როგორც საშუალო ზომის მასალის შესაფუთი მანქანა, ის შეიძლება გამოყენებულ იქნას მარცვლოვანი და ფხვნილის პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი, თხილი, ყავა, კანფეტი, სამრეწველო ხრახნები და ა.შ. და იყენებს უკანა დალუქვის ჩანთის დამზადების პროცესს. მას შეუძლია წუთში 20 ტომრის წარმოება.
ნეილონის სამკუთხედის პირამიდების ჩაის პაკეტების შესაფუთი მანქანა გარე პარკით არის გამორჩეული ჩაის შეფუთვის სფეროში. შესაფერისია სხვადასხვა ჩაისთვის, როგორიცაა შავი, მწვანე, ოლონგი, მცენარეული და ყვავილოვანი ჩაი. იგი ქმნის უნიკალურ სამკუთხა პირამიდის ნეილონის ჩაის პაკეტებს კვადრატული რეზინის გარე პარკით დაცვისა და მიმზიდველობისთვის. შეფუთვის სიჩქარეა 2000 - 4500 ჩანთა/წთ. ინოვაცია მდგომარეობს ზუსტ კონტროლსა და სტაბილურობაში. მოწინავე ტექნოლოგია აერთიანებს შიდა და გარე ჩანთებს შეუფერხებლად. მაღალი ხარისხის მასალები და დახვეწილი სტრუქტურა უზრუნველყოფს გამძლეობას. შესანიშნავი არჩევანი ჩაის მწარმოებლებისთვის, რომლებიც ეძებენ ხარისხს და ინოვაციებს.
ავტომატური თბოშეკუმშვის შესაფუთი მანქანა პლასტიკური ფირის შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შესაფუთი მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. იგი იყენებს პლასტმასის ფილას პროდუქტების მჭიდროდ შესაფუთად და შემდეგ მიმართავს სითბოს ფილმის შესამცირებლად, რაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიურად სასიამოვნო შეფუთვას.
ვაკუუმური შიდა ფირის შესაფუთი მანქანა განკუთვნილია ისეთი პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი. შლის ჰაერს მტვერსასრუტით, რათა თავიდან აიცილოს დაჟანგვა და ტენიანობა, ახანგრძლივოს შენახვის ვადა. აქვს მაღალი სიზუსტის აწონვის სისტემა. შიდა ფილმი იცავს პროდუქტებს. მარტივი ექსპლუატაცია და ეფექტური, იდეალურია ახალი შეფუთვის შესანახად.
ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.
DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.
DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.
1. დამუშავების სხვადასხვა მეთოდი
შავი ჩაი არის სრულად ფერმენტირებული ჩაი. დამუშავების დროს შავ ჩაის დუღილის გასაკეთებლად დუღილის მანქანა სჭირდება.
კლდის ჩაი არის ნახევრად ფერმენტირებული ჩაი. კლდის ჩაი მიეკუთვნება ოლონგის ჩაის: ეს არის ნახევრად ფერმენტირებული ჩაი, ანუ წარმოებისას სათანადოდ დუღდება, რათა ფოთლები ოდნავ შეწითლდეს. ეს არის ერთგვარი ჩაი მწვანე და შავ ჩაის შორის. მას აქვს როგორც მწვანე ჩაის სიახლე, ასევე შავი ჩაის სიტკბო. იმის გამო, რომ ფოთლების შუა მწვანეა და ფოთლების კიდეები წითელი, მას უწოდებენ "მწვანე ფოთლებს წითელი საზღვრებით". ამ დამუშავებას სჭირდება უნიკალური Electric/Wood Heating Hot Air Oolong Tea Shaking Drum Machine Wuyi Rock ჩაის გადამუშავებისთვის, ეს დამუშავება ქმნის განსხვავებას wuyi rock ჩაისა და სხვა სახის ჩაის შორის.
2. ნედლეული განსხვავებულია
შავ ჩაიში გამოყენებული ახალი ჩაის ფოთლები მწვანე ჩაის მსგავსია, ხოლო ნახევრად ფერმენტირებული კლდის ჩაიში გამოყენებული ახალი ჩაის ფოთლები უფრო ძველია, ასე რომ, ჩვეულებრივ, შავი ჩაის ფსკერზე შეგიძლიათ ნახოთ კვირტები და ფოთლები, მაგრამ კლდის ჩაის ქვედა ნაწილი. უფრო სქელია. ეს გამოწვეულია სხვადასხვა სახეობის ხეებით, რომლებსაც ისინი იყენებენ ჩაის ახალი ფოთლების მოსაკრეფად.
3. სხვადასხვა ფერები
მას შემდეგ, რაც შავი ჩაის ჩაის ფსკერი გაჟღენთილია, ის უნდა იყოს მოყავისფრო წითელი, ხოლო კლდის ჩაის ფსკერი მოყავისფრო შავი.
4. არომატი განსხვავებულია
შავი ჩაის არომატი ძირითადად არის თაფლი, კარტოფილი, კარამელი და ა.შ., ხოლო კლდის ჩაი ძირითადად კლდის ძვლის ყვავილებისა და ხილის სურნელოვანია.
5. გამოცხობის სხვადასხვა მეთოდი
როგორც კლდის ჩაი, ასევე შავი ჩაი მანქანით გაშრეს. განსხვავება იმაში მდგომარეობს, რომ კლდის ჩაის იწვება ნახშირით, ხოლო შავი ჩაის შებოლილია ფიჭვის შეშით.