email

Pu'er Raw ჩაის დამუშავების ეტაპები

Home > ახალი ამბები > კომპანიის სიახლეებიPu'er Raw ჩაის დამუშავების ეტაპები

ცხელი პროდუქცია

შესავალი ავტომატური მცირე მრგვალი ფორმის ფილტრის ჩაის ყავის ფხვნილის შეფუთვის მანქანაში

შესავალი ავტომატური მცირე მრგვალი ფორმის ფილტრის ჩაის ყავის ფხვნილის შეფუთვის მანქანაში

2024-04-18 11:10:42

ავტომატური პატარა მრგვალი ფორმის ფილტრის ჩაის ყავის პუდრის ფხვნილის შესაფუთი მანქანა არის უახლესი შესაფუთი ხსნარი, რომელიც შექმნილია მცირე მრგვალი ფორმის ფილტრის ჩაის, ყავის ნაჭრებისა და ფხვნილის შეფუთვის პროცესის გასამარტივებლად. ამ სტატიაში მოცემულია ამ ინოვაციური აპარატის მიმოხილვა, მისი მახასიათებლების, უპირატესობებისა და აპლიკაციების ჩათვლით.

სარეცხი ფხვნილის ყავის ჩანთის დალუქვის ავტომატური ყინულის საკონდიტრო ჩანთის შემავსებელი შეფუთვის მანქანის ევოლუცია და გამოყენება

სარეცხი ფხვნილის ყავის ჩანთის დალუქვის ავტომატური ყინულის საკონდიტრო ჩანთის შემავსებელი შეფუთვის მანქანის ევოლუცია და გამოყენება

2024-04-18 10:36:42

სარეცხი ფხვნილის ყავის ჩანთა დალუქვის ავტომატური ყინულის კანფეტის ტომრის შემავსებელი შეფუთვის მანქანამ განიცადა მნიშვნელოვანი განვითარება წლების განმავლობაში, რათა დააკმაყოფილოს მზარდი მოთხოვნა ეფექტური და ავტომატიზირებული შეფუთვის გადაწყვეტილებებზე.

პატარა ჩაის ყუთის შესაფუთი მანქანის ევოლუცია და სარგებელი

პატარა ჩაის ყუთის შესაფუთი მანქანის ევოლუცია და სარგებელი

2024-04-15 17:26:49

გაეცანით ისტორიას, გამოყენების მეთოდებს, გამოყენების სცენარებს და ავტორის შეფასებას ჩაის დალუქვის მცირე დანადგარების უპირატესობების შესახებ

მოკლე შესავალი შავი ჩაის სხვადასხვა ტიპებზე

მოკლე შესავალი შავი ჩაის სხვადასხვა ტიპებზე

2023-11-29 09:00:13

შავი ჩაი, რომელიც ასევე ცნობილია როგორც წითელი ჩაი ჩინეთში, არის პოპულარული სასმელი, რომელსაც მიირთმევენ მთელ მსოფლიოში. ეს სტატია მიზნად ისახავს მოკლე მიმოხილვას შავი ჩაის სხვადასხვა სახეობისა და მათი მახასიათებლების შესახებ.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

Pu'er Raw ჩაის დამუშავების ეტაპები

2022-04-16 13:57:06

ნედლი Pu-erh ჩაის წარმოების პროცესია კრეფა, გახმობა, ფიქსაცია, გადახვევა, მზის გაშრობა, ფორმირება, გაშრობა და შეფუთვა. Pu-erh ჩაის აშრობენ გაშრობით. და პუერ ჩაის ფიქსაცია ასევე უმი ჩაის მთავარი პროცესია. ჩაის საწყისი პროდუქტი არის მზეზე გამომშრალი ჩაი, რომელიც შემდეგ ყალიბდება და შრება მზა ჩაის დასამზადებლად.

Pu-erh ჩაის უნიკალურობა, პირველი არის ობიექტური უპირატესობები: იუნანის უნიკალური კლიმატური პირობები; მეორე არის Pu-erh ნედლეული ჩაის დამუშავების ტექნოლოგია; ტექნოლოგია უფრო სუბიექტურია, ვიდრე სხვა პირობები.

Pu"er უმი ჩაის დამუშავების საფეხურები

იუნანის დიდი ფოთლოვანი ჩაი ახალი ფოთლები - გახმობა - დამაგრება - გადახვევა - გაშრობა - ავტოკლავირება - გაშრობა.

კრეფა: ხელით აკრიფეთ ერთი კვირტი და ორი ფოთოლი.

გახმობა: გააცივეთ ვენტილირებად და მშრალ ადგილას, მზის პირდაპირი სხივების გარეშე, 30% ტენიანობით და მოათავსეთ ბამბუკის პლატაზე ზემოთ. დრო დამოკიდებულია ახალი ფოთლების ტენიანობაზე და იმ დროს ტემპერატურასა და ტენიანობაზე.


Tea Fixation: მოიცილეთ ბალახის სუნი, აორთქლდით წყლის ნაწილი და შეუწყვეთ გახვევა და ფორმირება შეწვის შემდეგ.


ზელვა: არსებობს მანქანით ზელვა და ხელით ზელვა. ჩაის უჯრედის კედელი გატეხილია, ასე რომ, ჩაის წვენი ადვილად იხსნება ჩაის წვნიანში მოხარშვისას და უმჯობესდება ექსტრაქციის სიჩქარე. გააკეთეთ ჩაი ჩხირებად.


მზეზე გაშრობა: ნაგლინი ჩაის ფოთლებს ბუნებრივად აშრობენ მზეზე, რათა მაქსიმალურად შეინარჩუნონ ჩაის ფოთლებში არსებული ორგანული და აქტიური ნივთიერებები. გაშრობის შემდეგ ადვილია შეინარჩუნოს ჩაის ფოთლების ორიგინალური არომატი.

Tea cake/brick Shaping: ჩაის ხმელი ფოთლები ორთქლზე მოხარშეთ და დაჭერით სხვადასხვა ფორმებში. ამოიღეთ არომატი და აიძულებთ ჩაის პექტინს გადააჭარბოს ეპიდერმისს, რაც ხელს უწყობს დაწნეხილს და ჩამოსხმას და აქვს უნიკალური არომატი, რომელიც განსხვავდება ფხვიერი ჩაისგან.


გაშრობა: აკონტროლეთ წყლის შემცველობა წყლის შემცველობის ქვემოთ, რომელიც შეიძლება უსაფრთხოდ იყოს შენახული. ზოგადად, Pu"er ჩაის წყლის შემცველობა უნდა იყოს 10% -ზე ნაკლები.