email

Pu'er Raw ჩაის დამუშავების ეტაპები

Home > ახალი ამბები > კომპანიის სიახლეებიPu'er Raw ჩაის დამუშავების ეტაპები

ცხელი პროდუქცია

ჩაის სხვადასხვა ფოთლების გაშრობის პროცესი

ჩაის სხვადასხვა ფოთლების გაშრობის პროცესი

2022-10-15 16:15:48

სხვადასხვა ტიპის ჩაისთვის, ჩაის ფოთლების გასაშრობად სხვადასხვა მეთოდის გამოყენება მაქსიმალურად გაზრდის და შეინარჩუნებს ჩაის ფოთლების არომატს, მიესალმება თქვენს კონტაქტს ჩაის ფოთლების გაშრობის შესახებ დამატებითი ინფორმაციისთვის.

ჩაის ხის ყოველდღიური მოვლა

ჩაის ხის ყოველდღიური მოვლა

2022-10-15 15:22:15

ჩაის ხის გასხვლა და ყოველდღიური მოვლა შეუძლია ჩაის ხეს მიიღოს მეტი ზრდის ნუტრიენტები.

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

2022-09-22 18:15:48

თანამედროვე დაწნეხილი ნამცხვარი მხარს უჭერს მეცნიერებას, რაც ადასტურებს, რომ დაწნეხილ ნამცხვარს უფრო მეტი უპირატესობა აქვს, ვიდრე ფხვიერ ჩაის ტრანსფორმაციის პროცესში.

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

2022-09-22 18:08:30

ისტორიის შერჩევამ წარმოადგინა Pu'er ჩაის ნამცხვრები, მაგრამ Pu'er ჩაის უნიკალური ფორმა დღემდე შენარჩუნებულია მისი უნიკალური ჩაის არომატის გამო.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

Pu'er Raw ჩაის დამუშავების ეტაპები

2022-04-16 13:57:06

ნედლი Pu-erh ჩაის წარმოების პროცესია კრეფა, გახმობა, ფიქსაცია, გადახვევა, მზის გაშრობა, ფორმირება, გაშრობა და შეფუთვა. Pu-erh ჩაის აშრობენ გაშრობით. და პუერ ჩაის ფიქსაცია ასევე უმი ჩაის მთავარი პროცესია. ჩაის საწყისი პროდუქტი არის მზეზე გამომშრალი ჩაი, რომელიც შემდეგ ყალიბდება და შრება მზა ჩაის დასამზადებლად.

Pu-erh ჩაის უნიკალურობა, პირველი არის ობიექტური უპირატესობები: იუნანის უნიკალური კლიმატური პირობები; მეორე არის Pu-erh ნედლეული ჩაის დამუშავების ტექნოლოგია; ტექნოლოგია უფრო სუბიექტურია, ვიდრე სხვა პირობები.

Pu"er უმი ჩაის დამუშავების საფეხურები

იუნანის დიდი ფოთლოვანი ჩაი ახალი ფოთლები - გახმობა - დამაგრება - გადახვევა - გაშრობა - ავტოკლავირება - გაშრობა.

კრეფა: ხელით აკრიფეთ ერთი კვირტი და ორი ფოთოლი.

გახმობა: გააცივეთ ვენტილირებად და მშრალ ადგილას, მზის პირდაპირი სხივების გარეშე, 30% ტენიანობით და მოათავსეთ ბამბუკის პლატაზე ზემოთ. დრო დამოკიდებულია ახალი ფოთლების ტენიანობაზე და იმ დროს ტემპერატურასა და ტენიანობაზე.


Tea Fixation: მოიცილეთ ბალახის სუნი, აორთქლდით წყლის ნაწილი და შეუწყვეთ გახვევა და ფორმირება შეწვის შემდეგ.


ზელვა: არსებობს მანქანით ზელვა და ხელით ზელვა. ჩაის უჯრედის კედელი გატეხილია, ასე რომ, ჩაის წვენი ადვილად იხსნება ჩაის წვნიანში მოხარშვისას და უმჯობესდება ექსტრაქციის სიჩქარე. გააკეთეთ ჩაი ჩხირებად.


მზეზე გაშრობა: ნაგლინი ჩაის ფოთლებს ბუნებრივად აშრობენ მზეზე, რათა მაქსიმალურად შეინარჩუნონ ჩაის ფოთლებში არსებული ორგანული და აქტიური ნივთიერებები. გაშრობის შემდეგ ადვილია შეინარჩუნოს ჩაის ფოთლების ორიგინალური არომატი.

Tea cake/brick Shaping: ჩაის ხმელი ფოთლები ორთქლზე მოხარშეთ და დაჭერით სხვადასხვა ფორმებში. ამოიღეთ არომატი და აიძულებთ ჩაის პექტინს გადააჭარბოს ეპიდერმისს, რაც ხელს უწყობს დაწნეხილს და ჩამოსხმას და აქვს უნიკალური არომატი, რომელიც განსხვავდება ფხვიერი ჩაისგან.


გაშრობა: აკონტროლეთ წყლის შემცველობა წყლის შემცველობის ქვემოთ, რომელიც შეიძლება უსაფრთხოდ იყოს შენახული. ზოგადად, Pu"er ჩაის წყლის შემცველობა უნდა იყოს 10% -ზე ნაკლები.