ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CQFJ-70, რომელიც გამოიყენება ჩაის მოსავლის მიერ მოკრეფილი ახალი ფოთლის დასალაგებლად, შეუძლია გამოყოს სხვადასხვა ზომის ჩაი მზა ჩაის სხვადასხვა კლასის წარმოებისთვის.
DL-CRQ-20Z CTC შავი ჩაი HRS Gyrovane rotorvane მანქანა ძირითადად გამოიყენება CTC შავი ჩაის დასამუშავებლად.
DL-6CYQT-90250 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 40 კგ-დან 600 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
ჩინეთში მწვანე ჩაის დამზადების ისტორია ტანგის დინასტიამდეა. ჩაის ნამცხვარი ნახსენები ლუ იუ "ჩაის კლასიკაში" ტანგის დინასტიაში, სინამდვილეში უძველესი ორთქლზე მომზადებული მწვანე ჩაია. მწვანე ჩაის დამუშავების ტექნოლოგიამ გაიარა ხანგრძლივი პროცესი მზეზე გაშრობიდან ფიქსაციამდე, შეწვასა და გაშრობამდე. , მაღალი ხარისხის ცნობილი ჩაის შესაქმნელად სხვადასხვა ფორმებით, როგორიცაა ფანტელები, ფხვნილი, ნემსები, წარბები, ლოკოკინები და მძივები.
Მათ შორის, needle-shaped green tea არის ზოგადი ტერმინი ჩაის ფოთლებისთვის, რომლებიც ნემსის მსგავსი გრძელი ფორმისაა. სხვადასხვა ნედლეულისა და დამუშავების ტექნიკის გამო, ამ ტიპის ჩაი შეიძლება დაიყოს კვირტის ფოთლის ტიპის ფიჭვის ნემსისებურ ჩაიდ, რომლებიც იყენებენ ერთ კვირტს, როგორც ნედლეულს და მუშავდება ძირითადი პროცესებით, როგორიცაა გახმობა, ფიქსაცია, გადახვევა, ფორმირება. და გაშრობა.
ფორმირების პროცესში, ზოლები განუწყვეტლივ იხეხება ნემსის ტიპის ჩაის ფორმირების აპარატით, რათა ჩაის ფოთლები იყოს მჭიდრო, მრგვალი, სწორი და გლუვი, და პეკო გამოდის. ამავდროულად, გასწორების პროცესში, ჩაის ფოთლებში წყლის შემცველობა გახურების ფუნქციით მცირდება მინიმუმამდე. ბოლოს ჩაის ფოთლებს აშრობენ გაშრობით.