DL-6CFX-F30-3 არის ახალი ტიპის ჩაის სკრინინგის მოწყობილობა, რომელიც შემუშავებულია ჩვენი კომპანიის მიერ, მას შეუძლია გამოყოს ახალი ფოთლები და მზა ჩაი ერთ მანქანაში. მას შეუძლია დაზოგოს ფული და მუშები. მას შეუძლია შეცვალოს სკრინინგის სიჩქარე და ქარის სიჩქარე. ეს არის აუცილებელი კარგი დამხმარე ჩაის ქარხნისთვის!
DL-6CYQT-90250 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
მატჩას ქვის წისქვილი დამზადებულია გრანიტისგან, რომელიც ერთ ნაწილად არის გაჭრილი. დაფქვის საწყისი პროცესის შემდეგ ქვის ფხვნილი ან წიდა არ იკარგება გამოყენებისას, რაც უზრუნველყოფს მატჩას ჩაის უსაფრთხოებასა და სისუფთავეს.
Matcha Ball Mill განკუთვნილია სასოფლო-სამეურნეო პროდუქტების მშობიარობის შემდგომი დასაფენად (მაგ., მიწისქვეშა ჩაი, ჩინური სამკურნალო მასალები) დაბალი ტემპერატურის სახეხი (5-15 ℃) უპირატესობებით, რათა შეინარჩუნოს ნედლეული ფერი და არომატი, მშვენიერი სისრულე (500-1000 meshes), PLC– ით კონტროლირებადი მარტივი ოპერაცია და გამძლე სტრუქტურა.
მატჩას ქვის წისქვილი დამზადებულია გრანიტისგან, რომელიც ერთ ნაწილად არის გაჭრილი. დაფქვის საწყისი პროცესის შემდეგ ქვის ფხვნილი ან წიდა არ იკარგება გამოყენებისას, რაც უზრუნველყოფს მატჩას ჩაის უსაფრთხოებასა და სისუფთავეს.
DL-2306YB ერთ ნახევრად ავტომატური ჩაის დაჭერის მანქანა, რომელიც ინტეგრირებულია მცირე მარცვლოვანი შევსების აპარატთან, საშუალებას აძლევს ჩაის ეფექტურ დამუშავებას. მოქმედებს 220V- ზე 4.0 კგ ენერგიის გამომუშავებით, იგი ამაყობს წარმოების სიმძლავრით 500 ცალი საათში, რომელსაც შეუძლია დააჭიროს მრგვალი ჩაის ნამცხვრები (20.0-35.0 მმ) და დრაკონის ბურთის ფორმის ჩაი (20.0-27.0 მმ). ზუსტი რაოდენობრივი შევსების შერწყმა ინტელექტუალური დაჭერით, ეს არის ოპტიმალური არჩევანი ჩაის გადამამუშავებელი საწარმოებისთვის, რომელიც მიზნად ისახავს ეფექტურობის გაძლიერებას და ხარჯების შემცირებას.
4C-60L არის ჩაის ბაღებისთვის განკუთვნილი ავტომატური ჩაის ჩამოსხმის მანქანა. აღჭურვილია 2-ღარიანი ბენზინის ძრავით და 600 მმ საპასუხო საჭრელი თავით, ის ეფექტურად მოსავალს ჩაის ფოთლებს სიზუსტით. მხოლოდ 10-14.3 კგ წონით და ზურგჩანთის დიზაინით გამოირჩევა, ეს უზრუნველყოფს მოქნილ და მსუბუქ ოპერაციას გახანგრძლივებული გამოყენებისთვის. 0.7L საწვავის ავზი მხარს უჭერს უწყვეტი მუშაობის საათებს, ხოლო ცენტრიდანული ხახუნის clutch გადამცემი სისტემა უზრუნველყოფს სტაბილურ ენერგიას და მარტივ შენარჩუნებას. მისი სავარცხლის ტიპის ჭრის ტექნოლოგია განასხვავებს კვირტებსა და ფოთლებს, მინიმუმამდე მიყენებს ზიანს, ხოლო უარყოფითი წნევის შეწოვის მილაკი პირდაპირ აგროვებს ახალ ფოთლებს წელის დამონტაჟებულ ჩანთაში, ინტეგრირდება "კრეფა შეგროვებას" ერთ პროცესში
4C-60L არის ჩაის ბაღებისთვის განკუთვნილი ავტომატური ჩაის ჩამოსხმის მანქანა. აღჭურვილია 2-ღარიანი ბენზინის ძრავით და 600 მმ საპასუხო საჭრელი თავით, ის ეფექტურად მოსავალს ჩაის ფოთლებს სიზუსტით. მხოლოდ 10-14.3 კგ წონით და ზურგჩანთის დიზაინით გამოირჩევა, ეს უზრუნველყოფს მოქნილ და მსუბუქ ოპერაციას გახანგრძლივებული გამოყენებისთვის. 0.7L საწვავის ავზი მხარს უჭერს უწყვეტი მუშაობის საათებს, ხოლო ცენტრიდანული ხახუნის clutch გადამცემი სისტემა უზრუნველყოფს სტაბილურ ენერგიას და მარტივ შენარჩუნებას. მისი სავარცხლის ტიპის ჭრის ტექნოლოგია განასხვავებს კვირტებსა და ფოთლებს, მინიმუმამდე მიყენებს ზიანს, ხოლო უარყოფითი წნევის შეწოვის მილაკი პირდაპირ აგროვებს ახალ ფოთლებს წელის დამონტაჟებულ ჩანთაში, ინტეგრირდება "კრეფა შეგროვებას" ერთ პროცესში
წარმოების დროის მიხედვით, მწვანე ჩაის წარმოება ზოგადად იყოფა საგაზაფხულო ჩაის, საზაფხულო ჩაისა და შემოდგომის ჩაის, ხოლო საგაზაფხულო ჩაი ზოგადად უკეთესი ხარისხისაა. მწვანე ჩაისა და საგაზაფხულო ჩაის ხარისხობრივი მახასიათებლები: გემო ახალი და რბილია, ჩაის ხეს აგროვებს საკვები ნივთიერებები ზამთარში, საკვები ნივთიერებები საკმარისია და აქტიური ინგრედიენტების შემცველობა ჩაის ხეში მდიდარია; მეორე, არომატი მაღალია, ხოლო გაზაფხულზე ტემპერატურა შედარებით დაბალი, რაც ხელს უწყობს ჩაიში არომატული ნივთიერებების სინთეზს და დაგროვებას, ამიტომ არომატი უფრო მაღალია.
ჩაის ხის ჯიშების გაუმჯობესებით და ტექნოლოგიის გაუმჯობესებით, საზაფხულო და საშემოდგომო ჩაის ხარისხი ზოგიერთ რაიონში ასევე ძალიან კარგია.
მათ შორის, გაზაფხულზე ცნობილი მწვანე ჩაი Biluochun იყო ჩამოთვლილი, როგორც ხარკი ტანგის დინასტიაში. ძველები ასევე უწოდებდნენ ბილუოჩუნს "კუნგ ფუ ჩაის" და "ახალი სისხლის ჩაის". მაღალი ხარისხის Biluochun ჩაის კვირტისთვის, 0,5 კგ მშრალ ჩაისთვის საჭიროა 60,000-დან 70,000 ჩაის კვირტი. შეწვის შემდეგ, მშრალი ჩაის ზოლები მჭიდროდ იკვრება, პეკო გამოდის, ფერი ვერცხლისფერ-მწვანეა, მწვანე და მიმზიდველი, ლოკოკინებად დახვეული და გაზაფხულზე იწარმოება, ასე ჰქვია.Biluochunჩაის მოდუღების შემდეგ ფინჯანში თეთრი ღრუბლები ტრიალებს და სურნელი შთამბეჭდავია. ეს არის ცნობილი ჩაი ჩინეთში. ბილუოჩუნის ფორმა განუყოფელია. Pearl Type Tea Roast Shaping Machine . ჩაის ფოთლების მაღალ ტემპერატურაზე განუწყვეტლივ მორევით ქვაბში მიიღება ხვეული ბილუოჩუნის მწვანე ჩაი.