DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 60 კგ-დან 400 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHZ-5 გამოიყენება ელექტრო გათბობით, გარე საცხობი საღებავი შიგნით არის უჟანგავი ფოლადის უჯრები, საშრობი ფართობი 5კვმ, მოცულობა 15-25 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CRT-65T-ს შეუძლია თითქმის ყველა სახის ჩაის დამუშავება, სპილენძის ტიპის, ჩაის შეხების ნაწილი დამზადებულია უჟანგავი ფოლადისგან, დოლის დიამეტრი 65 სმ, სიმაღლე 48 სმ, მოცულობა დაახლოებით 60 კგ თითო პარტიაში.
ცირკულარული ვიბრაციული ეკრანის გამყოფი ძირითადად ჩაის სხვადასხვა ზომის მტვრის/ფხვნილის/ფრაგმენტის დასალაგებლად, გამოიყენება CTC ჩაის ან სხვა დაქუცმაცებული ჩაის ფოთოლისთვის, სურვილისამებრ სხვადასხვა ეკრანები სხვადასხვა ზომის ჩაის მისაღებად.
100 კგ ახალი ფოთლების დამუშავება 25 კგ მზა ულონგის ჩაის 12 საათში, ეს გვერდი გირჩევთ მწვანე ჩაის წარმოების აღჭურვილობის სრულ კომპლექტს და გამოყენების მეთოდებს.
მატჩას ქვის წისქვილი დამზადებულია გრანიტისგან, რომელიც ერთ ნაწილადაა გაჭრილი. დაფქვის საწყისი პროცესის შემდეგ ქვის ფხვნილი ან წიდა არ იკარგება გამოყენებისას, რაც უზრუნველყოფს მატჩას ჩაის უსაფრთხოებასა და სისუფთავეს.
ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
ნედლი Pu-erh ჩაის წარმოების პროცესია კრეფა, გახმობა, ფიქსაცია, გადახვევა, მზის გაშრობა, ფორმირება, გაშრობა და შეფუთვა. Pu-erh ჩაის აშრობენ გაშრობით. და პუერ ჩაის ფიქსაცია ასევე უმი ჩაის მთავარი პროცესია. ჩაის საწყისი პროდუქტი არის მზეზე გამომშრალი ჩაი, რომელიც შემდეგ ყალიბდება და შრება მზა ჩაის დასამზადებლად.
Pu-erh ჩაის უნიკალურობა, პირველი არის ობიექტური უპირატესობები: იუნანის უნიკალური კლიმატური პირობები; მეორე არის Pu-erh ნედლეული ჩაის დამუშავების ტექნოლოგია; ტექნოლოგია უფრო სუბიექტურია, ვიდრე სხვა პირობები.
Pu"er უმი ჩაის დამუშავების საფეხურები
იუნანის დიდი ფოთლოვანი ჩაი ახალი ფოთლები - გახმობა - დამაგრება - გადახვევა - გაშრობა - ავტოკლავირება - გაშრობა.
კრეფა: ხელით აკრიფეთ ერთი კვირტი და ორი ფოთოლი.
გახმობა: გააცივეთ ვენტილირებად და მშრალ ადგილას, მზის პირდაპირი სხივების გარეშე, 30% ტენიანობით და მოათავსეთ ბამბუკის პლატაზე ზემოთ. დრო დამოკიდებულია ახალი ფოთლების ტენიანობაზე და იმ დროს ტემპერატურასა და ტენიანობაზე.
Tea Fixation: მოიცილეთ ბალახის სუნი, აორთქლდით წყლის ნაწილი და შეუწყვეთ გახვევა და ფორმირება შეწვის შემდეგ.
ზელვა: არსებობს მანქანით ზელვა და ხელით ზელვა. ჩაის უჯრედის კედელი გატეხილია, ასე რომ, ჩაის წვენი ადვილად იხსნება ჩაის წვნიანში მოხარშვისას და უმჯობესდება ექსტრაქციის სიჩქარე. გააკეთეთ ჩაი ჩხირებად.
მზეზე გაშრობა: ნაგლინი ჩაის ფოთლებს ბუნებრივად აშრობენ მზეზე, რათა მაქსიმალურად შეინარჩუნონ ჩაის ფოთლებში არსებული ორგანული და აქტიური ნივთიერებები. გაშრობის შემდეგ ადვილია შეინარჩუნოს ჩაის ფოთლების ორიგინალური არომატი.
Tea cake/brick Shaping: ჩაის ხმელი ფოთლები ორთქლზე მოხარშეთ და დაჭერით სხვადასხვა ფორმებში. ამოიღეთ არომატი და აიძულებთ ჩაის პექტინს გადააჭარბოს ეპიდერმისს, რაც ხელს უწყობს დაწნეხილს და ჩამოსხმას და აქვს უნიკალური არომატი, რომელიც განსხვავდება ფხვიერი ჩაისგან.
გაშრობა: აკონტროლეთ წყლის შემცველობა წყლის შემცველობის ქვემოთ, რომელიც შეიძლება უსაფრთხოდ იყოს შენახული. ზოგადად, Pu"er ჩაის წყლის შემცველობა უნდა იყოს 10% -ზე ნაკლები.