როგორც საშუალო ზომის მასალის შესაფუთი მანქანა, ის შეიძლება გამოყენებულ იქნას მარცვლოვანი და ფხვნილის პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი, თხილი, ყავა, კანფეტი, სამრეწველო ხრახნები და ა.შ. და იყენებს უკანა დალუქვის ჩანთის დამზადების პროცესს. მას შეუძლია წუთში 20 ტომრის წარმოება.
ნეილონის სამკუთხედის პირამიდების ჩაის პაკეტების შესაფუთი მანქანა გარე პარკით არის გამორჩეული ჩაის შეფუთვის სფეროში. შესაფერისია სხვადასხვა ჩაისთვის, როგორიცაა შავი, მწვანე, ოლონგი, მცენარეული და ყვავილოვანი ჩაი. იგი ქმნის უნიკალურ სამკუთხა პირამიდის ნეილონის ჩაის პაკეტებს კვადრატული რეზინის გარე პარკით დაცვისა და მიმზიდველობისთვის. შეფუთვის სიჩქარეა 2000 - 4500 ჩანთა/წთ. ინოვაცია მდგომარეობს ზუსტ კონტროლსა და სტაბილურობაში. მოწინავე ტექნოლოგია აერთიანებს შიდა და გარე ჩანთებს შეუფერხებლად. მაღალი ხარისხის მასალები და დახვეწილი სტრუქტურა უზრუნველყოფს გამძლეობას. შესანიშნავი არჩევანი ჩაის მწარმოებლებისთვის, რომლებიც ეძებენ ხარისხს და ინოვაციებს.
ავტომატური თბოშეკუმშვის შესაფუთი მანქანა პლასტიკური ფირის შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შესაფუთი მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. იგი იყენებს პლასტმასის ფილას პროდუქტების მჭიდროდ შესაფუთად და შემდეგ მიმართავს სითბოს ფილმის შესამცირებლად, რაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიურად სასიამოვნო შეფუთვას.
ვაკუუმური შიდა ფირის შესაფუთი მანქანა განკუთვნილია ისეთი პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი. შლის ჰაერს მტვერსასრუტით, რათა თავიდან აიცილოს დაჟანგვა და ტენიანობა, ახანგრძლივოს შენახვის ვადა. აქვს მაღალი სიზუსტის აწონვის სისტემა. შიდა ფილმი იცავს პროდუქტებს. მარტივი ექსპლუატაცია და ეფექტური, იდეალურია ახალი შეფუთვის შესანახად.
ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.
DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.
DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.
როგორც უკვე აღვნიშნეთ, დაბალი ტემპერატურის ზემოქმედება ჩაის ხეებზე ძირითადად გაყინვის ზიანს აყენებს, რის შედეგადაც მცირდება ჩაის წარმოება და ხარისხი. როდესაც ჩაის ხე ხვდება უწყვეტ მაღალ ტემპერატურას, ეს ასევე იმოქმედებს მის ზრდასა და განვითარებაზე. მეცნიერული კვლევების თანახმად, მაქსიმალური ტემპერატურა, რომელსაც ჩაის ხეები უძლებენ, არის დაახლოებით 35-დან 40 გრადუსამდე ნორმალურ პირობებში, ხოლო გადარჩენის კრიტიკული წერტილი არის 45 გრადუსი. ბუნებრივ გარემოში, თუ დღის საშუალო დღიური ტემპერატურა 30 გრადუსზე მაღალია, ჩაის ხის ყლორტების ზრდა შენელდება ან შეჩერდება კიდეც. თუ მაღალი ტემპერატურა მუდმივად აჭარბებს 35 გრადუსს, ჩაის ხის ყლორტები შრება და კვდება. მას შემდეგ, რაც ეს გრძელვადიანი მაღალი ტემპერატურის ამინდი გაგრძელდება 10-დან 15 დღემდე, შეიძლება გამოიწვიოს ჩაის ხის მთლიანი გაშრობა და სიკვდილი, რაც გამოიწვევს ჩაის წარმოების შემცირებას და მოსავლის ნაკლებობას.
მაღალი ტემპერატურაც რომ არ გაგრძელდეს, ზაფხულში წარმოებული ჩაის ხარისხიც შედარებით დაბალია. იმის გამო, რომ ტემპერატურა ძალიან მაღალია, ის დააჩქარებს ნახშირბადის მეტაბოლიზმს ჩაის ხეში, რაც დააჩქარებს პოლიფენოლების კონვერტაციის სიჩქარეს, რაც გამოიწვევს პოლიფენოლების მაღალ შემცველობას, ჩაის ძლიერ კონცენტრაციას, აშკარა სიმწარეს, არომატს და ახალ გემოს. ქრებოდა.
ამიტომ ჩაის ხის ზრდის პროცესში ის უნდა იყოს კონტროლირებადი და მორგებული ისე, რომ ჩაის ხე გაიზარდოს მაქსიმალურად შესაფერის ტემპერატურულ დიაპაზონში. ზამთარში დაბალ ტემპერატურულ სეზონზე უნდა მივიღოთ ზომები სიცივის თავიდან ასაცილებლად და დათბობის მიზნით, ხოლო ზაფხულის მაღალტემპერატურულ პერიოდში ყურადღება უნდა მივაქციოთ დაჩრდილვას, მზისგან დაცვას და მორწყვას, რათა უზრუნველვყოთ ნორმალური ზრდა და განვითარება. ჩაის ხეების და უზრუნველყოს ჩაის ფოთლების ხარისხი.