DL-6CYMJ-32 ელექტრო შავი ოქროს ქვის Matcha საფქვავი: დაფქვავს ≤15μm-მდე, სიმძლავრე ~50გ/სთ, 0.55KW. იდეალურია პრემიუმ, მცირე პარტიების შესანიშნავი მატჩისთვის.
DL-6CSTL-CM50 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 50 სმ, სიგრძე 260 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 50 კგ საათში.
DL-6CSTP-D110 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 110 სმ, სიგრძე 100 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 100 კგ საათში.
DL-6CSTL-CM80 მწვანე / ოლონგის ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ქვანახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, ბარაბნის დიამეტრი 80 სმ, სიგრძე 400 სმ, სიჩქარისა და ტემპერატურის რეგულირება. ტევადობა დაახლოებით 200 კგ საათში.
DL-6CFX-435 შეიძლება გამოყენებულ იქნას ყველა სახის ჩაისთვის, ჰაერის მოცულობის გამო, სხვადასხვა წონის ჩაის აფეთქება ხდება სხვადასხვა პოზიციებზე და სკრინინგდება შესაბამისი გასასვლელით, შეიძლება შეირჩეს 5 სხვადასხვა ზომის ჩაი.
DL-6CFX-F30-3QB არის ახალი ტიპის ჩაის სკრინინგის მოწყობილობა, რომელიც შემუშავებულია ჩვენი კომპანიის მიერ, მას შეუძლია გამოყოს ახალი ფოთლები და მზა ჩაი ერთ მანქანაში. მას შეუძლია დაზოგოს ფული და მუშები. მას შეუძლია შეცვალოს სკრინინგის სიჩქარე და ქარის სიჩქარე. ჩაის ქარხნისთვის აუცილებელი კარგი დამხმარეა!
DL-6CYQT-6105 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 32 კგ თითო პარტიაში.
ეს მანქანა შესაფერისია მაღალი ხარისხის ხვეული ჩაის ჩამოყალიბებისა და გამოწვისთვის. ამ აპარატით მოხალულ ჩაის აქვს მჭიდრო და მოწესრიგებული ზოლები, ერთგვაროვანი დახვევა, ნათელი მწვანე ფერი, ხილული თეთრი ბზუილი და მდიდარი არომატი, რაც სრულად აჩვენებს მაღალი ხარისხის ჩაის მახასიათებლებს. აპარატის გათბობის სისტემა გთავაზობთ ორ ვარიანტს: ელექტრო გათბობას და თხევადი აირის გათბობას, რაც მომხმარებლებს საშუალებას აძლევს აირჩიონ მოქნილად მათი რეალური საჭიროებიდან გამომდინარე.
პირველი არის tea picking method.
ჩაის კრეფის მეთოდი, როგორც წესი, არის სახელურით კრეფა, რომელიც გულისხმობს ახალგაზრდა კვირტებისა და ფოთლების საჩვენებელი თითით და ცერა თითით ნაზად გადაჯაჭვებას და ზევით აწევას.
დღესდღეობით, კრეფის მრავალი მეთოდი არასწორია, და ისეთი არასწორი მეთოდები, როგორიცაა გახეხვა, მოზიდვა, გადახვევა და დაჭერა, თავიდან უნდა იქნას აცილებული. იმის გამო, რომ ეს ტექნიკა გაზრდის ჭრილობის ფართობს კრეფის ადგილზე, რაც არა მხოლოდ ზრდის ჩაის ხის სხეულის ჭრილობის ფართობს, არამედ მას შემდეგ, რაც ჩაის ფოთლები დამუშავდება ახალი ყლორტებისთვის, გაწითლებული კვალი გვხვდება მზა ღეროს ფუძესთან. ჩაი, ამზადებს ფოთლებს სხვადასხვა ფსკერს.
მეორეა, ყურადღება მიაქციოთ ჩაის დალევის გზას.
ჩვენ მხარს ვუჭერთ დროულ მაინინგს და ცხენოსნობის მოპოვებას. ანუ სწრაფი უნდა იყოს. პარტიების განმასხვავებელი ნიშნით ყურადღება უნდა გავამახვილოთ გულმოდგინე მაინინგზე, ხოლო პარტიები უნდა განვასხვავოთ გულმოდგინე მაინინგის საფუძველზე.
"თმას შეჭრის" მსგავსად ერთ დროს წინ ნუ წაიწევთ, თორემ წინა ტოტები ნაზი გახდება და უკანა ტოტები დაბერდება. ეს არის მიზეზი იმისა, რომ მაღალი მოსავალი არ არის კარგი მოსავალი და მაღალი მოსავალი არ არის მაღალი ხარისხის.
მესამე, ყურადღება მიაქციეთ „შუაზე დაჭერას ორივე მხარის დასაწინაურებლად“.
Რას ნიშნავს? ჩაის აქვს ზევით ზრდის მახასიათებლები, უფრო ძლიერი ცენტრალური დომინირებით და შედარებით ძლიერი აპიკალური დომინირებით. ხშირად, ხის შუაში ზრდის ტემპი აღემატება ხის ორ მხარეს. შუა ნაწილი შეიძლება უფრო მძიმედ მოიკრიფოს, ხოლო ორი მხარე სათანადოდ უნდა იყოს დაცული.
„შუაზე დაჭერისა და ორივე მხარის დაწინაურების“ მეთოდით, ტილო უფრო და უფრო მკვრივი გახდება.