როგორც საშუალო ზომის მასალის შესაფუთი მანქანა, ის შეიძლება გამოყენებულ იქნას მარცვლოვანი და ფხვნილის პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი, თხილი, ყავა, კანფეტი, სამრეწველო ხრახნები და ა.შ. და იყენებს უკანა დალუქვის ჩანთის დამზადების პროცესს. მას შეუძლია წუთში 20 ტომრის წარმოება.
ნეილონის სამკუთხედის პირამიდების ჩაის პაკეტების შესაფუთი მანქანა გარე პარკით არის გამორჩეული ჩაის შეფუთვის სფეროში. შესაფერისია სხვადასხვა ჩაისთვის, როგორიცაა შავი, მწვანე, ოლონგი, მცენარეული და ყვავილოვანი ჩაი. იგი ქმნის უნიკალურ სამკუთხა პირამიდის ნეილონის ჩაის პაკეტებს კვადრატული რეზინის გარე პარკით დაცვისა და მიმზიდველობისთვის. შეფუთვის სიჩქარეა 2000 - 4500 ჩანთა/წთ. ინოვაცია მდგომარეობს ზუსტ კონტროლსა და სტაბილურობაში. მოწინავე ტექნოლოგია აერთიანებს შიდა და გარე ჩანთებს შეუფერხებლად. მაღალი ხარისხის მასალები და დახვეწილი სტრუქტურა უზრუნველყოფს გამძლეობას. შესანიშნავი არჩევანი ჩაის მწარმოებლებისთვის, რომლებიც ეძებენ ხარისხს და ინოვაციებს.
ავტომატური თბოშეკუმშვის შესაფუთი მანქანა პლასტიკური ფირის შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შესაფუთი მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. იგი იყენებს პლასტმასის ფილას პროდუქტების მჭიდროდ შესაფუთად და შემდეგ მიმართავს სითბოს ფილმის შესამცირებლად, რაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიურად სასიამოვნო შეფუთვას.
ვაკუუმური შიდა ფირის შესაფუთი მანქანა განკუთვნილია ისეთი პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი. შლის ჰაერს მტვერსასრუტით, რათა თავიდან აიცილოს დაჟანგვა და ტენიანობა, ახანგრძლივოს შენახვის ვადა. აქვს მაღალი სიზუსტის აწონვის სისტემა. შიდა ფილმი იცავს პროდუქტებს. მარტივი ექსპლუატაცია და ეფექტური, იდეალურია ახალი შეფუთვის შესანახად.
ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.
DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.
DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.
ნედლი Pu-erh ჩაის წარმოების პროცესია კრეფა, გახმობა, ფიქსაცია, გადახვევა, მზის გაშრობა, ფორმირება, გაშრობა და შეფუთვა. Pu-erh ჩაის აშრობენ გაშრობით. და პუერ ჩაის ფიქსაცია ასევე უმი ჩაის მთავარი პროცესია. ჩაის საწყისი პროდუქტი არის მზეზე გამომშრალი ჩაი, რომელიც შემდეგ ყალიბდება და შრება მზა ჩაის დასამზადებლად.
Pu-erh ჩაის უნიკალურობა, პირველი არის ობიექტური უპირატესობები: იუნანის უნიკალური კლიმატური პირობები; მეორე არის Pu-erh ნედლეული ჩაის დამუშავების ტექნოლოგია; ტექნოლოგია უფრო სუბიექტურია, ვიდრე სხვა პირობები.
Pu"er უმი ჩაის დამუშავების საფეხურები
იუნანის დიდი ფოთლოვანი ჩაი ახალი ფოთლები - გახმობა - დამაგრება - გადახვევა - გაშრობა - ავტოკლავირება - გაშრობა.
კრეფა: ხელით აკრიფეთ ერთი კვირტი და ორი ფოთოლი.
გახმობა: გააცივეთ ვენტილირებად და მშრალ ადგილას, მზის პირდაპირი სხივების გარეშე, 30% ტენიანობით და მოათავსეთ ბამბუკის პლატაზე ზემოთ. დრო დამოკიდებულია ახალი ფოთლების ტენიანობაზე და იმ დროს ტემპერატურასა და ტენიანობაზე.
Tea Fixation: მოიცილეთ ბალახის სუნი, აორთქლდით წყლის ნაწილი და შეუწყვეთ გახვევა და ფორმირება შეწვის შემდეგ.
ზელვა: არსებობს მანქანით ზელვა და ხელით ზელვა. ჩაის უჯრედის კედელი გატეხილია, ასე რომ, ჩაის წვენი ადვილად იხსნება ჩაის წვნიანში მოხარშვისას და უმჯობესდება ექსტრაქციის სიჩქარე. გააკეთეთ ჩაი ჩხირებად.
მზეზე გაშრობა: ნაგლინი ჩაის ფოთლებს ბუნებრივად აშრობენ მზეზე, რათა მაქსიმალურად შეინარჩუნონ ჩაის ფოთლებში არსებული ორგანული და აქტიური ნივთიერებები. გაშრობის შემდეგ ადვილია შეინარჩუნოს ჩაის ფოთლების ორიგინალური არომატი.
Tea cake/brick Shaping: ჩაის ხმელი ფოთლები ორთქლზე მოხარშეთ და დაჭერით სხვადასხვა ფორმებში. ამოიღეთ არომატი და აიძულებთ ჩაის პექტინს გადააჭარბოს ეპიდერმისს, რაც ხელს უწყობს დაწნეხილს და ჩამოსხმას და აქვს უნიკალური არომატი, რომელიც განსხვავდება ფხვიერი ჩაისგან.
გაშრობა: აკონტროლეთ წყლის შემცველობა წყლის შემცველობის ქვემოთ, რომელიც შეიძლება უსაფრთხოდ იყოს შენახული. ზოგადად, Pu"er ჩაის წყლის შემცველობა უნდა იყოს 10% -ზე ნაკლები.