email

როდის დაიწყო მწვანე ჩაის გაყიდვა?

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებიროდის დაიწყო მწვანე ჩაის გაყიდვა?

ცხელი პროდუქცია

რა არის მსოფლიოში პირველი მონოგრაფია ჩაის მეცნიერების შესახებ?

რა არის მსოფლიოში პირველი მონოგრაფია ჩაის მეცნიერების შესახებ?

2023-03-25 15:38:48

პირველი მონოგრაფია ჩაის შესახებ ჩინეთში და პირველი მონოგრაფია ჩაის შესახებ მსოფლიოს ისტორიაში არის "ჩაის კლასიკა" დაწერილი ლუ იუ. დაწვრილებით ახსენით ჩაი

როგორ დავამუშავოთ შავი ჩაი?

როგორ დავამუშავოთ შავი ჩაი?

2023-03-11 15:34:05

შავი ჩაის ერთ-ერთი მნიშვნელოვანი პროცესია დუღილი, შესაფერისი დუღილის აპარატის გამოყენებამ შეიძლება გააკონტროლოს შავი ჩაის კარგი ხარისხი.

რა განსხვავებაა მწვანე ჩაის გაშრობის დამუშავების სხვადასხვა მეთოდებს შორის?

რა განსხვავებაა მწვანე ჩაის გაშრობის დამუშავების სხვადასხვა მეთოდებს შორის?

2023-03-04 15:34:43

მწვანე ჩაის გაშრობის სხვადასხვა მეთოდი, სხვადასხვა აპარატები, მწვანე ჩაის ძაფები და მწვანე ჩაის არომატი განსხვავებულია, მივესალმებით თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის.

როდის დაიწყო მწვანე ჩაის გაყიდვა?

როდის დაიწყო მწვანე ჩაის გაყიდვა?

2023-02-25 14:55:48

როგორ დავამუშავოთ სპეციალური ნემსის ტიპის მწვანე ჩაი, მივესალმებით თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის!

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

როდის დაიწყო მწვანე ჩაის გაყიდვა?

2023-02-25 14:55:48

ჩინეთში მწვანე ჩაის დამზადების ისტორია ტანგის დინასტიამდეა. ჩაის ნამცხვარი ნახსენები ლუ იუ "ჩაის კლასიკაში" ტანგის დინასტიაში, სინამდვილეში უძველესი ორთქლზე მომზადებული მწვანე ჩაია. მწვანე ჩაის დამუშავების ტექნოლოგიამ გაიარა ხანგრძლივი პროცესი მზეზე გაშრობიდან ფიქსაციამდე, შეწვასა და გაშრობამდე. , მაღალი ხარისხის ცნობილი ჩაის შესაქმნელად სხვადასხვა ფორმებით, როგორიცაა ფანტელები, ფხვნილი, ნემსები, წარბები, ლოკოკინები და მძივები.

Მათ შორის, needle-shaped green tea არის ზოგადი ტერმინი ჩაის ფოთლებისთვის, რომლებიც ნემსის მსგავსი გრძელი ფორმისაა. სხვადასხვა ნედლეულისა და დამუშავების ტექნიკის გამო, ამ ტიპის ჩაი შეიძლება დაიყოს კვირტის ფოთლის ტიპის ფიჭვის ნემსისებურ ჩაიდ, რომლებიც იყენებენ ერთ კვირტს, როგორც ნედლეულს და მუშავდება ძირითადი პროცესებით, როგორიცაა გახმობა, ფიქსაცია, გადახვევა, ფორმირება. და გაშრობა.

ფორმირების პროცესში, ზოლები განუწყვეტლივ იხეხება ნემსის ტიპის ჩაის ფორმირების აპარატით, რათა ჩაის ფოთლები იყოს მჭიდრო, მრგვალი, სწორი და გლუვი, და პეკო გამოდის. ამავდროულად, გასწორების პროცესში, ჩაის ფოთლებში წყლის შემცველობა გახურების ფუნქციით მცირდება მინიმუმამდე. ბოლოს ჩაის ფოთლებს აშრობენ გაშრობით.