email

რომელი სეზონია მწვანე ჩაის საუკეთესო ხარისხი?

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებირომელი სეზონია მწვანე ჩაის საუკეთესო ხარისხი?

ცხელი პროდუქცია

ვაკუუმური ჩაის შესაფუთი მანქანების სხვადასხვა მოდელების შედარება

ვაკუუმური ჩაის შესაფუთი მანქანების სხვადასხვა მოდელების შედარება

2024-09-28 11:14:14

გაანალიზეთ და შეადარეთ ვაკუუმური ჩაის შესაფუთი აპარატების სხვადასხვა მოდელები, რათა დაგეხმაროთ ინფორმირებული გადაწყვეტილების მიღებაში.

ვაკუუმური ჩაის შესაფუთი მანქანების მაგია: ჩაის სიახლის შენარჩუნება

ვაკუუმური ჩაის შესაფუთი მანქანების მაგია: ჩაის სიახლის შენარჩუნება

2024-09-28 10:47:41

გამოიკვლიეთ ვაკუუმური ჩაის შესაფუთი მანქანების სასწაულები და როგორ თამაშობენ ისინი გადამწყვეტ როლს ჩაის სიახლის შენარჩუნებაში.

ელექტრო საცხობი გალიის გახსნა ბამბუკის კალათით ჩაის არომატის გასაუმჯობესებლად

ელექტრო საცხობი გალიის გახსნა ბამბუკის კალათით ჩაის არომატის გასაუმჯობესებლად

2024-09-27 18:15:21

აღმოაჩინეთ ბამბუკის კალათით ელექტრო საცხობი გალიის მუშაობის პრინციპი, გამოყენების მეთოდი და სიფრთხილის ზომები ჩაის არომატის გასაძლიერებლად.

როგორ ავირჩიოთ ბენზინის ძრავის ჩაის მოსავლელი

როგორ ავირჩიოთ ბენზინის ძრავის ჩაის მოსავლელი

2024-09-04 13:49:04

ეს სტატია გვაწვდის ინსტრუქციას ბენზინის ძრავის ჩაის მოსავლის არჩევის შესახებ ისეთი ფაქტორების გათვალისწინებით, როგორიცაა საველე პირობები, შესრულების საჭიროებები, ხარისხი და გამძლეობა, ექსპლუატაციისა და მოვლის სიმარტივე და ღირებულება.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

რომელი სეზონია მწვანე ჩაის საუკეთესო ხარისხი?

2023-02-18 15:02:39

წარმოების დროის მიხედვით, მწვანე ჩაის წარმოება ზოგადად იყოფა საგაზაფხულო ჩაის, საზაფხულო ჩაისა და შემოდგომის ჩაის, ხოლო საგაზაფხულო ჩაი ზოგადად უკეთესი ხარისხისაა. მწვანე ჩაისა და საგაზაფხულო ჩაის ხარისხობრივი მახასიათებლები: გემო ახალი და რბილია, ჩაის ხეს აგროვებს საკვები ნივთიერებები ზამთარში, საკვები ნივთიერებები საკმარისია და აქტიური ინგრედიენტების შემცველობა ჩაის ხეში მდიდარია; მეორე, არომატი მაღალია, ხოლო გაზაფხულზე ტემპერატურა შედარებით დაბალი, რაც ხელს უწყობს ჩაიში არომატული ნივთიერებების სინთეზს და დაგროვებას, ამიტომ არომატი უფრო მაღალია.

ჩაის ხის ჯიშების გაუმჯობესებით და ტექნოლოგიის გაუმჯობესებით, საზაფხულო და საშემოდგომო ჩაის ხარისხი ზოგიერთ რაიონში ასევე ძალიან კარგია.

მათ შორის, გაზაფხულზე ცნობილი მწვანე ჩაი Biluochun იყო ჩამოთვლილი, როგორც ხარკი ტანგის დინასტიაში. ძველები ასევე უწოდებდნენ ბილუოჩუნს "კუნგ ფუ ჩაის" და "ახალი სისხლის ჩაის". მაღალი ხარისხის Biluochun ჩაის კვირტისთვის, 0,5 კგ მშრალ ჩაისთვის საჭიროა 60,000-დან 70,000 ჩაის კვირტი. შეწვის შემდეგ, მშრალი ჩაის ზოლები მჭიდროდ იკვრება, პეკო გამოდის, ფერი ვერცხლისფერ-მწვანეა, მწვანე და მიმზიდველი, ლოკოკინებად დახვეული და გაზაფხულზე იწარმოება, ასე ჰქვია.Biluochunჩაის მოდუღების შემდეგ ფინჯანში თეთრი ღრუბლები ტრიალებს და სურნელი შთამბეჭდავია. ეს არის ცნობილი ჩაი ჩინეთში. ბილუოჩუნის ფორმა განუყოფელია. Pearl Type Tea Roast Shaping Machine . ჩაის ფოთლების მაღალ ტემპერატურაზე განუწყვეტლივ მორევით ქვაბში მიიღება ხვეული ბილუოჩუნის მწვანე ჩაი.