DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 60 კგ-დან 400 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHZ-5 გამოიყენება ელექტრო გათბობით, გარე საცხობი საღებავი შიგნით არის უჟანგავი ფოლადის უჯრები, საშრობი ფართობი 5კვმ, მოცულობა 15-25 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CRT-65T-ს შეუძლია თითქმის ყველა სახის ჩაის დამუშავება, სპილენძის ტიპის, ჩაის შეხების ნაწილი დამზადებულია უჟანგავი ფოლადისგან, დოლის დიამეტრი 65 სმ, სიმაღლე 48 სმ, მოცულობა დაახლოებით 60 კგ თითო პარტიაში.
ცირკულარული ვიბრაციული ეკრანის გამყოფი ძირითადად ჩაის სხვადასხვა ზომის მტვრის/ფხვნილის/ფრაგმენტის დასალაგებლად, გამოიყენება CTC ჩაის ან სხვა დაქუცმაცებული ჩაის ფოთოლისთვის, სურვილისამებრ სხვადასხვა ეკრანები სხვადასხვა ზომის ჩაის მისაღებად.
100 კგ ახალი ფოთლების დამუშავება 25 კგ მზა ულონგის ჩაის 12 საათში, ეს გვერდი გირჩევთ მწვანე ჩაის წარმოების აღჭურვილობის სრულ კომპლექტს და გამოყენების მეთოდებს.
მატჩას ქვის წისქვილი დამზადებულია გრანიტისგან, რომელიც ერთ ნაწილადაა გაჭრილი. დაფქვის საწყისი პროცესის შემდეგ ქვის ფხვნილი ან წიდა არ იკარგება გამოყენებისას, რაც უზრუნველყოფს მატჩას ჩაის უსაფრთხოებასა და სისუფთავეს.
ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
Oolong ჩაი ცნობილია თავისი ბუნებრივი ყვავილოვანი სურნელით და ასევე არის უმაღლესი ხარისხის თავისი მაღალი ხარისხის, მდიდარი და განსაკუთრებული ყვავილოვანი ან ნექტარი სურნელით. კვლევის შემდეგ ნახშირწყალბადები (ძირითადად ალკენები), ალკოჰოლები, ეთერები, კეტონები, ალდეჰიდები, მჟავები, ფენოლები, ჰეტეროჟანგბადის ნაერთები და აზოტის შემცველი ნაერთები გავლენას ახდენენ ოლონგის ჩაის არომატზე. უფრო მდიდარი. ოლონგის ჩაის არომატული ნივთიერების შემცველობა შეადგენს ჩაის ფოთლების მთლიანი მშრალი ნივთიერების დაახლოებით 0,053%-ს, რაც მნიშვნელოვნად აღემატება სხვა ჩაის შემცველობას.
გარდა ამისა, განსხვავება ახალი ფოთლის ჯიშებში, სინაზეს, წარმოშობას და oolong tea processing methods ჩაის ხე ასევე მოქმედებს არომატის ფორმირებაზე. ახალი ფოთლის ჯიში დამოკიდებულია ჩაის ჯიშის ფიზიოლოგიურ და ბიოქიმიურ მახასიათებლებზე. ახალი ფოთლების სინაზეს საჭიროა გარკვეული სიმწიფის ხარისხი და განსხვავდება წითელი და მწვანე ჩაისგან. მრავალფეროვნება, სინაზე და წარმოშობა ჩაის არომატის წინაპირობაა, ხოლო შემდგომი დამუშავების ტექნოლოგია აუცილებელი საშუალებაა ჩაის არომატის ფორმირებისთვის. ჯერ ერთი, დამუშავების პროცესში სინათლის ენერგია იწვევს ძლიერ ბიოქიმიურ ეფექტებს გახმობის პროცესში. მეორეც, ოლონგის ჩაის შერყევის პროცესი ექვემდებარება ფერმენტულ დაჟანგვას და ჰიდროლიზს, შემდეგ კი დაბალ ტემპერატურაზე და ხანგრძლივ სითბოს დამუშავებას ოლონგის ჩაის გაშრობის პროცესში. წარმოების ეს პროცესები გავლენას ახდენს ოლონგის ჩაის არომატზე. ფორმირება მნიშვნელოვან როლს ასრულებს.
ულუნგის ჩაი არ არის საკმარისი იმისათვის, რომ გახმება, შერყევა, ფიქსაცია და არ არის საკმარისი ბალახის კომპონენტების განაწილება და ტრანსფორმაცია, ამიტომ მზა ჩაის აქვს ბალახოვანი. არ ხმება ან ხმობა პროცესი ძალიან ბევრი, ტემპერატურა oolong tea shaking მაღალია, დუღილი გადაჭარბებულია და მზა ჩაის არომატი დაბალია. თუ დუღილი არასაკმარისია, ჩაის ფიქსაცია გადაჭარბებულია, საწყისი გაშრობის ტემპერატურა ძალიან დაბალია და არომატი ხშირად მოღრუბლული და მოსაწყენია. ახალი ფოთლები უხეში და ძველია, არომატული ნივთიერებების ფუძე სუსტია, გაშრობა და ფიქსაცია არასაკმარისია, რის გამოც ჩაი უხეში და დაბერებულია. თუ გამოცხობის ტემპერატურა ძალიან მაღალია, დიდი რაოდენობით არომატული ნივთიერებები აორთქლდება და იშლება, ხოლო ფიქსაციის ეფექტი შესუსტდება. თუ ტაფის ტემპერატურა ძალიან მაღალია და დრო ძალიან გრძელია, ადვილია კოქსის გაზის გამომუშავება. ღუმელის კვამლი ჩნდება ჰოჯიჩას შეწოვისას და კვამლი წარმოიქმნება ჩაის ფოთლების შეწოვის შემდეგ.