DL-6CYMJ-32 ელექტრო შავი ოქროს ქვის Matcha საფქვავი: დაფქვავს ≤15μm-მდე, სიმძლავრე ~50გ/სთ, 0.55KW. იდეალურია პრემიუმ, მცირე პარტიების შესანიშნავი მატჩისთვის.
DL-6CSTL-CM50 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 50 სმ, სიგრძე 260 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 50 კგ საათში.
DL-6CSTP-D110 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 110 სმ, სიგრძე 100 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 100 კგ საათში.
DL-6CSTL-CM80 მწვანე / ოლონგის ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ქვანახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, ბარაბნის დიამეტრი 80 სმ, სიგრძე 400 სმ, სიჩქარისა და ტემპერატურის რეგულირება. ტევადობა დაახლოებით 200 კგ საათში.
DL-6CFX-435 შეიძლება გამოყენებულ იქნას ყველა სახის ჩაისთვის, ჰაერის მოცულობის გამო, სხვადასხვა წონის ჩაის აფეთქება ხდება სხვადასხვა პოზიციებზე და სკრინინგდება შესაბამისი გასასვლელით, შეიძლება შეირჩეს 5 სხვადასხვა ზომის ჩაი.
DL-6CFX-F30-3QB არის ახალი ტიპის ჩაის სკრინინგის მოწყობილობა, რომელიც შემუშავებულია ჩვენი კომპანიის მიერ, მას შეუძლია გამოყოს ახალი ფოთლები და მზა ჩაი ერთ მანქანაში. მას შეუძლია დაზოგოს ფული და მუშები. მას შეუძლია შეცვალოს სკრინინგის სიჩქარე და ქარის სიჩქარე. ჩაის ქარხნისთვის აუცილებელი კარგი დამხმარეა!
DL-6CYQT-6105 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 32 კგ თითო პარტიაში.
ეს მანქანა შესაფერისია მაღალი ხარისხის ხვეული ჩაის ჩამოყალიბებისა და გამოწვისთვის. ამ აპარატით მოხალულ ჩაის აქვს მჭიდრო და მოწესრიგებული ზოლები, ერთგვაროვანი დახვევა, ნათელი მწვანე ფერი, ხილული თეთრი ბზუილი და მდიდარი არომატი, რაც სრულად აჩვენებს მაღალი ხარისხის ჩაის მახასიათებლებს. აპარატის გათბობის სისტემა გთავაზობთ ორ ვარიანტს: ელექტრო გათბობას და თხევადი აირის გათბობას, რაც მომხმარებლებს საშუალებას აძლევს აირჩიონ მოქნილად მათი რეალური საჭიროებიდან გამომდინარე.
მწვანე ჩაის გაშრობის ორი პოპულარული მეთოდი არსებობს, მწვანე ჩაის გაშრობა და შემწვარი მწვანე ჩაის გასაშრობად.
ამ ორს შორის განსხვავება ისაა, რომ მწვანე ჩაის გაშრობის პროცესი განსხვავებულია. ეგრეთ წოდებული მწვანე ჩაის გამოცხობა, ანუ გამოიყენე გაშრობის მეთოდი საშრობი პროცესის დროს, გამოიყენეთ საშრობი მანქანა ან საშრობი ხელსაწყო ჩაის ნახშირბადის ღუმელში წყლის გამოსამუშავებლად ან ჰაერის გაცხელება ცხელი ჰაერის შესაქმნელად ჩაის აორთქლების მიზნით. , გაშრობის მიზნის მისაღწევად. ეგრეთ წოდებული შემწვარი მწვანე ჩაი არის გაშრობის მეთოდი. გამოიყენეთ ქოთანი ან ა tea fixation machine ხელსაწყოების დასამზადებლად, გაათბეთ იგი ქოთნის ქვეშ და გამოიყენეთ სითბოს კონტაქტი გადაცემისთვის და სითბოს სითბო ჩაის წყლის ნაწილის აორთქლებისთვის, რათა მიაღწიოთ გაშრობის მიზნებს. გამხმარი მწვანე ჩაის საშრობით და მოხალული მწვანე ჩაის ხარისხობრივ მახასიათებლებში განსხვავებაა: გამხმარი მწვანე ჩაის ზოლები მჭიდროა, ჩაის ფოთოლი მწვანე, წვნიანი მწვანე, არომატი მაღალი, წაბლის სურნელი, ძლიერი გემო და გამაგრილებელი; , და შემწვარი მწვანე ჩაის ზოლი ფიჭვისაა, თეთრი გვიჩვენებს, ფერი მწვანეა და სურნელი ორქიდეის სურნელოვანია.
გამხმარი მწვანე ჩაის ფოთლისთვის შესაფერისია ჩაის საშრობი მანქანის გამოყენება, მანქანას აქვს ჰაერის ერთიანი ნაკადი, სტაბილური გათბობა და ჩაის გაშრობის სტაბილური ხარისხი. ამავდროულად, ჩვენ ასევე ვაწვდით დრამის ტიპის ჩაის შემწვარ მანქანას, მას შეუძლია აჩქარდეს ჩაის შესაწვავად ან ფიქსაციისთვის, სწრაფად ამოიღოს ტენიანობა, ჩამოაყალიბოს ჩაის ფოთლები.