ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.
DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.
DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.
მთავარი ფუნქციაა აზოტის გაზის შეყვანა შიდა ვაკუუმის შემდეგ, რაც საშუალებას აძლევს ჩაის დუღილის ანაერობულ გარემოში, წარმოქმნას მეტი ამინომჟავა (GABA არის გამა ამინობუტერინის მჟავა). GABA არის ბუნებრივი ქიმიური ნივთიერება, რომელიც აღჭურვილია სრულად ავტომატური ვაკუუმური ამოტუმბვით, აზოტის ინექციით და ჩაის დუღილის ფუნქციებით. ამავდროულად, მას შეუძლია რეალურ დროში აჩვენოს გაზის წნევა, აზოტის სისუფთავე და ა.შ.
ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
მწვანე ჩაის გაშრობის ორი პოპულარული მეთოდი არსებობს, მწვანე ჩაის გაშრობა და შემწვარი მწვანე ჩაის გასაშრობად.
ამ ორს შორის განსხვავება ისაა, რომ მწვანე ჩაის გაშრობის პროცესი განსხვავებულია. ეგრეთ წოდებული მწვანე ჩაის გამოცხობა, ანუ გამოიყენე გაშრობის მეთოდი საშრობი პროცესის დროს, გამოიყენეთ საშრობი მანქანა ან საშრობი ხელსაწყო ჩაის ნახშირბადის ღუმელში წყლის გამოსამუშავებლად ან ჰაერის გაცხელება ცხელი ჰაერის შესაქმნელად ჩაის აორთქლების მიზნით. , გაშრობის მიზნის მისაღწევად. ეგრეთ წოდებული შემწვარი მწვანე ჩაი არის გაშრობის მეთოდი. გამოიყენეთ ქოთანი ან ა tea fixation machine ხელსაწყოების დასამზადებლად, გაათბეთ იგი ქოთნის ქვეშ და გამოიყენეთ სითბოს კონტაქტი გადაცემისთვის და სითბოს სითბო ჩაის წყლის ნაწილის აორთქლებისთვის, რათა მიაღწიოთ გაშრობის მიზნებს. გამხმარი მწვანე ჩაის საშრობით და მოხალული მწვანე ჩაის ხარისხობრივ მახასიათებლებში განსხვავებაა: გამხმარი მწვანე ჩაის ზოლები მჭიდროა, ჩაის ფოთოლი მწვანე, წვნიანი მწვანე, არომატი მაღალი, წაბლის სურნელი, ძლიერი გემო და გამაგრილებელი; , და შემწვარი მწვანე ჩაის ზოლი ფიჭვისაა, თეთრი გვიჩვენებს, ფერი მწვანეა და სურნელი ორქიდეის სურნელოვანია.
გამხმარი მწვანე ჩაის ფოთლისთვის შესაფერისია ჩაის საშრობი მანქანის გამოყენება, მანქანას აქვს ჰაერის ერთიანი ნაკადი, სტაბილური გათბობა და ჩაის გაშრობის სტაბილური ხარისხი. ამავდროულად, ჩვენ ასევე ვაწვდით დრამის ტიპის ჩაის შემწვარ მანქანას, მას შეუძლია აჩქარდეს ჩაის შესაწვავად ან ფიქსაციისთვის, სწრაფად ამოიღოს ტენიანობა, ჩამოაყალიბოს ჩაის ფოთლები.