email

ჩაის კრეფის შენიშვნები

ცხელი პროდუქცია

რა არის მსოფლიოში პირველი მონოგრაფია ჩაის მეცნიერების შესახებ?

რა არის მსოფლიოში პირველი მონოგრაფია ჩაის მეცნიერების შესახებ?

2023-03-25 15:38:48

პირველი მონოგრაფია ჩაის შესახებ ჩინეთში და პირველი მონოგრაფია ჩაის შესახებ მსოფლიოს ისტორიაში არის "ჩაის კლასიკა" დაწერილი ლუ იუ. დაწვრილებით ახსენით ჩაი

როგორ დავამუშავოთ შავი ჩაი?

როგორ დავამუშავოთ შავი ჩაი?

2023-03-11 15:34:05

შავი ჩაის ერთ-ერთი მნიშვნელოვანი პროცესია დუღილი, შესაფერისი დუღილის აპარატის გამოყენებამ შეიძლება გააკონტროლოს შავი ჩაის კარგი ხარისხი.

რა განსხვავებაა მწვანე ჩაის გაშრობის დამუშავების სხვადასხვა მეთოდებს შორის?

რა განსხვავებაა მწვანე ჩაის გაშრობის დამუშავების სხვადასხვა მეთოდებს შორის?

2023-03-04 15:34:43

მწვანე ჩაის გაშრობის სხვადასხვა მეთოდი, სხვადასხვა აპარატები, მწვანე ჩაის ძაფები და მწვანე ჩაის არომატი განსხვავებულია, მივესალმებით თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის.

როდის დაიწყო მწვანე ჩაის გაყიდვა?

როდის დაიწყო მწვანე ჩაის გაყიდვა?

2023-02-25 14:55:48

როგორ დავამუშავოთ სპეციალური ნემსის ტიპის მწვანე ჩაი, მივესალმებით თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის!

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

ჩაის კრეფის შენიშვნები

2022-06-18 15:29:27

პირველი არის tea picking method.
ჩაის კრეფის მეთოდი, როგორც წესი, არის სახელურით კრეფა, რომელიც გულისხმობს ახალგაზრდა კვირტებისა და ფოთლების საჩვენებელი თითით და ცერა თითით ნაზად გადაჯაჭვებას და ზევით აწევას.
დღესდღეობით, კრეფის მრავალი მეთოდი არასწორია, და ისეთი არასწორი მეთოდები, როგორიცაა გახეხვა, მოზიდვა, გადახვევა და დაჭერა, თავიდან უნდა იქნას აცილებული. იმის გამო, რომ ეს ტექნიკა გაზრდის ჭრილობის ფართობს კრეფის ადგილზე, რაც არა მხოლოდ ზრდის ჩაის ხის სხეულის ჭრილობის ფართობს, არამედ მას შემდეგ, რაც ჩაის ფოთლები დამუშავდება ახალი ყლორტებისთვის, გაწითლებული კვალი გვხვდება მზა ღეროს ფუძესთან. ჩაი, ამზადებს ფოთლებს სხვადასხვა ფსკერს.
მეორეა, ყურადღება მიაქციოთ ჩაის დალევის გზას.
ჩვენ მხარს ვუჭერთ დროულ მაინინგს და ცხენოსნობის მოპოვებას. ანუ სწრაფი უნდა იყოს. პარტიების განმასხვავებელი ნიშნით ყურადღება უნდა გავამახვილოთ გულმოდგინე მაინინგზე, ხოლო პარტიები უნდა განვასხვავოთ გულმოდგინე მაინინგის საფუძველზე.
"თმას შეჭრის" მსგავსად ერთ დროს წინ ნუ წაიწევთ, თორემ წინა ტოტები ნაზი გახდება და უკანა ტოტები დაბერდება. ეს არის მიზეზი იმისა, რომ მაღალი მოსავალი არ არის კარგი მოსავალი და მაღალი მოსავალი არ არის მაღალი ხარისხის.
მესამე, ყურადღება მიაქციეთ „შუაზე დაჭერას ორივე მხარის დასაწინაურებლად“.
Რას ნიშნავს? ჩაის აქვს ზევით ზრდის მახასიათებლები, უფრო ძლიერი ცენტრალური დომინირებით და შედარებით ძლიერი აპიკალური დომინირებით. ხშირად, ხის შუაში ზრდის ტემპი აღემატება ხის ორ მხარეს. შუა ნაწილი შეიძლება უფრო მძიმედ მოიკრიფოს, ხოლო ორი მხარე სათანადოდ უნდა იყოს დაცული.
„შუაზე დაჭერისა და ორივე მხარის დაწინაურების“ მეთოდით, ტილო უფრო და უფრო მკვრივი გახდება.