DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 60 კგ-დან 400 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHZ-5 გამოიყენება ელექტრო გათბობით, გარე საცხობი საღებავი შიგნით არის უჟანგავი ფოლადის უჯრები, საშრობი ფართობი 5კვმ, მოცულობა 15-25 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CRT-65T-ს შეუძლია თითქმის ყველა სახის ჩაის დამუშავება, სპილენძის ტიპის, ჩაის შეხების ნაწილი დამზადებულია უჟანგავი ფოლადისგან, დოლის დიამეტრი 65 სმ, სიმაღლე 48 სმ, მოცულობა დაახლოებით 60 კგ თითო პარტიაში.
ცირკულარული ვიბრაციული ეკრანის გამყოფი ძირითადად ჩაის სხვადასხვა ზომის მტვრის/ფხვნილის/ფრაგმენტის დასალაგებლად, გამოიყენება CTC ჩაის ან სხვა დაქუცმაცებული ჩაის ფოთოლისთვის, სურვილისამებრ სხვადასხვა ეკრანები სხვადასხვა ზომის ჩაის მისაღებად.
100 კგ ახალი ფოთლების დამუშავება 25 კგ მზა ულონგის ჩაის 12 საათში, ეს გვერდი გირჩევთ მწვანე ჩაის წარმოების აღჭურვილობის სრულ კომპლექტს და გამოყენების მეთოდებს.
მატჩას ქვის წისქვილი დამზადებულია გრანიტისგან, რომელიც ერთ ნაწილადაა გაჭრილი. დაფქვის საწყისი პროცესის შემდეგ ქვის ფხვნილი ან წიდა არ იკარგება გამოყენებისას, რაც უზრუნველყოფს მატჩას ჩაის უსაფრთხოებასა და სისუფთავეს.
ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
პირველი არის სტანდარტების კონცეფცია. ჩაის ნებისმიერი კრეფა უნდა ექვემდებარებოდეს ჩაის გარკვეულ ტიპს ან გარკვეული ხარისხის საჭიროებებს. ჩაის სხვადასხვა სახეობასა და ხარისხს აქვს განსხვავებული მოთხოვნები ახალი ფოთლების სტანდარტებთან დაკავშირებით, თუნდაც შემზღუდველი მოთხოვნები.
მაგალითად, Longjing ჩაის დამუშავება. Longjing ჩაი არის ბრტყელი ტიპის ჩაი, ფოთლის ფორმა უნდა იყოს ოვალური, ხოლო ფოთლის წვერი ბლაგვი.
სხვა მაგალითად, ვერცხლის ნემსები და ფიჭვის ნემსები გამოიყენება ნემსის ფორმის ჩაის დასამზადებლად. საჭიროა ფოთლის წვერი იყოს ბასრი ან მახვილი, რათა კვირტის ფოთლების შეფუთვის შემდეგ გახეხილი ჩაის ჯოხის „ნემსის ფორმა“ იყოს ბასრი და წვეტიანი, ფორმა კი ძალიან ლამაზი.
ამიტომ ჩაის სხვადასხვა სახეობას აქვს საკუთარი სტანდარტული მოთხოვნები. ბუდის ჩაის აქვს მოთხოვნები კვირტის ჩაის მიმართ, ფოთლის ჩაის აქვს მოთხოვნები ფოთლოვანი ჩაის მიმართ, ნაყარი ჩაის აქვს მოთხოვნები ნაყარი ჩაის მიმართ, ხოლო გვერდითი ჩაის მოთხოვნები აქვს გვერდითი ჩაის მიმართ. ჩვენ გვინდა ვემსახუროთ ამ სტანდარტს.
მეორე, აუცილებელია გაუმკლავდეს ურთიერთობას შორის tea harvesting და შეკავება, მოსავლის აღება და მართვა, და მოსავლის აღება და განვითარება კრეფის პროცესში. მნიშვნელოვანია შეახსენოთ მეგობრებს, რომ ყურადღება მიაქციონ ერთი ცოდნის გამოყენებას: სასწორები, თევზის ფოთლები და ნამდვილი ფოთლები.
ჩვეულებრივ 2-4 სასწორია, ანუ თითოეული ტოტის ბოლოში 2-4 სასწორია. ღეროები და ფოთლები განვითარებულია ფოთლის კვირტის პრიმორდიუმისგან, ხოლო ფოთლის პრიმორდიუმი იბადება ფოთლის იღლიის ორივე მხარეს - სხვა სიტყვებით რომ ვთქვათ, იქ, სადაც ქერცლები ყველაზე მეტად არის კონცენტრირებული, ფოთლის კვირტები ყველაზე მჭიდროდ არის განაწილებული.
თევზის ფოთლების მოსავლის შემთხვევაში, ძალიან მოკლე კვანძში შეიძლება 2-დან 4 ტოტის მიღება. თევზის ფოთლების გვერდითი კვირტების ტოტების დამატებასთან ერთად შეიძლება გაიზარდოს 5 ახალი ტოტი, რომელიც უფრო და უფრო მოსავალი გახდება.
მას შემდეგ, რაც უფრო და უფრო მეტი რწევა და უფრო მეტი ტოტები ამოიზარდა, ჩაის ბაღის მენეჯმენტი უნდა შეინარჩუნოს, რადგან მას მეტი საკვები ნივთიერება სჭირდება. ჩვენ ვთქვით, რომ 30 დღის განმავლობაში ფოთლები მოხმარებადი ფოთოლია და მენეჯმენტი უნდა გაძლიერდეს.