ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CQFJ-70, რომელიც გამოიყენება ჩაის მოსავლის მიერ მოკრეფილი ახალი ფოთლის დასალაგებლად, შეუძლია გამოყოს სხვადასხვა ზომის ჩაი მზა ჩაის სხვადასხვა კლასის წარმოებისთვის.
DL-CRQ-20Z CTC შავი ჩაი HRS Gyrovane rotorvane მანქანა ძირითადად გამოიყენება CTC შავი ჩაის დასამუშავებლად.
DL-6CYQT-90250 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 40 კგ-დან 600 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
წარმოების დროის მიხედვით, მწვანე ჩაის წარმოება ზოგადად იყოფა საგაზაფხულო ჩაის, საზაფხულო ჩაისა და შემოდგომის ჩაის, ხოლო საგაზაფხულო ჩაი ზოგადად უკეთესი ხარისხისაა. მწვანე ჩაისა და საგაზაფხულო ჩაის ხარისხობრივი მახასიათებლები: გემო ახალი და რბილია, ჩაის ხეს აგროვებს საკვები ნივთიერებები ზამთარში, საკვები ნივთიერებები საკმარისია და აქტიური ინგრედიენტების შემცველობა ჩაის ხეში მდიდარია; მეორე, არომატი მაღალია, ხოლო გაზაფხულზე ტემპერატურა შედარებით დაბალი, რაც ხელს უწყობს ჩაიში არომატული ნივთიერებების სინთეზს და დაგროვებას, ამიტომ არომატი უფრო მაღალია.
ჩაის ხის ჯიშების გაუმჯობესებით და ტექნოლოგიის გაუმჯობესებით, საზაფხულო და საშემოდგომო ჩაის ხარისხი ზოგიერთ რაიონში ასევე ძალიან კარგია.
მათ შორის, გაზაფხულზე ცნობილი მწვანე ჩაი Biluochun იყო ჩამოთვლილი, როგორც ხარკი ტანგის დინასტიაში. ძველები ასევე უწოდებდნენ ბილუოჩუნს "კუნგ ფუ ჩაის" და "ახალი სისხლის ჩაის". მაღალი ხარისხის Biluochun ჩაის კვირტისთვის, 0,5 კგ მშრალ ჩაისთვის საჭიროა 60,000-დან 70,000 ჩაის კვირტი. შეწვის შემდეგ, მშრალი ჩაის ზოლები მჭიდროდ იკვრება, პეკო გამოდის, ფერი ვერცხლისფერ-მწვანეა, მწვანე და მიმზიდველი, ლოკოკინებად დახვეული და გაზაფხულზე იწარმოება, ასე ჰქვია.Biluochunჩაის მოდუღების შემდეგ ფინჯანში თეთრი ღრუბლები ტრიალებს და სურნელი შთამბეჭდავია. ეს არის ცნობილი ჩაი ჩინეთში. ბილუოჩუნის ფორმა განუყოფელია. Pearl Type Tea Roast Shaping Machine . ჩაის ფოთლების მაღალ ტემპერატურაზე განუწყვეტლივ მორევით ქვაბში მიიღება ხვეული ბილუოჩუნის მწვანე ჩაი.