ავტომატური თბოშეკუმშვის შესაფუთი მანქანა პლასტიკური ფირის შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შესაფუთი მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. იგი იყენებს პლასტმასის ფილას პროდუქტების მჭიდროდ შესაფუთად და შემდეგ მიმართავს სითბოს ფილმის შესამცირებლად, რაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიურად სასიამოვნო შეფუთვას.
ვაკუუმური შიდა ფირის შესაფუთი მანქანა განკუთვნილია ისეთი პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი. შლის ჰაერს მტვერსასრუტით, რათა თავიდან აიცილოს დაჟანგვა და ტენიანობა, ახანგრძლივოს შენახვის ვადა. აქვს მაღალი სიზუსტის აწონვის სისტემა. შიდა ფილმი იცავს პროდუქტებს. მარტივი ექსპლუატაცია და ეფექტური, იდეალურია ახალი შეფუთვის შესანახად.
ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.
DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.
DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.
მთავარი ფუნქციაა აზოტის გაზის შეყვანა შიდა ვაკუუმის შემდეგ, რაც საშუალებას აძლევს ჩაის დუღილის ანაერობულ გარემოში, წარმოქმნას მეტი ამინომჟავა (GABA არის გამა ამინობუტერინის მჟავა). GABA არის ბუნებრივი ქიმიური ნივთიერება, რომელიც აღჭურვილია სრულად ავტომატური ვაკუუმური ამოტუმბვით, აზოტის ინექციით და ჩაის დუღილის ფუნქციებით. ამავდროულად, მას შეუძლია რეალურ დროში აჩვენოს გაზის წნევა, აზოტის სისუფთავე და ა.შ.
ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
კარგი ფინჯანი ჩაის დაბადება კრეფით იწყება.
როგორც ამბობენ, "მარტის დღე, ბავშვის სახე".
გაზაფხულის ჩაის კრეფის სეზონი ხშირად წვიმიანია, რაც საგაზაფხულო ჩაის კრეფას უხერხულობას უქმნის.
დახრილ ქარსა და წვიმაში ჩაის ბევრი ფერმერი კვლავ შრომისმოყვარეობს ჩაის ბაღში.
როგორ გავუმკლავდეთ ამ დაკრეფილ ახალ ჩაის ფოთლებს?
როგორც ყველამ ვიცით, tea leaf picking ტექნიკური სამუშაოა და უნარები, კონცენტრაცია და მოთმინება შეუცვლელია. წვიმიანი დღეები უდავოდ გახდის თავდაპირველ ციცაბო მთის გზას უფრო მოლიპულს და ჩაის ბაღის ნიადაგს უფრო ტალახიანს. კონცენტრაციის შენარჩუნების გარდა, ჩაის მკრეფებმა ყურადღება უნდა მიაქციონ ფეხების უსაფრთხოებას, რაც სირთულეებს და უხერხულობას უქმნის ახალი ფოთლის კრეფას.
წვიმიან დღეებში მოკრეფილ ახალ ფოთლებს „წვიმის წყლის ფოთოლს“ უწოდებენ, ხოლო სუფთა ფოთლებში წყლის შემცველობის ზრდამ პრაქტიკულად გაზარდა ჩაის მკრეფების დატვირთვა ჩაის ფოთლების ტრანსპორტირებისთვის. გარდა ამისა, წვიმის წყლის ფოთლების მაღალი ტენიანობა გაზრდის შემდგომ შეწვის სირთულეს. ამიტომ, ზოგადად არ არის რეკომენდებული წვიმის ახალი ჩაის ფოთლების მოკრეფა.
მართალია წვიმის წყლის ფოთოლი შრომატევადი და შრომატევადია, მზა ჩაის ხარისხი არ არის სტაბილური, მაგრამ საგაზაფხულო ჩაი დღითიდღე სხვანაირად იზრდება. თუ დროულად არ იქნა მოკრეფილი, კრეფის ოპტიმალური პერიოდის გასვლის შემდეგ, ეს არა მარტო ჩაის წარმოებაზე აისახება, არამედ კარგ ფასშიც ვერ გაყიდის. წარმოების მხრივ ზარალი კიდევ უფრო დიდია. წვიმის წყლის ფოთლებისთვის, რომლებიც დაკრეფილია, ზოგადად, ჩაის ტენიანობა შეიძლება შემცირდეს ახალი ჩაის ფოთლის გავრცელების დროის გაგრძელებით. ახალი ჩაის ზედაპირზე ჭარბი წყალი შეიძლება ბუნებრივად აორთქლდეს მისი გავრცელებით, მაგრამ აუცილებელია ახალი ჩაის თხლად გავრცელება, რათა წვიმის წყლის ახალი ჩაის ფოთოლი თანაბრად დატენიანდეს, რათა თავიდან იქნას აცილებული ჩაის ფოთლები. წებოვანა და ტემპერატურა ძალიან მაღალია, რომ წარმოქმნას ჭუჭყიანი სუნი.