დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.
DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.
DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.
მთავარი ფუნქციაა აზოტის გაზის შეყვანა შიდა ვაკუუმის შემდეგ, რაც საშუალებას აძლევს ჩაის დუღილის ანაერობულ გარემოში, წარმოქმნას მეტი ამინომჟავა (GABA არის გამა ამინობუტერინის მჟავა). GABA არის ბუნებრივი ქიმიური ნივთიერება, რომელიც აღჭურვილია სრულად ავტომატური ვაკუუმური ამოტუმბვით, აზოტის ინექციით და ჩაის დუღილის ფუნქციებით. ამავდროულად, მას შეუძლია რეალურ დროში აჩვენოს გაზის წნევა, აზოტის სისუფთავე და ა.შ.
ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CQFJ-70, რომელიც გამოიყენება ჩაის მოსავლის მიერ მოკრეფილი ახალი ფოთლის დასალაგებლად, შეუძლია გამოყოს სხვადასხვა ზომის ჩაი მზა ჩაის სხვადასხვა კლასის წარმოებისთვის.
1. დამუშავების სხვადასხვა მეთოდი
შავი ჩაი არის სრულად ფერმენტირებული ჩაი. დამუშავების დროს შავ ჩაის დუღილის გასაკეთებლად დუღილის მანქანა სჭირდება.
კლდის ჩაი არის ნახევრად ფერმენტირებული ჩაი. კლდის ჩაი მიეკუთვნება ოლონგის ჩაის: ეს არის ნახევრად ფერმენტირებული ჩაი, ანუ წარმოებისას სათანადოდ დუღდება, რათა ფოთლები ოდნავ შეწითლდეს. ეს არის ერთგვარი ჩაი მწვანე და შავ ჩაის შორის. მას აქვს როგორც მწვანე ჩაის სიახლე, ასევე შავი ჩაის სიტკბო. იმის გამო, რომ ფოთლების შუა მწვანეა და ფოთლების კიდეები წითელი, მას უწოდებენ "მწვანე ფოთლებს წითელი საზღვრებით". ამ დამუშავებას სჭირდება უნიკალური Electric/Wood Heating Hot Air Oolong Tea Shaking Drum Machine Wuyi Rock ჩაის გადამუშავებისთვის, ეს დამუშავება ქმნის განსხვავებას wuyi rock ჩაისა და სხვა სახის ჩაის შორის.
2. ნედლეული განსხვავებულია
შავ ჩაიში გამოყენებული ახალი ჩაის ფოთლები მწვანე ჩაის მსგავსია, ხოლო ნახევრად ფერმენტირებული კლდის ჩაიში გამოყენებული ახალი ჩაის ფოთლები უფრო ძველია, ასე რომ, ჩვეულებრივ, შავი ჩაის ფსკერზე შეგიძლიათ ნახოთ კვირტები და ფოთლები, მაგრამ კლდის ჩაის ქვედა ნაწილი. უფრო სქელია. ეს გამოწვეულია სხვადასხვა სახეობის ხეებით, რომლებსაც ისინი იყენებენ ჩაის ახალი ფოთლების მოსაკრეფად.
3. სხვადასხვა ფერები
მას შემდეგ, რაც შავი ჩაის ჩაის ფსკერი გაჟღენთილია, ის უნდა იყოს მოყავისფრო წითელი, ხოლო კლდის ჩაის ფსკერი მოყავისფრო შავი.
4. არომატი განსხვავებულია
შავი ჩაის არომატი ძირითადად არის თაფლი, კარტოფილი, კარამელი და ა.შ., ხოლო კლდის ჩაი ძირითადად კლდის ძვლის ყვავილებისა და ხილის სურნელოვანია.
5. გამოცხობის სხვადასხვა მეთოდი
როგორც კლდის ჩაი, ასევე შავი ჩაი მანქანით გაშრეს. განსხვავება იმაში მდგომარეობს, რომ კლდის ჩაის იწვება ნახშირით, ხოლო შავი ჩაის შებოლილია ფიჭვის შეშით.