DL-6CFX-F30-3 არის ახალი ტიპის ჩაის სკრინინგის მოწყობილობა, რომელიც შემუშავებულია ჩვენი კომპანიის მიერ, მას შეუძლია გამოყოს ახალი ფოთლები და მზა ჩაი ერთ მანქანაში. მას შეუძლია დაზოგოს ფული და მუშები. მას შეუძლია შეცვალოს სკრინინგის სიჩქარე და ქარის სიჩქარე. ეს არის აუცილებელი კარგი დამხმარე ჩაის ქარხნისთვის!
DL-6CYQT-90250 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
მატჩას ქვის წისქვილი დამზადებულია გრანიტისგან, რომელიც ერთ ნაწილად არის გაჭრილი. დაფქვის საწყისი პროცესის შემდეგ ქვის ფხვნილი ან წიდა არ იკარგება გამოყენებისას, რაც უზრუნველყოფს მატჩას ჩაის უსაფრთხოებასა და სისუფთავეს.
Matcha Ball Mill განკუთვნილია სასოფლო-სამეურნეო პროდუქტების მშობიარობის შემდგომი დასაფენად (მაგ., მიწისქვეშა ჩაი, ჩინური სამკურნალო მასალები) დაბალი ტემპერატურის სახეხი (5-15 ℃) უპირატესობებით, რათა შეინარჩუნოს ნედლეული ფერი და არომატი, მშვენიერი სისრულე (500-1000 meshes), PLC– ით კონტროლირებადი მარტივი ოპერაცია და გამძლე სტრუქტურა.
მატჩას ქვის წისქვილი დამზადებულია გრანიტისგან, რომელიც ერთ ნაწილად არის გაჭრილი. დაფქვის საწყისი პროცესის შემდეგ ქვის ფხვნილი ან წიდა არ იკარგება გამოყენებისას, რაც უზრუნველყოფს მატჩას ჩაის უსაფრთხოებასა და სისუფთავეს.
DL-2306YB ერთ ნახევრად ავტომატური ჩაის დაჭერის მანქანა, რომელიც ინტეგრირებულია მცირე მარცვლოვანი შევსების აპარატთან, საშუალებას აძლევს ჩაის ეფექტურ დამუშავებას. მოქმედებს 220V- ზე 4.0 კგ ენერგიის გამომუშავებით, იგი ამაყობს წარმოების სიმძლავრით 500 ცალი საათში, რომელსაც შეუძლია დააჭიროს მრგვალი ჩაის ნამცხვრები (20.0-35.0 მმ) და დრაკონის ბურთის ფორმის ჩაი (20.0-27.0 მმ). ზუსტი რაოდენობრივი შევსების შერწყმა ინტელექტუალური დაჭერით, ეს არის ოპტიმალური არჩევანი ჩაის გადამამუშავებელი საწარმოებისთვის, რომელიც მიზნად ისახავს ეფექტურობის გაძლიერებას და ხარჯების შემცირებას.
4C-60L არის ჩაის ბაღებისთვის განკუთვნილი ავტომატური ჩაის ჩამოსხმის მანქანა. აღჭურვილია 2-ღარიანი ბენზინის ძრავით და 600 მმ საპასუხო საჭრელი თავით, ის ეფექტურად მოსავალს ჩაის ფოთლებს სიზუსტით. მხოლოდ 10-14.3 კგ წონით და ზურგჩანთის დიზაინით გამოირჩევა, ეს უზრუნველყოფს მოქნილ და მსუბუქ ოპერაციას გახანგრძლივებული გამოყენებისთვის. 0.7L საწვავის ავზი მხარს უჭერს უწყვეტი მუშაობის საათებს, ხოლო ცენტრიდანული ხახუნის clutch გადამცემი სისტემა უზრუნველყოფს სტაბილურ ენერგიას და მარტივ შენარჩუნებას. მისი სავარცხლის ტიპის ჭრის ტექნოლოგია განასხვავებს კვირტებსა და ფოთლებს, მინიმუმამდე მიყენებს ზიანს, ხოლო უარყოფითი წნევის შეწოვის მილაკი პირდაპირ აგროვებს ახალ ფოთლებს წელის დამონტაჟებულ ჩანთაში, ინტეგრირდება "კრეფა შეგროვებას" ერთ პროცესში
4C-60L არის ჩაის ბაღებისთვის განკუთვნილი ავტომატური ჩაის ჩამოსხმის მანქანა. აღჭურვილია 2-ღარიანი ბენზინის ძრავით და 600 მმ საპასუხო საჭრელი თავით, ის ეფექტურად მოსავალს ჩაის ფოთლებს სიზუსტით. მხოლოდ 10-14.3 კგ წონით და ზურგჩანთის დიზაინით გამოირჩევა, ეს უზრუნველყოფს მოქნილ და მსუბუქ ოპერაციას გახანგრძლივებული გამოყენებისთვის. 0.7L საწვავის ავზი მხარს უჭერს უწყვეტი მუშაობის საათებს, ხოლო ცენტრიდანული ხახუნის clutch გადამცემი სისტემა უზრუნველყოფს სტაბილურ ენერგიას და მარტივ შენარჩუნებას. მისი სავარცხლის ტიპის ჭრის ტექნოლოგია განასხვავებს კვირტებსა და ფოთლებს, მინიმუმამდე მიყენებს ზიანს, ხოლო უარყოფითი წნევის შეწოვის მილაკი პირდაპირ აგროვებს ახალ ფოთლებს წელის დამონტაჟებულ ჩანთაში, ინტეგრირდება "კრეფა შეგროვებას" ერთ პროცესში
ჩაის კრეფა არის ჩაის ინდუსტრიის წარმოების დასაწყისი და ხიდი, რომელიც აკავშირებს სოფლის მეურნეობასა და ჩაის ინდუსტრიას.
ჩაის მოსავლის აღება არ ჰგავს სოფლის მეურნეობაში წარმოებულ ბრინჯის, ხორბლის, სიმინდის ან ხეხილის მოსავალს. არის მკაფიო მოსავლის ობიექტები და როდესაც ისინი მომწიფდებიან, შესაძლებელია მათი ერთჯერადი მოსავალი; ჩაის კრეფა არის მრავალ სეზონური, მრავალ პარტიული უწყვეტი პროცესი. წარმოების სასოფლო-სამეურნეო სამუშაოებს შედარებით დიდი შემთხვევითობა აქვს.
სასოფლო-სამეურნეო ანდაზა ამბობს: "სამი დღით ადრე კრეფა განძია და სამი დღით დაგვიანებით კრეფა ბალახი ხდება". ჩაის მოსავლის ობიექტი შეიძლება იყოს დიდი ან პატარა, ადრეული ან გვიანი, სქელი ან თხელი, გრძელი ან მოკლე... ეს შემთხვევითობა და გაურკვევლობა პირდაპირ გავლენას ახდენს ჩაის ხარისხზე.
ამიტომ, ჩინეთში ჩაის ბევრ რაიონში არის ფენომენი „მაღალი მოსავალი, მაგრამ არა კარგი მოსავალი“ ან „მაღალი მოსავალი, მაგრამ არა ხარისხიანი“. ჩვენთვის აუცილებელია სისტემატურად გავიგოთ ჩაის მოსავლის სამუშაოები მეცნიერული თვალსაზრისით.
რისკები და პრობლემები tea picking
უნდა ვაღიაროთ, რომ ყოველი ჩაის კრეფა ან ჩაის ხის მორთვა არის ჩაის ხის დაზიანება. ეს დაზიანება კონცენტრირებულია ორ ასპექტში:
პირველ რიგში, ის მკვეთრად ამცირებს ფოთლის ფართობს, კარგავს ჩაის ხეს ფოტოსინთეზური ორგანოების დიდ რაოდენობას, ასუსტებს ფოტოსინთეზურ შესაძლებლობებს, ხოლო ჩაის ხის ფიზიოლოგიური ფუნქცია გვიჩვენებს ხანმოკლე დაქვეითებას ან თუნდაც ამოწურვას.
მეორეც, ყოველ ჯერზე, როცა კრეფთ ან ჭრით, ჩაის ხის სხეულზე ბევრი ჭრილობა რჩება და ჩაის ხე აუცილებლად მოიხმარს დიდ ენერგიას ჭრილობის შეხორცებისა და მისი ფუნქციის აღსადგენად. არასწორი კრეფა არა მხოლოდ ვერ მიაღწევს „უფრო და მეტი კრეფის“ მიზანს, არამედ დააჩქარებს ჩაის ხის ფიზიოლოგიური ფუნქციის დაქვეითებას და გავლენას მოახდენს მთელი სასიცოცხლო ციკლის ხანგრძლივობაზეც კი.