DL-6CYMJ-32 ელექტრო შავი ოქროს ქვის Matcha საფქვავი: დაფქვავს ≤15μm-მდე, სიმძლავრე ~50გ/სთ, 0.55KW. იდეალურია პრემიუმ, მცირე პარტიების შესანიშნავი მატჩისთვის.
DL-6CSTL-CM50 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 50 სმ, სიგრძე 260 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 50 კგ საათში.
DL-6CSTP-D110 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 110 სმ, სიგრძე 100 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 100 კგ საათში.
DL-6CSTL-CM80 მწვანე / ოლონგის ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ქვანახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, ბარაბნის დიამეტრი 80 სმ, სიგრძე 400 სმ, სიჩქარისა და ტემპერატურის რეგულირება. ტევადობა დაახლოებით 200 კგ საათში.
DL-6CFX-435 შეიძლება გამოყენებულ იქნას ყველა სახის ჩაისთვის, ჰაერის მოცულობის გამო, სხვადასხვა წონის ჩაის აფეთქება ხდება სხვადასხვა პოზიციებზე და სკრინინგდება შესაბამისი გასასვლელით, შეიძლება შეირჩეს 5 სხვადასხვა ზომის ჩაი.
DL-6CFX-F30-3QB არის ახალი ტიპის ჩაის სკრინინგის მოწყობილობა, რომელიც შემუშავებულია ჩვენი კომპანიის მიერ, მას შეუძლია გამოყოს ახალი ფოთლები და მზა ჩაი ერთ მანქანაში. მას შეუძლია დაზოგოს ფული და მუშები. მას შეუძლია შეცვალოს სკრინინგის სიჩქარე და ქარის სიჩქარე. ჩაის ქარხნისთვის აუცილებელი კარგი დამხმარეა!
DL-6CYQT-6105 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 32 კგ თითო პარტიაში.
ეს მანქანა შესაფერისია მაღალი ხარისხის ხვეული ჩაის ჩამოყალიბებისა და გამოწვისთვის. ამ აპარატით მოხალულ ჩაის აქვს მჭიდრო და მოწესრიგებული ზოლები, ერთგვაროვანი დახვევა, ნათელი მწვანე ფერი, ხილული თეთრი ბზუილი და მდიდარი არომატი, რაც სრულად აჩვენებს მაღალი ხარისხის ჩაის მახასიათებლებს. აპარატის გათბობის სისტემა გთავაზობთ ორ ვარიანტს: ელექტრო გათბობას და თხევადი აირის გათბობას, რაც მომხმარებლებს საშუალებას აძლევს აირჩიონ მოქნილად მათი რეალური საჭიროებიდან გამომდინარე.
ჩაის კრეფა არის ჩაის ინდუსტრიის წარმოების დასაწყისი და ხიდი, რომელიც აკავშირებს სოფლის მეურნეობასა და ჩაის ინდუსტრიას.
ჩაის მოსავლის აღება არ ჰგავს სოფლის მეურნეობაში წარმოებულ ბრინჯის, ხორბლის, სიმინდის ან ხეხილის მოსავალს. არის მკაფიო მოსავლის ობიექტები და როდესაც ისინი მომწიფდებიან, შესაძლებელია მათი ერთჯერადი მოსავალი; ჩაის კრეფა არის მრავალ სეზონური, მრავალ პარტიული უწყვეტი პროცესი. წარმოების სასოფლო-სამეურნეო სამუშაოებს შედარებით დიდი შემთხვევითობა აქვს.
სასოფლო-სამეურნეო ანდაზა ამბობს: "სამი დღით ადრე კრეფა განძია და სამი დღით დაგვიანებით კრეფა ბალახი ხდება". ჩაის მოსავლის ობიექტი შეიძლება იყოს დიდი ან პატარა, ადრეული ან გვიანი, სქელი ან თხელი, გრძელი ან მოკლე... ეს შემთხვევითობა და გაურკვევლობა პირდაპირ გავლენას ახდენს ჩაის ხარისხზე.
ამიტომ, ჩინეთში ჩაის ბევრ რაიონში არის ფენომენი „მაღალი მოსავალი, მაგრამ არა კარგი მოსავალი“ ან „მაღალი მოსავალი, მაგრამ არა ხარისხიანი“. ჩვენთვის აუცილებელია სისტემატურად გავიგოთ ჩაის მოსავლის სამუშაოები მეცნიერული თვალსაზრისით.
რისკები და პრობლემები tea picking
უნდა ვაღიაროთ, რომ ყოველი ჩაის კრეფა ან ჩაის ხის მორთვა არის ჩაის ხის დაზიანება. ეს დაზიანება კონცენტრირებულია ორ ასპექტში:
პირველ რიგში, ის მკვეთრად ამცირებს ფოთლის ფართობს, კარგავს ჩაის ხეს ფოტოსინთეზური ორგანოების დიდ რაოდენობას, ასუსტებს ფოტოსინთეზურ შესაძლებლობებს, ხოლო ჩაის ხის ფიზიოლოგიური ფუნქცია გვიჩვენებს ხანმოკლე დაქვეითებას ან თუნდაც ამოწურვას.
მეორეც, ყოველ ჯერზე, როცა კრეფთ ან ჭრით, ჩაის ხის სხეულზე ბევრი ჭრილობა რჩება და ჩაის ხე აუცილებლად მოიხმარს დიდ ენერგიას ჭრილობის შეხორცებისა და მისი ფუნქციის აღსადგენად. არასწორი კრეფა არა მხოლოდ ვერ მიაღწევს „უფრო და მეტი კრეფის“ მიზანს, არამედ დააჩქარებს ჩაის ხის ფიზიოლოგიური ფუნქციის დაქვეითებას და გავლენას მოახდენს მთელი სასიცოცხლო ციკლის ხანგრძლივობაზეც კი.