ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CQFJ-70, რომელიც გამოიყენება ჩაის მოსავლის მიერ მოკრეფილი ახალი ფოთლის დასალაგებლად, შეუძლია გამოყოს სხვადასხვა ზომის ჩაი მზა ჩაის სხვადასხვა კლასის წარმოებისთვის.
DL-CRQ-20Z CTC შავი ჩაი HRS Gyrovane rotorvane მანქანა ძირითადად გამოიყენება CTC შავი ჩაის დასამუშავებლად.
DL-6CYQT-90250 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 40 კგ-დან 600 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
1. დამუშავების სხვადასხვა მეთოდი
შავი ჩაი არის სრულად ფერმენტირებული ჩაი. დამუშავების დროს შავ ჩაის დუღილის გასაკეთებლად დუღილის მანქანა სჭირდება.
კლდის ჩაი არის ნახევრად ფერმენტირებული ჩაი. კლდის ჩაი მიეკუთვნება ოლონგის ჩაის: ეს არის ნახევრად ფერმენტირებული ჩაი, ანუ წარმოებისას სათანადოდ დუღდება, რათა ფოთლები ოდნავ შეწითლდეს. ეს არის ერთგვარი ჩაი მწვანე და შავ ჩაის შორის. მას აქვს როგორც მწვანე ჩაის სიახლე, ასევე შავი ჩაის სიტკბო. იმის გამო, რომ ფოთლების შუა მწვანეა და ფოთლების კიდეები წითელი, მას უწოდებენ "მწვანე ფოთლებს წითელი საზღვრებით". ამ დამუშავებას სჭირდება უნიკალური Electric/Wood Heating Hot Air Oolong Tea Shaking Drum Machine Wuyi Rock ჩაის გადამუშავებისთვის, ეს დამუშავება ქმნის განსხვავებას wuyi rock ჩაისა და სხვა სახის ჩაის შორის.
2. ნედლეული განსხვავებულია
შავ ჩაიში გამოყენებული ახალი ჩაის ფოთლები მწვანე ჩაის მსგავსია, ხოლო ნახევრად ფერმენტირებული კლდის ჩაიში გამოყენებული ახალი ჩაის ფოთლები უფრო ძველია, ასე რომ, ჩვეულებრივ, შავი ჩაის ფსკერზე შეგიძლიათ ნახოთ კვირტები და ფოთლები, მაგრამ კლდის ჩაის ქვედა ნაწილი. უფრო სქელია. ეს გამოწვეულია სხვადასხვა სახეობის ხეებით, რომლებსაც ისინი იყენებენ ჩაის ახალი ფოთლების მოსაკრეფად.
3. სხვადასხვა ფერები
მას შემდეგ, რაც შავი ჩაის ჩაის ფსკერი გაჟღენთილია, ის უნდა იყოს მოყავისფრო წითელი, ხოლო კლდის ჩაის ფსკერი მოყავისფრო შავი.
4. არომატი განსხვავებულია
შავი ჩაის არომატი ძირითადად არის თაფლი, კარტოფილი, კარამელი და ა.შ., ხოლო კლდის ჩაი ძირითადად კლდის ძვლის ყვავილებისა და ხილის სურნელოვანია.
5. გამოცხობის სხვადასხვა მეთოდი
როგორც კლდის ჩაი, ასევე შავი ჩაი მანქანით გაშრეს. განსხვავება იმაში მდგომარეობს, რომ კლდის ჩაის იწვება ნახშირით, ხოლო შავი ჩაის შებოლილია ფიჭვის შეშით.