჩაის ფოთლის მოსავლის აღება არ იკავებს „დღის დროის“ უპირატესობას, რამდენადაც სათანადოდ დამუშავდება, მას მაინც ექნება კარგი შესრულება. ჩაის მწარმოებლებს შეუძლიათ მოქნილად აირჩიონ წვიმის მწვანე მკურნალობის მეთოდი საკუთარი პირობების მიხედვით, რათა შეამცირონ წვიმიანი დღეების გავლენა საგაზაფხულო ჩაის წარმოებაზე.