ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CQFJ-70, რომელიც გამოიყენება ჩაის მოსავლის მიერ მოკრეფილი ახალი ფოთლის დასალაგებლად, შეუძლია გამოყოს სხვადასხვა ზომის ჩაი მზა ჩაის სხვადასხვა კლასის წარმოებისთვის.
DL-CRQ-20Z CTC შავი ჩაი HRS Gyrovane rotorvane მანქანა ძირითადად გამოიყენება CTC შავი ჩაის დასამუშავებლად.
DL-6CYQT-90250 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 40 კგ-დან 600 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
მწვანე ჩაის გაშრობის ორი პოპულარული მეთოდი არსებობს, მწვანე ჩაის გაშრობა და შემწვარი მწვანე ჩაის გასაშრობად.
ამ ორს შორის განსხვავება ისაა, რომ მწვანე ჩაის გაშრობის პროცესი განსხვავებულია. ეგრეთ წოდებული მწვანე ჩაის გამოცხობა, ანუ გამოიყენე გაშრობის მეთოდი საშრობი პროცესის დროს, გამოიყენეთ საშრობი მანქანა ან საშრობი ხელსაწყო ჩაის ნახშირბადის ღუმელში წყლის გამოსამუშავებლად ან ჰაერის გაცხელება ცხელი ჰაერის შესაქმნელად ჩაის აორთქლების მიზნით. , გაშრობის მიზნის მისაღწევად. ეგრეთ წოდებული შემწვარი მწვანე ჩაი არის გაშრობის მეთოდი. გამოიყენეთ ქოთანი ან ა tea fixation machine ხელსაწყოების დასამზადებლად, გაათბეთ იგი ქოთნის ქვეშ და გამოიყენეთ სითბოს კონტაქტი გადაცემისთვის და სითბოს სითბო ჩაის წყლის ნაწილის აორთქლებისთვის, რათა მიაღწიოთ გაშრობის მიზნებს. გამხმარი მწვანე ჩაის საშრობით და მოხალული მწვანე ჩაის ხარისხობრივ მახასიათებლებში განსხვავებაა: გამხმარი მწვანე ჩაის ზოლები მჭიდროა, ჩაის ფოთოლი მწვანე, წვნიანი მწვანე, არომატი მაღალი, წაბლის სურნელი, ძლიერი გემო და გამაგრილებელი; , და შემწვარი მწვანე ჩაის ზოლი ფიჭვისაა, თეთრი გვიჩვენებს, ფერი მწვანეა და სურნელი ორქიდეის სურნელოვანია.
გამხმარი მწვანე ჩაის ფოთლისთვის შესაფერისია ჩაის საშრობი მანქანის გამოყენება, მანქანას აქვს ჰაერის ერთიანი ნაკადი, სტაბილური გათბობა და ჩაის გაშრობის სტაბილური ხარისხი. ამავდროულად, ჩვენ ასევე ვაწვდით დრამის ტიპის ჩაის შემწვარ მანქანას, მას შეუძლია აჩქარდეს ჩაის შესაწვავად ან ფიქსაციისთვის, სწრაფად ამოიღოს ტენიანობა, ჩამოაყალიბოს ჩაის ფოთლები.