ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.
DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.
DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.
მთავარი ფუნქციაა აზოტის გაზის შეყვანა შიდა ვაკუუმის შემდეგ, რაც საშუალებას აძლევს ჩაის დუღილის ანაერობულ გარემოში, წარმოქმნას მეტი ამინომჟავა (GABA არის გამა ამინობუტერინის მჟავა). GABA არის ბუნებრივი ქიმიური ნივთიერება, რომელიც აღჭურვილია სრულად ავტომატური ვაკუუმური ამოტუმბვით, აზოტის ინექციით და ჩაის დუღილის ფუნქციებით. ამავდროულად, მას შეუძლია რეალურ დროში აჩვენოს გაზის წნევა, აზოტის სისუფთავე და ა.შ.
ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
პირველი არის სტანდარტების კონცეფცია. ჩაის ნებისმიერი კრეფა უნდა ექვემდებარებოდეს ჩაის გარკვეულ ტიპს ან გარკვეული ხარისხის საჭიროებებს. ჩაის სხვადასხვა სახეობასა და ხარისხს აქვს განსხვავებული მოთხოვნები ახალი ფოთლების სტანდარტებთან დაკავშირებით, თუნდაც შემზღუდველი მოთხოვნები.
მაგალითად, Longjing ჩაის დამუშავება. Longjing ჩაი არის ბრტყელი ტიპის ჩაი, ფოთლის ფორმა უნდა იყოს ოვალური, ხოლო ფოთლის წვერი ბლაგვი.
სხვა მაგალითად, ვერცხლის ნემსები და ფიჭვის ნემსები გამოიყენება ნემსის ფორმის ჩაის დასამზადებლად. საჭიროა ფოთლის წვერი იყოს ბასრი ან მახვილი, რათა კვირტის ფოთლების შეფუთვის შემდეგ გახეხილი ჩაის ჯოხის „ნემსის ფორმა“ იყოს ბასრი და წვეტიანი, ფორმა კი ძალიან ლამაზი.
ამიტომ ჩაის სხვადასხვა სახეობას აქვს საკუთარი სტანდარტული მოთხოვნები. ბუდის ჩაის აქვს მოთხოვნები კვირტის ჩაის მიმართ, ფოთლის ჩაის აქვს მოთხოვნები ფოთლოვანი ჩაის მიმართ, ნაყარი ჩაის აქვს მოთხოვნები ნაყარი ჩაის მიმართ, ხოლო გვერდითი ჩაის მოთხოვნები აქვს გვერდითი ჩაის მიმართ. ჩვენ გვინდა ვემსახუროთ ამ სტანდარტს.
მეორე, აუცილებელია გაუმკლავდეს ურთიერთობას შორის tea harvesting და შეკავება, მოსავლის აღება და მართვა, და მოსავლის აღება და განვითარება კრეფის პროცესში. მნიშვნელოვანია შეახსენოთ მეგობრებს, რომ ყურადღება მიაქციონ ერთი ცოდნის გამოყენებას: სასწორები, თევზის ფოთლები და ნამდვილი ფოთლები.
ჩვეულებრივ 2-4 სასწორია, ანუ თითოეული ტოტის ბოლოში 2-4 სასწორია. ღეროები და ფოთლები განვითარებულია ფოთლის კვირტის პრიმორდიუმისგან, ხოლო ფოთლის პრიმორდიუმი იბადება ფოთლის იღლიის ორივე მხარეს - სხვა სიტყვებით რომ ვთქვათ, იქ, სადაც ქერცლები ყველაზე მეტად არის კონცენტრირებული, ფოთლის კვირტები ყველაზე მჭიდროდ არის განაწილებული.
თევზის ფოთლების მოსავლის შემთხვევაში, ძალიან მოკლე კვანძში შეიძლება 2-დან 4 ტოტის მიღება. თევზის ფოთლების გვერდითი კვირტების ტოტების დამატებასთან ერთად შეიძლება გაიზარდოს 5 ახალი ტოტი, რომელიც უფრო და უფრო მოსავალი გახდება.
მას შემდეგ, რაც უფრო და უფრო მეტი რწევა და უფრო მეტი ტოტები ამოიზარდა, ჩაის ბაღის მენეჯმენტი უნდა შეინარჩუნოს, რადგან მას მეტი საკვები ნივთიერება სჭირდება. ჩვენ ვთქვით, რომ 30 დღის განმავლობაში ფოთლები მოხმარებადი ფოთოლია და მენეჯმენტი უნდა გაძლიერდეს.