ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CQFJ-70, რომელიც გამოიყენება ჩაის მოსავლის მიერ მოკრეფილი ახალი ფოთლის დასალაგებლად, შეუძლია გამოყოს სხვადასხვა ზომის ჩაი მზა ჩაის სხვადასხვა კლასის წარმოებისთვის.
DL-CRQ-20Z CTC შავი ჩაი HRS Gyrovane rotorvane მანქანა ძირითადად გამოიყენება CTC შავი ჩაის დასამუშავებლად.
DL-6CYQT-90250 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 40 კგ-დან 600 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
პირველი არის tea picking method.
ჩაის კრეფის მეთოდი, როგორც წესი, არის სახელურით კრეფა, რომელიც გულისხმობს ახალგაზრდა კვირტებისა და ფოთლების საჩვენებელი თითით და ცერა თითით ნაზად გადაჯაჭვებას და ზევით აწევას.
დღესდღეობით, კრეფის მრავალი მეთოდი არასწორია, და ისეთი არასწორი მეთოდები, როგორიცაა გახეხვა, მოზიდვა, გადახვევა და დაჭერა, თავიდან უნდა იქნას აცილებული. იმის გამო, რომ ეს ტექნიკა გაზრდის ჭრილობის ფართობს კრეფის ადგილზე, რაც არა მხოლოდ ზრდის ჩაის ხის სხეულის ჭრილობის ფართობს, არამედ მას შემდეგ, რაც ჩაის ფოთლები დამუშავდება ახალი ყლორტებისთვის, გაწითლებული კვალი გვხვდება მზა ღეროს ფუძესთან. ჩაი, ამზადებს ფოთლებს სხვადასხვა ფსკერს.
მეორეა, ყურადღება მიაქციოთ ჩაის დალევის გზას.
ჩვენ მხარს ვუჭერთ დროულ მაინინგს და ცხენოსნობის მოპოვებას. ანუ სწრაფი უნდა იყოს. პარტიების განმასხვავებელი ნიშნით ყურადღება უნდა გავამახვილოთ გულმოდგინე მაინინგზე, ხოლო პარტიები უნდა განვასხვავოთ გულმოდგინე მაინინგის საფუძველზე.
"თმას შეჭრის" მსგავსად ერთ დროს წინ ნუ წაიწევთ, თორემ წინა ტოტები ნაზი გახდება და უკანა ტოტები დაბერდება. ეს არის მიზეზი იმისა, რომ მაღალი მოსავალი არ არის კარგი მოსავალი და მაღალი მოსავალი არ არის მაღალი ხარისხის.
მესამე, ყურადღება მიაქციეთ „შუაზე დაჭერას ორივე მხარის დასაწინაურებლად“.
Რას ნიშნავს? ჩაის აქვს ზევით ზრდის მახასიათებლები, უფრო ძლიერი ცენტრალური დომინირებით და შედარებით ძლიერი აპიკალური დომინირებით. ხშირად, ხის შუაში ზრდის ტემპი აღემატება ხის ორ მხარეს. შუა ნაწილი შეიძლება უფრო მძიმედ მოიკრიფოს, ხოლო ორი მხარე სათანადოდ უნდა იყოს დაცული.
„შუაზე დაჭერისა და ორივე მხარის დაწინაურების“ მეთოდით, ტილო უფრო და უფრო მკვრივი გახდება.