DL-6CYMJ-32 ელექტრო შავი ოქროს ქვის Matcha საფქვავი: დაფქვავს ≤15μm-მდე, სიმძლავრე ~50გ/სთ, 0.55KW. იდეალურია პრემიუმ, მცირე პარტიების შესანიშნავი მატჩისთვის.
DL-6CSTL-CM50 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 50 სმ, სიგრძე 260 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 50 კგ საათში.
DL-6CSTP-D110 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 110 სმ, სიგრძე 100 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 100 კგ საათში.
DL-6CSTL-CM80 მწვანე / ოლონგის ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ქვანახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, ბარაბნის დიამეტრი 80 სმ, სიგრძე 400 სმ, სიჩქარისა და ტემპერატურის რეგულირება. ტევადობა დაახლოებით 200 კგ საათში.
DL-6CFX-435 შეიძლება გამოყენებულ იქნას ყველა სახის ჩაისთვის, ჰაერის მოცულობის გამო, სხვადასხვა წონის ჩაის აფეთქება ხდება სხვადასხვა პოზიციებზე და სკრინინგდება შესაბამისი გასასვლელით, შეიძლება შეირჩეს 5 სხვადასხვა ზომის ჩაი.
DL-6CFX-F30-3QB არის ახალი ტიპის ჩაის სკრინინგის მოწყობილობა, რომელიც შემუშავებულია ჩვენი კომპანიის მიერ, მას შეუძლია გამოყოს ახალი ფოთლები და მზა ჩაი ერთ მანქანაში. მას შეუძლია დაზოგოს ფული და მუშები. მას შეუძლია შეცვალოს სკრინინგის სიჩქარე და ქარის სიჩქარე. ჩაის ქარხნისთვის აუცილებელი კარგი დამხმარეა!
DL-6CYQT-6105 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 32 კგ თითო პარტიაში.
ეს მანქანა შესაფერისია მაღალი ხარისხის ხვეული ჩაის ჩამოყალიბებისა და გამოწვისთვის. ამ აპარატით მოხალულ ჩაის აქვს მჭიდრო და მოწესრიგებული ზოლები, ერთგვაროვანი დახვევა, ნათელი მწვანე ფერი, ხილული თეთრი ბზუილი და მდიდარი არომატი, რაც სრულად აჩვენებს მაღალი ხარისხის ჩაის მახასიათებლებს. აპარატის გათბობის სისტემა გთავაზობთ ორ ვარიანტს: ელექტრო გათბობას და თხევადი აირის გათბობას, რაც მომხმარებლებს საშუალებას აძლევს აირჩიონ მოქნილად მათი რეალური საჭიროებიდან გამომდინარე.
შავი ჩაი მზადდება ჩაის ხის შესაფერისი ახალი კვირტებისგან და ფოთლებისგან, როგორც ნედლეულის სახით, და მზადდება მთელი რიგი პროცესების მეშვეობით, როგორიცაა გახმობა, გადახვევა (დაჭრა), დუღილი და გაშრობა, რომელთა შორის დუღილი შავი ჩაის გადამუშავების მთავარი პროცესია..არსი black tea fermentation არის ქიმიური რეაქცია, რომელიც ორიენტირებულია ჩაის პოლიფენოლების ფერმენტულ დაჟანგვაზე. ჩაის პოლიფენოლები (მათ შორის EGCG, EGC, ECG, EC და ა.შ.) ჟანგვითი პოლიმერიზებულია ახალი კომპონენტების წარმოებისთვის, როგორიცაა თეაფლავინი და თეარუბიგინები. ნივთიერებები მნიშვნელოვნად გაიზარდა ახალ ფოთლებთან შედარებით. მაშასადამე, შავ ჩაის აქვს წითელი ფოთლებისა და წითელი სუპის თვისებები, ტკბილი და ნაზი.
ჩვენი კომპანიის მიერ წარმოებული შავი ჩაის დუღილის მანქანა მიბაძავს შავი ჩაის დუღილის პრინციპს, ზრდის ჩაის ტენიანობას და ტემპერატურას და ადუღებს შავი ჩაის გონივრულად კონტროლირებად დროში. მაღალი ტემპერატურისა და მაღალი ტენიანობის გარემოში, შავი ჩაის შემცველობა შეიძლება სწრაფად ფერმენტირებული იყოს შავი ჩაის უნიკალური არომატული ნივთიერებების წარმოქმნით. თითოეულ პარტიაში წარმოებული შავი ჩაის ხარისხს ეფექტურად აკონტროლებს ფერმენტაციის მანქანა შავი ჩაის ხარისხის გასაუმჯობესებლად.