DL-6CYMJ-32 ელექტრო შავი ოქროს ქვის Matcha საფქვავი: დაფქვავს ≤15μm-მდე, სიმძლავრე ~50გ/სთ, 0.55KW. იდეალურია პრემიუმ, მცირე პარტიების შესანიშნავი მატჩისთვის.
DL-6CSTL-CM50 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 50 სმ, სიგრძე 260 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 50 კგ საათში.
DL-6CSTP-D110 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 110 სმ, სიგრძე 100 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 100 კგ საათში.
DL-6CSTL-CM80 მწვანე / ოლონგის ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ქვანახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, ბარაბნის დიამეტრი 80 სმ, სიგრძე 400 სმ, სიჩქარისა და ტემპერატურის რეგულირება. ტევადობა დაახლოებით 200 კგ საათში.
DL-6CFX-435 შეიძლება გამოყენებულ იქნას ყველა სახის ჩაისთვის, ჰაერის მოცულობის გამო, სხვადასხვა წონის ჩაის აფეთქება ხდება სხვადასხვა პოზიციებზე და სკრინინგდება შესაბამისი გასასვლელით, შეიძლება შეირჩეს 5 სხვადასხვა ზომის ჩაი.
DL-6CFX-F30-3QB არის ახალი ტიპის ჩაის სკრინინგის მოწყობილობა, რომელიც შემუშავებულია ჩვენი კომპანიის მიერ, მას შეუძლია გამოყოს ახალი ფოთლები და მზა ჩაი ერთ მანქანაში. მას შეუძლია დაზოგოს ფული და მუშები. მას შეუძლია შეცვალოს სკრინინგის სიჩქარე და ქარის სიჩქარე. ჩაის ქარხნისთვის აუცილებელი კარგი დამხმარეა!
DL-6CYQT-6105 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 32 კგ თითო პარტიაში.
ეს მანქანა შესაფერისია მაღალი ხარისხის ხვეული ჩაის ჩამოყალიბებისა და გამოწვისთვის. ამ აპარატით მოხალულ ჩაის აქვს მჭიდრო და მოწესრიგებული ზოლები, ერთგვაროვანი დახვევა, ნათელი მწვანე ფერი, ხილული თეთრი ბზუილი და მდიდარი არომატი, რაც სრულად აჩვენებს მაღალი ხარისხის ჩაის მახასიათებლებს. აპარატის გათბობის სისტემა გთავაზობთ ორ ვარიანტს: ელექტრო გათბობას და თხევადი აირის გათბობას, რაც მომხმარებლებს საშუალებას აძლევს აირჩიონ მოქნილად მათი რეალური საჭიროებიდან გამომდინარე.
1. დამუშავების სხვადასხვა მეთოდი
შავი ჩაი არის სრულად ფერმენტირებული ჩაი. დამუშავების დროს შავ ჩაის დუღილის გასაკეთებლად დუღილის მანქანა სჭირდება.
კლდის ჩაი არის ნახევრად ფერმენტირებული ჩაი. კლდის ჩაი მიეკუთვნება ოლონგის ჩაის: ეს არის ნახევრად ფერმენტირებული ჩაი, ანუ წარმოებისას სათანადოდ დუღდება, რათა ფოთლები ოდნავ შეწითლდეს. ეს არის ერთგვარი ჩაი მწვანე და შავ ჩაის შორის. მას აქვს როგორც მწვანე ჩაის სიახლე, ასევე შავი ჩაის სიტკბო. იმის გამო, რომ ფოთლების შუა მწვანეა და ფოთლების კიდეები წითელი, მას უწოდებენ "მწვანე ფოთლებს წითელი საზღვრებით". ამ დამუშავებას სჭირდება უნიკალური Electric/Wood Heating Hot Air Oolong Tea Shaking Drum Machine Wuyi Rock ჩაის გადამუშავებისთვის, ეს დამუშავება ქმნის განსხვავებას wuyi rock ჩაისა და სხვა სახის ჩაის შორის.
2. ნედლეული განსხვავებულია
შავ ჩაიში გამოყენებული ახალი ჩაის ფოთლები მწვანე ჩაის მსგავსია, ხოლო ნახევრად ფერმენტირებული კლდის ჩაიში გამოყენებული ახალი ჩაის ფოთლები უფრო ძველია, ასე რომ, ჩვეულებრივ, შავი ჩაის ფსკერზე შეგიძლიათ ნახოთ კვირტები და ფოთლები, მაგრამ კლდის ჩაის ქვედა ნაწილი. უფრო სქელია. ეს გამოწვეულია სხვადასხვა სახეობის ხეებით, რომლებსაც ისინი იყენებენ ჩაის ახალი ფოთლების მოსაკრეფად.
3. სხვადასხვა ფერები
მას შემდეგ, რაც შავი ჩაის ჩაის ფსკერი გაჟღენთილია, ის უნდა იყოს მოყავისფრო წითელი, ხოლო კლდის ჩაის ფსკერი მოყავისფრო შავი.
4. არომატი განსხვავებულია
შავი ჩაის არომატი ძირითადად არის თაფლი, კარტოფილი, კარამელი და ა.შ., ხოლო კლდის ჩაი ძირითადად კლდის ძვლის ყვავილებისა და ხილის სურნელოვანია.
5. გამოცხობის სხვადასხვა მეთოდი
როგორც კლდის ჩაი, ასევე შავი ჩაი მანქანით გაშრეს. განსხვავება იმაში მდგომარეობს, რომ კლდის ჩაის იწვება ნახშირით, ხოლო შავი ჩაის შებოლილია ფიჭვის შეშით.