როგორც საშუალო ზომის მასალის შესაფუთი მანქანა, ის შეიძლება გამოყენებულ იქნას მარცვლოვანი და ფხვნილის პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი, თხილი, ყავა, კანფეტი, სამრეწველო ხრახნები და ა.შ. და იყენებს უკანა დალუქვის ჩანთის დამზადების პროცესს. მას შეუძლია წუთში 20 ტომრის წარმოება.
ნეილონის სამკუთხედის პირამიდების ჩაის პაკეტების შესაფუთი მანქანა გარე პარკით არის გამორჩეული ჩაის შეფუთვის სფეროში. შესაფერისია სხვადასხვა ჩაისთვის, როგორიცაა შავი, მწვანე, ოლონგი, მცენარეული და ყვავილოვანი ჩაი. იგი ქმნის უნიკალურ სამკუთხა პირამიდის ნეილონის ჩაის პაკეტებს კვადრატული რეზინის გარე პარკით დაცვისა და მიმზიდველობისთვის. შეფუთვის სიჩქარეა 2000 - 4500 ჩანთა/წთ. ინოვაცია მდგომარეობს ზუსტ კონტროლსა და სტაბილურობაში. მოწინავე ტექნოლოგია აერთიანებს შიდა და გარე ჩანთებს შეუფერხებლად. მაღალი ხარისხის მასალები და დახვეწილი სტრუქტურა უზრუნველყოფს გამძლეობას. შესანიშნავი არჩევანი ჩაის მწარმოებლებისთვის, რომლებიც ეძებენ ხარისხს და ინოვაციებს.
ავტომატური თბოშეკუმშვის შესაფუთი მანქანა პლასტიკური ფირის შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შესაფუთი მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. იგი იყენებს პლასტმასის ფილას პროდუქტების მჭიდროდ შესაფუთად და შემდეგ მიმართავს სითბოს ფილმის შესამცირებლად, რაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიურად სასიამოვნო შეფუთვას.
ვაკუუმური შიდა ფირის შესაფუთი მანქანა განკუთვნილია ისეთი პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი. შლის ჰაერს მტვერსასრუტით, რათა თავიდან აიცილოს დაჟანგვა და ტენიანობა, ახანგრძლივოს შენახვის ვადა. აქვს მაღალი სიზუსტის აწონვის სისტემა. შიდა ფილმი იცავს პროდუქტებს. მარტივი ექსპლუატაცია და ეფექტური, იდეალურია ახალი შეფუთვის შესანახად.
ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.
DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.
DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.
ზოგადად, ჩაის ხეები არ არის განსაკუთრებით ყინვაგამძლე. როდესაც ტემპერატურა მინუს 5 გრადუსზე დაბალია, ის ძირითადად განიცდის ძლიერ გაყინვას. თუმცა, ჯერ კიდევ არსებობს გარკვეული განსხვავებები სხვადასხვა ჯიშის ჩაის ტოლერანტობაში დაბალი ტემპერატურის მიმართ. აქ საუბარია მინიმალურ კრიტიკულ ტემპერატურაზე, რომელიც არის კონცეფცია სხვადასხვა ჯიშის დაბალი ტემპერატურის ტოლერანტობის გამორჩევის მიზნით.
ნორმალურ პირობებში, ბუჩქის ტიპის ჩაის ჯიშების ტოლერანტობა უფრო ძლიერია, ვიდრე ხის ტიპის ჩაის ხეები, ხოლო საშუალო და პატარა ფოთლოვანი ჩაის ხეების ტოლერანტობა უფრო ძლიერია, ვიდრე მსხვილფოთლიანი ჩაის ხეები. მაგალითად, ლონგჯინგის სახეობა და ბუჩქის ჯიმენის სახეობა ძირითადად უძლებს დაბალ ტემპერატურას მინუს 12-16 გრადუსამდე. და არბორის ტიპის მსხვილფოთლიანი სახეობები იუნანში განიცდის ძლიერ გაყინვას, სანამ ის მინუს 6 გრადუსზე დაბლა იქნება.
რა თქმა უნდა, ზრდის სხვადასხვა პერიოდში, ჩაის ხეების ტოლერანტობა დაბალი ტემპერატურის მიმართაც განსხვავებულია. მარტივად რომ ვთქვათ, ჩაის ხეებს ყველაზე მეტად ეშინიათ ყინვის დაზიანების ჩითილის, ახალგაზრდა ასაკისა და დაბერების სტადიაზე, ხოლო მოზრდილ სტადიაზე ჩაის ხეები უფრო მდგრადია ყინვის დაზიანების მიმართ. ამავდროულად, ჩაის ხის ახალი ყლორტები და კვირტები ნაკლებად მგრძნობიარეა გაყინვის დაზიანების მიმართ, ხოლო ძველი ფოთლები უფრო მგრძნობიარეა გაყინვისგან. აქედან გამომდინარე, ჩვენ ვხედავთ, რომ ყოველწლიურად, სანამ საგაზაფხულო ჩაი ბაზარზე გამოვა, როგორც კი ყინვაგამძლე სერიოზული ზიანი მიადგება, ის დიდ გავლენას მოახდენს ჩაის ფოთლების ხარისხსა და მოსავლიანობაზე და დიდ ზარალს მიაყენებს ჩაის ფერმერებს.