email

სუფთა უძველესი ხის შავი ჩაის დამუშავების ტექნოლოგია

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებისუფთა უძველესი ხის შავი ჩაის დამუშავების ტექნოლოგია

ცხელი პროდუქცია

როგორ მზადდება Dragon Ball Tea?2

როგორ მზადდება Dragon Ball Tea?2

2022-05-14 19:00:46

მრგვალი ტიპის ჩაის ბურთის დამზადებამდე, ნედლი ჩაის დამუშავება ჯერ კიდევ საჭიროა ჩაის გამხმარი მანქანით, ჩაის ფიქსაციის აპარატით, ჩაის როლიკებით და ჩაის საშრობით. შემდეგ ჩამოყალიბება დრაკონის ტე ბურთის ფორმირების აპარატით.

როგორ მზადდება Dragon Ball ჩაი?

როგორ მზადდება Dragon Ball ჩაი?

2022-05-14 17:47:32

დარგონის ჩაის ჩამოყალიბებამდე, უმი ჩაის ჯერ კიდევ საჭიროა ჩაის გახმობა, ჩაის ფიქსაცია, ჩაის გადახვევა და ჩაის გაშრობა.

გაზაფხულის ჩაის ბაღის მენეჯმენტი

გაზაფხულის ჩაის ბაღის მენეჯმენტი

2022-04-30 16:44:03

ჩაის ბაღის მენეჯმენტში კარგი სამუშაოს შესრულებამ შეიძლება გაზაფხულის ჩაის ღირებულება უფრო გააძლიეროს.

შავი ჩაის დუღილის დრო

შავი ჩაის დუღილის დრო

2022-04-29 15:35:56

შავი ჩაის ფერმენტაციას აქვს ტრადიციული დუღილი და მანქანური დუღილი, ხოლო მანქანური დუღილი გახდება შავი ჩაის დუღილის ტენდენცია.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.

თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

სუფთა უძველესი ხის შავი ჩაის დამუშავების ტექნოლოგია

2022-04-08 16:04:56

(1) კრეფა

კრეფა არის ახალგაზრდა ყუნწის შუა ფოთლებს შორის საჩვენებელი თითით და ცერით დაჭერით და ორი თითის ელასტიურობით ჩაის ფოთლების მოსაჭრელად.

(2) გახმობა

მოკრეფილი უძველესი ხეების ახალ ფოთლებს ათავსებენ მზეზე, ან ცხელ ჰაერს იყენებენ ახალი ფოთლების ტენის ზომიერად აორთქლებისთვის, რათა შემცირდეს უჯრედების ტენიანობა, შეამციროს მათი აქტივობა და ამოიღოს ნახევრად გამტარიანობა. უჯრედის მემბრანა, რათა ფოთლები იყოს რბილი, პლასტიკური და ადვილად ფორმირებადი. თუ კარგი ამინდია, გახმობა შეიძლება გაკეთდეს როგორც შიდა, ასევე გარეთ, გამხმარი თაროებით; თუ მოსავლიანობა დიდია და ვენტილაცია არ არის კარგი, ჩაის გამხმარი მანქანა შეიძლება გამოყენებულ იქნას სწრაფი ხმობისთვის.

(3) ზელვა

ჩაასხით მასში გამხმარი ჩაის ფოთლები tea rolling machine, გააბრტყელეთ ისინი და ჩამოაყალიბეთ კულულები. დაწნეხვის გამო წვენის ნაწილი იწურება და ეწებება ზედაპირს, ისე რომ ადვილად იხსნება ხარშვისას. ჩაის წვნიანში, სხვადასხვა ჩაის აქვს სხვადასხვა ხარისხის მოხვევა.

(4) დუღილი

ჩაის ფერის, არომატისა და გემოს ხარისხის განსაზღვრის გასაღები. დუღილი იწყება გორვადან. გორგოლაჭის ზეწოლის გამო ზიანდება ფოთლის უჯრედები, პროოქსიდაციისას ზიანდება პოლიფენოლური ყალიბები, აჩქარებულია პოლიმერიზაცია და იწყება დუღილი. The black tea fermentation machine გამოიყენება დუღილისთვის, ხოლო სამანქანო დუღილის ტემპერატურა, ტენიანობა და დრო შეიძლება დარეგულირდეს ჩაის ფოთლების მდგომარეობის მიხედვით, საკმარისი დუღილის მისაღწევად.

(5) გაშრობა

გაშრობა არის საშრობი საშრობის გამოყენება, რათა გაშრეს და დაატრიალოთ იგი ცხელი ჰაერით, რათა წყლის შემცველობა 4%-ზე ნაკლები იყოს, რაც ხელს უწყობს შენახვის, ტრანსპორტირებისა და გაყიდვისთვის, როგორც წესი, შიდა და გარე საშრობი თანმიმდევრული იყოს;

პირველი ეტაპი: წყლის აორთქლება, ნაოჭების გამაძლიერებელი ეფექტის თავიდან აცილება, წყლის სწრაფად დაკარგვა და წყლის შემცველობის შემცირება დაახლოებით 60%-დან დაახლოებით 47%-მდე, რაც ხელს უწყობს უცხო სუნის მოცილებას, ტემპერატურის გაზრდას და ვენტილაციის გაზრდას.

მეორე ეტაპი: ფორმირება (მორევა), წყლის შემცველობა მცირდება დაახლოებით 18%-მდე.

მესამე ეტაპი: ფეხი მშრალია, წყლის შემცველობა დაახლოებით 5%.