DL-6CYMJ-32 ელექტრო შავი ოქროს ქვის Matcha საფქვავი: დაფქვავს ≤15μm-მდე, სიმძლავრე ~50გ/სთ, 0.55KW. იდეალურია პრემიუმ, მცირე პარტიების შესანიშნავი მატჩისთვის.
DL-6CSTL-CM50 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 50 სმ, სიგრძე 260 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 50 კგ საათში.
DL-6CSTP-D110 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 110 სმ, სიგრძე 100 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 100 კგ საათში.
DL-6CSTL-CM80 მწვანე / ოლონგის ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ქვანახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, ბარაბნის დიამეტრი 80 სმ, სიგრძე 400 სმ, სიჩქარისა და ტემპერატურის რეგულირება. ტევადობა დაახლოებით 200 კგ საათში.
DL-6CFX-435 შეიძლება გამოყენებულ იქნას ყველა სახის ჩაისთვის, ჰაერის მოცულობის გამო, სხვადასხვა წონის ჩაის აფეთქება ხდება სხვადასხვა პოზიციებზე და სკრინინგდება შესაბამისი გასასვლელით, შეიძლება შეირჩეს 5 სხვადასხვა ზომის ჩაი.
DL-6CFX-F30-3QB არის ახალი ტიპის ჩაის სკრინინგის მოწყობილობა, რომელიც შემუშავებულია ჩვენი კომპანიის მიერ, მას შეუძლია გამოყოს ახალი ფოთლები და მზა ჩაი ერთ მანქანაში. მას შეუძლია დაზოგოს ფული და მუშები. მას შეუძლია შეცვალოს სკრინინგის სიჩქარე და ქარის სიჩქარე. ჩაის ქარხნისთვის აუცილებელი კარგი დამხმარეა!
DL-6CYQT-6105 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 32 კგ თითო პარტიაში.
ეს მანქანა შესაფერისია მაღალი ხარისხის ხვეული ჩაის ჩამოყალიბებისა და გამოწვისთვის. ამ აპარატით მოხალულ ჩაის აქვს მჭიდრო და მოწესრიგებული ზოლები, ერთგვაროვანი დახვევა, ნათელი მწვანე ფერი, ხილული თეთრი ბზუილი და მდიდარი არომატი, რაც სრულად აჩვენებს მაღალი ხარისხის ჩაის მახასიათებლებს. აპარატის გათბობის სისტემა გთავაზობთ ორ ვარიანტს: ელექტრო გათბობას და თხევადი აირის გათბობას, რაც მომხმარებლებს საშუალებას აძლევს აირჩიონ მოქნილად მათი რეალური საჭიროებიდან გამომდინარე.
პირველი არის სტანდარტების კონცეფცია. ჩაის ნებისმიერი კრეფა უნდა ექვემდებარებოდეს ჩაის გარკვეულ ტიპს ან გარკვეული ხარისხის საჭიროებებს. ჩაის სხვადასხვა სახეობასა და ხარისხს აქვს განსხვავებული მოთხოვნები ახალი ფოთლების სტანდარტებთან დაკავშირებით, თუნდაც შემზღუდველი მოთხოვნები.
მაგალითად, Longjing ჩაის დამუშავება. Longjing ჩაი არის ბრტყელი ტიპის ჩაი, ფოთლის ფორმა უნდა იყოს ოვალური, ხოლო ფოთლის წვერი ბლაგვი.
სხვა მაგალითად, ვერცხლის ნემსები და ფიჭვის ნემსები გამოიყენება ნემსის ფორმის ჩაის დასამზადებლად. საჭიროა ფოთლის წვერი იყოს ბასრი ან მახვილი, რათა კვირტის ფოთლების შეფუთვის შემდეგ გახეხილი ჩაის ჯოხის „ნემსის ფორმა“ იყოს ბასრი და წვეტიანი, ფორმა კი ძალიან ლამაზი.
ამიტომ ჩაის სხვადასხვა სახეობას აქვს საკუთარი სტანდარტული მოთხოვნები. ბუდის ჩაის აქვს მოთხოვნები კვირტის ჩაის მიმართ, ფოთლის ჩაის აქვს მოთხოვნები ფოთლოვანი ჩაის მიმართ, ნაყარი ჩაის აქვს მოთხოვნები ნაყარი ჩაის მიმართ, ხოლო გვერდითი ჩაის მოთხოვნები აქვს გვერდითი ჩაის მიმართ. ჩვენ გვინდა ვემსახუროთ ამ სტანდარტს.
მეორე, აუცილებელია გაუმკლავდეს ურთიერთობას შორის tea harvesting და შეკავება, მოსავლის აღება და მართვა, და მოსავლის აღება და განვითარება კრეფის პროცესში. მნიშვნელოვანია შეახსენოთ მეგობრებს, რომ ყურადღება მიაქციონ ერთი ცოდნის გამოყენებას: სასწორები, თევზის ფოთლები და ნამდვილი ფოთლები.
ჩვეულებრივ 2-4 სასწორია, ანუ თითოეული ტოტის ბოლოში 2-4 სასწორია. ღეროები და ფოთლები განვითარებულია ფოთლის კვირტის პრიმორდიუმისგან, ხოლო ფოთლის პრიმორდიუმი იბადება ფოთლის იღლიის ორივე მხარეს - სხვა სიტყვებით რომ ვთქვათ, იქ, სადაც ქერცლები ყველაზე მეტად არის კონცენტრირებული, ფოთლის კვირტები ყველაზე მჭიდროდ არის განაწილებული.
თევზის ფოთლების მოსავლის შემთხვევაში, ძალიან მოკლე კვანძში შეიძლება 2-დან 4 ტოტის მიღება. თევზის ფოთლების გვერდითი კვირტების ტოტების დამატებასთან ერთად შეიძლება გაიზარდოს 5 ახალი ტოტი, რომელიც უფრო და უფრო მოსავალი გახდება.
მას შემდეგ, რაც უფრო და უფრო მეტი რწევა და უფრო მეტი ტოტები ამოიზარდა, ჩაის ბაღის მენეჯმენტი უნდა შეინარჩუნოს, რადგან მას მეტი საკვები ნივთიერება სჭირდება. ჩვენ ვთქვით, რომ 30 დღის განმავლობაში ფოთლები მოხმარებადი ფოთოლია და მენეჯმენტი უნდა გაძლიერდეს.