email

Raw Pu'er ჩაის ხარისხის მახასიათებლები

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებიRaw Pu'er ჩაის ხარისხის მახასიათებლები

ცხელი პროდუქცია

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

2022-09-22 18:15:48

თანამედროვე დაწნეხილი ნამცხვარი მხარს უჭერს მეცნიერებას, რაც ადასტურებს, რომ დაწნეხილ ნამცხვარს უფრო მეტი უპირატესობა აქვს, ვიდრე ფხვიერ ჩაის ტრანსფორმაციის პროცესში.

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

2022-09-22 18:08:30

ისტორიის შერჩევამ წარმოადგინა Pu'er ჩაის ნამცხვრები, მაგრამ Pu'er ჩაის უნიკალური ფორმა დღემდე შენარჩუნებულია მისი უნიკალური ჩაის არომატის გამო.

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი?

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი?

2022-09-09 15:31:27

სათანადო გაშრობამ შეიძლება სრულად ასახოს Wuyi როკის ჩაის არომატი საბოლოო ეტაპზე, აქ არის მეტი ინფორმაცია გაშრობის შესახებ.

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი? 1

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი? 1

2022-09-09 15:24:25

გახმობა და მწვანე რყევა არის Wuyi როკ ჩაის წარმოების ძირითადი საფეხურები. მიესალმეთ თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

Raw Pu'er ჩაის ხარისხის მახასიათებლები

2022-04-16 14:06:03

1. მაღალი ხარისხის ნედლი ჩაის ნამცხვრებს აქვს სწორი ფორმა და არ ცვივა კიდეებიდან. ფერი პრიალა და ცხიმიანია, სინაზე მაღალია, კვირტები მსუქანი და გაფუჭების სხვა ნიშნები არ არის. ქვედა ჩაის ნამცხვრებს აქვთ ჩამოცვენილი კიდეები, არასრული ფორმები და მცირე ზომის ლაქები.

2. მაღალი ხარისხის ნედლი ჩაის ნამცხვარი აქვს მაღალი არომატი და არ აქვს სხვადასხვა სუნი. მოხარშვის შემდეგ, არომატი სუფთა და ძლიერია. ნედლი რბილობის გაჟღენთვის შემდეგ მას უნდა ჰქონდეს ბუნებრივი სურნელი და არა მჟავე სუნი. კერძოდ, უძველესი ხის ჩაის ორმოცდაათი ან სამოცი სახის არომატული ნივთიერებაა აღმოჩენილი. ეს სუნამოები არ აძლევს ადამიანებს მკვეთრ სუნს და მათ აქვთ კომფორტული და ბუნებრივი სუნი. ზოგადად, ნედლეულ Pu-ს აქვს ორქიდეის, თაფლისა და ტკბილის არომატი.

3. მაღალი ხარისხის ნედლი ჩაის წვნიანის ფერი ძირითადად ყვითელია, როგორიცაა: ყვითელ-მწვანე, ნარინჯისფერ-ყვითელი, ღია ყვითელი და ა.შ.. თანაც გამჭვირვალე და გამჭვირვალეა და მისი ფერი დიდხანს რჩება უცვლელი. უმი ჩაის ხარისხი ოდნავ დაბალია, ჩაის წვნიანი წითელია, მაგრამ არა ძლიერი, ან წითელი არის შავი და არა კაშკაშა.

4. მაღალი ხარისხის უმი ჩაის აქვს მდიდარი და ტკბილი გემო, გლუვი და რბილი. არ აქვს სხვადასხვა ან ჭუჭყიანი სუნი. მიუხედავად იმისა, რომ ცოტა ჟრუანტელია, მალე ტკბილი გახდება, შესასვლელი კი ძალიან გლუვია, მთელი ენა ცოტა წებოვანია, გემო კი ცოტა ბრინჯის წვნიანის დალევას ჰგავს.

5. მაღალი ხარისხის ნედლი ჩაის ფსკერი ერთგვაროვანია, რასაც მოჰყვება უხარისხო.