დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.
DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.
DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.
მთავარი ფუნქციაა აზოტის გაზის შეყვანა შიდა ვაკუუმის შემდეგ, რაც საშუალებას აძლევს ჩაის დუღილის ანაერობულ გარემოში, წარმოქმნას მეტი ამინომჟავა (GABA არის გამა ამინობუტერინის მჟავა). GABA არის ბუნებრივი ქიმიური ნივთიერება, რომელიც აღჭურვილია სრულად ავტომატური ვაკუუმური ამოტუმბვით, აზოტის ინექციით და ჩაის დუღილის ფუნქციებით. ამავდროულად, მას შეუძლია რეალურ დროში აჩვენოს გაზის წნევა, აზოტის სისუფთავე და ა.შ.
ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CQFJ-70, რომელიც გამოიყენება ჩაის მოსავლის მიერ მოკრეფილი ახალი ფოთლის დასალაგებლად, შეუძლია გამოყოს სხვადასხვა ზომის ჩაი მზა ჩაის სხვადასხვა კლასის წარმოებისთვის.
1. მაღალი ხარისხის ნედლი ჩაის ნამცხვრებს აქვს სწორი ფორმა და არ ცვივა კიდეებიდან. ფერი პრიალა და ცხიმიანია, სინაზე მაღალია, კვირტები მსუქანი და გაფუჭების სხვა ნიშნები არ არის. ქვედა ჩაის ნამცხვრებს აქვთ ჩამოცვენილი კიდეები, არასრული ფორმები და მცირე ზომის ლაქები.
2. მაღალი ხარისხის ნედლი ჩაის ნამცხვარი აქვს მაღალი არომატი და არ აქვს სხვადასხვა სუნი. მოხარშვის შემდეგ, არომატი სუფთა და ძლიერია. ნედლი რბილობის გაჟღენთვის შემდეგ მას უნდა ჰქონდეს ბუნებრივი სურნელი და არა მჟავე სუნი. კერძოდ, უძველესი ხის ჩაის ორმოცდაათი ან სამოცი სახის არომატული ნივთიერებაა აღმოჩენილი. ეს სუნამოები არ აძლევს ადამიანებს მკვეთრ სუნს და მათ აქვთ კომფორტული და ბუნებრივი სუნი. ზოგადად, ნედლეულ Pu-ს აქვს ორქიდეის, თაფლისა და ტკბილის არომატი.
3. მაღალი ხარისხის ნედლი ჩაის წვნიანის ფერი ძირითადად ყვითელია, როგორიცაა: ყვითელ-მწვანე, ნარინჯისფერ-ყვითელი, ღია ყვითელი და ა.შ.. თანაც გამჭვირვალე და გამჭვირვალეა და მისი ფერი დიდხანს რჩება უცვლელი. უმი ჩაის ხარისხი ოდნავ დაბალია, ჩაის წვნიანი წითელია, მაგრამ არა ძლიერი, ან წითელი არის შავი და არა კაშკაშა.
4. მაღალი ხარისხის უმი ჩაის აქვს მდიდარი და ტკბილი გემო, გლუვი და რბილი. არ აქვს სხვადასხვა ან ჭუჭყიანი სუნი. მიუხედავად იმისა, რომ ცოტა ჟრუანტელია, მალე ტკბილი გახდება, შესასვლელი კი ძალიან გლუვია, მთელი ენა ცოტა წებოვანია, გემო კი ცოტა ბრინჯის წვნიანის დალევას ჰგავს.
5. მაღალი ხარისხის ნედლი ჩაის ფსკერი ერთგვაროვანია, რასაც მოჰყვება უხარისხო.