email

ჩაის კრეფის შენიშვნები

ცხელი პროდუქცია

ჩაის სხვადასხვა ფოთლების გაშრობის პროცესი

ჩაის სხვადასხვა ფოთლების გაშრობის პროცესი

2022-10-15 16:15:48

სხვადასხვა ტიპის ჩაისთვის, ჩაის ფოთლების გასაშრობად სხვადასხვა მეთოდის გამოყენება მაქსიმალურად გაზრდის და შეინარჩუნებს ჩაის ფოთლების არომატს, მიესალმება თქვენს კონტაქტს ჩაის ფოთლების გაშრობის შესახებ დამატებითი ინფორმაციისთვის.

ჩაის ხის ყოველდღიური მოვლა

ჩაის ხის ყოველდღიური მოვლა

2022-10-15 15:22:15

ჩაის ხის გასხვლა და ყოველდღიური მოვლა შეუძლია ჩაის ხეს მიიღოს მეტი ზრდის ნუტრიენტები.

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

2022-09-22 18:15:48

თანამედროვე დაწნეხილი ნამცხვარი მხარს უჭერს მეცნიერებას, რაც ადასტურებს, რომ დაწნეხილ ნამცხვარს უფრო მეტი უპირატესობა აქვს, ვიდრე ფხვიერ ჩაის ტრანსფორმაციის პროცესში.

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

2022-09-22 18:08:30

ისტორიის შერჩევამ წარმოადგინა Pu'er ჩაის ნამცხვრები, მაგრამ Pu'er ჩაის უნიკალური ფორმა დღემდე შენარჩუნებულია მისი უნიკალური ჩაის არომატის გამო.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

ჩაის კრეფის შენიშვნები

2022-06-18 15:29:27

პირველი არის tea picking method.
ჩაის კრეფის მეთოდი, როგორც წესი, არის სახელურით კრეფა, რომელიც გულისხმობს ახალგაზრდა კვირტებისა და ფოთლების საჩვენებელი თითით და ცერა თითით ნაზად გადაჯაჭვებას და ზევით აწევას.
დღესდღეობით, კრეფის მრავალი მეთოდი არასწორია, და ისეთი არასწორი მეთოდები, როგორიცაა გახეხვა, მოზიდვა, გადახვევა და დაჭერა, თავიდან უნდა იქნას აცილებული. იმის გამო, რომ ეს ტექნიკა გაზრდის ჭრილობის ფართობს კრეფის ადგილზე, რაც არა მხოლოდ ზრდის ჩაის ხის სხეულის ჭრილობის ფართობს, არამედ მას შემდეგ, რაც ჩაის ფოთლები დამუშავდება ახალი ყლორტებისთვის, გაწითლებული კვალი გვხვდება მზა ღეროს ფუძესთან. ჩაი, ამზადებს ფოთლებს სხვადასხვა ფსკერს.
მეორეა, ყურადღება მიაქციოთ ჩაის დალევის გზას.
ჩვენ მხარს ვუჭერთ დროულ მაინინგს და ცხენოსნობის მოპოვებას. ანუ სწრაფი უნდა იყოს. პარტიების განმასხვავებელი ნიშნით ყურადღება უნდა გავამახვილოთ გულმოდგინე მაინინგზე, ხოლო პარტიები უნდა განვასხვავოთ გულმოდგინე მაინინგის საფუძველზე.
"თმას შეჭრის" მსგავსად ერთ დროს წინ ნუ წაიწევთ, თორემ წინა ტოტები ნაზი გახდება და უკანა ტოტები დაბერდება. ეს არის მიზეზი იმისა, რომ მაღალი მოსავალი არ არის კარგი მოსავალი და მაღალი მოსავალი არ არის მაღალი ხარისხის.
მესამე, ყურადღება მიაქციეთ „შუაზე დაჭერას ორივე მხარის დასაწინაურებლად“.
Რას ნიშნავს? ჩაის აქვს ზევით ზრდის მახასიათებლები, უფრო ძლიერი ცენტრალური დომინირებით და შედარებით ძლიერი აპიკალური დომინირებით. ხშირად, ხის შუაში ზრდის ტემპი აღემატება ხის ორ მხარეს. შუა ნაწილი შეიძლება უფრო მძიმედ მოიკრიფოს, ხოლო ორი მხარე სათანადოდ უნდა იყოს დაცული.
„შუაზე დაჭერისა და ორივე მხარის დაწინაურების“ მეთოდით, ტილო უფრო და უფრო მკვრივი გახდება.