DL-6CFX-F30-3 არის ახალი ტიპის ჩაის სკრინინგის მოწყობილობა, რომელიც შემუშავებულია ჩვენი კომპანიის მიერ, მას შეუძლია გამოყოს ახალი ფოთლები და მზა ჩაი ერთ მანქანაში. მას შეუძლია დაზოგოს ფული და მუშები. მას შეუძლია შეცვალოს სკრინინგის სიჩქარე და ქარის სიჩქარე. ეს არის აუცილებელი კარგი დამხმარე ჩაის ქარხნისთვის!
DL-6CYQT-90250 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
მატჩას ქვის წისქვილი დამზადებულია გრანიტისგან, რომელიც ერთ ნაწილად არის გაჭრილი. დაფქვის საწყისი პროცესის შემდეგ ქვის ფხვნილი ან წიდა არ იკარგება გამოყენებისას, რაც უზრუნველყოფს მატჩას ჩაის უსაფრთხოებასა და სისუფთავეს.
Matcha Ball Mill განკუთვნილია სასოფლო-სამეურნეო პროდუქტების მშობიარობის შემდგომი დასაფენად (მაგ., მიწისქვეშა ჩაი, ჩინური სამკურნალო მასალები) დაბალი ტემპერატურის სახეხი (5-15 ℃) უპირატესობებით, რათა შეინარჩუნოს ნედლეული ფერი და არომატი, მშვენიერი სისრულე (500-1000 meshes), PLC– ით კონტროლირებადი მარტივი ოპერაცია და გამძლე სტრუქტურა.
მატჩას ქვის წისქვილი დამზადებულია გრანიტისგან, რომელიც ერთ ნაწილად არის გაჭრილი. დაფქვის საწყისი პროცესის შემდეგ ქვის ფხვნილი ან წიდა არ იკარგება გამოყენებისას, რაც უზრუნველყოფს მატჩას ჩაის უსაფრთხოებასა და სისუფთავეს.
DL-2306YB ერთ ნახევრად ავტომატური ჩაის დაჭერის მანქანა, რომელიც ინტეგრირებულია მცირე მარცვლოვანი შევსების აპარატთან, საშუალებას აძლევს ჩაის ეფექტურ დამუშავებას. მოქმედებს 220V- ზე 4.0 კგ ენერგიის გამომუშავებით, იგი ამაყობს წარმოების სიმძლავრით 500 ცალი საათში, რომელსაც შეუძლია დააჭიროს მრგვალი ჩაის ნამცხვრები (20.0-35.0 მმ) და დრაკონის ბურთის ფორმის ჩაი (20.0-27.0 მმ). ზუსტი რაოდენობრივი შევსების შერწყმა ინტელექტუალური დაჭერით, ეს არის ოპტიმალური არჩევანი ჩაის გადამამუშავებელი საწარმოებისთვის, რომელიც მიზნად ისახავს ეფექტურობის გაძლიერებას და ხარჯების შემცირებას.
4C-60L არის ჩაის ბაღებისთვის განკუთვნილი ავტომატური ჩაის ჩამოსხმის მანქანა. აღჭურვილია 2-ღარიანი ბენზინის ძრავით და 600 მმ საპასუხო საჭრელი თავით, ის ეფექტურად მოსავალს ჩაის ფოთლებს სიზუსტით. მხოლოდ 10-14.3 კგ წონით და ზურგჩანთის დიზაინით გამოირჩევა, ეს უზრუნველყოფს მოქნილ და მსუბუქ ოპერაციას გახანგრძლივებული გამოყენებისთვის. 0.7L საწვავის ავზი მხარს უჭერს უწყვეტი მუშაობის საათებს, ხოლო ცენტრიდანული ხახუნის clutch გადამცემი სისტემა უზრუნველყოფს სტაბილურ ენერგიას და მარტივ შენარჩუნებას. მისი სავარცხლის ტიპის ჭრის ტექნოლოგია განასხვავებს კვირტებსა და ფოთლებს, მინიმუმამდე მიყენებს ზიანს, ხოლო უარყოფითი წნევის შეწოვის მილაკი პირდაპირ აგროვებს ახალ ფოთლებს წელის დამონტაჟებულ ჩანთაში, ინტეგრირდება "კრეფა შეგროვებას" ერთ პროცესში
4C-60L არის ჩაის ბაღებისთვის განკუთვნილი ავტომატური ჩაის ჩამოსხმის მანქანა. აღჭურვილია 2-ღარიანი ბენზინის ძრავით და 600 მმ საპასუხო საჭრელი თავით, ის ეფექტურად მოსავალს ჩაის ფოთლებს სიზუსტით. მხოლოდ 10-14.3 კგ წონით და ზურგჩანთის დიზაინით გამოირჩევა, ეს უზრუნველყოფს მოქნილ და მსუბუქ ოპერაციას გახანგრძლივებული გამოყენებისთვის. 0.7L საწვავის ავზი მხარს უჭერს უწყვეტი მუშაობის საათებს, ხოლო ცენტრიდანული ხახუნის clutch გადამცემი სისტემა უზრუნველყოფს სტაბილურ ენერგიას და მარტივ შენარჩუნებას. მისი სავარცხლის ტიპის ჭრის ტექნოლოგია განასხვავებს კვირტებსა და ფოთლებს, მინიმუმამდე მიყენებს ზიანს, ხოლო უარყოფითი წნევის შეწოვის მილაკი პირდაპირ აგროვებს ახალ ფოთლებს წელის დამონტაჟებულ ჩანთაში, ინტეგრირდება "კრეფა შეგროვებას" ერთ პროცესში
როგორც უკვე აღვნიშნეთ, დაბალი ტემპერატურის ზემოქმედება ჩაის ხეებზე ძირითადად გაყინვის ზიანს აყენებს, რის შედეგადაც მცირდება ჩაის წარმოება და ხარისხი. როდესაც ჩაის ხე ხვდება უწყვეტ მაღალ ტემპერატურას, ეს ასევე იმოქმედებს მის ზრდასა და განვითარებაზე. მეცნიერული კვლევების თანახმად, მაქსიმალური ტემპერატურა, რომელსაც ჩაის ხეები უძლებენ, არის დაახლოებით 35-დან 40 გრადუსამდე ნორმალურ პირობებში, ხოლო გადარჩენის კრიტიკული წერტილი არის 45 გრადუსი. ბუნებრივ გარემოში, თუ დღის საშუალო დღიური ტემპერატურა 30 გრადუსზე მაღალია, ჩაის ხის ყლორტების ზრდა შენელდება ან შეჩერდება კიდეც. თუ მაღალი ტემპერატურა მუდმივად აჭარბებს 35 გრადუსს, ჩაის ხის ყლორტები შრება და კვდება. მას შემდეგ, რაც ეს გრძელვადიანი მაღალი ტემპერატურის ამინდი გაგრძელდება 10-დან 15 დღემდე, შეიძლება გამოიწვიოს ჩაის ხის მთლიანი გაშრობა და სიკვდილი, რაც გამოიწვევს ჩაის წარმოების შემცირებას და მოსავლის ნაკლებობას.
მაღალი ტემპერატურაც რომ არ გაგრძელდეს, ზაფხულში წარმოებული ჩაის ხარისხიც შედარებით დაბალია. იმის გამო, რომ ტემპერატურა ძალიან მაღალია, ის დააჩქარებს ნახშირბადის მეტაბოლიზმს ჩაის ხეში, რაც დააჩქარებს პოლიფენოლების კონვერტაციის სიჩქარეს, რაც გამოიწვევს პოლიფენოლების მაღალ შემცველობას, ჩაის ძლიერ კონცენტრაციას, აშკარა სიმწარეს, არომატს და ახალ გემოს. ქრებოდა.
ამიტომ ჩაის ხის ზრდის პროცესში ის უნდა იყოს კონტროლირებადი და მორგებული ისე, რომ ჩაის ხე გაიზარდოს მაქსიმალურად შესაფერის ტემპერატურულ დიაპაზონში. ზამთარში დაბალ ტემპერატურულ სეზონზე უნდა მივიღოთ ზომები სიცივის თავიდან ასაცილებლად და დათბობის მიზნით, ხოლო ზაფხულის მაღალტემპერატურულ პერიოდში ყურადღება უნდა მივაქციოთ დაჩრდილვას, მზისგან დაცვას და მორწყვას, რათა უზრუნველვყოთ ნორმალური ზრდა და განვითარება. ჩაის ხეების და უზრუნველყოს ჩაის ფოთლების ხარისხი.