DL-6CYMJ-32 ელექტრო შავი ოქროს ქვის Matcha საფქვავი: დაფქვავს ≤15μm-მდე, სიმძლავრე ~50გ/სთ, 0.55KW. იდეალურია პრემიუმ, მცირე პარტიების შესანიშნავი მატჩისთვის.
DL-6CSTL-CM50 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 50 სმ, სიგრძე 260 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 50 კგ საათში.
DL-6CSTP-D110 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 110 სმ, სიგრძე 100 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 100 კგ საათში.
DL-6CSTL-CM80 მწვანე / ოლონგის ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ქვანახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, ბარაბნის დიამეტრი 80 სმ, სიგრძე 400 სმ, სიჩქარისა და ტემპერატურის რეგულირება. ტევადობა დაახლოებით 200 კგ საათში.
DL-6CFX-435 შეიძლება გამოყენებულ იქნას ყველა სახის ჩაისთვის, ჰაერის მოცულობის გამო, სხვადასხვა წონის ჩაის აფეთქება ხდება სხვადასხვა პოზიციებზე და სკრინინგდება შესაბამისი გასასვლელით, შეიძლება შეირჩეს 5 სხვადასხვა ზომის ჩაი.
DL-6CFX-F30-3QB არის ახალი ტიპის ჩაის სკრინინგის მოწყობილობა, რომელიც შემუშავებულია ჩვენი კომპანიის მიერ, მას შეუძლია გამოყოს ახალი ფოთლები და მზა ჩაი ერთ მანქანაში. მას შეუძლია დაზოგოს ფული და მუშები. მას შეუძლია შეცვალოს სკრინინგის სიჩქარე და ქარის სიჩქარე. ჩაის ქარხნისთვის აუცილებელი კარგი დამხმარეა!
DL-6CYQT-6105 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 32 კგ თითო პარტიაში.
ეს მანქანა შესაფერისია მაღალი ხარისხის ხვეული ჩაის ჩამოყალიბებისა და გამოწვისთვის. ამ აპარატით მოხალულ ჩაის აქვს მჭიდრო და მოწესრიგებული ზოლები, ერთგვაროვანი დახვევა, ნათელი მწვანე ფერი, ხილული თეთრი ბზუილი და მდიდარი არომატი, რაც სრულად აჩვენებს მაღალი ხარისხის ჩაის მახასიათებლებს. აპარატის გათბობის სისტემა გთავაზობთ ორ ვარიანტს: ელექტრო გათბობას და თხევადი აირის გათბობას, რაც მომხმარებლებს საშუალებას აძლევს აირჩიონ მოქნილად მათი რეალური საჭიროებიდან გამომდინარე.
ზოგადად, ჩაის ხეები არ არის განსაკუთრებით ყინვაგამძლე. როდესაც ტემპერატურა მინუს 5 გრადუსზე დაბალია, ის ძირითადად განიცდის ძლიერ გაყინვას. თუმცა, ჯერ კიდევ არსებობს გარკვეული განსხვავებები სხვადასხვა ჯიშის ჩაის ტოლერანტობაში დაბალი ტემპერატურის მიმართ. აქ საუბარია მინიმალურ კრიტიკულ ტემპერატურაზე, რომელიც არის კონცეფცია სხვადასხვა ჯიშის დაბალი ტემპერატურის ტოლერანტობის გამორჩევის მიზნით.
ნორმალურ პირობებში, ბუჩქის ტიპის ჩაის ჯიშების ტოლერანტობა უფრო ძლიერია, ვიდრე ხის ტიპის ჩაის ხეები, ხოლო საშუალო და პატარა ფოთლოვანი ჩაის ხეების ტოლერანტობა უფრო ძლიერია, ვიდრე მსხვილფოთლიანი ჩაის ხეები. მაგალითად, ლონგჯინგის სახეობა და ბუჩქის ჯიმენის სახეობა ძირითადად უძლებს დაბალ ტემპერატურას მინუს 12-16 გრადუსამდე. და არბორის ტიპის მსხვილფოთლიანი სახეობები იუნანში განიცდის ძლიერ გაყინვას, სანამ ის მინუს 6 გრადუსზე დაბლა იქნება.
რა თქმა უნდა, ზრდის სხვადასხვა პერიოდში, ჩაის ხეების ტოლერანტობა დაბალი ტემპერატურის მიმართაც განსხვავებულია. მარტივად რომ ვთქვათ, ჩაის ხეებს ყველაზე მეტად ეშინიათ ყინვის დაზიანების ჩითილის, ახალგაზრდა ასაკისა და დაბერების სტადიაზე, ხოლო მოზრდილ სტადიაზე ჩაის ხეები უფრო მდგრადია ყინვის დაზიანების მიმართ. ამავდროულად, ჩაის ხის ახალი ყლორტები და კვირტები ნაკლებად მგრძნობიარეა გაყინვის დაზიანების მიმართ, ხოლო ძველი ფოთლები უფრო მგრძნობიარეა გაყინვისგან. აქედან გამომდინარე, ჩვენ ვხედავთ, რომ ყოველწლიურად, სანამ საგაზაფხულო ჩაი ბაზარზე გამოვა, როგორც კი ყინვაგამძლე სერიოზული ზიანი მიადგება, ის დიდ გავლენას მოახდენს ჩაის ფოთლების ხარისხსა და მოსავლიანობაზე და დიდ ზარალს მიაყენებს ჩაის ფერმერებს.