email

სტანდარტი ჩაის მოსავლისთვის

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებისტანდარტი ჩაის მოსავლისთვის

ცხელი პროდუქცია

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

2022-09-22 18:15:48

თანამედროვე დაწნეხილი ნამცხვარი მხარს უჭერს მეცნიერებას, რაც ადასტურებს, რომ დაწნეხილ ნამცხვარს უფრო მეტი უპირატესობა აქვს, ვიდრე ფხვიერ ჩაის ტრანსფორმაციის პროცესში.

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

2022-09-22 18:08:30

ისტორიის შერჩევამ წარმოადგინა Pu'er ჩაის ნამცხვრები, მაგრამ Pu'er ჩაის უნიკალური ფორმა დღემდე შენარჩუნებულია მისი უნიკალური ჩაის არომატის გამო.

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი?

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი?

2022-09-09 15:31:27

სათანადო გაშრობამ შეიძლება სრულად ასახოს Wuyi როკის ჩაის არომატი საბოლოო ეტაპზე, აქ არის მეტი ინფორმაცია გაშრობის შესახებ.

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი? 1

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი? 1

2022-09-09 15:24:25

გახმობა და მწვანე რყევა არის Wuyi როკ ჩაის წარმოების ძირითადი საფეხურები. მიესალმეთ თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

სტანდარტი ჩაის მოსავლისთვის

2022-06-11 17:39:36

პირველი არის სტანდარტების კონცეფცია. ჩაის ნებისმიერი კრეფა უნდა ექვემდებარებოდეს ჩაის გარკვეულ ტიპს ან გარკვეული ხარისხის საჭიროებებს. ჩაის სხვადასხვა სახეობასა და ხარისხს აქვს განსხვავებული მოთხოვნები ახალი ფოთლების სტანდარტებთან დაკავშირებით, თუნდაც შემზღუდველი მოთხოვნები.
მაგალითად, Longjing ჩაის დამუშავება. Longjing ჩაი არის ბრტყელი ტიპის ჩაი, ფოთლის ფორმა უნდა იყოს ოვალური, ხოლო ფოთლის წვერი ბლაგვი.
სხვა მაგალითად, ვერცხლის ნემსები და ფიჭვის ნემსები გამოიყენება ნემსის ფორმის ჩაის დასამზადებლად. საჭიროა ფოთლის წვერი იყოს ბასრი ან მახვილი, რათა კვირტის ფოთლების შეფუთვის შემდეგ გახეხილი ჩაის ჯოხის „ნემსის ფორმა“ იყოს ბასრი და წვეტიანი, ფორმა კი ძალიან ლამაზი.
ამიტომ ჩაის სხვადასხვა სახეობას აქვს საკუთარი სტანდარტული მოთხოვნები. ბუდის ჩაის აქვს მოთხოვნები კვირტის ჩაის მიმართ, ფოთლის ჩაის აქვს მოთხოვნები ფოთლოვანი ჩაის მიმართ, ნაყარი ჩაის აქვს მოთხოვნები ნაყარი ჩაის მიმართ, ხოლო გვერდითი ჩაის მოთხოვნები აქვს გვერდითი ჩაის მიმართ. ჩვენ გვინდა ვემსახუროთ ამ სტანდარტს.

მეორე, აუცილებელია გაუმკლავდეს ურთიერთობას შორის tea harvesting და შეკავება, მოსავლის აღება და მართვა, და მოსავლის აღება და განვითარება კრეფის პროცესში. მნიშვნელოვანია შეახსენოთ მეგობრებს, რომ ყურადღება მიაქციონ ერთი ცოდნის გამოყენებას: სასწორები, თევზის ფოთლები და ნამდვილი ფოთლები.
ჩვეულებრივ 2-4 სასწორია, ანუ თითოეული ტოტის ბოლოში 2-4 სასწორია. ღეროები და ფოთლები განვითარებულია ფოთლის კვირტის პრიმორდიუმისგან, ხოლო ფოთლის პრიმორდიუმი იბადება ფოთლის იღლიის ორივე მხარეს - სხვა სიტყვებით რომ ვთქვათ, იქ, სადაც ქერცლები ყველაზე მეტად არის კონცენტრირებული, ფოთლის კვირტები ყველაზე მჭიდროდ არის განაწილებული.
თევზის ფოთლების მოსავლის შემთხვევაში, ძალიან მოკლე კვანძში შეიძლება 2-დან 4 ტოტის მიღება. თევზის ფოთლების გვერდითი კვირტების ტოტების დამატებასთან ერთად შეიძლება გაიზარდოს 5 ახალი ტოტი, რომელიც უფრო და უფრო მოსავალი გახდება.
მას შემდეგ, რაც უფრო და უფრო მეტი რწევა და უფრო მეტი ტოტები ამოიზარდა, ჩაის ბაღის მენეჯმენტი უნდა შეინარჩუნოს, რადგან მას მეტი საკვები ნივთიერება სჭირდება. ჩვენ ვთქვით, რომ 30 დღის განმავლობაში ფოთლები მოხმარებადი ფოთოლია და მენეჯმენტი უნდა გაძლიერდეს.