email

ჩაის დამზადების პროცესის გავლენა ოლონგის ჩაის არომატზე

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებიჩაის დამზადების პროცესის გავლენა ოლონგის ჩაის არომატზე

ცხელი პროდუქცია

  • ჩინეთი 20-500 გრამი ჩანთა მწვანე ფხვიერი ფოთლის ჩაის შემავსებელი ბეჭდის შესაფუთი მანქანა DL-DBZ-500 მწარმოებელი

    20-500 გრამი ჩანთა მწვანე ფხვიერი ფოთლის ჩაის შემავსებელი ბეჭდის შესაფუთი მანქანა DL-DBZ-500

    როგორც საშუალო ზომის მასალის შესაფუთი მანქანა, ის შეიძლება გამოყენებულ იქნას მარცვლოვანი და ფხვნილის პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი, თხილი, ყავა, კანფეტი, სამრეწველო ხრახნები და ა.შ. და იყენებს უკანა დალუქვის ჩანთის დამზადების პროცესს. მას შეუძლია წუთში 20 ტომრის წარმოება.

  • ჩინეთი ნეილონის სამკუთხედის პირამიდების ჩაის პაკეტების შესაფუთი მანქანა გარე ჩანთით DL-GDS-SJB მწარმოებელი

    ნეილონის სამკუთხედის პირამიდების ჩაის პაკეტების შესაფუთი მანქანა გარე ჩანთით DL-GDS-SJB

    ნეილონის სამკუთხედის პირამიდების ჩაის პაკეტების შესაფუთი მანქანა გარე პარკით არის გამორჩეული ჩაის შეფუთვის სფეროში. შესაფერისია სხვადასხვა ჩაისთვის, როგორიცაა შავი, მწვანე, ოლონგი, მცენარეული და ყვავილოვანი ჩაი. იგი ქმნის უნიკალურ სამკუთხა პირამიდის ნეილონის ჩაის პაკეტებს კვადრატული რეზინის გარე პარკით დაცვისა და მიმზიდველობისთვის. შეფუთვის სიჩქარეა 2000 - 4500 ჩანთა/წთ. ინოვაცია მდგომარეობს ზუსტ კონტროლსა და სტაბილურობაში. მოწინავე ტექნოლოგია აერთიანებს შიდა და გარე ჩანთებს შეუფერხებლად. მაღალი ხარისხის მასალები და დახვეწილი სტრუქტურა უზრუნველყოფს გამძლეობას. შესანიშნავი არჩევანი ჩაის მწარმოებლებისთვის, რომლებიც ეძებენ ხარისხს და ინოვაციებს.

  • ჩინეთი L-bar sealer shrink wrap პატარა ყუთის წიგნი პლასტიკური ფილმის შესაფუთი სითბოს შესაფუთი მანქანა DL-450L&DL-BSB-4020 მწარმოებელი

    L-bar sealer shrink wrap პატარა ყუთის წიგნი პლასტიკური ფილმის შესაფუთი სითბოს შესაფუთი მანქანა DL-450L&DL-BSB-4020

    ავტომატური თბოშეკუმშვის შესაფუთი მანქანა პლასტიკური ფირის შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შესაფუთი მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. იგი იყენებს პლასტმასის ფილას პროდუქტების მჭიდროდ შესაფუთად და შემდეგ მიმართავს სითბოს ფილმის შესამცირებლად, რაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიურად სასიამოვნო შეფუთვას.

  • ჩინეთი ავტომატური კენიის ჩაის პაკეტების შესაფუთი მანქანა ჰორიზონტალური ჩაის პაკეტების პაკეტი Doypack ჩანთების შესაფუთი მანქანა DL-DZKZX-2S-A მწარმოებელი

    ავტომატური კენიის ჩაის პაკეტების შესაფუთი მანქანა ჰორიზონტალური ჩაის პაკეტების პაკეტი Doypack ჩანთების შესაფუთი მანქანა DL-DZKZX-2S-A

    ვაკუუმური შიდა ფირის შესაფუთი მანქანა განკუთვნილია ისეთი პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი. შლის ჰაერს მტვერსასრუტით, რათა თავიდან აიცილოს დაჟანგვა და ტენიანობა, ახანგრძლივოს შენახვის ვადა. აქვს მაღალი სიზუსტის აწონვის სისტემა. შიდა ფილმი იცავს პროდუქტებს. მარტივი ექსპლუატაცია და ეფექტური, იდეალურია ახალი შეფუთვის შესანახად.

  • ჩინეთი Bamboo Drum Manual Tea Baking Drying Machine DL-6CHBL-70 - COPY - v4v5nd მწარმოებელი

    Bamboo Drum Manual Tea Baking Drying Machine DL-6CHBL-70 - COPY - v4v5nd

    ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.

  • ჩინეთი ნახევრად ავტომატური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის დამალული ჭიქის მანქანა ჩაისთვის DL-DYCB-12 მწარმოებელი

    ნახევრად ავტომატური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის დამალული ჭიქის მანქანა ჩაისთვის DL-DYCB-12

    დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.

  • ჩინეთი 18V 5.2Ah ლითიუმის ბატარეით მომუშავე ჯაგრისების გარეშე მინი ჩაის მოსავლელი (უკაბელო ბატარეა) DL-4CD-35N მწარმოებელი

    18V 5.2Ah ლითიუმის ბატარეით მომუშავე ჯაგრისების გარეშე მინი ჩაის მოსავლელი (უკაბელო ბატარეა) DL-4CD-35N

    DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.

  • ჩინეთი 1 სადგური 15 ტონა წნევის ჩაის ნამცხვრის პრესის ჩამოსხმის მანქანა DL-6CY1-15 მწარმოებელი

    1 სადგური 15 ტონა წნევის ჩაის ნამცხვრის პრესის ჩამოსხმის მანქანა DL-6CY1-15

    DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.

რატომ სჭირდება მწვანე ჩაის ფიქსაცია?

რატომ სჭირდება მწვანე ჩაის ფიქსაცია?

2024-11-26 14:46:50

მწვანე ჩაი საჭიროებს ფიქსაციას დაჟანგვის თავიდან ასაცილებლად, გამოიყენეთ ჩაის ფიქსაციის აპარატი ჩაის ფოთლების სწრაფად დასაფიქსირებლად, ახალი და მაღალი ხარისხის ჩაი!

საოპერაციო გზამკვლევი და გამოყენების ფარგლები ჩაის ალუმინის ფოლგის დიდი გარე ჩანთის შესაფუთი მანქანისთვის

საოპერაციო გზამკვლევი და გამოყენების ფარგლები ჩაის ალუმინის ფოლგის დიდი გარე ჩანთის შესაფუთი მანქანისთვის

2024-10-12 15:45:26

ეს სტატია წარმოგიდგენთ ჩაის ალუმინის ფოლგის დიდი გარე ჩანთის შესაფუთი მანქანის საოპერაციო სახელმძღვანელოს და გამოყენების ფარგლებს. ექსპლუატაციის თვალსაზრისით, ის მოიცავს ეტაპებს, როგორიცაა ინსტალაცია, მომზადება, ჩატვირთვა, დაყენება, ექსპლუატაცია, მონიტორინგი და გაწმენდა. განაცხადის ფარგლები მოიცავს ჩაის ინდუსტრიაში სხვადასხვა ტიპის ჩაის შეფუთვას, რომელიც შესაფერისია დიდი მოცულობის შეფუთვის საჭიროებისთვის. ალუმინის ფოლგის მასალას შეუძლია ეფექტურად დაიცვას ტენიანობის, სინათლისა და ჟანგბადისგან, რაც უზრუნველყოფს ჩაის სიახლეს და ხარისხს. ამავდროულად, ის აუმჯობესებს შეფუთვის ეფექტურობას და ამცირებს შრომის ხარჯებს.

ვაკუუმური ჩაის შესაფუთი მანქანების სხვადასხვა მოდელების შედარება

ვაკუუმური ჩაის შესაფუთი მანქანების სხვადასხვა მოდელების შედარება

2024-09-28 11:14:14

გაანალიზეთ და შეადარეთ ვაკუუმური ჩაის შესაფუთი აპარატების სხვადასხვა მოდელები, რათა დაგეხმაროთ ინფორმირებული გადაწყვეტილების მიღებაში.

ვაკუუმური ჩაის შესაფუთი მანქანების მაგია: ჩაის სიახლის შენარჩუნება

ვაკუუმური ჩაის შესაფუთი მანქანების მაგია: ჩაის სიახლის შენარჩუნება

2024-09-28 10:47:41

გამოიკვლიეთ ვაკუუმური ჩაის შესაფუთი მანქანების სასწაულები და როგორ თამაშობენ ისინი გადამწყვეტ როლს ჩაის სიახლის შენარჩუნებაში.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

ჩაის დამზადების პროცესის გავლენა ოლონგის ჩაის არომატზე

2022-04-08 15:48:53

Oolong ჩაი ცნობილია თავისი ბუნებრივი ყვავილოვანი სურნელით და ასევე არის უმაღლესი ხარისხის თავისი მაღალი ხარისხის, მდიდარი და განსაკუთრებული ყვავილოვანი ან ნექტარი სურნელით. კვლევის შემდეგ ნახშირწყალბადები (ძირითადად ალკენები), ალკოჰოლები, ეთერები, კეტონები, ალდეჰიდები, მჟავები, ფენოლები, ჰეტეროჟანგბადის ნაერთები და აზოტის შემცველი ნაერთები გავლენას ახდენენ ოლონგის ჩაის არომატზე. უფრო მდიდარი. ოლონგის ჩაის არომატული ნივთიერების შემცველობა შეადგენს ჩაის ფოთლების მთლიანი მშრალი ნივთიერების დაახლოებით 0,053%-ს, რაც მნიშვნელოვნად აღემატება სხვა ჩაის შემცველობას.

გარდა ამისა, განსხვავება ახალი ფოთლის ჯიშებში, სინაზეს, წარმოშობას და oolong tea processing methods ჩაის ხე ასევე მოქმედებს არომატის ფორმირებაზე. ახალი ფოთლის ჯიში დამოკიდებულია ჩაის ჯიშის ფიზიოლოგიურ და ბიოქიმიურ მახასიათებლებზე. ახალი ფოთლების სინაზეს საჭიროა გარკვეული სიმწიფის ხარისხი და განსხვავდება წითელი და მწვანე ჩაისგან. მრავალფეროვნება, სინაზე და წარმოშობა ჩაის არომატის წინაპირობაა, ხოლო შემდგომი დამუშავების ტექნოლოგია აუცილებელი საშუალებაა ჩაის არომატის ფორმირებისთვის. ჯერ ერთი, დამუშავების პროცესში სინათლის ენერგია იწვევს ძლიერ ბიოქიმიურ ეფექტებს გახმობის პროცესში. მეორეც, ოლონგის ჩაის შერყევის პროცესი ექვემდებარება ფერმენტულ დაჟანგვას და ჰიდროლიზს, შემდეგ კი დაბალ ტემპერატურაზე და ხანგრძლივ სითბოს დამუშავებას ოლონგის ჩაის გაშრობის პროცესში. წარმოების ეს პროცესები გავლენას ახდენს ოლონგის ჩაის არომატზე. ფორმირება მნიშვნელოვან როლს ასრულებს.

ულუნგის ჩაი არ არის საკმარისი იმისათვის, რომ გახმება, შერყევა, ფიქსაცია და არ არის საკმარისი ბალახის კომპონენტების განაწილება და ტრანსფორმაცია, ამიტომ მზა ჩაის აქვს ბალახოვანი. არ ხმება ან ხმობა პროცესი ძალიან ბევრი, ტემპერატურა oolong tea shaking მაღალია, დუღილი გადაჭარბებულია და მზა ჩაის არომატი დაბალია. თუ დუღილი არასაკმარისია, ჩაის ფიქსაცია გადაჭარბებულია, საწყისი გაშრობის ტემპერატურა ძალიან დაბალია და არომატი ხშირად მოღრუბლული და მოსაწყენია. ახალი ფოთლები უხეში და ძველია, არომატული ნივთიერებების ფუძე სუსტია, გაშრობა და ფიქსაცია არასაკმარისია, რის გამოც ჩაი უხეში და დაბერებულია. თუ გამოცხობის ტემპერატურა ძალიან მაღალია, დიდი რაოდენობით არომატული ნივთიერებები აორთქლდება და იშლება, ხოლო ფიქსაციის ეფექტი შესუსტდება. თუ ტაფის ტემპერატურა ძალიან მაღალია და დრო ძალიან გრძელია, ადვილია კოქსის გაზის გამომუშავება. ღუმელის კვამლი ჩნდება ჰოჯიჩას შეწოვისას და კვამლი წარმოიქმნება ჩაის ფოთლების შეწოვის შემდეგ.